telo Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Hát vagyunk egy páran, akik még látták a Queent élőben 1986-ban. De egyébként "jelbe akartam tenni, csak olyan idős vagyok mán, hogy könnyen felejtek. :( 86-ban én már harmadikos voltam, és a suliudvaron futkároztam... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Kérlek szépen, ne haragudj, gyámoltalan nyuszifül vagyok. :oops: jaj mit tegyek hogy megbocsátást nyerjek? :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aga Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 86-ban már 2 gyerekes apa voltam /nem dicsekszem cserélnék veletek/. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Na, ezt már látom, nem mossuk le magunkról egykönnyen... :roll: nincs mit tenni, folytatjuk :( :( különben megöli őket a kíváncsiság, nemdebár :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aga Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Úgy-úgy Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 nincs mit tenni, folytatjuk :( :( különben megöli őket a kíváncsiság, nemdebár :lol: :D Akkor játsszuk tovább? :roll: Hadd legyen meg az örömük... Na jó, azért nem hinném, hogy annyira kíváncsiak rá.... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aga Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Telo mi lett a honlapunk címe? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Akkor játsszuk tovább? :roll: Hadd legyen meg az örömük... Na jó, azért nem hinném, hogy annyira kíváncsiak rá.... :roll: JÁTÉK????ki beszél itt játékról? ez véresen komoly :gib: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Telo mi lett a honlapunk címe? Maradt a http://g-astra.opelclub.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 86-ban épp katona vótam. Szinte a koncertről vonultam. De várjuk a bimbó kinyílását.... Egy szép G-páros azért az nem semmi. Itt nem lenne veszekedés, kinek van jobb autója. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 86-ban épp katona vótam. Szinte a koncertről vonultam. De várjuk a bimbó kinyílását.... Egy szép G-páros azért az nem semmi. Itt nem lenne veszekedés, kinek van jobb autója. :( hmmmm!!!! erre azért ne vegyél mérget, bár én még sehol nem tartok vele, de beletettétek a fülembe a bogarat. :( nem túl élénk nektek a fantáziátok :?: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 JÁTÉK????ki beszél itt játékról? ez véresen komoly :gib: :( :( Bírom a csajszit... :lol: Vért akarsz látni? :twisted: Harcolni akarsz? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 hmmmm!!!! erre azért ne vegyél mérget, bár én még sehol nem tartok vele, de beletettétek a fülembe a bogarat. nem túl élénk nektek a fantáziátok Csak amennyire kell! S Telo nem küldött valami képet? Mondjuk egy oroszlános képet? :( Csak bátran TELO, gondolj nagyot ..vagy hogy a fenébe mondják!? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 naná!!!!! bírom a strapát :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Csak amennyire kell! S Telo nem küldött valami képet? Mondjuk egy oroszlános képet? :( Csak bátran TELO, gondolj nagyot ..vagy hogy a fenébe mondják!? úgy látom itt már tényleg nincs mit tenni :( :lol: még nem küldött de ami késik nem múlik :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Kész, itt dobom el mindjár a telómat... nem győzöm törölgetni a hozzászólásértesítő sms-eket... Asszem itt az idő, hogy kikapcsoljam a forwardoló rule-omat az outlookban... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Kész, itt dobom el mindjár a telómat... nem győzöm törölgetni a hozzászólásértesítő sms-eket... Asszem itt az idő, hogy kikapcsoljam a forwardoló rule-omat az outlookban... bocsi!!! :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 NAjó, hagyok mindenkit lelki életet élni. Benézek a röptérre. Hasta La Vista.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 NAjó, hagyok mindenkit lelki életet élni. Benézek a röptérre. Hasta La Vista.... mi a fene van ott, hogy mindig odajársz??? holnap ugye mesélsz, vagy még mindig haragszol rám :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Ha én azt elmesélném, lehet, bele is pirulnál.... De ha küldesz nekem is nyuszis képet, akkor mesélek. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Ha én azt elmesélném, lehet, bele is pirulnál.... De ha küldesz nekem is nyuszis képet, akkor mesélek. :( rendben holnap küldök, mostmár lassan megyek haza, jó "szórakozást" Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 rendben holnap küldök, mostmár lassan megyek haza, jó "szórakozást" Jó utat! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Jó utat! :( azt mondtam lassan!!! :evil: várom a főnökőm a bevallás miatt, de az ilyen túlórát szeretem. így van időm rátok, ha már napközben nem volt :( :lol: :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 azt mondtam lassan!!! :evil: várom a főnökőm a bevallás miatt, de az ilyen túlórát szeretem. így van időm rátok, ha már napközben nem volt :( :( :oops: Na mi van, még itt vagy? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 rendben holnap küldök, mostmár lassan megyek haza, jó "szórakozást" Nagyon rideg elkösz. volt ez, semmi smiley. Olyan hivatalos, olyan "Nyúlhallószerves"! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts