banjani Elküldve November16, 2009 Megoszt Elküldve November16, 2009 Én is megjátszottam ezt a ki-be lépősdit a Grupamánál. Most így az éves biztosítási díj (B1 besorolás szerint): 24924 - Ft Idáig havonta vonták, most negyedéves lesz. Nem volt olyan opció hogy -havi-. Nekem is most lesz B1 az Allianznál. Eddig 42480ft volt az éves és most újrakötve éves szinten lehívással 20640!!! Ez azért nem gyenge szerintem!! Érdemes újrakötni, netkedvezmény 30% az allianznál azaz ha neten kötöd újra akkor ennyi a kedvezmény!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve November16, 2009 Megoszt Elküldve November16, 2009 Nekem is most lesz B1 az Allianznál. Eddig 42480ft volt az éves és most újrakötve éves szinten lehívással 20640!!! Ez azért nem gyenge szerintem!! Érdemes újrakötni, netkedvezmény 30% az allianznál azaz ha neten kötöd újra akkor ennyi a kedvezmény!!! Ezt azért megmagyaráztam :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
steve78 Elküldve November16, 2009 Megoszt Elküldve November16, 2009 azt azért nézzétek,hogy ne gagyi biztositóhoz menjetek,mert sokszor gáz van az ügyintézésnél... Érdemesebb valamelyik nagyobb biztositot választani Ezzel csak az a baj, hogy választhatod te a legnagyobb biztosítót, ha a károkozó valamelyik "gagyinál" van. Ilyenkor úgyis megszívod. Bár az igaz, hogy van olyan biztosító, aki az ügyfél helyett lerendezi a károkozó biztosítójával a dolgot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve November16, 2009 Megoszt Elküldve November16, 2009 ... A kézügyességet már csak az asszony díjazza... :) :) :D :lol: Ma már csak neki rajzolsz? :lol: B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
G á b o r Elküldve November16, 2009 Megoszt Elküldve November16, 2009 Ha valaki nem havi/negyedéves/féléves fizetést választ, hanem éves díjat fizet be rögtön, akkor is lehet spórolni. Nekem így több, mint 5000 Ft kedvezményem lesz a negyedéves lehíváshoz képest is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November17, 2009 Szerző Megoszt Elküldve November17, 2009 Én Meg Ubuntu 9.10 x64 re :) ez micsoda???? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November17, 2009 Szerző Megoszt Elküldve November17, 2009 Ha valaki nem havi/negyedéves/féléves fizetést választ, hanem éves díjat fizet be rögtön, akkor is lehet spórolni. Nekem így több, mint 5000 Ft kedvezményem lesz a negyedéves lehíváshoz képest is. nekem is... most félévest fizetek évi 56 ezerért, jövpre éveset 37000 ért... én váltottam :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve November17, 2009 Megoszt Elküldve November17, 2009 ez micsoda???? :) Ez egy linux alapú operációs rendszer elegáns grafikai megjelenésű kezelőfelülettel kép1 kép2 :-) üdv.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve November17, 2009 Megoszt Elküldve November17, 2009 Ha valaki nem havi/negyedéves/féléves fizetést választ, hanem éves díjat fizet be rögtön, akkor is lehet spórolni. Nekem így több, mint 5000 Ft kedvezményem lesz a negyedéves lehíváshoz képest is. Ja nekem a mostani 31 helyett 20 lenne az éves ha újrakötöm ugyanott és befizetem egészben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve November17, 2009 Megoszt Elküldve November17, 2009 Ez egy linux alapú operációs rendszer elegáns grafikai megjelenésű kezelőfelülettel kép1 kép2 :-) üdv.. a másodiknak tényleg jó a felülete :) Egyébként úgy tudtam ez magyar fejlesztésű linux, akkor miért nem magyarul beszél? Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve November17, 2009 Megoszt Elküldve November17, 2009 a másodiknak tényleg jó a felülete :) Egyébként úgy tudtam ez magyar fejlesztésű linux, akkor miért nem magyarul beszél? ubuntu szerk: Microsoft Windu's egyperces photoshop mókák Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November17, 2009 Megoszt Elküldve November17, 2009 Szép napot barátaim! Minthogy ilyen tavaszias volt ma az idő, megkívántam a kocsimosást. Olyan szép lett a drágám hogy körbe is fényképeztem. :lol: Gondoltam nektek is elbüszkélkedek vele; http://dl.dropbox.com/u/2377176/S7300290.JPG http://dl.dropbox.com/u/2377176/S7300292.JPG http://dl.dropbox.com/u/2377176/S7300293.JPG http://dl.dropbox.com/u/2377176/S7300294.JPG Az asszony azt mondta hogy úgy simogatom hogy még féltékeny lesz rá. :huh: Egy kis ültetés kéne még neki hogy a kerekek jobban kitöltsék a kerékjáratokat, és már kész is. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve November17, 2009 Megoszt Elküldve November17, 2009 Ma már csak neki rajzolsz? :huh: :lol: Ja, és saját ceruzával... :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve November17, 2009 Megoszt Elküldve November17, 2009 Ja nekem a mostani 31 helyett 20 lenne az éves ha újrakötöm ugyanott és befizetem egészben. És nem kötöd újra????????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve November17, 2009 Megoszt Elküldve November17, 2009 Ez egy linux alapú operációs rendszer elegáns grafikai megjelenésű kezelőfelülettel kép1 kép2 :-) üdv.. A 2.-at én is szívesen telepíteném otthon és talán ezen a rendszeren is kipróbálhatnám a... ceruzarajzot, árnyékolva 3D-ben. Bár ahhoz előtte törölni kéne az előzőt de azt meg nem szívesen mert megbízható és a felhasználóját maximálisan kiszolgálja.:huh::D Link to comment Megosztás: More sharing options...
G á b o r Elküldve November17, 2009 Megoszt Elküldve November17, 2009 A 2.-at én is szívesen telepíteném otthon és talán ezen a rendszeren is kipróbálhatnám a... ceruzarajzot, árnyékolva 3D-ben. Bár ahhoz előtte törölni kéne az előzőt de azt meg nem szívesen mert megbízható és a felhasználóját maximálisan kiszolgálja.:lol::D De ha egy másik gépre telepíted és a két rendszer nem kommunikál egymással, akkor nem lesznek kompatibilitási problémák. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolti.astra Elküldve November17, 2009 Megoszt Elküldve November17, 2009 Nekem is most lesz B1 az Allianznál. Eddig 42480ft volt az éves és most újrakötve éves szinten lehívással 20640!!! Ez azért nem gyenge szerintem!! Érdemes újrakötni, netkedvezmény 30% az allianznál azaz ha neten kötöd újra akkor ennyi a kedvezmény!!! Ez jóóó. Nekem most Allianznál 44 ezer B2-vel. Ha újrakötöm éves lehívásra akkor 26 ezer lesz. Ha csekken akarom fizetni negyedévente, akkor ha jól emlékszem 33 körül. Pénteken váltok is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve November17, 2009 Megoszt Elküldve November17, 2009 pár száz forintért nem megyek máshová.. Én sem mentem, maradtam. Csak épp újraszerződtem.:huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve November17, 2009 Megoszt Elküldve November17, 2009 És nem kötöd újra????????? Ja, dehogynem! :huh: Bocs a feltételes módért, az csupán annak szólt, hogy akkor igaz ez ha egy évet előre fizetek. Ha havonta utalom, akkor is nyerek 6E ft-ot, tehát mindenképp újra kötöm! A 2.-at én is szívesen telepíteném otthon és talán ezen a rendszeren is kipróbálhatnám a... ceruzarajzot, árnyékolva 3D-ben. Bár ahhoz előtte törölni kéne az előzőt de azt meg nem szívesen mert megbízható és a felhasználóját maximálisan kiszolgálja. :lol: :lol: :D Csak nehogy a mostani rendszer megtudja, mert bannolja az accountodat ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve November18, 2009 Megoszt Elküldve November18, 2009 De jó, mindenkinek milyen kevés a kötelezôje! Én már B5-ben leszek jövôre, mégis 30E lesz a bizti. Mondjuk pest és 1,7DTI, lehet, h ez számit :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve November18, 2009 Megoszt Elküldve November18, 2009 De jó, mindenkinek milyen kevés a kötelezôje! Én már B5-ben leszek jövôre, mégis 30E lesz a bizti. Mondjuk pest és 1,7DTI, lehet, h ez számit :huh: Igen. + életkor. Minél fiatalabb valaki, minél frissebb a jogsi, annál nagyobb kockázati tényezővel számolnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve November18, 2009 Megoszt Elküldve November18, 2009 Igen. + életkor. Minél fiatalabb valaki, minél frissebb a jogsi, annál nagyobb kockázati tényezővel számolnak. Ja és minél több kiskorú gyerek van annál kisebb a kockázat, mondván, hogy rájuk vigyázol. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve November18, 2009 Megoszt Elküldve November18, 2009 Ja és minél több kiskorú gyerek van annál kisebb a kockázat, mondván, hogy rájuk vigyázol. Már megint a cigá cipészek járnak jól! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve November18, 2009 Megoszt Elküldve November18, 2009 Már megint a cigá cipészek járnak jól! :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve November18, 2009 Megoszt Elküldve November18, 2009 Ja és minél több kiskorú gyerek van annál kisebb a kockázat, mondván, hogy rájuk vigyázol. Na erre varrjatok gombot. Sajna 30-on felül vagyok, 94-es jogsi, 2 kicsi gyerek. szvsz pest+1.7 dízel kombó ennyit számit :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts