Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról

uhuhu

Recommended Posts

ilyenem van elfekvőben, karcmentes.:

Balupunkt MP 35

Ha érdekel megbeszélem az otthoniakkal, hogy eladjuk-e.

Az egyetlen probléma, hogy karácsonyi ajándékként kaptam és azt nem annyira illő elpasszolni.

Az előző kocsimban volt, de kivettem eladáskor és betettem a gyári CDR500-at (csak rádió volt már jó benne), mert nem tudtam, hogy az újban lesz e CD. De volt, így ez megmaradt.

Távirányító is van hozzá.

És mennyiért adnád nekem ha eladhatnád? :huh:

Bár most karácsony előtt vagyunk úgyhogy nem nagyon jut rá szerintem.

Megosztás:

Huu szerintem nekem is van olyanom, épp ujjal lehetne csak beférni és kituszkolni a sarat, redvát...

Hogy lehet azt leszedni? Kell valami spéci dolog hozzá?

Nekem is van olyan és általában benzinkuton szoktam mosni ahol magasnyomású melegvíz kiszedi mint a sz@rt. Oldalanként két-két kis lemezcsipesz fogja oda a hátsó lökköshöz (de lehet hogy 3). Szerintem egy csavarhúzóval-ÜGYESEN!!, hogy nehogy megkarcold- ki lehet tolni azokat a kis csipeszeket és lejön a sárfogó.

Megosztás:

Heeeelp!! :huh:

Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy az isofix rögzítést merre keresem, a hátsó ülésen, és hogy néz ki.

Azért kérdezem, mert nem találok rá választ, hogy egyáltalán van e az autómba, mivel nincs könyvem, mert külföldről behozott autó.

2002. 11. havi, elméletileg van olyan G Astra ebben az évjáratban, amelyikben van Isofix rendszer.

Esetleg, aki tud egy használható linket, ahol ez le van írva, vagy fényképezve, azt nagyon meg köszönném.

Megosztás:

Nekem is van olyan és általában benzinkuton szoktam mosni ahol magasnyomású melegvíz kiszedi mint a sz@rt. Oldalanként két-két kis lemezcsipesz fogja oda a hátsó lökköshöz (de lehet hogy 3). Szerintem egy csavarhúzóval-ÜGYESEN!!, hogy nehogy megkarcold- ki lehet tolni azokat a kis csipeszeket és lejön a sárfogó.

Most akkor mi a jobb? Néha magasnyomású spriccnivel kitakarítani, vagy leszedni?

Megosztás:

Most akkor mi a jobb? Néha magasnyomású spriccnivel kitakarítani, vagy leszedni?

Ez megint olyan mint a szemöldök kérdés... Kinek a pap, kinek a papné. Nekem van és rajta is marad, ebben nem tudok másnak segíteni sajna. Vannak mellette és ellene szóló érvek is.

Megosztás:

És mennyiért adnád nekem ha eladhatnád? :huh:

Bár most karácsony előtt vagyunk úgyhogy nem nagyon jut rá szerintem.

Egyenlőre Norbedlee megelőzött PÜ-ben, de ha neki nem kell akkor szólok.

Apropó Norbedlee megkaptad a PÜ-t amiben leírom, hogy mennyiért és hogyan adom el?

Csak azért kérdem mert volt egy kis galiba a böngészővel mikor küldtem a PÜ-t és nem tudom elment-e.

Megosztás:

Apropó Norbedlee megkaptad a PÜ-t amiben leírom, hogy mennyiért és hogyan adom el?

Csak azért kérdem mert volt egy kis galiba a böngészővel mikor küldtem a PÜ-t és nem tudom elment-e.

Megkaptam, átbeszélem az asszonnyal :huh:

Szólok mindenképp ha kell ha nem

Megosztás:

Hát a helyzet az hogy megbeszéltem az asszonnyal és még várunk vele. Végülis valójában szükség nem feltétlenül van rá. Csak azért akarok majd venni hogy ne legyen sok cd a kocsiban.

Egyébként ha cserélek rádiót, az nem lesz vezérelhető a kormányról ugye? Nem mintha lenne értelme... :huh:

Megosztás:

Az egyik barátom mostanában szeretné eladni az F asztráját mert meg akarja valósítani régi vágyát és terepjárót vesz. Már vagy 5 mitsuba szerelmesedett bele. :huh:

Szóval ha beszámíttatja a kocsit akkor kiveszi a rádiót és nekemadja. Ha el sikerül adnia akkor bennemarad.

Megosztás:

Hát a helyzet az hogy megbeszéltem az asszonnyal és még várunk vele. Végülis valójában szükség nem feltétlenül van rá. Csak azért akarok majd venni hogy ne legyen sok cd a kocsiban.

Egyébként ha cserélek rádiót, az nem lesz vezérelhető a kormányról ugye? Nem mintha lenne értelme... :huh:

Hát ha gyári távvezérlőd van és nem kell, én szívesen megszabadítalak tőle. Csere alapon.

Megosztás:

Úgy tudom, csak a gyári rádió kompatibilis, de ebben nem vagyok biztos

Szia freeze!

Átbeszéltük asszonnyal, és így az ünnepek előtt nem nagyon fér bele sajnos, így nem élnék a lehetőséggel, de azért köszönöm

Ok, semmi gáz

Ha valakit érdekel akkor most már szabad apálya :lol:

Megosztás:

Úgy tudom, csak a gyári rádió kompatibilis, de ebben nem vagyok biztos

Ok, semmi gáz

Ha valakit érdekel akkor most már szabad apálya :lol:

Talán a központi kijelzővel keverted össze, bár azt sem csak a gyári "HI-FI" viszi.

Őszintén szólva most kapásból egyet sem tudnék tutira megnevezni. :huh:

Egy irányárat dobhatnál monnyuk az eladó hi-fi cuccoknál :lol:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.