speter Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=cQXIuGK0yek hát ez szörnyű Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 Ez az, erre gondoltam! Nem tudom ki az aki látta, ki az aki nem, kinek bejövős kinek nem, nekem marhán tetszik! Lehet egy dalt elénekelni, és előadni. Tabáni előadta! Kicsit túl nagy átéléssel. :huh: Ha sikerült volna befejezni azt mondanám (talán) jobb mint (a nagy!) Kaszás Attila előadása. Hátborzongató... http://www.youtube.com/watch?v=XuUa8JOm4Wk Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 Nem tudom ki az aki látta, ki az aki nem, kinek bejövős kinek nem, nekem marhán tetszik! Lehet egy dalt elénekelni, és előadni. Tabáni előadta! Kicsit túl nagy átéléssel. :huh: Ha sikerült volna befejezni azt mondanám (talán) jobb mint (a nagy!) Kaszás Attila előadása. Hátborzongató... http://www.youtube.com/watch?v=XuUa8JOm4Wk sokan leírták a linkelt oldalon...szóval tényleg ez az ember még érintetlen a média bűzös ködétől...egy érző, tiszta lélek..a zsűri pedig egyszerűen alávetette magát annak hogy a műsor bevételei nőjenek az sms-ekkel, mélységesen elítélem őket! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 sokan leírták a linkelt oldalon...szóval tényleg ez az ember még érintetlen a média bűzös ködétől...egy érző, tiszta lélek..a zsűri pedig egyszerűen alávetette magát annak hogy a műsor bevételei nőjenek az sms-ekkel, mélységesen elítélem őket! ha már itt tartunk az énekkel nem nem volt baj.... de, hogy a zsűri nem oda való az tuti Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 ha már itt tartunk az énekkel nem nem volt baj.... de, hogy a zsűri nem oda való az tuti Hát én nem is tudom... Itt csupán az a helyzet hogy felkértek pár embert hogy véleményezzék amiket látnak, hallanak. Nem kell hogy feltétlenül szaktekintély zsűrizzen hisz az ő értékelésük nem sokat számít a továbbjutásban. Az sms-ekkel lehet továbbjutni. Persze ronda dolog ez az üzlet, de hát aki nem akar az nem költ rá. Én sem küldtem még soha ilyesmi sms-t. Az előadók karrierjének szempontjából sem lényeges hogy megnyerjék. A szereplés lehetőségét megkapták (-ják) és aki jó, érdemes valamire arra úgyis felfigyelnek és akad aki befuttassa. Ez a srác is valószínűleg meg tud majd ebből élni, és remélem megerősödik lelkileg. Mindenkinek vannak az életében kudarcok, neki sok jutott eddig. Csakhogy a nagyok most jönnek majd! Számtalan csodálatos művész, sztár zuhant mély depresszióba amikor épp hullámvölgybe érkezett. Jó példa erre Cserháti Zsuzsa. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 Nézetődtem... itt van nektek egy kis mosoly csalogató; http://www.youtube.com/watch?v=rGQEgK6XkRE&feature=fvw :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 Nézetődtem... itt van nektek egy kis mosoly csalogató; http://www.youtube.com/watch?v=rGQEgK6XkRE&feature=fvw :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 Jó példa erre Cserháti Zsuzsa. Meg Flipper Öcsi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 Nem tudom ki az aki látta, ki az aki nem, kinek bejövős kinek nem, nekem marhán tetszik! Lehet egy dalt elénekelni, és előadni. Tabáni előadta! Kicsit túl nagy átéléssel. :huh: Ha sikerült volna befejezni azt mondanám (talán) jobb mint (a nagy!) Kaszás Attila előadása. Hátborzongató... http://www.youtube.com/watch?v=XuUa8JOm4Wk Ezt kemény volt látni akkor is és most is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nundee Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 Vele kezdtem; ,,Arany Maya,, :huh: Sorry! Te nyertél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nundee Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 "Az előadók karrierjének szempontjából sem lényeges hogy megnyerjék. A szereplés lehetőségét megkapták (-ják) és aki jó, érdemes valamire arra úgyis felfigyelnek és akad aki befuttassa." Sarah Boyle a legjobb példa talán a gondolatodra. "Szegény" külsőleg olyan-amilyen, ő sem nyerte meg a tehetségkutatót, viszont pont most láttam a TV-ben, hogy New York-ban a napokban adják ki az első lemezét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 Sarah Boyle a legjobb példa talán a gondolatodra. "Szegény" külsőleg olyan-amilyen, ő sem nyerte meg a tehetségkutatót, viszont pont most láttam a TV-ben, hogy New York-ban a napokban adják ki az első lemezét. És ő az élő példa az optikai tuning jótékony hatására is. Sokat tompított az első látásra igencsak meghökkentő külsőn. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nundee Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 És ő az élő példa az optikai tuning jótékony hatására is. Sokat tompított az első látásra igencsak meghökkentő külsőn. :huh: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NorbyAstraG Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 Sziasztok.Kellene egy kis segítség.Nagyon kivagyok már ettől a helyzettől,és már az idegösszeomlás szélén vagyok.20Liter 95-ös benyával elmegyek 130km-ert.Szerintetek????Mit lehet tenni ez ellen? még multkor csináltattam egy injektor ultrahangos tisztítást.Akkor megoldódott ez a helyzet,kb 1-2 hónapig.És azóta csak rosszabb és csak rosszabb.Gyújtsam fel a szekeret?? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 Sziasztok.Kellene egy kis segítség.Nagyon kivagyok már ettől a helyzettől,és már az idegösszeomlás szélén vagyok.20Liter 95-ös benyával elmegyek 130km-ert.Szerintetek????Mit lehet tenni ez ellen? még multkor csináltattam egy injektor ultrahangos tisztítást.Akkor megoldódott ez a helyzet,kb 1-2 hónapig.És azóta csak rosszabb és csak rosszabb.Gyújtsam fel a szekeret?? :huh: Ne gyújtsd fel, ahhoz is benzin kell ! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 Sziasztok.Kellene egy kis segítség.Nagyon kivagyok már ettől a helyzettől,és már az idegösszeomlás szélén vagyok.20Liter 95-ös benyával elmegyek 130km-ert.Szerintetek????Mit lehet tenni ez ellen? még multkor csináltattam egy injektor ultrahangos tisztítást.Akkor megoldódott ez a helyzet,kb 1-2 hónapig.És azóta csak rosszabb és csak rosszabb.Gyújtsam fel a szekeret?? :huh: Nézd át az üza ellátó rendszert és javíttasd meg. Lehet pölö hogy csak picit szivárog a tank valami magasabb ponton (tehát nem az alján) és mire lecseppenne, elpárolog vagy lemosódik. Ha ezzel nincs gond akkor agyald meg a szomszédokat, hátha lopja valamék :lol: Szerintem ha a motorba ennyi cucc menne azt jelezné a lambdaszonda. De hogy piszok büdi lenne a kipuf az tuti. Amúgy az enyém is sokat eszik, nyáron 8, télen 9 körül, de én 3-4-5 km-eket járok egyszerre. Szinte mindig kinn a szivató. Nyáron ha többet megyek, lemegy 7-re. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 Ejha már 2 órát siet az óra? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 Ejha már 2 órát siet az óra? :huh: Akkor a tied késik egyet :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 Nálam 23:06 van Itt meg; Ma, 01:07 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 Hmmm nem bírom elérni a Sláger rádió honlapját. De még a szabadmediat sem... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 Nálam 23:06 van Itt meg; Ma, 01:07 hát ez érdekes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 hát ez érdekes: Ja ez tényleg fura. Itt biztos másik internet van. :lol: No mindegy. Bejött végre az onlány rádió úgyhogy csicsika. Jó éjt :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 Ja ez tényleg fura. Itt biztos másik internet van. :lol: No mindegy. Bejött végre az onlány rádió úgyhogy csicsika. Jó éjt :huh: jónyóc Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November25, 2009 Szerző Megoszt Elküldve November25, 2009 Sziasztok.Kellene egy kis segítség.Nagyon kivagyok már ettől a helyzettől,és már az idegösszeomlás szélén vagyok.20Liter 95-ös benyával elmegyek 130km-ert.Szerintetek????Mit lehet tenni ez ellen? még multkor csináltattam egy injektor ultrahangos tisztítást.Akkor megoldódott ez a helyzet,kb 1-2 hónapig.És azóta csak rosszabb és csak rosszabb.Gyújtsam fel a szekeret?? :huh: ne haragudj, de ez nem hihető. ekkora benzinfogyasztásnál már a motorod se megy rendesen, füstöl, nem indul rendesen, lefullad... tankold tele, hajtsd meg, mennyél 200 km-t tankold tele megint. egy astra nem tud 17 litert fogyasztani...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November25, 2009 Megoszt Elküldve November25, 2009 Talán az OPC Extreme tudott, de abban meg V8-as motor van és különben is egyedi darab, szóval ha Norby-nak olyan van akkor meg ne panaszkodjon. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts