Norbedlee Elküldve December2, 2009 Megoszt Elküldve December2, 2009 Elment a kicsike, Fes astra. :lol: Ne szomorkodj, hiszem van egy szép Gastrád :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve December2, 2009 Megoszt Elküldve December2, 2009 Ne szomorkodj, hiszem van egy szép Gastrád :huh: én mondjuk egy darabig visszasírtam :lol: (de elmúlt :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve December2, 2009 Megoszt Elküldve December2, 2009 ilyenem van elfekvőben, karcmentes.: Balupunkt MP 35 Ha érdekel megbeszélem az otthoniakkal, hogy eladjuk-e. Az egyetlen probléma, hogy karácsonyi ajándékként kaptam és azt nem annyira illő elpasszolni. Az előző kocsimban volt, de kivettem eladáskor és betettem a gyári CDR500-at (csak rádió volt már jó benne), mert nem tudtam, hogy az újban lesz e CD. De volt, így ez megmaradt. Távirányító is van hozzá. És mennyiért adnád nekem ha eladhatnád? :huh: Bár most karácsony előtt vagyunk úgyhogy nem nagyon jut rá szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve December2, 2009 Megoszt Elküldve December2, 2009 Huu szerintem nekem is van olyanom, épp ujjal lehetne csak beférni és kituszkolni a sarat, redvát... Hogy lehet azt leszedni? Kell valami spéci dolog hozzá? Nekem is van olyan és általában benzinkuton szoktam mosni ahol magasnyomású melegvíz kiszedi mint a sz@rt. Oldalanként két-két kis lemezcsipesz fogja oda a hátsó lökköshöz (de lehet hogy 3). Szerintem egy csavarhúzóval-ÜGYESEN!!, hogy nehogy megkarcold- ki lehet tolni azokat a kis csipeszeket és lejön a sárfogó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve December2, 2009 Megoszt Elküldve December2, 2009 Szép a gép Sebald! Bár én még mindig nem tudok megbarátkozni a színnel (nekem is ilyen, és mindig piszkos) Előző autóm kék volt és tetszett :lol: A CS-on van egy kép róla. Szerettem azt is nagyon, még mindig gondolok rá... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve December2, 2009 Megoszt Elküldve December2, 2009 Tud valaki vmi jó megoldás? Eléggé kivan szopósodva a kalaptartó gumim Link to comment Megosztás: More sharing options...
fidorrr Elküldve December2, 2009 Megoszt Elküldve December2, 2009 Heeeelp!! :huh: Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy az isofix rögzítést merre keresem, a hátsó ülésen, és hogy néz ki. Azért kérdezem, mert nem találok rá választ, hogy egyáltalán van e az autómba, mivel nincs könyvem, mert külföldről behozott autó. 2002. 11. havi, elméletileg van olyan G Astra ebben az évjáratban, amelyikben van Isofix rendszer. Esetleg, aki tud egy használható linket, ahol ez le van írva, vagy fényképezve, azt nagyon meg köszönném. Link to comment Megosztás: More sharing options...
starchild83 Elküldve December2, 2009 Megoszt Elküldve December2, 2009 Nekem is van olyan és általában benzinkuton szoktam mosni ahol magasnyomású melegvíz kiszedi mint a sz@rt. Oldalanként két-két kis lemezcsipesz fogja oda a hátsó lökköshöz (de lehet hogy 3). Szerintem egy csavarhúzóval-ÜGYESEN!!, hogy nehogy megkarcold- ki lehet tolni azokat a kis csipeszeket és lejön a sárfogó. Most akkor mi a jobb? Néha magasnyomású spriccnivel kitakarítani, vagy leszedni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve December2, 2009 Megoszt Elküldve December2, 2009 Most akkor mi a jobb? Néha magasnyomású spriccnivel kitakarítani, vagy leszedni? Ha leszeded akkor összecsapja állandóan a gépet esetleg nagyobb kavicsokat is felcsap, de egyesek szerint jobban néz ki... Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve December2, 2009 Megoszt Elküldve December2, 2009 Most akkor mi a jobb? Néha magasnyomású spriccnivel kitakarítani, vagy leszedni? Ez megint olyan mint a szemöldök kérdés... Kinek a pap, kinek a papné. Nekem van és rajta is marad, ebben nem tudok másnak segíteni sajna. Vannak mellette és ellene szóló érvek is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve December2, 2009 Megoszt Elküldve December2, 2009 Ez megint olyan mint a szemöldök kérdés... Kinek a pap, kinek a papné. Nekem van és rajta is marad, ebben nem tudok másnak segíteni sajna. Vannak mellette és ellene szóló érvek is. nekem is van, bár ma leszedtem, de vissza is raktam mert jó az ott Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve December2, 2009 Megoszt Elküldve December2, 2009 És mennyiért adnád nekem ha eladhatnád? :huh: Bár most karácsony előtt vagyunk úgyhogy nem nagyon jut rá szerintem. Egyenlőre Norbedlee megelőzött PÜ-ben, de ha neki nem kell akkor szólok. Apropó Norbedlee megkaptad a PÜ-t amiben leírom, hogy mennyiért és hogyan adom el? Csak azért kérdem mert volt egy kis galiba a böngészővel mikor küldtem a PÜ-t és nem tudom elment-e. Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve December2, 2009 Megoszt Elküldve December2, 2009 Csak azért kérdem mert volt egy kis galiba a böngészővel mikor küldtem a PÜ-t és nem tudom elment-e. Azt meg tudod nézni az üzeneteknél. Ha a Sent Items alatt van az üzenet, amit akartál küldeni, akkor elment. Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve December2, 2009 Megoszt Elküldve December2, 2009 Azt meg tudod nézni az üzeneteknél. Ha a Sent Items alatt van az üzenet, amit akartál küldeni, akkor elment. fél igazság, de most igaz... nekem alapból nem teszi be de ha pipálom, hogy tegye akkor igen... most pipáltam... meg fogom nézni. kösz :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve December3, 2009 Megoszt Elküldve December3, 2009 Egyenlőre Norbedlee megelőzött PÜ-ben, de ha neki nem kell akkor szólok. Apropó Norbedlee megkaptad a PÜ-t amiben leírom, hogy mennyiért és hogyan adom el? Csak azért kérdem mert volt egy kis galiba a böngészővel mikor küldtem a PÜ-t és nem tudom elment-e. Megkaptam, átbeszélem az asszonnyal :huh: Szólok mindenképp ha kell ha nem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve December3, 2009 Megoszt Elküldve December3, 2009 Egyenlőre Norbedlee megelőzött PÜ-ben, de ha neki nem kell akkor szólok. Apropó Norbedlee megkaptad a PÜ-t amiben leírom, hogy mennyiért és hogyan adom el? Csak azért kérdem mert volt egy kis galiba a böngészővel mikor küldtem a PÜ-t és nem tudom elment-e. Hát a helyzet az hogy megbeszéltem az asszonnyal és még várunk vele. Végülis valójában szükség nem feltétlenül van rá. Csak azért akarok majd venni hogy ne legyen sok cd a kocsiban. Egyébként ha cserélek rádiót, az nem lesz vezérelhető a kormányról ugye? Nem mintha lenne értelme... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve December3, 2009 Megoszt Elküldve December3, 2009 Az egyik barátom mostanában szeretné eladni az F asztráját mert meg akarja valósítani régi vágyát és terepjárót vesz. Már vagy 5 mitsuba szerelmesedett bele. :huh: Szóval ha beszámíttatja a kocsit akkor kiveszi a rádiót és nekemadja. Ha el sikerül adnia akkor bennemarad. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve December3, 2009 Megoszt Elküldve December3, 2009 Megkaptam, átbeszélem az asszonnyal :huh: Szólok mindenképp ha kell ha nem Szia freeze! Átbeszéltük asszonnyal, és így az ünnepek előtt nem nagyon fér bele sajnos, így nem élnék a lehetőséggel, de azért köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve December3, 2009 Megoszt Elküldve December3, 2009 Hát a helyzet az hogy megbeszéltem az asszonnyal és még várunk vele. Végülis valójában szükség nem feltétlenül van rá. Csak azért akarok majd venni hogy ne legyen sok cd a kocsiban. Egyébként ha cserélek rádiót, az nem lesz vezérelhető a kormányról ugye? Nem mintha lenne értelme... :huh: Hát ha gyári távvezérlőd van és nem kell, én szívesen megszabadítalak tőle. Csere alapon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve December3, 2009 Megoszt Elküldve December3, 2009 Hát ha gyári távvezérlőd van és nem kell, én szívesen megszabadítalak tőle. Csere alapon. Köszönöm szépen, de a kormányt nem terveztem kicserélni. Légzsákot cserélhetünk ha a tiéd nincs kikopva dudailag. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve December3, 2009 Megoszt Elküldve December3, 2009 Hát a helyzet az hogy megbeszéltem az asszonnyal és még várunk vele. Végülis valójában szükség nem feltétlenül van rá. Csak azért akarok majd venni hogy ne legyen sok cd a kocsiban. Egyébként ha cserélek rádiót, az nem lesz vezérelhető a kormányról ugye? Nem mintha lenne értelme... :huh: Úgy tudom, csak a gyári rádió kompatibilis, de ebben nem vagyok biztos Szia freeze! Átbeszéltük asszonnyal, és így az ünnepek előtt nem nagyon fér bele sajnos, így nem élnék a lehetőséggel, de azért köszönöm Ok, semmi gáz Ha valakit érdekel akkor most már szabad apálya :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve December3, 2009 Megoszt Elküldve December3, 2009 Úgy tudom, csak a gyári rádió kompatibilis, de ebben nem vagyok biztos van amihez lehet kapni adaptert, és akkor muxik a gyári kormánytávval. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve December3, 2009 Megoszt Elküldve December3, 2009 Úgy tudom, csak a gyári rádió kompatibilis, de ebben nem vagyok biztos Ok, semmi gáz Ha valakit érdekel akkor most már szabad apálya :lol: Talán a központi kijelzővel keverted össze, bár azt sem csak a gyári "HI-FI" viszi. Őszintén szólva most kapásból egyet sem tudnék tutira megnevezni. :huh: Egy irányárat dobhatnál monnyuk az eladó hi-fi cuccoknál :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve December3, 2009 Megoszt Elküldve December3, 2009 Talán a központi kijelzővel keverted össze, bár azt sem csak a gyári "HI-FI" viszi. Őszintén szólva most kapásból egyet sem tudnék tutira megnevezni. :huh: Egy irányárat dobhatnál monnyuk az eladó hi-fi cuccoknál :lol: ok, pilla Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve December3, 2009 Megoszt Elküldve December3, 2009 ok, pilla ehunvane Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts