Fireball Elküldve November22, 2009 Megoszt Elküldve November22, 2009 Szia! Igen 17-es Toora felni de 40-es gumi. A felni 100k volt használtak de azt még lefényeztem így volt 125 a gumi meg 205/45 r17 Pirelli p zero nero annak hát már megnem mondom de darabja olyan 22k körül volt akcióban! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November22, 2009 Megoszt Elküldve November22, 2009 Igen, persze neked. :huh: Kicsiben látni nálad egy kupét, az a tiéd? Arra gondoltam hogy rakj nagyobb képet ide. Hát akkor tessék (ezek tavasszal készültek, újabb nincs egyelőre): Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve November22, 2009 Megoszt Elküldve November22, 2009 Hát akkor tessék (ezek tavasszal készültek, újabb nincs egyelőre): Szép, sallangmentes az autód. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve November22, 2009 Megoszt Elküldve November22, 2009 Sziasztok! Nagy gondban vagyok! Tegnap semmi baja nem volt kocsinak de ma beültem beindítom autót és az alapjárat 2500-on pörög. Gyönyőrűen megy a kocsi, de ha berakom 1-esbe akkor adja a gázt neki, mintha nyomnám a pedált, többi sebességbe dettó. Please Help. Mi lehet ez EGR szelep vagy lambdaszonda?? Előre is köszi :huh: :lol: Fojtószelepház környékét esetleg nézd meg, a vákumcsöveknél nincs-e repedés, lecsúszás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
oggy Elküldve November22, 2009 Megoszt Elküldve November22, 2009 Hát akkor tessék (ezek tavasszal készültek, újabb nincs egyelőre): Hmmm... ez nagyon szép!! Bár azon a középkonzol borításon még volna mit reszelgetni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve November22, 2009 Megoszt Elküldve November22, 2009 Hát akkor tessék (ezek tavasszal készültek, újabb nincs egyelőre): Tényleg nagyon szép. Talán még nem is láttam coupét. Gyönyörű a belső. Az ülések gyárilag ilyenek vagy az is át van húzatva??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve November22, 2009 Megoszt Elküldve November22, 2009 Hmmm... ez nagyon szép!! Bár azon a középkonzol borításon még volna mit reszelgetni! Igen, ezt én is pontosan így akartam írni. Igazán szép a kárpitja is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve November22, 2009 Megoszt Elküldve November22, 2009 Szia! Igen 17-es Toora felni de / 40-es gumi. A felni 100k volt használtak de azt még lefényeztem így volt 125 a gumi meg 205/45 r17 Pirelli p zero nero annak hát már megnem mondom de darabja olyan 22k körül volt akcióban! Szóval 40 vagy 45? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve November22, 2009 Megoszt Elküldve November22, 2009 Üdw ismét! Most valamiért véletlenül müxik a modemem. Remek. :lol: Azt mondták kimúlt, hétfőn cseréltessem ki. Na mindegy. Szóval köszi Freeze! Tökjó lett a kép! :lol: Szerinted kell rá olyan? Szerintem intézek majd rá. Hát, hogy kell-e az neked kell eldönteni, de szerintem jól néz ki. Vagy a FREEZE DESIGN dombor-feliratra gondoltál, mert az KÖTELEZŐ persze ;) :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve November22, 2009 Megoszt Elküldve November22, 2009 Tgabika: szép óótóó :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve November22, 2009 Megoszt Elküldve November22, 2009 Hát, hogy kell-e az neked kell eldönteni, de szerintem jól néz ki. Vagy a FREEZE DESIGN dombor-feliratra gondoltál, mert az KÖTELEZŐ persze :lol: :huh: :lol: Inkább a felirat... :D Nekem nem tetszik a szemöldök! Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve November22, 2009 Megoszt Elküldve November22, 2009 Inkább a felirat... :huh: Nekem nem tetszik a szemöldök! Na ezért mondom, hogy mindenki magának kell eldöntse. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve November22, 2009 Megoszt Elküldve November22, 2009 Na ezért mondom, hogy mindenki magának kell eldöntse. Hát a fiam azt mondta hogy ne vegyek. Majd meglátjuk. Nem sürgős. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve November22, 2009 Megoszt Elküldve November22, 2009 Opelaner! Bár nem én voltam érintett a dologban de én is köszönöm a részletes hozzászólásodat. Sok hasznos és új infó volt benne főleg az olajat típusjelzésének jelentését illetően. Becsülendő, hogy ennyi energiát fektetsz abba, hogy másoknak segíts! Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve November22, 2009 Megoszt Elküldve November22, 2009 Hát a fiam azt mondta hogy ne vegyek. Majd meglátjuk. Nem sürgős. :huh: Hány éves a fiad? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve November22, 2009 Megoszt Elküldve November22, 2009 Hány éves a fiad? Aki véleményezte , 9 éves. Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve November22, 2009 Megoszt Elküldve November22, 2009 Tgabika: szép óótóó :huh: Bár a két kiskorú gyermekem mellet ilyen belsőt el sem tudnék képzelni (persze nagyon szép) Mondjuk nekem is a vajszínhez közeli a huzatom, de az le tudom gyorsan pattintani és ki tudom mosni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve November22, 2009 Megoszt Elküldve November22, 2009 Bár a két kiskorú gyermekem mellet ilyen belsőt el sem tudnék képzelni (persze nagyon szép) Mondjuk nekem is a vajszínhez közeli a huzatom, de az le tudom gyorsan pattintani és ki tudom mosni. Na látod akkor én naponta 2x moshatnám. :huh: Most egy olyan dokszínű fajta van rajta, azon nem látszik. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve November22, 2009 Megoszt Elküldve November22, 2009 Aki véleményezte , 9 éves. Neki még van joga beleszólni :lol: Majd ha 18 lesz mást mondasz neki :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve November22, 2009 Megoszt Elküldve November22, 2009 Na látod akkor én naponta 2x moshatnám. :huh: Most egy olyan dokszínű fajta van rajta, azon nem látszik. :lol: Én ezzel a huzattal vettem a kocsit, bár furcsáltam is mert az előző tulajnak is két kisebb korú gyermeke van. Koszos is volt, ami miatt pironkodott, de mondtam neki ráse base, lesz ez még így se... ha látná a kisördögeimet ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve November22, 2009 Megoszt Elküldve November22, 2009 Neki még van joga beleszólni :lol: Majd ha 18 lesz mást mondasz neki :huh: Ja pölö hogy egy 14 éves autóra amiben 400ezer (vagy inkább 600e) km van, arra kár is ilyesmi. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve November22, 2009 Megoszt Elküldve November22, 2009 Ja pölö hogy egy 14 éves autóra amiben 400ezer km van, arra kár is ilyesmi. :huh: :lol: ... de ha teszik, sose kár. Nem sokba kerül Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve November22, 2009 Megoszt Elküldve November22, 2009 :lol: ... de ha teszik, sose kár. Nem sokba kerül Igaz. Azért 10 évig nem fogok ezen agyalni, bár ki tudja. :huh: Azt előbb meg kell élni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve November22, 2009 Megoszt Elküldve November22, 2009 Igaz. Azért 10 évig nem fogok ezen agyalni, bár ki tudja. :huh: Azt előbb meg kell élni. Remélem nem a Maya naptárra gondolsz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve November22, 2009 Megoszt Elküldve November22, 2009 Remélem nem a Maya naptárra gondolsz :lol: ? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts