freeze Elküldve November22, 2009 Megoszt Elküldve November22, 2009 ? :huh: A Mayák 2012-ig csinálták meg a naptárukat. Utána nincs tovább. Sokak szerint ez jelenti a világ végét... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve November22, 2009 Megoszt Elküldve November22, 2009 A Mayák 2012-ig csinálták meg a naptárukat. Utána nincs tovább. Sokak szerint ez jelenti a világ végét... Persze mert épp 2012-nél tartott a naptárnokuk mikor kihalta magát. Oxtán nem volt ki folytassa :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
oggy Elküldve November23, 2009 Megoszt Elküldve November23, 2009 Nem kell f.sni kollegák! A Mayák tovább élnek! Tavaly született meg Maja (igaz nem y-nal) lányom! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve November23, 2009 Megoszt Elküldve November23, 2009 Nem kell f.sni kollegák! A Mayák tovább élnek! Tavaly született meg Maja (igaz nem y-nal) lányom! Gratulálok! Most hogy mondod Arany Maja sem tűnt kihaltnak, sőt szaporodott is. És Vas Maya is csak az éterből tűnt el. Remélem csak egy időre. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve November23, 2009 Megoszt Elküldve November23, 2009 Gratulálok! Most hogy mondod Arany Maja sem tűnt kihaltnak, sőt szaporodott is. És Vas Maya is csak az éterből tűnt el. Remélem csak egy időre. :huh: A méhecskét se felejtsétek ki a sorból.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve November23, 2009 Megoszt Elküldve November23, 2009 A méhecskét se felejtsétek ki a sorból.... Ő még él? Gyerekkorom óta nem láttam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November23, 2009 Megoszt Elküldve November23, 2009 Tényleg nagyon szép. Talán még nem is láttam coupét. Gyönyörű a belső. Az ülések gyárilag ilyenek vagy az is át van húzatva??? Gyári. Texas bézs belsőnek hívják. Link to comment Megosztás: More sharing options...
oggy Elküldve November23, 2009 Megoszt Elküldve November23, 2009 Ő még él? Gyerekkorom óta nem láttam. Francba! Vhol megvolt Karel Gott-tól a Maja a méhecske c. szám Németül (állat!) nékem, de most nem lelem, különben belinkeltem volna! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve November23, 2009 Megoszt Elküldve November23, 2009 Francba! Vhol megvolt Karel Gott-tól a Maja a méhecske c. szám Németül (állat!) nékem, de most nem lelem, különben belinkeltem volna! Karel Gott? Nem is tudtam. A mese zenéjét még némileg fel tudom magamban idézni. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nundee Elküldve November23, 2009 Megoszt Elküldve November23, 2009 A méhecskét se felejtsétek ki a sorból.... Meg Maya Gold-ot se... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve November23, 2009 Megoszt Elküldve November23, 2009 "... al MAYA fajalája sárga piros rózsa, engem gyaláz a szer...." Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve November23, 2009 Megoszt Elküldve November23, 2009 Karel Gott? Nem is tudtam. A mese zenéjét még némileg fel tudom magamban idézni. :huh: http://www.youtube.com/watch?v=cQXIuGK0yek Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve November23, 2009 Megoszt Elküldve November23, 2009 "... al MAYA fajalája sárga piros rózsa, engem gyaláz a szer...." Al Maya fajalatt, nyári piros alma,... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opelaner Elküldve November23, 2009 Megoszt Elküldve November23, 2009 Opelaner! Bár nem én voltam érintett a dologban de én is köszönöm a részletes hozzászólásodat. Sok hasznos és új infó volt benne főleg az olajat típusjelzésének jelentését illetően. Becsülendő, hogy ennyi energiát fektetsz abba, hogy másoknak segíts! Kedves Freeze! Köszönöm dicsérő szavaidat, igazán jól esett! Részemről a megtiszteltetés, hogy segíthetek itt, ha tudok...,lassan már egy éve!! :lol: Ha már egyszer az ember megtanulta, akkor ne tartsa magában, nem igaz ? :huh: :lol: További jó fórumozást mindnyájatoknak !! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve November23, 2009 Megoszt Elküldve November23, 2009 Ezt láttátok? Főszerepben Astra G. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robz Elküldve November23, 2009 Megoszt Elküldve November23, 2009 OFF Nem tudna valaki kisegíteni egy 2003-as Zafirához (1.9DTI) való kezelési könyv elérhetőségével? Kolléga vett egy ilyen vasat, de nem kapott hozzá. Neten sehol nem találtam. Az enyémhez (Astra G) simán van több helyen is, de Zafirást nem találok sehol. Jöhet privibe is az elérhetőség! Köszi! ON Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve November23, 2009 Megoszt Elküldve November23, 2009 OFF Nem tudna valaki kisegíteni egy 2003-as Zafirához (1.9DTI) való kezelési könyv elérhetőségével? Kolléga vett egy ilyen vasat, de nem kapott hozzá. Neten sehol nem találtam. Az enyémhez (Astra G) simán van több helyen is, de Zafirást nem találok sehol. Jöhet privibe is az elérhetőség! Köszi! ON Probáld meg ezt. Nem tudom milyen, úgy találtam. A rapidshare-es címet kijelölöd és bemásolod felülre majd enter. Ingyenes a letöltés csak kicsit lassú. http://katz.cd/download/4351537/eBook/Opel...-Repair-Manual/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve November23, 2009 Megoszt Elküldve November23, 2009 Al Maya fajalatt, nyári piros alma,... Az az... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve November23, 2009 Megoszt Elküldve November23, 2009 Influenza gyötri????? H1N1 almát!!!!:huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve November23, 2009 Megoszt Elküldve November23, 2009 Meg Maya Gold-ot se... :huh: Vele kezdtem; ,,Arany Maya,, :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve November23, 2009 Megoszt Elküldve November23, 2009 Hagggyuk MAYAbba eztet :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve November23, 2009 Megoszt Elküldve November23, 2009 Hagggyuk MAYAbba eztet :huh: Paytás ebúcsúzok oxt emegyek mayaludnyi! :lol: Jónyóc! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
oggy Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=cQXIuGK0yek Ez az eredetei verzió, de a K.G.-féle... na az nagyon jó!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 Ez az eredetei verzió, de a K.G.-féle... na az nagyon jó!! Van néhány ebből is :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
oggy Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 Van néhány ebből is :huh: Ez az, erre gondoltam! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts