nundee Elküldve November30, 2009 Megoszt Elküldve November30, 2009 Anno F-emen csak gányolással jött le, de valaki javasolt melegítést, ki kell próbálni, hátha enged a ragasztó valamennyit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve November30, 2009 Megoszt Elküldve November30, 2009 Fűrész? :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
starchild83 Elküldve December1, 2009 Megoszt Elküldve December1, 2009 Holnap viszik el Fes astrát :huh: Megvan minden, papírok amik kellenek, kivéve a szervízfüzet, az nincs és nem is emlékszem, hogy lett volna. Az nem gond ugye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve December1, 2009 Megoszt Elküldve December1, 2009 Holnap viszik el Fes astrát :huh: Megvan minden, papírok amik kellenek, kivéve a szervízfüzet, az nincs és nem is emlékszem, hogy lett volna. Az nem gond ugye? azon nem múlik semmi Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve December1, 2009 Megoszt Elküldve December1, 2009 Holnap viszik el Fes astrát :huh: Megvan minden, papírok amik kellenek, kivéve a szervízfüzet, az nincs és nem is emlékszem, hogy lett volna. Az nem gond ugye? ha az új tulajnak nem gond, akkor nem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December1, 2009 Megoszt Elküldve December1, 2009 Ja,nem kötelező tartozék! :huh: Főleg,ha kintről hozott és utána itthon futottról van szó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
starchild83 Elküldve December1, 2009 Megoszt Elküldve December1, 2009 Oké, kösz all! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
starchild83 Elküldve December1, 2009 Megoszt Elküldve December1, 2009 Lenne még 1 utolsó kérdésem az eladási procedúrával kapcsolatban. :lol: Szóval volt róla szó, mik a MI teendőink eladás után, vagyis bemenni KGFB biztosítóhoz adás-vételivel vagy elfaxolni nekik, a felmondás végett. Ez oké. A másik az volt ugye, hogy a helyi okmányirodába is el kell cammogni az adás-vételivel, bemutatni azt, hogy a súlyadót lemondjuk, mivel eladtuk az autót. A szerződésben ténylegesen ez szerepel: "Eladó köteles a jármű tulajdonában bekövetkezett változást 15 napon belül a forgalmi engedély bejelentő lapjának csatolásával az illetékes okmányirodának bejelenteni." Ez mi a répa? Nem elég csak az adás-vételi?! :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve December1, 2009 Megoszt Elküldve December1, 2009 Lenne még 1 utolsó kérdésem az eladási procedúrával kapcsolatban. :lol: Szóval volt róla szó, mik a MI teendőink eladás után, vagyis bemenni KGFB biztosítóhoz adás-vételivel vagy elfaxolni nekik, a felmondás végett. Ez oké. A másik az volt ugye, hogy a helyi okmányirodába is el kell cammogni az adás-vételivel, bemutatni azt, hogy a súlyadót lemondjuk, mivel eladtuk az autót. A szerződésben ténylegesen ez szerepel: "Eladó köteles a jármű tulajdonában bekövetkezett változást 15 napon belül a forgalmi engedély bejelentő lapjának csatolásával az illetékes okmányirodának bejelenteni." Ez mi a répa? Nem elég csak az adás-vételi?! :lol: :huh: de elég Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve December1, 2009 Megoszt Elküldve December1, 2009 "A forgalmi engedély A forgalmi engedély a jármű közúti forgalomban történő részvételének jogszerűségét igazoló okmány. Az állandó forgalmi engedély három részből áll: műszaki lap, üzembentartói lap, bejelentőlap. Kitöltése számítógéppel az okmányirodákban történik. A műszaki lap a rendszámot, a műszaki adatokat, a műszaki érvényességre vonatkozó érvényesítő címke helyét, az érvényességi idő bejegyzésére szolgáló rovatokat, valamint a forgalmi engedély sorszámát tartalmazza. Az üzembentartói lap a jármű fogalomban való részvételének jogszerűségét igazolja. Az üzembentartói lap külön tartalmazza a természetes, illetve a jogi személyre vonatkozó adatokat. A forgalmi engedélyben a jármű üzembentartója kerül feltüntetésre és nem feltétlenül a tulajdonosa. A bejelentőlapon a jármű adás-vételre vonatkozó adatait az eladó, illetőleg a vevő tölti ki és írja alá. A régi tulajdonos az eladás bejelentésére vonatkozó kötelezettségét úgy teljesíti, hogy a forgalmi engedély kitöltött bejelentő lapját a közlekedési igazgatási hatósághoz eljuttatja. A gépjármű vezetőjének a forgalmi engedélyt magánál kell tartania és az intézkedő rendőr részére át kell adni. A törzskönyvet, valamint az új típusú forgalmi engedély műszaki és aláírt üzembentartói lapját a jármű új tulajdonosának át kell adni, a bejelentőlapot pedig a közlekedési igazgatási hatósághoz kell eljuttatni. Nem szükséges a törzskönyv átadása, ha csak az üzembentartó személye változik, ilyenkor elegendő a forgalmi engedély műszaki és üzembentartói lapja, valamint a törzskönyvvel rendelkező tulajdonos hatóság előtt tett szóbeli vagy írásos nyilatkozata az új üzembentartó kijelöléséről." Én úgy gondolom, hogy így is lehet, bár soha nem láttam ilyen lapot még. Sztem az adásvételi is elég Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve December1, 2009 Megoszt Elküldve December1, 2009 jobb oldalt alul van. úgy látszik ezt én sosem vettem észre, de ebből következően sosem használtam. Pedig 1-2 autót már eladtam+vettem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
starchild83 Elküldve December1, 2009 Megoszt Elküldve December1, 2009 LoL, és ezt én hogy csatolom, mikor eladásnál mindent megkap a vevő, forgalmi, törzskönyv, szervíz füzet stb... ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve December1, 2009 Megoszt Elküldve December1, 2009 LoL, és ezt én hogy csatolom, mikor eladásnál mindent megkap a vevő, forgalmi, törzskönyv, szervíz füzet stb... ? szerintem ki kell tépni, de én még ilyet sosem csináltam Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve December2, 2009 Megoszt Elküldve December2, 2009 Helló emberek! Nektek van hátul sárvédőidomotok? Nekem van (elől nincs) és eléggé megtelik sárral, gondolkoztam rajta, hogy leszedem..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve December2, 2009 Megoszt Elküldve December2, 2009 Helló emberek! Nektek van hátul sárvédőidomotok? Nekem van (elől nincs) és eléggé megtelik sárral, gondolkoztam rajta, hogy leszedem..... nekem nincs, mert szerintem csúnya, az F-hez annó sokkal szebb volt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve December2, 2009 Megoszt Elküldve December2, 2009 nekem nincs, mert szerintem csúnya, az F-hez annó sokkal szebb volt Igazából nekem se tetszik, meg nem is igazán praktikus szerintem mert szeret elég sok sár odagyűlni, szerintem én is lekapom Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve December2, 2009 Megoszt Elküldve December2, 2009 Igazából nekem se tetszik, meg nem is igazán praktikus szerintem mert szeret elég sok sár odagyűlni, szerintem én is lekapom Elől még talán több értelme van a kormányzott kerék miatt, hogy ne csessze össze az oldalát sáros időben, de nekem ott sincs. Gondolkodtam rajta, hogy teszek fel előre, de mikor megláttam hogy néz ki letettem róla Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve December2, 2009 Megoszt Elküldve December2, 2009 Elől még talán több értelme van a kormányzott kerék miatt, hogy ne csessze össze az oldalát sáros időben, de nekem ott sincs. Gondolkodtam rajta, hogy teszek fel előre, de mikor megláttam hogy néz ki letettem róla délután lekapom én is, remélem nem lesz alatta meglapetés Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve December2, 2009 Megoszt Elküldve December2, 2009 délután lekapom én is, remélem nem lesz alatta meglapetés én is remélem... ki szokta kezdeni a fényt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve December2, 2009 Megoszt Elküldve December2, 2009 én is remélem... ki szokta kezdeni a fényt ajaj az nem jó Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve December2, 2009 Megoszt Elküldve December2, 2009 ajaj az nem jó max visszateszed... majd meglátod, nem fessük az ördögöt a falra Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve December2, 2009 Megoszt Elküldve December2, 2009 max visszateszed... majd meglátod, nem fessük az ördögöt a falra így van még az emberünk nem jelentkezett.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December2, 2009 Megoszt Elküldve December2, 2009 Jó reggelt!Jelentkezem . Mit kell csinálni? :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve December2, 2009 Megoszt Elküldve December2, 2009 Jó reggelt!Jelentkezem . Mit kell csinálni? :lol: :huh: üdv, hát most elkezdjem sorolni? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve December2, 2009 Megoszt Elküldve December2, 2009 Jó reggelt!Jelentkezem . Mit kell csinálni? :lol: :huh: Hááát, ha hoznál valami jóféle flecken húsos kenyeret az jól esne :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts