banjani Elküldve November15, 2009 Megoszt Elküldve November15, 2009 Próbáld meg ezt! Én nem ismerem!! http://www.radio-code.co.uk/delco-radio-codes.html Bocs ez fizetős így felejtős! Link to comment Megosztás: More sharing options...
imiderecske Elküldve November15, 2009 Megoszt Elküldve November15, 2009 Próbáld meg ezt! Én nem ismerem!! http://www.radio-code.co.uk/delco-radio-codes.html Köszi! Ezt időközben megleltem én is, csak kell a sorozat szám, ami nemtom h hol található. Próbáltam kivenni a helyéről a rádiót, de 1centi után se előre, se hátra... hátha a hátulján lenne a sorozat szám, de vissza se tudom már tolni a rádiót :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve November15, 2009 Megoszt Elküldve November15, 2009 Köszi! Ezt időközben megleltem én is, csak kell a sorozat szám, ami nemtom h hol található. Próbáltam kivenni a helyéről a rádiót, de 1centi után se előre, se hátra... hátha a hátulján lenne a sorozat szám, de vissza se tudom már tolni a rádiót :S Hogy akartad kivenni?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
G á b o r Elküldve November15, 2009 Megoszt Elküldve November15, 2009 Szép napot barátaim! Minthogy ilyen tavaszias volt ma az idő, megkívántam a kocsimosást. Olyan szép lett a drágám hogy körbe is fényképeztem. :) Gondoltam nektek is elbüszkélkedek vele; http://dl.dropbox.com/u/2377176/S7300290.JPG http://dl.dropbox.com/u/2377176/S7300292.JPG http://dl.dropbox.com/u/2377176/S7300293.JPG http://dl.dropbox.com/u/2377176/S7300294.JPG Az asszony azt mondta hogy úgy simogatom hogy még féltékeny lesz rá. :) Szép... Mivel törlöd le? Nekem mindig foltos. Ahogy a törlő szivaccsal (száraz) lehúzom róla a vizet csíkokban rajta marad és persze nem szárad fel folt nélkül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve November15, 2009 Megoszt Elküldve November15, 2009 Mennyire érdekel a kocsid kicsit virtual tuningolva? Ha nem gond az egyik képet picit átalakítottam :) :lol: Ha érdekel milyen lett és belinkelhetem, akkor azonnal berakom. :D Ó igen persze. Köszi! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve November15, 2009 Megoszt Elküldve November15, 2009 Szép... Mivel törlöd le? Nekem mindig foltos. Ahogy a törlő szivaccsal (száraz) lehúzom róla a vizet csíkokban rajta marad és persze nem szárad fel folt nélkül. Hát druszám én vagyonokat költök autó ápolásra... Egy méregdrága keményviaszt használok mosás után. A neve VIP CAR. A teskóban vettem úgy egy ezresért :) Ja meg persze az eredeti norvég szarvasbőr helyett textil pelenkát. :D Tehát ivóvíz, teknősös sampon, utána lehúzó gumi, pelussal szárazra, majd egy másikkal megy a viasz. Persze ezt csak akkor amikor van időm. Legjobban szivaccsal szeretem mosogatni. Szereti ha simizem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve November15, 2009 Megoszt Elküldve November15, 2009 Szereti ha simizem. :) Benedvesedik? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opelaner Elküldve November15, 2009 Megoszt Elküldve November15, 2009 Benedvesedik? :lol: +18 !! :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolti.astra Elküldve November15, 2009 Megoszt Elküldve November15, 2009 Ó igen persze. Köszi! :) Tessék. Csak unatkozásból csináltam. Lehet nem tetszik, de szerintem nem lett rossz. Astra virtual tuning Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve November15, 2009 Megoszt Elküldve November15, 2009 Ha már autómosás... :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve November15, 2009 Megoszt Elküldve November15, 2009 Tessék. Csak unatkozásból csináltam. Lehet nem tetszik, de szerintem nem lett rossz. Astra virtual tuning Nem baj ha nekem nem tetszik???? :) :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolti.astra Elküldve November15, 2009 Megoszt Elküldve November15, 2009 Nem baj ha nekem nem tetszik???? :) :D :) egyáltalán nem. csak most kezdtem használni nem régen a photoshopot és probálgatok dolgokat. Csak régebben olvastam, hogy szeretne sötétítést és hogy nézne ki. ezért gondoltam egyet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve November15, 2009 Megoszt Elküldve November15, 2009 egyáltalán nem. csak most kezdtem használni nem régen a photoshopot és probálgatok dolgokat. Csak régebben olvastam, hogy szeretne sötétítést és hogy nézne ki. ezért gondoltam egyet. Mondjuk én még ennyire sem tudom használni a photoshop-ot... Sőt abszolút nem! :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve November15, 2009 Megoszt Elküldve November15, 2009 Nem baj ha nekem nem tetszik???? :) :D :) Nem akartam bunkó lenni és beírni, de nekem se tetszik. Karavanra valahogy nem illik a nagyon peres gumi. A sötétítés még elmegy, mert arra rá lehet fogni, hogy azért kell, hogy ne süssön be a nap annyira. VIszont az elején a hűtőrács megint nem az a dolog, amit átszabnék egy karavanon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
julien Elküldve November15, 2009 Megoszt Elküldve November15, 2009 No, váltottam windows 7 x64 re :) Én Meg Ubuntu 9.10 x64 re :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve November15, 2009 Megoszt Elküldve November15, 2009 Tessék. Csak unatkozásból csináltam. Lehet nem tetszik, de szerintem nem lett rossz. Astra virtual tuning Köszönöm Zsolt, nagyon kedves! Figyelmedbe ajánlom Freezet. Ő nagyon profi, biztosan tud ajánlani pár jó trükköt. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve November15, 2009 Megoszt Elküldve November15, 2009 Én Meg Ubuntu 9.10 x64 re :) Én is valami ilyesmin gondolkozom. Jelenlegi gépemen marad az XP, ha másik gépet veszek, arra meg megy valamelyik Linux. Kipróbáltam ezt a Win7-et, de nagyon nem jött be. Csomó dolgot összevissza variáltak benne, nem birom felfogni, hogy miért nem volt jó úgy, ahogy eddig volt. Eddig (XP-n és társain) a hálózati ikonon látszott, ha van adatátvitel, Win7-nél semmit nem jelez. Jobbkatt hatására a menűjében értelmes dolgok voltak, Win7-nél ezt kivették. Miért? Csomó dolog elérését átrakták máshová. Nem arról van szó, hogy nem találom meg, amit keresek, de nekem az nem előrelépés, hogy ötévente összeba...ák a kezelőfelületet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
G á b o r Elküldve November15, 2009 Megoszt Elküldve November15, 2009 Én is valami ilyesmin gondolkozom. Jelenlegi gépemen marad az XP, ha másik gépet veszek, arra meg megy valamelyik Linux. Kipróbáltam ezt a Win7-et, de nagyon nem jött be. Csomó dolgot összevissza variáltak benne, nem birom felfogni, hogy miért nem volt jó úgy, ahogy eddig volt. Nem arról van szó, hogy nem találom meg, amit keresek, de nekem az nem előrelépés, hogy ötévente összeba...ák a kezelőfelületet... Nekem meg sokkal jobban tetszik, mint az xp. Szebb és talán gyorsabb is. A játékokkal se volt eddig gond, habár ritkán játszom és csak egy játékkal. Múltkor kipróbáltam a sakkot itt a win7-ben... Azt hittem szétverem... 1-es szinten is lealázott a gép. :) De pár játék után elkenytem a száját, csak egy kis gyakorlás kellett. Régen játszottam már. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve November15, 2009 Megoszt Elküldve November15, 2009 Nem akartam bunkó lenni és beírni, de nekem se tetszik. Karavanra valahogy nem illik a nagyon peres gumi. A sötétítés még elmegy, mert arra rá lehet fogni, hogy azért kell, hogy ne süssön be a nap annyira. VIszont az elején a hűtőrács megint nem az a dolog, amit átszabnék egy karavanon. Szerintem minden autóra illik a peres gumi. Na persze azért nem a centi vékonyra gondoltam. :) Az enyém /45 , 17-es kerékkel lenne jó ilyen. Ha ezt lekoptattam majd 50-eset veszek, az a tuti a 16-oshoz. Persze ez is tök jó stabil, (na meg ráz is a kavicson) de kicsit nagynak találom a hézagot a kerékjáratnál. Vagy egy kis ültetés is megoldaná a dolgot, de hát ez mégis csak egy családi kocsiként praktizál. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve November15, 2009 Megoszt Elküldve November15, 2009 Opelaner: "... 1.6 literes erőforrásokat hazánkban, Szentgotthárdon állítják elő..." HUNGARIKUM, mint ahogy a Z16XEP :) No és milyen? Nekem már volt fenn, de játéknál nem volt f@sza. 1 hétig használtuk, de kinézetre igen tetszett. Hát Eddig Xp x64 et használtam. 4GB a memóriám így kell a 64 bites oprendszer... Viszont ebből nincs magyar, ami nyelvi problémát nem okoz nekem, viszont az ŐőŰűÍí karakterekkel állandó problémám volt bizonyos programok használatakor. Próbálkoztam 2 évig a VISTA-val többször is, de nem jött be (ahogy a H astra sem B) ) Most ez viszont nekem tökéletesen fut. Játékokat illetően nincs tapasztalatom, lévén hogy a büdös életben nem játszottam soha igazán, de ez legyen az én bajom... Azonban az alábbi kevéssé sem pitiáner programok tökéletesen futnak: -Autocad Civil3D 2010 -3D smax 2009 X64 -Adobe Mastercollection CS4 ----Premiere ----Encore ----After effects ----Photoshop X64 ----Dreamweaver ----Flash professional -WAMP server (apche, mysql, PHP) -stb... És csodák csodája találtam rendes Drivert a hangkártyámhoz is (Audigi 2 Platinium EX) ami tudva lévő, hogy DirecSound elérésű hardware, csakhogy ezt a réteget a VISTA óta kioperálták a windózból :lol: ...Node azért semmi sem lehetetlen ;) Egy szóval úgy érzem hogy révbe értem 64 bites oprendszer ügyben. Kicsit olyan, mint G astra után az I astra lenne.. A VISTA felőlem lehet e tekintetben a H astra, az úgy sem tetszett :P Szép napot barátaim! Minthogy ilyen tavaszias volt ma az idő, megkívántam a kocsimosást. Olyan szép lett a drágám hogy körbe is fényképeztem. :D Gondoltam nektek is elbüszkélkedek vele; http://dl.dropbox.com/u/2377176/S7300290.JPG http://dl.dropbox.com/u/2377176/S7300292.JPG http://dl.dropbox.com/u/2377176/S7300293.JPG http://dl.dropbox.com/u/2377176/S7300294.JPG Az asszony azt mondta hogy úgy simogatom hogy még féltékeny lesz rá. :) Szép fényes...! Már én is alig várom, hogy megvegyem a nekem járó viaszt és borotválkozzak a kocsi tükrében :lol: Én Meg Ubuntu 9.10 x64 re :lol: Marha jól néz ki az ubuntu is! le a kalappal, sőt! Csak az a baj, hogy az általam használt alkalmazások nem futnak alatta, vagy csak a windóz layer alatt, akkor meg már inkább windóz. De kétségtelen, hogy kis erőforrás igénnyel nagyot alkottak a linuxos srácok! szerk: ezen kívül imádom még a haverom hófehér MAC laptopját meg az MAC-es oprendszerét :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve November15, 2009 Megoszt Elküldve November15, 2009 Tessék. Csak unatkozásból csináltam. Lehet nem tetszik, de szerintem nem lett rossz. Astra virtual tuning legközelebb hagyd ki a B és C oszlopot a fóliázásból :) ... külömben én nem szólok bele félre ne értsd, én sem vagyok igazán profi photoshop mágus... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
G á b o r Elküldve November15, 2009 Megoszt Elküldve November15, 2009 ... külömben én nem szólok bele félre ne értsd, én sem vagyok igazán profi photoshop mágus... :) Klassz, jó lenne így érteni a progihoz. Én újra elkezdtem az AutoCAD-et. Van egy ötletem, amit a szakmámban tudnék alkalmazni és meg akartam rajzolni 3D-ben. Azt még csak most tanulom autodidakta módon. :) Szerk: "Álomnő?!" :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve November15, 2009 Megoszt Elküldve November15, 2009 Én is valami ilyesmin gondolkozom. Jelenlegi gépemen marad az XP, ha másik gépet veszek, arra meg megy valamelyik Linux. Kipróbáltam ezt a Win7-et, de nagyon nem jött be. Csomó dolgot összevissza variáltak benne, nem birom felfogni, hogy miért nem volt jó úgy, ahogy eddig volt. Eddig (XP-n és társain) a hálózati ikonon látszott, ha van adatátvitel, Win7-nél semmit nem jelez. Jobbkatt hatására a menűjében értelmes dolgok voltak, Win7-nél ezt kivették. Miért? Csomó dolog elérését átrakták máshová. Nem arról van szó, hogy nem találom meg, amit keresek, de nekem az nem előrelépés, hogy ötévente összeba...ák a kezelőfelületet... Kétségtelen, hogy kicsit szokatlan, de azért ne feledjük el, hogy Win98 után az XP is nagyon futurisztikus volt és semmit nem találtunk. Aztán rájöttünk, hogy mégis csak logikus. Most ez megint egy lépés.. szerk: és vannak kifejezetten üdítő dolgok, pl apróság ugyan de nagyon hasznos a képmetsző, jó a start menü, a tálca működése és tetszik az ablakkezelés is. Az is tetszik, hogy az új képernyőkezelésnek köszönhetően megszűnt a video overlay rendszer, minek következtében a printscreen gomb megnyomáskor a vágólapra kerül a video kép is (xp-ben fekete terület). A mélyebb informatikai dolgokba nem is megyek bele... Az is igaz, hogy van sok olyan dolog benne amit büdös életben nem fogok használni (pl mediacenter, bár ez XP verzióban is létezett) de kimondható, hogy végre van egy tökéletesen magyar nyelv kompatibilis 64 bites oprendszerem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve November15, 2009 Megoszt Elküldve November15, 2009 Klassz, jó lenne így érteni a progihoz. Én újra elkezdtem az AutoCAD-et. Van egy ötletem, amit a szakmámban tudnék alkalmazni és meg akartam rajzolni 3D-ben. Azt még csak most tanulom autodidakta módon. :) Hanyas AutoCad-et használsz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve November15, 2009 Megoszt Elküldve November15, 2009 Szerk: "Álomnő?!" :) Bakker ez már veszett durva :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts