banjani Elküldve November19, 2009 Megoszt Elküldve November19, 2009 Jó estét! A rádióról annyit h ráálltam a Petőfire. Én nem hallgatom ezt a két fost. Kicsit én is belehallgattam mindkettőbe aztán mondtam, hogy" az anyátokat azt "és irány a Petőfi. Nem is olyan rossz.:lol: Autóm! Vége a találgatásoknak! Ma reggel nem kevesebb mint 2 liter vizet kellett beletöltenem a kiegyenlítő-tartályba.-----> HENGERFEJES!!!! :huh: :lol: Most azért megrendült a bizalmam az opellel kapcsolatba. Soha nem hajtottam észnélkül általában kíméletesen vezetek. 3-4000 fordulaton pörgettem. Autópályán 120-130km/h. Néha azért meg-meg eresztettem de sohasem huzamosabb ideig ami szerintem nem árthat. Erre tessék összecsinálja magát 107600km után!!!!! Bevittem szervízbe mert nem tudtam eltalálni miért dadog indításkor. Végigfuttatták a diagnosztikát, meg kompressziót mértek. Kivették a gyertyákat és a 4 hengernél vizes/vizköves volt. A kipufogón eléggé párás gázok jönnek üzemmeleg állapotban is. Közölték velem h több mint valószínü, hogy hengerfejes!!! Olyan mérges lettem hogy arra gondoltam megcsináltatom és túladok rajta a pi...ba. Mindig igyekeztem megadni neki a legjobbat. Kíméltem, rendesen megcsináltam az olajcseréket (eleinte Castrol magnatec 10w40, most legutóbb Mobil1 Synt 5w40 amiből 11000km után fogyott két barázda ami ha jól tudom 4 dl), szűrőkkel együtt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve November19, 2009 Megoszt Elküldve November19, 2009 Jó estét! A rádióról annyit h ráálltam a Petőfire. Én nem hallgatom ezt a két fost. Kicsit én is belehallgattam mindkettőbe aztán mondtam, hogy" az anyátokat azt "és irány a Petőfi. Nem is olyan rossz.:lol: Autóm! Vége a találgatásoknak! Ma reggel nem kevesebb mint 2 liter vizet kellett beletöltenem a kiegyenlítő-tartályba.-----> HENGERFEJES!!!! :huh: :lol: Most azért megrendült a bizalmam az opellel kapcsolatba. Soha nem hajtottam észnélkül általában kíméletesen vezetek. 3-4000 fordulaton pörgettem. Autópályán 120-130km/h. Néha azért meg-meg eresztettem de sohasem huzamosabb ideig ami szerintem nem árthat. Erre tessék összecsinálja magát 107600km után!!!!! Bevittem szervízbe mert nem tudtam eltalálni miért dadog indításkor. Végigfuttatták a diagnosztikát, meg kompressziót mértek. Kivették a gyertyákat és a 4 hengernél vizes/vizköves volt. A kipufogón eléggé párás gázok jönnek üzemmeleg állapotban is. Közölték velem h több mint valószínü, hogy hengerfejes!!! Olyan mérges lettem hogy arra gondoltam megcsináltatom és túladok rajta a pi...ba. Mindig igyekeztem megadni neki a legjobbat. Kíméltem, rendesen megcsináltam az olajcseréket (eleinte Castrol magnatec 10w40, most legutóbb Mobil1 Synt 5w40 amiből 11000km után fogyott két barázda ami ha jól tudom 4 dl), szűrőkkel együtt. nyugalom testrész,nem nagyon jellemző ezekre a gépekre ahogy én tudom,lehet hogy belenyúltál,előfordul..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve November19, 2009 Megoszt Elküldve November19, 2009 A Class valami foxtrottal vagy mivel kezdte. Oda is áttekertem egy pillanatra. Borzalmas volt... azaz,el is csavartam gyorsan....de reméljük visszajönnek a régiek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve November19, 2009 Megoszt Elküldve November19, 2009 nyugalom testrész,nem nagyon jellemző ezekre a gépekre ahogy én tudom,lehet hogy belenyúltál,előfordul..... De miért pont én. Az aki nem kíméli és leszarja h mikor esedékes pl az olajcsere, vagy egy ilyen autóért soha nem dolgozott egy percet sem mert apa-anya hozzávágta annak biztos nem lesznek ilyen vagy hasonló problémái. Én nem egy-két évig akarom/akartam magamnak ezt az autót mert talán ez életem legjobb kocsija!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November19, 2009 Megoszt Elküldve November19, 2009 De miért pont én. Az aki nem kíméli és leszarja h mikor esedékes pl az olajcsere, vagy egy ilyen autóért soha nem dolgozott egy percet sem mert apa-anya hozzávágta annak biztos nem lesznek ilyen vagy hasonló problémái. Én nem egy-két évig akarom/akartam magamnak ezt az autót mert talán ez életem legjobb kocsija!! Újonnan vetted? Ha nem akkor bármi előfordulhat, lehet hogy ez előző tulaj hanyagságai most bosszulják meg magukat. Szvsz erre gondolt atom cartárs amikor azt mondta hogy lehet hogy belenyúltál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve November19, 2009 Megoszt Elküldve November19, 2009 Újonnan vetted? Ha nem akkor bármi előfordulhat, lehet hogy ez előző tulaj hanyagságai most bosszulják meg magukat. Szvsz erre gondolt atom cartárs amikor azt mondta hogy lehet hogy belenyúltál. Nem újonnan vettem, de nem is kereskedésből hanem egy öreg úré volt Szegeden aki szintén nem volt hozzá hanyag. Az öreg meghalt és én 64e km-rel megvettem. Mindig szervízeltette az öreg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve November19, 2009 Megoszt Elküldve November19, 2009 De miért pont én. Az aki nem kíméli és leszarja h mikor esedékes pl az olajcsere, vagy egy ilyen autóért soha nem dolgozott egy percet sem mert apa-anya hozzávágta annak biztos nem lesznek ilyen vagy hasonló problémái. Én nem egy-két évig akarom/akartam magamnak ezt az autót mert talán ez életem legjobb kocsija!! belenyúltál,előfordul,nem tipushiba.... nem vigasztaló ez,de e z van.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve November19, 2009 Megoszt Elküldve November19, 2009 Nem újonnan vettem, de nem is kereskedésből hanem egy öreg úré volt Szegeden aki szintén nem volt hozzá hanyag. Az öreg meghalt és én 64e km-rel megvettem. Mindig szervízeltette az öreg. és mennyiért akarod "kidobni"? :lol: ne bomolj...egy AGR többe van szerintem mint ez a csere lesz... :huh: én azt már le sem merem írni mennyi pénz borult bele ebbe a gépbe...de nem bánom...engem az út szélén még nem hagyott az elmult 60ekm alatt(kopp-kopp)...és nem épp nagypapa tempóba megyek vele....igaz most épp 5w-30 van benne...wessz segítségével... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
BaZolika Elküldve November20, 2009 Megoszt Elküldve November20, 2009 Sziasztok! Arra lennék kíváncsi, hogy a G Astrák üzemanyagrendszerében található-e olyan helyen gumi alkatrész, ahol az üzemanyag közvetlenül éri. Üdv.: Zoli Link to comment Megosztás: More sharing options...
oggy Elküldve November20, 2009 Megoszt Elküldve November20, 2009 Sziasztok! Arra lennék kíváncsi, hogy a G Astrák üzemanyagrendszerében található-e olyan helyen gumi alkatrész, ahol az üzemanyag közvetlenül éri. Üdv.: Zoli Csak nem bíjjóettanolt akarsz a gépbe önteni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve November20, 2009 Megoszt Elküldve November20, 2009 Frezee (ha lesz időd) tudnál nekem mutatni valamelyik képre egy olyan ,,szemöldököt,, mint a tiédnek van? http://dl.dropbox.com/u/2377176/S7300291.JPG http://dl.dropbox.com/u/2377176/S7300292.JPG http://dl.dropbox.com/u/2377176/S7300290.JPG Köszi! :huh: Bocs Sebald! 01:00 ig dolgoztam tegnap, nem volt idő rá, de ígérem ha adódik egy kis szabad időm megcsinálom! Üdv:freeze Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opelaner Elküldve November20, 2009 Megoszt Elküldve November20, 2009 akkor csak azt áruld el, hoyg van az, hogy a vectra X16XEL mociján van szekunder befújás a G jén pedig nincs...legalábbis az enyémen tuti nincs.... Az enyémen sincs ! :huh: :lol: Milyen évjáratos a Vectra ? Mert az nem mindegy...a szekunder levegős trükköt nem sokáig alkalmazták, azt hiszem 98-környékén tűnt el, mikor a G-k bejöttek a piacra. A motorkód maradt X16XEL, de műszakilag átfésülték picit, innét már a Vectrákban sem hiszem, hogy találsz ilyent. Persze, tévedni emberi dolog... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gemini Elküldve November20, 2009 Megoszt Elküldve November20, 2009 srácok, gyors kérdés: a kürt kapcsoló mennyi idő alatt kopik el? 150 ezer? 200 ezer? lehet külön olyat venni, vagy meg kell venni a komplett légzsákot, mert a kormányburkolattal egybe van építve a kürt kapcsolója? Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve November20, 2009 Megoszt Elküldve November20, 2009 srácok, gyors kérdés: a kürt kapcsoló mennyi idő alatt kopik el? 150 ezer? 200 ezer? lehet külön olyat venni, vagy meg kell venni a komplett légzsákot, mert a kormányburkolattal egybe van építve a kürt kapcsolója? az elsőre nem tudom a választ, a másodikra: vagy veszel komplett légzsákot, vagy bebőrözteted Link to comment Megosztás: More sharing options...
tommirra Elküldve November20, 2009 Megoszt Elküldve November20, 2009 csak hogy legyen másik oldal is. én egyik rádiót sem hallgattam. nem is szerettem. az asszony hallgatta én csak cd-t hallgatok autóban. a másik topikból az éheseknek: http://twitpic.com/ps9ku :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve November20, 2009 Megoszt Elküldve November20, 2009 a másik topikból az éheseknek: http://twitpic.com/ps9ku :huh: szép kilátás :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve November20, 2009 Megoszt Elküldve November20, 2009 csak hogy legyen másik oldal is. én egyik rádiót sem hallgattam. nem is szerettem. az asszony hallgatta én csak cd-t hallgatok autóban. a másik topikból az éheseknek: http://twitpic.com/ps9ku :lol: No, aszitem már én vagyok egyedül aki nem hallgatta ezt két rédilyót :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gemini Elküldve November20, 2009 Megoszt Elküldve November20, 2009 az elsőre nem tudom a választ, a másodikra: vagy veszel komplett légzsákot, vagy bebőrözteted uhh, köszi a linket! Link to comment Megosztás: More sharing options...
BaZolika Elküldve November20, 2009 Megoszt Elküldve November20, 2009 Csak nem bíjjóettanolt akarsz a gépbe önteni? De igen. Csak attól félek, hogy ha gumi alkatrészt tartalmaz, akkor egy idő után megeszi azokat. Üdv.: Zoli Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve November20, 2009 Megoszt Elküldve November20, 2009 Max 40-50%.ig öntheted E85-el átalakítás nélkül,semmi baja nem lesz.Hidegben nehezebben indul legfeljebb és 1-2 ezer km. után a benzinszűrőt kell kicserélned.(mert a tankból feloldja a lerakódásokat.) A tuning topikban nagyon jó,mindenre kiterjedő E-85 téma van!!!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve November20, 2009 Megoszt Elküldve November20, 2009 Ma kértem árajánlatot az Opel Tormásitól, Kecskeméten. Ebbe benne van a közelgő 120e nagyszervíz meg a hengerfejes téma is!! Az alábbi linkben van két kép, 'árajánlat1' és 'árajánlat2'. https://www.dropbox.com/home#/Photos/Sample%20Album/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve November20, 2009 Megoszt Elküldve November20, 2009 Ma kértem árajánlatot az Opel Tormásitól, Kecskeméten. Ebbe benne van a közelgő 120e nagyszervíz meg a hengerfejes téma is!! Az alábbi linkben van két kép, 'árajánlat1' és 'árajánlat2'. https://www.dropbox.com/home#/Photos/Sample%20Album/ nem látok semmit... Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve November20, 2009 Megoszt Elküldve November20, 2009 nem látok semmit... rákattintasz a linkre és ott van két bpm. kiterjesztés "árajánlat1" és "árajánlat2" néven. Elvileg ott van mert odaraktam. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve November20, 2009 Megoszt Elküldve November20, 2009 rákattintasz a linkre és ott van két bpm. kiterjesztés "árajánlat1" és "árajánlat2" néven. Elvileg ott van mert odaraktam. :huh: nincs ott mert nevet és jelszszavat kér valszeg te belépve raktál fel képet vagy nem tudom Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve November20, 2009 Megoszt Elküldve November20, 2009 nincs ott mert nevet és jelszszavat kér valszeg te belépve raktál fel képet vagy nem tudom A képfeltöltés.hu-ra meg nem tudom feltenni:( Ha adsz egy email címet elküldöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts