atom Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 hova ide???? :) ilyen aláírásnak vagy minek? szerk.: vezérlőpult-->aláírás szerk.-->és ott vannak ilyen négyzetek ott a szövekform mellett az első zöld az a link beszúrása. ha nem ezt kérdezted bocsi de ezt,bár kár volt felmenni a cs re is,elég sokan lefikázták:( De mindegy,az enyém,és kész..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 hiába fikázza le a kis sok diszkós 2-es golfos, az Astra odavág bármikor és szerintem szép a géped...... atom a tied is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 Meg még az alakja is olyan nem??? Szerintem most h mondod nekem DeLorean-em van, ami kicsit hasonlít arra az opelre ami neked is van :) :D :lol: Hé a DeLorean 3L-es motorral 140 Le. Rengeteget fogyaszt, gyenge, nehéz, egy vagyonba kerül az üzemben tartása, alkatrész rendelésre, (ha találsz), rémes menettulajdonságai vannak, töréstesztje kb. -3. ;) Nem véletlenül halt meg 2 év alatt a gyár... Ja és nem fér el a csomagtartójában egy rekesz sör sem. Na azért jó is van benne; ritkaság, a kaszni rozsdamentes acél, (tudod mint a mosogató :) ) na és az a valami amiért imádni lehet. Ahogy páran a trabit is. :lol: Szóval látod azért messze van egy Astra Caravantól, csak a zsín ... az a nyers, csupasz fém, az bejövős B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 hiába fikázza le a kis sok diszkós 2-es golfos, az Astra odavág bármikor és szerintem szép a géped...... atom a tied is :) köszike Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 Tegyél fel egy képet, vagy jó lesz a havasra is? Persze, jó lesz ez. Na meg most nincs más csak ez ; http://dl.dropbox.com/u/2377176/S7300288.JPG Köszi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 Persze, jó lesz ez. Na meg most nincs más csak ez ; http://dl.dropbox.com/u/2377176/S7300288.JPG Köszi :) előtte: Utána: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve November9, 2009 Megoszt Elküldve November9, 2009 előtte: Utána: Köszi! Hát valóban a sötétkék autónak nem való a sötétítés. Talán ha az egész olyan lenne mint az első ablak, az még okés. Nem? (Viszont az a felirat kwajól néz ki rajta :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve November9, 2009 Megoszt Elküldve November9, 2009 Köszi! Hát valóban a sötétkék autónak nem való a sötétítés. Talán ha az egész olyan lenne mint az első ablak, az még okés. Nem? (Viszont az a felirat kwajól néz ki rajta :) ) Sztem ha freeze ezzel foglalkozna már rég gazdag lenne :) :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve November9, 2009 Megoszt Elküldve November9, 2009 Köszi! Hát valóban a sötétkék autónak nem való a sötétítés. Talán ha az egész olyan lenne mint az első ablak, az még okés. Nem? (Viszont az a felirat kwajól néz ki rajta :) ) Nincs mit.. Igen talán az első ajtón lévő kisebb sötétítés jobban passzol, de azért élőben biztos van több féle színárnyalatú fólia is, ez csak Photoshop :P Sztem ha freeze ezzel foglalkozna már rég gazdag lenne :D :lol: :lol: B) A baj az, hogy annyi mindennel foglalkozom, hogy igazából semmivel sem. A polihisztorok örök csapdájába estem :) Egy-két dolgot kéne csinálni az éleben, de az teljes odaadással profi módon. De egyszerűen képtelen vagyok, annyi minden érdekel, hogy nem győzőm ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve November9, 2009 Megoszt Elküldve November9, 2009 A baj az, hogy annyi mindennel foglalkozom, hogy igazából semmivel sem. A polihisztorok örök csapdájába estem :) Egy-két dolgot kéne csinálni az éleben, de az teljes odaadással profi módon. De egyszerűen képtelen vagyok, annyi minden érdekel, hogy nem győzőm :) Hát bizony egy seggel csak egy lovat lehet megülni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolti.astra Elküldve November9, 2009 Megoszt Elküldve November9, 2009 de ezt,bár kár volt felmenni a cs re is,elég sokan lefikázták:( De mindegy,az enyém,és kész..... szerintem se foglalkozz velük. neked ez tetszik. ők meg had maradjanak meg a 2-es golfoknál 300ezer km-rel. nincsen semmi baj a kocsiddal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
G á b o r Elküldve November9, 2009 Megoszt Elküldve November9, 2009 Ejha! Megnéztem az oldalt, és lestem mi ez... ? :) Elkezdtem olvasni, gondoltam hát ezt a f..szságot minek linkelte be? :) Olvastam tovább ... ejha... :D Tovább ... tök jó... :lol: Végén ... Hol az a film, ide vele! ;) Szóval köszi! Könyvjelző mentve, várom a folytatást. :lol: Tesla 2.0 -> http://konteo.blog.hu/2009/11/09/nikola_tesla_2_0 Most néztem, hogy azon a weblapon oldalt vannak a legolvasottabb cikkek. Ott is találni pár érdekeset, majd nézd meg. És itt van még egy link a gabonakörökről: http://www.idokep.hu/?oldal=hirek&id=673 Csak ha érdekel. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve November10, 2009 Megoszt Elküldve November10, 2009 Tesla 2.0 -> http://konteo.blog.hu/2009/11/09/nikola_tesla_2_0 Most néztem, hogy azon a weblapon oldalt vannak a legolvasottabb cikkek. Ott is találni pár érdekeset, majd nézd meg. És itt van még egy link a gabonakörökről: http://www.idokep.hu/?oldal=hirek&id=673 Csak ha érdekel. :) Igen, persze hogy érdekel. Most csak belelesni tudtam, de elraktam a könyvjelzőt. Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tommirra Elküldve November10, 2009 Megoszt Elküldve November10, 2009 Tesla 2.0 én is épp most kezdtem el... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolti.astra Elküldve November10, 2009 Megoszt Elküldve November10, 2009 Sziasztok! Valaki tud infókat a jövő évi műszaki + zöldkártya infókról? Nekem áprilisba megy a kocsim müszakira és hát 2010-ben betölti a 10 évet. Ha tényleg 10 éves kórtól van ez az 1 éves müszaki akkor inkább most vesztek 4 hónapot /ha elviszem decemberbe müszakira/ és nyerek + 8at. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tayrol Elküldve November10, 2009 Megoszt Elküldve November10, 2009 Sziasztok! Mar regota keresek uj elso fenyszorokat (gyarikat), de meg mindig dragak.:) Ellenben ma kaptam ajanlatot Magneti Marelli tipusu elso lampakra, motor nelkul 30ezer a ket darab. Szerintetek ez jo ar erte? :) Udv. TayRol Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve November10, 2009 Megoszt Elküldve November10, 2009 Sziasztok! Mar regota keresek uj elso fenyszorokat (gyarikat), de meg mindig dragak.:) Ellenben ma kaptam ajanlatot Magneti Marelli tipusu elso lampakra, motor nelkul 30ezer a ket darab. Szerintetek ez jo ar erte? :) Udv. TayRol hát ez ugye utángyártott? Mert ha az akkor 15/db-ért nem sok..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tayrol Elküldve November10, 2009 Megoszt Elküldve November10, 2009 hát ez ugye utángyártott? Mert ha az akkor 15/db-ért nem sok..... Igen, utangyartott. Csak en alapbol nem szeretem az utangyartott cuccokat, de legalabb olcso.:) A minoseget sem ismerem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolti.astra Elküldve November10, 2009 Megoszt Elküldve November10, 2009 Igen, utangyartott. Csak en alapbol nem szeretem az utangyartott cuccokat, de legalabb olcso.:) A minoseget sem ismerem... Hát ha már utángyártott esetleg érdemes ezt is szemügyre venni. Fekete első lámpa Én tőlük is vásároltam az ugyan ilyen lámpát csak nem vaterán hanem a boltjukban. 18900Ft volt akkor a 2db. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tayrol Elküldve November10, 2009 Megoszt Elküldve November10, 2009 Hát ha már utángyártott esetleg érdemes ezt is szemügyre venni. Fekete első lámpa Én tőlük is vásároltam az ugyan ilyen lámpát csak nem vaterán hanem a boltjukban. 18900Ft volt akkor a 2db. Koszi! Es ezek teljesen `noname`-ek, vagy van valami tipusa? Szerinted milyen a minosege? Ahogy latom, a nem fekete 9200-ert mar van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve November10, 2009 Megoszt Elküldve November10, 2009 Koszi! Es ezek teljesen `noname`-ek, vagy van valami tipusa? Szerinted milyen a minosege? Ahogy latom, a nem fekete 9200-ert mar van. szerintem egy u. gyártott cucc is lehet jó.... elég ha még 10 évig kibírja :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tayrol Elküldve November10, 2009 Megoszt Elküldve November10, 2009 szerintem egy u. gyártott cucc is lehet jó.... elég ha még 10 évig kibírja :lol: Hat igen.:) Bar a kocsi most 10 eves, nem tudom, meg 10-et kibir-e? :D Utanajarok ezeknek a lampaknak... Ha talalok valahol neten gyarit, akkor van valami szam vagy kod, ami alapjan meg tudom nezni, hogy jok-e nekem? Vagy az osszes gyari (nem fekete) ugyan olyan es passzol a 99`-ben gyartott kombikba?:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve November10, 2009 Megoszt Elküldve November10, 2009 Hat igen.:) Bar a kocsi most 10 eves, nem tudom, meg 10-et kibir-e? :D Utanajarok ezeknek a lampaknak... Ha talalok valahol neten gyarit, akkor van valami szam vagy kod, ami alapjan meg tudom nezni, hogy jok-e nekem? Vagy az osszes gyari (nem fekete) ugyan olyan es passzol a 99`-ben gyartott kombikba?:) 1. Biztos hogy kibír még 10 évet a vas :lol: 2. Ha mondod, hogy 99-es G Astra tudni fogják, hogy jó-e bele a lámpa, de sztem jó lesz az Link to comment Megosztás: More sharing options...
tayrol Elküldve November10, 2009 Megoszt Elküldve November10, 2009 1. Biztos hogy kibír még 10 évet a vas :) 2. Ha mondod, hogy 99-es G Astra tudni fogják, hogy jó-e bele a lámpa, de sztem jó lesz az Zsiir, koszi! :) (abban remenykedem, hogy mindegyikbe ugyan az kell) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve November10, 2009 Megoszt Elküldve November10, 2009 Zsiir, koszi! :) (abban remenykedem, hogy mindegyikbe ugyan az kell) még az számít, hogy elektromos-e a fényszoróálításod mert azok a lámpák (motor nélkül) kb 2-3 ezerrel drágábbak..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts