Norbedlee Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 Gratulálok ! El tudom képzelni milyen lehet szükségből eladni az ótót. Talán mintha az ember a lábát vágatná le. kb, de szerencsére minden megoldódott..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
oggy Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 Hát szerintem is kissé morbid. Nagyon el van túlozva. A lámpa meg (ha műbis) a fólia még rendben, de a kerék meg az a lökös... Free kocsija olyan amilyenné (ha tehetném) én is tenném az enyémet. Az összhatás nemrossz! A hosszúplatóssal is lehet "jó" dolgokat csinálni. De az a hótoló az lején :D ? én a Sokkal visszafogottabb tuning híve vagyok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 Sokba lehet a műszakiztatása! :) Gondolok itt a körbe fóliázásra és a xenonra. Az eleje elég ormótlan (szerintem :D ). ja, meg ne menj vele külfödre engem német autópályán kértek meg, hogy légyszi szedjem már le a fóliát és amiért leszedhettem adtam még 200 €-t. tehát persze szép és jó csak elég drága tud lenni. ja és előtte egy hónappal múszakiztattam le. (10-e-vel volt több a fólia miatt) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pootj Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 Ha egy Caravant akar valaki.... http://www.carstyling.hu/buy_shower.php?id=149901 Ezen csak én nem látok kilincseket oldalt, vagy tényleg nincsen? Hogy lehet bejutni? :D LSD (gy.k. Lambo Style Door)? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pootj Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 Üdv! Épp most olvastam az új ( I ) Astra tesztjét az Origo-n. http://www.origo.hu/auto/20091022-opel-astra-menetproba.html Eléggé dícséri :D De nem is ez a lényeg, hanem hogy tényleg úgy néz ki, hogy lesz Classic III a mostani H-ból. Az csak királyság! Hát nagyot fog durranni az új Astra, ha tényleg ennyire jó. Ma jelent meg a TC-n a cikk, és ott is dicsérik. http://totalcar.hu/tesztek/2009/10/25/a_husleves/ U.I.: Mielőtt rám fogjátok, hogy marketinges vagyok az Opelnél , elárulom, hogy nem, simán csak tetszik. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 Hát nagyot fog durranni az új Astra, ha tényleg ennyire jó. Ma jelent meg a TC-n a cikk, és ott is dicsérik. http://totalcar.hu/tesztek/2009/10/25/a_husleves/ U.I.: Mielőtt rám fogjátok, hogy marketinges vagyok az Opelnél , elárulom, hogy nem, simán csak tetszik. :D Nem rossz, nem rossz, de a hátulja egyelőre nekem még barátkozós... Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 Hát szerintem is kissé morbid. Nagyon el van túlozva. A lámpa meg (ha műbis) a fólia még rendben, de a kerék meg az a lökös... Free kocsija olyan amilyenné (ha tehetném) én is tenném az enyémet. TNX :D ... bár jobban szeretem , ha kiirják a teljes nevem :) de semmi gond ;) Üdv, Nagyon nagy szerencsém van, kaptam szolgálati lakást, így LUJZA megmaradhat nálam, jah és még a fényszoróállítás is rendbe jött :D :D :D tehát szuper minden hali :D : D :D :D éljen!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 Az összhatás nemrossz! A hosszúplatóssal is lehet "jó" dolgokat csinálni. De az a hótoló az lején :D ? én a Sokkal visszafogottabb tuning híve vagyok! Igen, azt hittem , hogy én vagyok vele egyedül de nekem nem tetszenek ezek a földig lógatott tuning lökösök. olyan érzése van az embernek (áltlánosságban is), hogy mindjárt orra esik a kocsi. Egyébként az tetszett, hogy a B C oszlopok feketék voltak+fólia, míg a kocsi fehér. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 Ezen csak én nem látok kilincseket oldalt, vagy tényleg nincsen? Hogy lehet bejutni? :D LSD (gy.k. Lambo Style Door)? Baxus tényleg :) Valami- valami gyanús volt és nem láttam meg :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 Sorry Freeze! Tudod anno sokat chateltem és az istent is rövidítettük. :) Másfelől volt egy FreeCe nick akit Free-ként szólítottam. No persze Persze tudom Ő nem Te vagy, te Freeze vagy. Világos. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 Sorry Freeze! Tudod anno sokat chateltem és az istent is rövidítettük. :D Másfelől volt egy FreeCe nick akit Free-ként szólítottam. No persze Persze tudom Ő nem Te vagy, te Freeze vagy. Világos. :) Az élet amúgyis rövid, nem kell, hogy tovább rövidítsük... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 Az élet amúgyis rövid, nem kell, hogy tovább rövidítsük... :D :) Nem az életet rövidítettük, rövidül az magától minden pillanatban. :D Az információ áramlást gyorsítottuk a rövidítésekkel. Szerintem talán még mindig így csinálják. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 Jó nekem a free-is ! :D nem veszünk össze :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 Na, voltunk a természet szépséget megtekintendő a Szalajka-völgyben. Vittem fotóaparátot is, hogy megörökítsem a gyönyörű őszi tájat. Mi volt az első 4 kép ami csináltam? EZ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 Na, voltunk a természet szépséget megtekintendő a Szalajka-völgyben. Vittem fotóaparátot is, hogy megörökítsem a gyönyörű őszi tájat. Mi volt az első 4 kép ami csináltam? EZ :D hát igen ami jó az jó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 Jó nekem a free-is ! :D nem veszünk össze :) A Free az olyan ... szabad. Nem? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 Na, voltunk a természet szépséget megtekintendő a Szalajka-völgyben. Vittem fotóaparátot is, hogy megörökítsem a gyönyörű őszi tájat. Mi volt az első 4 kép ami csináltam? EZ :) Tényleg jól néz ki. És nem is látni hogy LLW-145 a rendszáma :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 Tényleg jól néz ki. És nem is látni hogy LLW-145 a rendszáma :) :D 3 karaktert eltaláltál :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 :) 3 karaktert eltaláltál :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 Freeze itt az a projekt ami olyan homályos lett. http://dl.getdropbox.com/u/2377176/%C3%9Aj...pa/Projekt1.wmv Remélem sikerült belinkelni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 Tőttődik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 Itt meg egy kép, amilyennek lennie kéne; http://dl.getdropbox.com/u/2377176/%C3%9Aj%20mappa/012.JPG A dátumnál látni legjobban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 Itt meg egy kép, amilyennek lennie kéne; http://dl.getdropbox.com/u/2377176/%C3%9Aj%20mappa/012.JPG A dátumnál látni legjobban. Most el kell mennem, de ha hazajövök töviről hegyire le fogom neked írni, hogy miért olyan amilyen. Már megnéztem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 egy igen fontos kérdés hogy lehet macsekot leszoktatni, hogy ne másszon kocsira? a kinyírásán kívül persze ###### kivan vele, mindig ott látom a retkes lébnyomát a kocsin :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 egy igen fontos kérdés hogy lehet macsekot leszoktatni, hogy ne másszon kocsira? a kinyírásán kívül persze ###### kivan vele, mindig ott látom a retkes lébnyomát a kocsin :D vezess áramot a vasba hátha azt nem szereti :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts