tayrol Elküldve November10, 2009 Megoszt Elküldve November10, 2009 még az számít, hogy elektromos-e a fényszoróálításod mert azok a lámpák (motor nélkül) kb 2-3 ezerrel drágábbak..... szerintem nem elektromos. egy kapcsolot kell tekergetnem 0-1-2-3 allasok kozott.:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve November10, 2009 Megoszt Elküldve November10, 2009 szerintem nem elektromos. egy kapcsolot kell tekergetnem 0-1-2-3 allasok kozott. :) Ettől elektromos szerk: hiszen ezen kapcsoló függvényében állítja egy motor a lámpát Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve November10, 2009 Megoszt Elküldve November10, 2009 szerintem nem elektromos. egy kapcsolot kell tekergetnem 0-1-2-3 allasok kozott.B) :) :) :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tayrol Elküldve November10, 2009 Megoszt Elküldve November10, 2009 Ettől elektromos szerk: hiszen ezen kapcsoló függvényében állítja egy motor a lámpát :) akkor jolvan. mod: azt hittem, az elektromos az, amikor nem is kell allitgatnom es akkor is szabalyozza magat. vagy az az automata lenne...? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolti.astra Elküldve November10, 2009 Megoszt Elküldve November10, 2009 Koszi! Es ezek teljesen `noname`-ek, vagy van valami tipusa? Szerinted milyen a minosege? Ahogy latom, a nem fekete 9200-ert mar van. Megnéztem a dobozát. Az van ráírva hogy TYC Automotive Lamps és a típus meg hogy H7/HB3. Állítómotor nélkül vannak, de amik a régi lámpában vannak átrakod és kész. Nekem már kb fél éve benne vannak és megvagyok velük elégedve. Néha párásodik egy picit, de lekopogom nem vészes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tayrol Elküldve November10, 2009 Megoszt Elküldve November10, 2009 Megnéztem a dobozát. Az van ráírva hogy TYC Automotive Lamps és a típus meg hogy H7/HB3. Állítómotor nélkül vannak, de amik a régi lámpában vannak átrakod és kész. Nekem már kb fél éve benne vannak és megvagyok velük elégedve. Néha párásodik egy picit, de lekopogom nem vészes. Koszi az infot! A TYC lampakrol mar hallottam, 10-11ezer korul vannak, teljesen megfelelne nekem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomi 1.6 Elküldve November10, 2009 Megoszt Elküldve November10, 2009 Koszi az infot! A TYC lampakrol mar hallottam, 10-11ezer korul vannak, teljesen megfelelne nekem. http://www.alkatresz.eu/shop/arlista.php?s...utal&tkisz= Tuningos: http://www.fonixtuning.hu/index.php?page=t...8&start=456 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve November10, 2009 Megoszt Elküldve November10, 2009 http://www.alkatresz.eu/shop/arlista.php?s...utal&tkisz= Tuningos: http://www.fonixtuning.hu/index.php?page=t...8&start=456 Nézem a Főnix Tuning oldalát és nem tudom ,hogy sírjak-e vagy nevessek: "... a tompított része projektoros, tehát szórja a fényt, ezáltal jobban látsz vele." Ez is csak olyan kereskedő, akinek lövése sincs az egészről? Hogy ezek nem halogénizzósak, ezáltal legális használatuk erősen korlátozott, azt diszkréten elhallgatja. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tayrol Elküldve November10, 2009 Megoszt Elküldve November10, 2009 http://www.alkatresz.eu/shop/arlista.php?s...utal&tkisz= Tuningos: http://www.fonixtuning.hu/index.php?page=t...8&start=456 Tuningostol Isten ovjon.:) A masik link nagyon jo, van valasztek. Koszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve November10, 2009 Megoszt Elküldve November10, 2009 :) akkor jolvan. mod: azt hittem, az elektromos az, amikor nem is kell allitgatnom es akkor is szabalyozza magat. vagy az az automata lenne...? igen az automata Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomi 1.6 Elküldve November10, 2009 Megoszt Elküldve November10, 2009 Nézem a Főnix Tuning oldalát és nem tudom ,hogy sírjak-e vagy nevessek: "... a tompított része projektoros, tehát szórja a fényt, ezáltal jobban látsz vele." Ez is csak olyan kereskedő, akinek lövése sincs az egészről? Hogy ezek nem halogénizzósak, ezáltal legális használatuk erősen korlátozott, azt diszkréten elhallgatja. :) Látod a hülyeséget még lehet fokozni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomi 1.6 Elküldve November10, 2009 Megoszt Elküldve November10, 2009 Tuningostol Isten ovjon.:) A masik link nagyon jo, van valasztek. Koszi! ÁMEN Szivesen! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve November10, 2009 Megoszt Elküldve November10, 2009 Hé a DeLorean 3L-es motorral 140 Le. Rengeteget fogyaszt, gyenge, nehéz, egy vagyonba kerül az üzemben tartása, alkatrész rendelésre, (ha találsz), rémes menettulajdonságai vannak, töréstesztje kb. -3. :lol: Nem véletlenül halt meg 2 év alatt a gyár... Ja és nem fér el a csomagtartójában egy rekesz sör sem. Na azért jó is van benne; ritkaság, a kaszni rozsdamentes acél, (tudod mint a mosogató :) ) na és az a valami amiért imádni lehet. Ahogy páran a trabit is. :) Szóval látod azért messze van egy Astra Caravantól, csak a zsín ... az a nyers, csupasz fém, az bejövős :D Igazábol nem ismerem azt az autót csak a google-ben néztem róla egy képet ami nem rossz. De az biztos h nem cserélném el az én autóm egy ilyenre (sem)!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve November10, 2009 Megoszt Elküldve November10, 2009 Hé a DeLorean 3L-es motorral 140 Le. Rengeteget fogyaszt, gyenge, nehéz, egy vagyonba kerül az üzemben tartása, alkatrész rendelésre, (ha találsz), rémes menettulajdonságai vannak, töréstesztje kb. -3. :lol: Nem véletlenül halt meg 2 év alatt a gyár... Ja és nem fér el a csomagtartójában egy rekesz sör sem. Na azért jó is van benne; ritkaság, a kaszni rozsdamentes acél, (tudod mint a mosogató :) ) na és az a valami amiért imádni lehet. Ahogy páran a trabit is. :) Szóval látod azért messze van egy Astra Caravantól, csak a zsín ... az a nyers, csupasz fém, az bejövős :D Azért az el ne feledd, hogy időutazásra is képes :lol: B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve November10, 2009 Megoszt Elküldve November10, 2009 Kedvenc filmem volt az első rész! Meg a Wayne világa! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve November10, 2009 Megoszt Elküldve November10, 2009 H1N1 oltás, vagy nem oltás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tayrol Elküldve November10, 2009 Megoszt Elküldve November10, 2009 H1N1 oltás, vagy nem oltás? nyet-nyet. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve November10, 2009 Megoszt Elküldve November10, 2009 Franc se tudja!Először 100% biztos voltam benne,hogy nem adatom meg.Most meg már gondolkodom,hogy esetleg... Össze-vissza beszélnek mindenfélét róla,csak összezavarják az embereket! Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve November10, 2009 Megoszt Elküldve November10, 2009 H1N1 oltás, vagy nem oltás..? ...ez itt kérdés..., a modern Hamlet... Fene tudja, mi legyen. -Kb. 60-70%-os valószínűséggel véd meg, -teljes védelmet nyújt, -mérgező, -offshore-cég panamája – "kompetens" emberek nyilatkozták ezeket, meg hasonlókat... Mindenesetre pl. a szomszédban, Szlovákiában semmilyen konkrét felkészülésről, meg hisztériáról nem lehet hallani (max. a határzár, az meg egy hülyeség...). Tartok a dologtól, de egyelőre kivárok. Azt meg nagyon számítónak tartom, hogy halálesetekkel, meg rémhírekel próbálnak bennünket befolyásolni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve November10, 2009 Megoszt Elküldve November10, 2009 H1N1 oltás, vagy nem oltás? én nem oltás.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve November10, 2009 Megoszt Elküldve November10, 2009 H1N1 oltás, vagy nem oltás? Nekem az asszony megvette de nem adattam be még. Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve November10, 2009 Megoszt Elküldve November10, 2009 Azért az el ne feledd, hogy időutazásra is képes :) :D Én nem láttam ezt a filmet/filmeket de hallottam róla. Nem nagyon érdekel mint ahogy a star wars trilógia sem. Azt sem láttam. :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve November10, 2009 Megoszt Elküldve November10, 2009 :) Ha mindenkit beoltanak, akkor nem lesz aki megfertőzzön engem? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve November10, 2009 Megoszt Elküldve November10, 2009 :) Ha mindenkit beoltanak, akkor nem lesz aki megfertőzzön engem? :) hhmmm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve November10, 2009 Megoszt Elküldve November10, 2009 de ezt,bár kár volt felmenni a cs re is,elég sokan lefikázták:( De mindegy,az enyém,és kész..... Engem sokkal szarabb autók győztek le mint a G astra. Itt az a lényeg mennyire vagy ismert! Jó az autód Atom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts