atom Elküldve December3, 2009 Megoszt Elküldve December3, 2009 Ha leszeded akkor összecsapja állandóan a gépet esetleg nagyobb kavicsokat is felcsap, de egyesek szerint jobban néz ki... én másnap leszedtem,ahogy megvettem:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tommirra Elküldve December4, 2009 Megoszt Elküldve December4, 2009 egy vicc reggelre Az informatikust elküldi a neje boltba: - Vegyél margarint, és ha van tojás hozz 10-et. A férj hazaállít 10 margarinnal. - Volt tojás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve December4, 2009 Megoszt Elküldve December4, 2009 egy vicc reggelre Az informatikust elküldi a neje boltba: - Vegyél margarint, és ha van tojás hozz 10-et. A férj hazaállít 10 margarinnal. - Volt tojás. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
starchild83 Elküldve December4, 2009 Megoszt Elküldve December4, 2009 Ha acélfelnit veszek, akkor 4*100ast kell keresnem igaz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve December4, 2009 Megoszt Elküldve December4, 2009 Ha acélfelnit veszek, akkor 4*100ast kell keresnem igaz? ezt figyeld Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve December4, 2009 Megoszt Elküldve December4, 2009 Ha acélfelnit veszek, akkor 4*100ast kell keresnem igaz? Hát ha az megy fel a kocsidra akkor igen. :huh: Számold meg a csavarokat, ha 4 van benne, akkor 4X100, ha 5 akkor 5X110. Link to comment Megosztás: More sharing options...
starchild83 Elküldve December4, 2009 Megoszt Elküldve December4, 2009 Hát ha az megy fel a kocsidra akkor igen. :lol: Számold meg a csavarokat, ha 4 van benne, akkor 4X100, ha 5 akkor 5X110. 4 csavaros... :lol: Ez az elvileg... 6x15 4x100 ET49 KF 56,6 :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve December4, 2009 Megoszt Elküldve December4, 2009 4 csavaros... :lol: Ez az elvileg... 6x15 4x100 ET49 KF 56,6 :huh: ez vagyez ha nem figyelted vola az előző lapon: ezt figyeld Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve December4, 2009 Megoszt Elküldve December4, 2009 nem ilyen kereket keresett valaki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve December4, 2009 Megoszt Elküldve December4, 2009 téligumi még Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve December4, 2009 Megoszt Elküldve December4, 2009 ez is egy érdekes dolog Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve December4, 2009 Megoszt Elküldve December4, 2009 nem ilyen kereket keresett valaki? Ez nagyon szép, kár hogy nem 195/60-as van rajta Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve December4, 2009 Megoszt Elküldve December4, 2009 Ez nagyon szép, kár hogy nem 195/60-as van rajta nekem ilyen van, most otthon a padláson :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve December4, 2009 Megoszt Elküldve December4, 2009 Nu, Csillaggyermek! Válogass! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opelaner Elküldve December4, 2009 Megoszt Elküldve December4, 2009 Apa kezdődik, apa kezdődik!!! :huh: :lol: http://zalaihirlap.hu/fooldal-BUnUgyek_bal...potvizsgaztatna Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve December4, 2009 Megoszt Elküldve December4, 2009 Apa kezdődik, apa kezdődik!!! :huh: :lol: http://zalaihirlap.hu/fooldal-BUnUgyek_bal...potvizsgaztatna Na akkor asszem jól tettem, h 2 hete kiszereltem az elôzô tulaj xenonját. Bár tagad6atlanul kevésbé látok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
starchild83 Elküldve December4, 2009 Megoszt Elküldve December4, 2009 Nu, Csillaggyermek! Válogass! :lol: Köff! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Misike31 Elküldve December4, 2009 Megoszt Elküldve December4, 2009 Sziasztok! Ellopták... :huh: Szomorúság. Kérdésem, honnan tudhatom meg az EUROTAX értékét egy autónak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra1.6 Elküldve December4, 2009 Megoszt Elküldve December4, 2009 ez is egy érdekes dolog Hali! Ha valaki ettől az eladótól akar venni valamit, az szóljon nekem. Korrekt fickó, de vaterán kívül lehet alkudni is. Astra g hez szinte mindene van, jó áron. Ja és pécsi, vagy legalábbis Pécs környéki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December4, 2009 Megoszt Elküldve December4, 2009 eurotax.hu Pl. innen. Ellpták a kocsid,mikor,honnan?Bővebben! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve December4, 2009 Megoszt Elküldve December4, 2009 eurotax.hu Pl. innen. Haha! Hiányos! Pl. Z17DTL, azaz 1.7 CDTI Caravan nem konfigurálható! :huh: Ez komoly vitákra adhat okot akár biztosítózásnál, akár behozatalnál. Mert ugye az egyik lefelé akarja nyomni az értékét, míg a másik épp az ellenkező irányban érdekelt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Misike31 Elküldve December4, 2009 Megoszt Elküldve December4, 2009 eurotax.hu Pl. innen. Ellpták a kocsid,mikor,honnan?Bővebben! Nincs egyszerűbb ingyenes? 9hónapos Astra Classic II. tegnap, I. kerület Nem tudom, hogyan került fokuszba, miért pont ezt. Gondolom alkatrésznek kellett. A szörnyű az, hogy nagyon vigyáztam rá és most hiába. Nem hittem volna, hogy így megszeretek egy nagy vasdarabot, de ez van, hiányzik. Lehet, hogy valami adatbázisból tudták meg a tipust, címet. Vagy nem. Remélem a biztosító nem szarakszik. Szerintetek mennyit fog utalni 10% önrésszel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve December4, 2009 Megoszt Elküldve December4, 2009 Sziasztok! Ellopták... :lol: Szomorúság. Kérdésem, honnan tudhatom meg az EUROTAX értékét egy autónak? Sajnálom! Részvétem... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve December4, 2009 Megoszt Elküldve December4, 2009 ez is egy érdekes dolog mi ebben az érdekes? Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve December4, 2009 Megoszt Elküldve December4, 2009 Apa kezdődik, apa kezdődik!!! :huh: :lol: http://zalaihirlap.hu/fooldal-BUnUgyek_bal...potvizsgaztatna bekaphatják... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts