speter Elküldve November11, 2009 Megoszt Elküldve November11, 2009 Szerintem a sima G-k mindegyikében van motortértető szigetelés, Classic-tól kezdve spórolták le. És nyárára kiveszitek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve November11, 2009 Megoszt Elküldve November11, 2009 És nyárára kiveszitek? Igen,kivesszük és még a tetőt is levágjuk!(télen meg visszahegesztjük!) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve November11, 2009 Megoszt Elküldve November11, 2009 Igen,kivesszük és még a tetőt is levágjuk!(télen meg visszahegesztjük!) :lol: B) Én cippzárazni szoktam, mert az fércmunka ahogy hegesztek. A felniket patentolni, a költségeket pedig legombolni! :) :) :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve November11, 2009 Megoszt Elküldve November11, 2009 Én cippzárazni szoktam, mert az fércmunka ahogy hegesztek. A felniket patentolni, a költségeket pedig legombolni! :) :) :D ;) enyém tépőzáras :lol: :lol: B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve November11, 2009 Megoszt Elküldve November11, 2009 enyém tépőzáras :) :) :D Vazzeeee! Hát már ide is betört az űrtechnika!? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve November11, 2009 Megoszt Elküldve November11, 2009 Vazzeeee! Hát már ide is betört az űrtechnika!? :) igen, sőt belülről állítható két első kerék is van bibibibibibib :) :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve November11, 2009 Megoszt Elküldve November11, 2009 enyém tépőzáras :) :) :D Nekem meg nyárra van egy holografikus virtuális kiegészítő amikor leszedem + ellenfrkevenciagenerátoros hangtompító :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve November11, 2009 Megoszt Elküldve November11, 2009 Nekem meg nyárra van egy holografikus virtuális kiegészítő amikor leszedem + ellenfrkevenciagenerátoros hangtompító B) aztakurvamindenit, az igazi polihisztor :) :) :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November11, 2009 Megoszt Elküldve November11, 2009 Én is fenem már a fogam egy ilyen cuccra. Szürke autómon szépen is mutatna. Ismerősnek hasonló autójába van ilyen gyári lámpa, asszem N-Joy felszereltségű, de az istenér nem akarja elcserélni... :) Az N-joy lámpa nem ilyen, annak csak a kerete (vagy nemtom hogy mondjam) fekete, maga a foncsor nincsen sötétítve. Tudom mert nekem a Coupéban olyan van. Meg ennek talán még a búrája is sötétített picit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve November11, 2009 Megoszt Elküldve November11, 2009 Azért hangos, mert a tűzfal szigetelését is kispórolták. Ha csak a motortértetőre teszel nem sokat ér, egyébként is az a dieseleknek van. Az enyém benzines és van benne :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve November11, 2009 Megoszt Elküldve November11, 2009 Sziasztok. Egy kis segítséget szeretnék kérni két dologban. 2001-es 1.2 16v Astra G-m van és az lenne a kérdésem ,hogy mikor kell a vezérlést lecserélni a motorban? Olvasgattam a hozzászolásokat de 60000 és 120000 km között mindent olvastam. Most 83000 van az autómban. A vezérléssel együtt a vízpumpát is le kell cserélni? A másik problémám az, hogy ha álló helyzetben alapjáraton hirtelen gázt adok akkor egy rövid sipoló hangot ad a motor, de csak ha hirtelen felpörgetem akkor. Eddig nem adott ilyen hangot. Tudjátok esetleg mi lehet a gondja? Köszi a segítséget! Sziasztok. Szia. Én ugy tudom 150ezrenként elég cserélni,én nemrég cseréltem,mert megnyúlt,és volt már hangja,enyém x12xe...A nyikkanás sokminden lehet,lehet vizpumbpa,vagy akár egy megkopott ékszijtárcsa.....esetleg ékszij.Ha megnézed az ékszijat,magasabban kell lennie a tárcsa szélénél.... ennyi a tippem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve November11, 2009 Megoszt Elküldve November11, 2009 Szerintem a sima G-k mindegyikében van motortértető szigetelés, Classic-tól kezdve spórolták le. enyém 98' 8havi asszem,nincsen benne.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gyuri30 Elküldve November11, 2009 Megoszt Elküldve November11, 2009 Szia. Én ugy tudom 150ezrenként elég cserélni,én nemrég cseréltem,mert megnyúlt,és volt már hangja,enyém x12xe...A nyikkanás sokminden lehet,lehet vizpumbpa,vagy akár egy megkopott ékszijtárcsa.....esetleg ékszij.Ha megnézed az ékszijat,magasabban kell lennie a tárcsa szélénél.... ennyi a tippem... Szia. Köszi.Megnézem az ékszíjat lehet ,hogy az.Az enyém Z12XE számit valamit? Van esetleg még valami, amit le kell cserélnem a kötelezökön(olaj,olajszűrő,légszürő,pollenszűrő,üzemanyagszürő) kivűl? Pl:Ékszíj(még nem volt cserélve), fékfolyadék (még az sem volt) vagy hütővíz vagy bármilyen más olaj (váltó, szervó). A gyertyák és az űzemanyagszűrő 60000km-nél volt cserélve. Köszi a segítséget. Helló Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gyuri30 Elküldve November11, 2009 Megoszt Elküldve November11, 2009 Szerintem a sima G-k mindegyikében van motortértető szigetelés, Classic-tól kezdve spórolták le. Helló. Az enyém 2001.12. hó 1.2 viva ebben sincs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 Most milyen szigetelésre kell gondolni? Ami a motorháztető alatt van (fekete szövet?) Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 Most milyen szigetelésre kell gondolni? Ami a motorháztető alatt van (fekete szövet?) De jó nektek, hogy olyasmikről beszéltek amit én még sose láttam! :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tommirra Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 De jó nektek, hogy olyasmikről beszéltek amit én még sose láttam! :) :) csináljak róla képet? lesz ma torta? Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 csináljak róla képet? lesz ma torta? Szia pont akartam írni, hogy Boldog szülinapot a kicsinek, de megelőztél :) Sajnos nem lesz torta, mert nincs aki megsüsse és nincs aki megegye sem. Mindenki itthon van betegen. Elkaptuk egy fertőző bélhurutot. Mindenki hányt, a feleségemet tegnap be kellett injekciózni, hogy ki ne száradjon. A kicsik már jól vannak én meg itthonról dolgozom UltraVNC-n keresztül. Majd jövő héten... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 Szia pont akartam írni, hogy Boldog szülinapot a kicsinek, de megelőztél :) Sajnos nem lesz torta, mert nincs aki megsüsse és nincs aki megegye sem. Mindenki itthon van betegen. Elkaptuk egy fertőző bélhurutot. Mindenki hányt, a feleségemet tegnap be kellett injekciózni, hogy ki ne száradjon. A kicsik már jól vannak én meg itthonról dolgozom UltraVNC-n keresztül. Majd jövő héten... Jobbulást a családnak Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 Jobbulást a családnak Köszi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pootj Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 Szia pont akartam írni, hogy Boldog szülinapot a kicsinek, de megelőztél :) Sajnos nem lesz torta, mert nincs aki megsüsse és nincs aki megegye sem. Mindenki itthon van betegen. Elkaptuk egy fertőző bélhurutot. Mindenki hányt, a feleségemet tegnap be kellett injekciózni, hogy ki ne száradjon. A kicsik már jól vannak én meg itthonról dolgozom UltraVNC-n keresztül. Majd jövő héten... Én is jobbulást kívánok! Apu két hete esett át egy hasonlón. Nagyon brutális volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tommirra Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 mielőbbi jobbulást pálinkakúra a szülőknek. /ha nem használ is legalább jól vagytok/ mi meg múlthéten az én családomnál tortáztunk ehéten meg az asszonyénál. kicsit sok ez nekem. egy vicc: Melyik az az olympiai sportág, amelyben a versenyzők ékesítő szennyeződéseket ültetnek a földbe? ??? Díszkoszvetés hogy összetört a kamion: http://www.boon.hu/hirek/BORSOD-ABAUJ-ZEMP...091111-01153547 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pootj Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 hogy összetört a kamion: http://www.boon.hu/hirek/BORSOD-ABAUJ-ZEMP...091111-01153547 Szerencsétlen kamion tényleg totálkáros :) A Toyota viszont biztos gtk. De idehaza lesz még ebből is keveset futott vidéki orvos második autója... Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 De jó nektek, hogy olyasmikről beszéltek amit én még sose láttam! :) :) Dehogynem: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 Dehogynem: nekem van ilyen...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts