nyuszifül Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 tudom, hogy nem ez a fórum, de megkérdezhetem???? Megkérdezem. :wink: fura hangot hallok a féknél, olyan mintha egy üvegbe fújnál levegőt, amikor megnyomom a pedált.mi a fene ez? nem mindig hallom, csak egyik este, parkolás közben hallottam. megijedtem :smt010 Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Jók vagyunk Honey-Boney! Azt hiszem, rászánok egy félórát egy holt nyelven írt szöveg fonetikus belinkelésére,...oszt találgathat Telo. rendben :wink: addig áfázok :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Jók vagyunk Honey-Boney! Azt hiszem, rászánok egy félórát egy holt nyelven írt szöveg fonetikus belinkelésére,...oszt találgathat Telo. Na azér annyira nem vagyok ám művelt csávó.... :roll: Azért is tetszett még a fenti svéd szöveg, mert viccesen törve mondták be: ahogy fonetikusan is írtam, talán lehet érezni: Akala = a... kálá Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Holnaptól meg már úgy sem érdekel, mert már meglesz az új helyed... :( azért olyan könnyen nem adom magam :lol: :oops: csak kíváncsi vagyok.elég nehéz megint új csapat, új hely, mert szeretem ezt a jelenlegi melót, csak..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április20, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Április20, 2005 tudom, hogy nem ez a fórum, de megkérdezhetem???? Megkérdezem. :wink: fura hangot hallok a féknél, olyan mintha egy üvegbe fújnál levegőt, amikor megnyomom a pedált.mi a fene ez? nem mindig hallom, csak egyik este, parkolás közben hallottam. megijedtem :smt010 egy üvegfújó mellé parkolsz..... :( 8) :( a fékbetétedet meg kellene ellenörizne, mert lehet hogy kopott, lehet hogy megégett, lehet hogy rossz minőségü betét van benne, és azért fujja az üveget 8) :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 tudom, hogy nem ez a fórum, de megkérdezhetem???? Megkérdezem. :wink: fura hangot hallok a féknél, olyan mintha egy üvegbe fújnál levegőt, amikor megnyomom a pedált.mi a fene ez? nem mindig hallom, csak egyik este, parkolás közben hallottam. megijedtem :smt010 Fura, fogalmam sincs, mi lehet... üvegbefújásra emlékeztető hang fékezéskor (vagy akár csak pedál benyomáskor)??? Fékszervó? Többször nem jött elő? Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 azért olyan könnyen nem adom magam :( :oops: csak kíváncsi vagyok.elég nehéz megint új csapat, új hely, mert szeretem ezt a jelenlegi melót, csak..... Csak azok a csúnya cukros bácsik ne lennének, mi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 egy üvegfújó mellé parkolsz..... :( 8) :( a fékbetétedet meg kellene ellenörizne, mert lehet hogy kopott, lehet hogy megégett, lehet hogy rossz minőségü betét van benne, és azért fujja az üveget 8) :wink: atyám! :shock: nőnek kocsi :x :oops: jobb lett volna ha maradok a motoroknál, azzal kevesebb a bajt. na hívom a szerelőt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Csak azok a csúnya cukros bácsik ne lennének, mi? Hát az igazság az, hogy most valamilyen cukros bácsi elédesgethetne innen, nem bánnám ha egy tuti ajánlatot kapnék :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Hát az az igazság, hogy mostanbában nem hallottam, mert szakadt az eső, meg ..... :oops: túl hangosan hallgattam a zenét, feszültség levezetésképp. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 atyám! :shock: nőnek kocsi :x :oops: jobb lett volna ha maradok a motoroknál, azzal kevesebb a bajt. na hívom a szerelőt :( Nehogy eladd! Próbálunk segíteni így távlatilag, csak írd le picit pontosabban a jelenséget! Ha majd lesz időd figyeld meg pl, hogy valóban fékezéskor vagy pl csak pedál benyomáskor is van e a hang álló helyzetben... ilyesmik Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Nehogy eladd! Próbálunk segíteni így távlatilag, csak írd le picit pontosabban a jelenséget! Ha majd lesz időd figyeld meg pl, hogy valóban fékezéskor vagy pl csak pedál benyomáskor is van e a hang álló helyzetben... ilyesmik Azért ilyen elvetemült nem vagyok. :wink: nagyon hozzámnőtt e rövid idő alatt. :smt049 csak azt bánom, hogy nem bánok vele jól. szerintem.néha elképesztő manővereket hajtok végre Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Hát az az igazság, hogy mostanbában nem hallottam, mert szakadt az eső, meg ..... :oops: túl hangosan hallgattam a zenét, feszültség levezetésképp. :wink: Nem üvegbefúvós afrikai zene volt véletlenül? :roll: Na jó, nem viccelődök... bocsika :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 ...néha elképesztő manővereket hajtok végre pl? :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Nem üvegbefúvós afrikai zene volt véletlenül? :roll: Na jó, nem viccelődök... bocsika :roll: most hogy mondod, elképzelhető :thumbright: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 pl? :?: semmi különös, csak a reggeli mocsok időben néha be-be kellett vágnom sávváltáskor, mert a reggeli csúcsban nem tudtam besorolni a nekem jó sávba, de tipikus női sofőr vagyok(bocs, ha valakit megbántottam, de ez a köz véleménye, amin próbálok csiszolni a női sofőrök érdekében)azaz biztonságosan közlekedek. :( :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 semmi különös, csak a reggeli mocsok időben néha be-be kellett vágnom sávváltáskor, mert a reggeli csúcsban nem tudtam besorolni a nekem jó sávba, de tipikus női sofőr vagyok(bocs, ha valakit megbántottam, de ez a köz véleménye, amin próbálok csiszolni a női sofőrök érdekében)azaz biztonságosan közlekedek. :( :( Ott is vannak reggeli "csúcsok"? :roll: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Ott is vannak reggeli csúcsok? :roll: :wink: Piszok!!!!nem itt lőcsösszekérrel járnak az utakon, meg lóháton :evil: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Piszok!!!!nem itt lőcsösszekérrel járnak az utakon, meg lóháton :evil: Kérlek ne haragudj... A fantáziám meg néha picit mocskos... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Kérlek ne haragudj... A fantáziám meg néha picit mocskos... :roll: hallgatlak.kár hogy csak a fantáziád :( (bocs) Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 hallgatlak.kár hogy csak a fantáziád :( (bocs) Jaj, hát nem érted?? "Csúcs"... csúcsra jutás... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Jaj, hát nem érted?? "Csúcs"... csúcsra jutás... Kár hogy csak a fantáziád :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 na váltsunk támát mert kapunk a fejünkre, hogy napközben, hogy itt, hogy így és hogy mi :( :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Kár hogy csak a fantáziád :( :lol: Ó bébi! :roll: Mondjak mocskosat? Egy ilyen ártatlan kis nyuszikának? :angel7: Neeeeem... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 na váltsunk támát mert kapunk a fejünkre, hogy napközben, hogy itt, hogy így és hogy mi :( :( oksi, már kezdek én is belepirulni :oops: :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts