Korzika Elküldve December2, 2009 Megoszt Elküldve December2, 2009 Ma itthon vagyok, udvari-kerti munkákat akartam csinálni,de elkezdett esni az eső! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve December2, 2009 Megoszt Elküldve December2, 2009 freeze! Nem tudsz valahol elfekvőbe egy jó állapotú, működő Cdr 500-at? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December2, 2009 Megoszt Elküldve December2, 2009 Egy százas ide vagy oda nem mindegy? :huh: Az nem CDR 500? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve December2, 2009 Megoszt Elküldve December2, 2009 Egy százas ide vagy oda nem mindegy? :huh: Az nem CDR 500? DE neked van igazad, rosszul írtam Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December2, 2009 Megoszt Elküldve December2, 2009 Figyi,nézz utána mert amennyire én ismerem ezeket a készülékeket,nem játszák le csak az eredeti (bolti)CD-ket,MP3-t sem. Az én Astrámban CAR 600 van gyárilag CD váltóval és az sem olvassa az írottakat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve December2, 2009 Megoszt Elküldve December2, 2009 Figyi,nézz utána mert amennyire én ismerem ezeket a készülékeket,nem játszák le csak az eredeti (bolti)CD-ket,MP3-t sem. Az én Astrámban CAR 600 van gyárilag CD váltóval és az sem olvassa az írottakat! Én úgy tudom, hogy játszik írott lemezeket, de majd akinek van ilyen az majd megmondja nekünk...mert jó lenne egy Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve December2, 2009 Megoszt Elküldve December2, 2009 Én úgy tudom, hogy játszik írott lemezeket, de majd akinek van ilyen az majd megmondja nekünk...mert jó lenne egy Szerintem többet ér egy car 400+jó minőségű transmitter (mondjuk nekem nincs sok audio cd-m). Olcsobb is és mp3 megy rajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve December2, 2009 Megoszt Elküldve December2, 2009 Szerintem többet ér egy car 400+jó minőségű transmitter (mondjuk nekem nincs sok audio cd-m). Olcsobb is és mp3 megy rajta. én most így tolom, ahogy leírtad Link to comment Megosztás: More sharing options...
tommirra Elküldve December2, 2009 Megoszt Elküldve December2, 2009 az 500as olvassa az írott lemezt. tapasztalat. tegnap voltunk a fővárosban. odafelé kicsit para volt mert erősebb gázadásra füstöltem rendesen. de olyan 50 km után abbahagyta. gondolom kiégett a kosz. volt 2 besorolásom olyan sávba ahova szinte csak "születni" lehet. de ahelyett, hogy percekig vártam volna egyből az első autós beengedett. pedig nem vagyok egy "bedugom az orrát oszt jóvan" típus. nagyon pozitívan csalódtam. BLOG OFF Link to comment Megosztás: More sharing options...
starchild83 Elküldve December2, 2009 Megoszt Elküldve December2, 2009 Igazából nekem se tetszik, meg nem is igazán praktikus szerintem mert szeret elég sok sár odagyűlni, szerintem én is lekapom Huu szerintem nekem is van olyanom, épp ujjal lehetne csak beférni és kituszkolni a sarat, redvát... Hogy lehet azt leszedni? Kell valami spéci dolog hozzá? Más. Adásvétel. Felhívtam okmányirodát, elég az adásvételi nekik, nem kell a forgalmi bejelentő lapja. (Más kérdés nekem nincs is a forgalmiban az rész...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve December2, 2009 Megoszt Elküldve December2, 2009 az 500as olvassa az írott lemezt. tapasztalat. tegnap voltunk a fővárosban. odafelé kicsit para volt mert erősebb gázadásra füstöltem rendesen. de olyan 50 km után abbahagyta. gondolom kiégett a kosz. volt 2 besorolásom olyan sávba ahova szinte csak "születni" lehet. de ahelyett, hogy percekig vártam volna egyből az első autós beengedett. pedig nem vagyok egy "bedugom az orrát oszt jóvan" típus. nagyon pozitívan csalódtam. BLOG OFF itt pesten is vannak ám jó fejek! :huh:)) csak sajnos nem sokan... Én ugy harcolok a bunkóság ellen, hogy általában mindenkivel elôzékeny vagyok, kivétel persze a nagyon tahókkal.. amikor pl piros lámpám van, jobbról jönnének be, persze h beengedem, nekem nem kerül semmibe, ôneki meg milyen jauuuu :lol: sok olyan van, aki szépen begurul a lámpához a sorba, a másik meg hadd várjon... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve December2, 2009 Megoszt Elküldve December2, 2009 Huu szerintem nekem is van olyanom, épp ujjal lehetne csak beférni és kituszkolni a sarat, redvát... Hogy lehet azt leszedni? Kell valami spéci dolog hozzá? Öntesz rá vizet vagy slaggal kicsapatod Link to comment Megosztás: More sharing options...
panizzi Elküldve December2, 2009 Megoszt Elküldve December2, 2009 az 500as olvassa az írott lemezt. tapasztalat. tegnap voltunk a fővárosban. odafelé kicsit para volt mert erősebb gázadásra füstöltem rendesen. de olyan 50 km után abbahagyta. gondolom kiégett a kosz. volt 2 besorolásom olyan sávba ahova szinte csak "születni" lehet. de ahelyett, hogy percekig vártam volna egyből az első autós beengedett. pedig nem vagyok egy "bedugom az orrát oszt jóvan" típus. nagyon pozitívan csalódtam. BLOG OFF Általában ez a helyzet, néhány utcai harcos kivételével, élni és élni hagyni, ez a mottó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve December2, 2009 Megoszt Elküldve December2, 2009 Szerintem többet ér egy car 400+jó minőségű transmitter (mondjuk nekem nincs sok audio cd-m). Olcsobb is és mp3 megy rajta. Szewasztok! Én vettem gyári Nokia transmittert az E51-esemhez és nem nagyon akar mukodni... Néhol megtalálom a rádióval de kwarossz minőséggel szól. Visszamentem a boltba, azt mondták; jaa hát persze biztos azért mert hátul van az antennám.. ˙(hogy kapnák be a ... :huh: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tommirra Elküldve December2, 2009 Megoszt Elküldve December2, 2009 Általában ez a helyzet, néhány utcai harcos kivételével, élni és élni hagyni, ez a mottó. :huh: ez kéne mindenhol de jó is volna Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve December2, 2009 Megoszt Elküldve December2, 2009 Szewasztok! Én vettem gyári Nokia transmittert az E51-esemhez és nem nagyon akar mukodni... Néhol megtalálom a rádióval de kwarossz minőséggel szól. Visszamentem a boltba, azt mondták; jaa hát persze biztos azért mert hátul van az antennám.. ˙(hogy kapnák be a ... :huh: ) ennél azért jobbat is kitalálhattak volna. Ha nem titok mennyibe fájt a nokiás transmitter? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve December2, 2009 Megoszt Elküldve December2, 2009 Én vaterán vettem egyet még 2hónapja és azóta is hibátlanul működik, még távirányító is van hozzá :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve December2, 2009 Megoszt Elküldve December2, 2009 ennél azért jobbat is kitalálhattak volna. Ha nem titok mennyibe fájt a nokiás transmitter? Hát már nem nagyon emlékszem pontosan de 6000 körül volt. Akkor úgy tűnt megéri... Végülis töltőnek megfelel :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve December2, 2009 Megoszt Elküldve December2, 2009 És most mutatnék valamit. Tudom hogy koszos pedig vasárnap mostam le. Attól függetlenül milyen? :huh: http://dl.dropbox.com/u/2377176/S7300251.JPG Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve December2, 2009 Megoszt Elküldve December2, 2009 És most mutatnék valamit. Tudom hogy koszos pedig vasárnap mostam le. Attól függetlenül milyen? :huh: http://dl.dropbox.com/u/2377176/S7300251.JPG Szép a gép Sebald! Bár én még mindig nem tudok megbarátkozni a színnel (nekem is ilyen, és mindig piszkos) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve December2, 2009 Megoszt Elküldve December2, 2009 Szép a gép Sebald! Bár én még mindig nem tudok megbarátkozni a színnel (nekem is ilyen, és mindig piszkos) Mármint a kék színnel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve December2, 2009 Megoszt Elküldve December2, 2009 Mármint a kék színnel? igen Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve December2, 2009 Megoszt Elküldve December2, 2009 Eccerégen nagyonrégen volt egyszer egy Vectrám. Kék volt. Utáltam hogy soha nem volt tiszta. Mosás után ha nem törölgettem szárazra, még koszosabbnak tűnt mint volt. Amikor eladtam azt mondtam; soha az életben nem lesz többé kék ótóm! Na persze ugye van az a mondás; Soha ne mondd hogy soha... Há igaz. Tavaly mégis megvettem a drágámat, noha tudtam hogy nehéz lesz tisztán tartani. Az utcánk eleje vagy porzik vagy sáros. Há evvan. :huh: Viszont amikor szépen leápolom ahogy kell, olyankor gyönyörű. Tán még dorombol is ahogy simizem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve December2, 2009 Megoszt Elküldve December2, 2009 ilyenem van elfekvőben, karcmentes.: Balupunkt MP 35 Ha érdekel megbeszélem az otthoniakkal, hogy eladjuk-e. Az egyetlen probléma, hogy karácsonyi ajándékként kaptam és azt nem annyira illő elpasszolni. Az előző kocsimban volt, de kivettem eladáskor és betettem a gyári CDR500-at (csak rádió volt már jó benne), mert nem tudtam, hogy az újban lesz e CD. De volt, így ez megmaradt. Távirányító is van hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
starchild83 Elküldve December2, 2009 Megoszt Elküldve December2, 2009 Elment a kicsike, Fes astra. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts