oggy Elküldve November16, 2009 Megoszt Elküldve November16, 2009 egyébként ahogy néztem az idén az allianz a legolcsóbb... Nomeg a tiéd 1.4-es... Nomeg a Aegon, nékem, 4590/negyedév-B10 vidék+18 éves jogsi, bár lehet rámegyek erre az újraátkötős mókára! Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve November16, 2009 Megoszt Elküldve November16, 2009 Nomeg a Aegon, nékem, 4590/negyedév-B10 vidék+18 éves jogsi, bár lehet rámegyek erre az újraátkötős mókára! Na most lehet, hogy én keverem a Aegonnal... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tayrol Elküldve November16, 2009 Megoszt Elküldve November16, 2009 Nomeg a Aegon, nékem, 4590/negyedév-B10 vidék+18 éves jogsi, bár lehet rámegyek erre az újraátkötős mókára! nekem evi 27 az allianznal. b2+10 eves jogsi, zeg-i lakos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve November16, 2009 Megoszt Elküldve November16, 2009 Anyagilag persze jobban jövök ki, de ez a jogfolytonosságot nem szakítja meg az adott biztosítónál, vagy bármi hátránnyal nem jár? (A jövőben ennél a biztosítónál akarok majd kötögetni egyebeket is, és esetleg ott visszajöhet a "hűség" (vagy nem).) Az elmúlt években nagy ívben tettek a hűségre, az új belépőkre hajtottak, ezért volt érdemes újrakötni ill. átkötni. Persze ebben a formában ez az utolsó ügyféltoborzás, pl. jövő évtől már nem a naptári év végéhez fog kötődni a KGFB szerződés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve November16, 2009 Megoszt Elküldve November16, 2009 Az elmúlt években nagy ívben tettek a hűségre, az új belépőkre hajtottak, ezért volt érdemes újrakötni ill. átkötni. Persze ebben a formában ez az utolsó ügyféltoborzás, pl. jövő évtől már nem a naptári év végéhez fog kötődni a KGFB szerződés. Ez igaz, de eltart majd egy pár évig mire kikopnak az évvégi kötések.... szal szerintem lehet még számítani ilyen kampányra a jövőben is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve November16, 2009 Megoszt Elküldve November16, 2009 Nomeg a Aegon, nékem, 4590/negyedév-B10 vidék+18 éves jogsi, bár lehet rámegyek erre az újraátkötős mókára! :) Mindenképp :) Én most buktam B5-be és 4.830-Ft/negyedév. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve November16, 2009 Megoszt Elküldve November16, 2009 Ez igaz, de eltart majd egy pár évig mire kikopnak az évvégi kötések.... szal szerintem lehet még számítani ilyen kampányra a jövőben is. Ez volt az utolsó tánc. Ezután a járgány tulajdonba kerülésének hónapja (napja?) lesz a fordulópont. Az pedig a tudomány mai állása szerint mindenkinek bekövetkezik 12 hónapon belül. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve November16, 2009 Megoszt Elküldve November16, 2009 Ez volt az utolsó tánc. Ezután a járgány tulajdonba kerülésének hónapja (napja?) lesz a fordulópont. Az pedig a tudomány mai állása szerint mindenkinek bekövetkezik 12 hónapon belül. :) Úgy tudtam a szerződéskötés időpontja. Új kocsinál világos, amit mondasz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve November16, 2009 Megoszt Elküldve November16, 2009 "...Az eddigi automatikus naptári (december 31-i) évfordulót a szerződéskötés időpontjáról számított egy éves évforduló váltja föl (aki például 2010. május 5-én köt új KGFB szerződést, az legközelebb nem 2011. január 1-jétől, hanem 2011. május 5-én szerződhet át új biztosítóhoz). A szerződéses évforduló változását jövőre még csak a 2010-ben év közben KGFB szerződést kötő új üzembentartók tapasztalják majd.... ...A Felügyelet várakozása szerint – a gazdaság állapotától, ezen belül az új járműeladások dinamikájától függően – az ügyfelek döntő többsége 4-5 év múlva állhat át a naptári helyett a szerződéses KGFB évfordulóra. Ekkorra tehát fokozatosan csitulni fog a naptári év végi KGFB kampány, hiszen egyre több ügyfélnek lesz év közben szerződéses évfordulója..." forrás Tehát sok ügyfél marad még aki jövőre is és még évekig év végén fog váltani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve November16, 2009 Megoszt Elküldve November16, 2009 Az árat csökkentheti még: -a gyerkőcök száma - és az én esetemben közalkalmazott munka is számít Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve November16, 2009 Megoszt Elküldve November16, 2009 Én is megjátszottam ezt a ki-be lépősdit a Grupamánál. Most így az éves biztosítási díj (B1 besorolás szerint): 24924 - Ft Idáig havonta vonták, most negyedéves lesz. Nem volt olyan opció hogy -havi-. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve November16, 2009 Megoszt Elküldve November16, 2009 Az árat csökkentheti még: -a gyerkőcök száma - és az én esetemben közalkalmazott munka is számít A Netrisk a gyerekek számát nem kérdezte, csak a legfiatalabb születési évét. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve November16, 2009 Megoszt Elküldve November16, 2009 A Netrisk a gyerekek számát nem kérdezte, csak a legfiatalabb születési évét. :) esetleg biztosítas.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve November16, 2009 Megoszt Elküldve November16, 2009 esetleg biztosítas.hu Már késő. Már túl vagyok tajta. Csak párszázat spórolok havonta, de há az is péz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve November16, 2009 Megoszt Elküldve November16, 2009 Már késő. Már túl vagyok tajta. Csak párszázat spórolok havonta, de há az is péz :) minden fillér számít :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve November16, 2009 Megoszt Elküldve November16, 2009 minden fillér számít :) Az igaz, de hát egy nap kétszer bontani-kötni szerződést ... Szerimtem nem szabad. Link to comment Megosztás: More sharing options...
G á b o r Elküldve November16, 2009 Megoszt Elküldve November16, 2009 Nekem 67.000- körül volt a kfgb... Ez volt az első évem, a következő már "csak" 27.000- lesz. Hülye lennék nem váltani. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
julien Elküldve November16, 2009 Megoszt Elküldve November16, 2009 Kis olvasnivaló, spamként is kering... http://www.amrita-it.com/kaloda/riport_autotolvajjal.doc Link to comment Megosztás: More sharing options...
G á b o r Elküldve November16, 2009 Megoszt Elküldve November16, 2009 Na ezt nem vettem még észre, de kipróbálom ha hazamegyek Az Acad2007-ben már elég jó 3D-s szerkesztési funkciók vannak. Jó választás. De neked milyen oprendszeren fut? mert Win7-re nekem nem sikerült feltenni. (írja is win telepítéskor, hogy ismert problémák adódhatnak...)Ezért én 2010-est toltam fel 32 bites van fent. Nekem is kiírta, de az ilyesmi engem nem szokott zavarni. Programindításkor is előjött az üzenet, de kipipáltam, hogy többé ne mutassa, így a probléma meg lett oldva. :) Eddig nem halt be a progi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve November16, 2009 Megoszt Elküldve November16, 2009 32 bites van fent. Nekem is kiírta, de az ilyesmi engem nem szokott zavarni. Programindításkor is előjött az üzenet, de kipipáltam, hogy többé ne mutassa, így a probléma meg lett oldva. :) Eddig nem halt be a progi. Hehh tényleg lerázza magáról a többi ablakot :) 64 bites alatt már nem indult el, viszont volt az AutoDesk honlapon hozzá service pack. Azzal már elindult, csak a kaymaker kódot nem fogadta el... persze mindezek csak otthon vannak így a privát gépemen. A munkahelyemen minden legális. Link to comment Megosztás: More sharing options...
G á b o r Elküldve November16, 2009 Megoszt Elküldve November16, 2009 Kis olvasnivaló, spamként is kering... http://www.amrita-it.com/kaloda/riport_autotolvajjal.doc Az a szöges párnás dolog tetszik... Lehet, hogy én is teszek bele. :) persze mindezek csak otthon vannak így a privát gépemen. A munkahelyemen minden legális. Ejj, te! Otthon is minden legális! Én is úgy vettem azt a progit, összeszedtem a megmaradt zsebpénzem... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve November16, 2009 Megoszt Elküldve November16, 2009 Már késő. Már túl vagyok tajta. Csak párszázat spórolok havonta, de há az is péz :) pár száz forintért nem megyek máshová.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve November16, 2009 Megoszt Elküldve November16, 2009 Az igaz, de hát egy nap kétszer bontani-kötni szerződést ... Szerimtem nem szabad. azt azért nézzétek,hogy ne gagyi biztositóhoz menjetek,mert sokszor gáz van az ügyintézésnél... Érdemesebb valamelyik nagyobb biztositot választani Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve November16, 2009 Megoszt Elküldve November16, 2009 legközelebb hagyd ki a B és C oszlopot a fóliázásból :P ... külömben én nem szólok bele félre ne értsd, én sem vagyok igazán profi photoshop mágus... B) Bazzeg ez marha jó!!!! Anno én is sokat rajzoltam kézzel. Képeket, fejből ami eszembe jutott. A ceruzarajzokat kedveltem nagyon 3D-ben árnyékolva. Akkor még fingom nem volt a számítógéphez. Aztán sajna egyre kevesebb időm volt rá, mára már sajna abszolút nincs.;) Pedig szerettem nagyon és sokan mondták, hogy nagyon jó kézügyességem van meg ne hanyagoljam a témát de hát ez van :lol: A kézügyességet már csak az asszony díjazza... :) :) :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve November16, 2009 Megoszt Elküldve November16, 2009 A kézügyességet már csak az asszony díjazza... :) :) :D :lol: :lol: B) ;) :P :lol: :P :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts