telo Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 azt hittem ártatlan. :( kár hogy nem én vagyok :( Az is, ártatlan és aranyos! Pedig én azt hittem, te vagy... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Az is, ártatlan és aranyos! Pedig én azt hittem, te vagy... :wink: ja! nyuszibőrbe bújt farkas :evil: úgy látom hiába hagytuk magukra a többieket nem"bontakoztak ki" nem így látod :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 ja! nyuszibőrbe bújt farkas :evil: úgy látom hiába hagytuk magukra a többieket nem"bontakoztak ki" nem így látod :( Hát nem sokan írtak... :roll: Farkas? A nagymama ruhájában? :wink: Szép! Vagy az egy másik történet?... :oops: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Hát nem sokan írtak... :roll: Farkas? A nagymama ruhájában? :wink: Szép! Vagy az egy másik történet?... :oops: :wink: Brrrr. elveszítettem a fonalat. :shock: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Szerintem is,de ragaszkodnak hozzá(m),Beülnek az irodába beszélgetni,aztán meg jönnek mindenféle nyavajával,hogy pakoljuk már le,aztán meg pakoljuk már fel..Ahelyett,hogy dolgoznának... :wink: :( Te hol dolgozol? Milyen irodában? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Látom azért a nappali műszakot sem kell félteni. 6 oldal 5 óra alatt. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Brrrr. elveszítettem a fonalat. :shock: :( Nem gond, én is.... :wink: Hagyjuk... Szóval a nyuszink valójában egy farkas? Most megijedtem... :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Látom azért a nappali műszakot sem kell félteni. 6 oldal 5 óra alatt. :wink: Ennyit írtunk volna? hajaj... :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Ennyit írtunk volna? hajaj... :oops: és ma még sok dolgunk is volt :( ugye??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Nem gond, én is.... :wink: Hagyjuk... Szóval a nyuszink valójában egy farkas? Most megijedtem... :shock: ejnye.mondtam már ez nyilvános fórum :( :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 és ma még sok dolgunk is volt :( ugye??? Igen és ma még szét is dolgoztuk közben az agyunkat... :roll: Ja! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Nyuszi, észrevetted már hogy "Fórumlakó" lett ma belőled? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Nyuszi, észrevetted már hogy "Fórumlakó" lett ma belőled? Jujjj, nem vettem észre. hűha ezt meg kell ünnepelni, kár hogy nem vagytok a közelemben, csaphatnánk eg ynagy bulit ma este :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Jujjj, nem vettem észre. hűha ezt meg kell ünnepelni, kár hogy nem vagytok a közelemben, csaphatnánk eg ynagy bulit ma este :( "Csináljunk egy hatalmas bulit ma éjjel..." :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április20, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Április20, 2005 kérlek mostmár fáradjatok át az opel & szex topikba! igy nem lehet dolgozni..... :oops: :( :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 kérlek mostmár fáradjatok át az opel & szex topikba! igy nem lehet dolgozni..... :oops: :( :( :lol: Mér te dolgozol is? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 "Csináljunk egy hatalmas bulit ma éjjel..." :wink: benne vagyok 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 kérlek mostmár fáradjatok át az opel & szex topikba! igy nem lehet dolgozni..... :oops: :( :( :lol: hát úgy nem is lehet, hogy munka közben leskelődünk, hallgatózunk :D :D (bocsi) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április20, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Április20, 2005 hát úgy nem is lehet, hogy munka közben leskelődünk, hallgatózunk :D :D (bocsi) :D :oops: hát amennyit én ma dolgoztam, simán belefér, hogy egész nap ittlógok.... :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 :oops: hát amennyit én ma dolgoztam, simán belefér, hogy egész nap ittlógok.... :oops: el sem hisezd de én lassan már csak ezért járok be dolgozni, mert már itt lenni semmi kedvem.a fórum tartja bennem a lelket. dehát neked már csak 3?? nap :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április20, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Április20, 2005 el sem hisezd de én lassan már csak ezért járok be dolgozni, mert már itt lenni semmi kedvem.a fórum tartja bennem a lelket. dehát neked már csak 3?? nap :D már csk kettő meg egy picike :wink: várom már hogy ujra megcsapjon az olajszag. nem hittem volna hogy ennyire tud hiányozni egy munkahely. vagyis nem is a munkahely, hanem inkább a munkakör... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 honnan.hova, mármint munkakörben, nem cégszerűen szabad tudnom? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április20, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Április20, 2005 honnan.hova, mármint munkakörben, nem cégszerűen szabad tudnom? cégszerüen is lehetám: most a Budapest Bank Autóparkkezelő jénél dolgozom. Hétfőtől az Opel Danubiába . A Bank elött is a Danubiába dolgoztam.. visszatérés rulez :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 cégszerüen is lehetám: most a Budapest Bank Autóparkkezelő jénél dolgozom. Hétfőtől az Opel Danubiába . A Bank elött is a Danubiába dolgoztam.. visszatérés rulez :wink: mostmár teljes a kép. mert nem mindent olvastam vissza, s csak félinfóim voltak. de milyen munkakörben? irigyellek hogy olyan munkád van amit szeretsz. nekem nem sok minden közűül lehet válogatnom. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április20, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Április20, 2005 mostmár teljes a kép. mert nem mindent olvastam vissza, s csak félinfóim voltak. de milyen munkakörben? irigyellek hogy olyan munkád van amit szeretsz. nekem nem sok minden közűül lehet válogatnom. :( most épp szerviz koordinátor vagyok, 2400 autónk van annak a szervizeit koordináltam. csak a papirmunkából lett elegem. a Danubiába szerviz munkafelvevő és garanciális üghyintéző voltam/leszek + rámragadt egy kis Daewoo / Chevrolet gépkocsi tipusismeret is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts