kardos Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 szerintem ezt mindenki megkapta. Én mostanában nem is voltam ezen a fórumon, csak küldőt egy jelentés és amiatt léptem be. Ja ja mindenki megkapta :D Egy jófajta spam robot játszadozik itten :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opelaner Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 A H-ban lévő motor 2007/mintha ez a dátum rémlene/ szeptembertől 115LE. De szerintem ez nem befolyásolja a motor szerkezetét, szóval valszeg ugyanaz a motor. Nem ugyanaz ! A 115LE-s motornak Z16XER a kódja és az nem Twinport rendszerű... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stingray Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 Én örülök neki hogy jött egy ilyen üzi,mert az Opelastraclub honlapjárol jártam fel ide,és most ott valamit babráltak,mert teljesen megváltozott az oldal és nem tudtam mi is a honlapcíme ennek a fórumnak.... teljesen el voltam veszve... :) De ez a Kathrina segített,most már elmentettem ezt a könyvjelzöim közé. Bár nekem sem volt bizalmam hozzá,hogy megnézzem mit is szeretne,de gondoltam majd megmondjátok a frankót,hogy érdemes-e ráklikkelni vagy sem.Ezek szerint törlésgomb lesz a sorsa... Jah és akkor gyorsban egy kérdés... A fényszóróban a magasságállítómotort át tudom építeni/szerelni,ha veszek egy motor helyével ellátott,de motor nélküli új fényszóróba? Köszi a válaszokat és Szép napokat for everybodry! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
panizzi Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 Szerintem ne nézze meg senki a linket, ki tudja mit csinál!!! Én megnézem :) De előbb felrakom a szellemvindózt, ottan pöröghet a vírus :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolti.astra Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 köszi Tomi, elég jó árban vannak itt! Bár azon gondolkozom, hogy nekem elvileg állítható magasságú a fényszoróm, de gyakorlatilag nem veszem észre lehet hogy kivan belezve? és nincs is benne motor? Esetleg ha motor nélkülit veszek, az jó-e? max nem kötöm rá a motort..............(de van egy olyan gyanúm, hogy nem működik) http://www.vatera.hu/opel_astra_g_fekete_f..._154573847.html Én ilyen lámpát vettem tőlük még a tavasszal, bár akkor még 18500Ft volt és bent a boltban vettem nem a vaterán, Győri az üzlet van mindenük, ha nincs rendelnek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 üdv emberek, sajnos nagyon elvagyok keseredve mivel lehet hogy új munkahely miatt elkell adnom a vasat :D :) :D Mennyit lehet egy ilyen autóért kérni? és kapni? pedig mennyit ráköltöttem..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 üdv emberek, sajnos nagyon elvagyok keseredve mivel lehet hogy új munkahely miatt elkell adnom a vasat :D :) :D Mennyit lehet egy ilyen autóért kérni? és kapni? pedig mennyit ráköltöttem..... hogy, hogy el kell adni miatta? mi az összefüggés? árral kapcsolatosan javaslom, hogy tanulmányozzad a hasznaltauto.hu -t Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 hogy, hogy el kell adni miatta? mi az összefüggés? ha minden igaz január 1-től átkerülök pécsre, és mivel albérletbe kell mennem ezért az autót elkell adnom mert nincs annyi pénzem hogy pécsen újrakezdjem egyből..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
koco Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 Sziasztok! A G Astrában is volt opciósan ülésfoglaltság érzékelő. A tetőlámpában (nem a hagyományos, hanem a domború változat) volt a visszajelzője, kézi kapcsolója nem volt, az ülésbe csücsülő tömegét mérte, vagy a transzponderes gyerekülés jelét vette. Ja, és még valami: 100eFt volt a listaára, a H Astrában ugyanez ISOFIX-el az anyósülésen is 60eFt. Üdv: Laci Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 ha minden igaz január 1-től átkerülök pécsre, és mivel albérletbe kell mennem ezért az autót elkell adnom mert nincs annyi pénzem hogy pécsen újrakezdjem egyből..... Hát akkor egy kalappal az újrakezdéshez! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 Hát akkor egy kalappal az újrakezdéshez! köszönöm, de nem nagyon akarom eladni a gépet mert már elég sokat rákötöttem és már a szívemhez nőt, de sajna a kettő együtt nem megy Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 köszönöm, de nem nagyon akarom eladni a gépet mert már elég sokat rákötöttem és már a szívemhez nőt, de sajna a kettő együtt nem megy hát az gáz,én most fizettem ki szerencsémre,nem pumpol tovább a bank:) Sok sikert az uj melóhoz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 hát az gáz,én most fizettem ki szerencsémre,nem pumpol tovább a bank:) Sok sikert az uj melóhoz... végülis a meló ugyanaz, csak a város lesz más.....szerencsére az én gépem hitelmentes volt, csak nagyon sajnálom eladni:( de kb mennyit ér? Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 végülis a meló ugyanaz, csak a város lesz más.....szerencsére az én gépem hitelmentes volt, csak nagyon sajnálom eladni:( de kb mennyit ér? akkor nem értem,miért kellene eladni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 akkor nem értem,miért kellene eladni.... albérletbe megyek (mert eddig otthon laktam) és még van egy kis hitelem, de nem az autóra! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pootj Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 végülis a meló ugyanaz, csak a város lesz más.....szerencsére az én gépem hitelmentes volt, csak nagyon sajnálom eladni:( de kb mennyit ér? Üdv! Sok sikert az újrakezdéshez! A kocsi árával kapcsolatban én is csak annyit tudok mondani, hogy tanulmányozd a hasznaltauto.hu-t. Keress azonos évjáratot és mérlegelj állapot és km szerint. Aztán olyan árat adj meg, amiből tudsz picit engedni, ha alkudni akar a vevő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 Ha egy Caravant akar valaki.... http://www.carstyling.hu/buy_shower.php?id=149901 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 Ha egy Caravant akar valaki.... http://www.carstyling.hu/buy_shower.php?id=149901 Sokba lehet a műszakiztatása! :) Gondolok itt a körbe fóliázásra és a xenonra. Az eleje elég ormótlan (szerintem :D ). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 Sokba lehet a műszakiztatása! :) Gondolok itt a körbe fóliázásra és a xenonra. Az eleje elég ormótlan (szerintem :D ). Hát szerintem is kissé morbid. Nagyon el van túlozva. A lámpa meg (ha műbis) a fólia még rendben, de a kerék meg az a lökös... Free kocsija olyan amilyenné (ha tehetném) én is tenném az enyémet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 Hát szerintem is kissé morbid. Nagyon el van túlozva. A lámpa meg (ha műbis) a fólia még rendben, de a kerék meg az a lökös... Free kocsija olyan amilyenné (ha tehetném) én is tenném az enyémet. A lámpának hiába van műbizonylata, ha nincs aut.magasságállítás és (láthatóan) nincs fényszórómosó akkor bukta. :D Az első ajtókon nem fóliázhatók az ablakok, mivel alapból 75%-os fényáteresztésűek és ez is bukta. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 Részvétem mindenkinek, aki ma éjszaka dolgozik! Sajna köztük leszek én is. :) Az óraátállításról ne feledkezzetek meg :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pootj Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 Részvétem mindenkinek, aki ma éjszaka dolgozik! Sajna köztük leszek én is. :D Az óraátállításról ne feledkezzetek meg :D Én alszom :) Bár a lányomnak mindegy lesz hány óra, úgyis felébred, ha éhes... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 Üdv, Nagyon nagy szerencsém van, kaptam szolgálati lakást, így LUJZA megmaradhat nálam, jah és még a fényszoróállítás is rendbe jött :D :) :D tehát szuper minden hali Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 Üdv, Nagyon nagy szerencsém van, kaptam szolgálati lakást, így LUJZA megmaradhat nálam, jah és még a fényszoróállítás is rendbe jött :D :) :D tehát szuper minden hali Gratulálok ! El tudom képzelni milyen lehet szükségből eladni az ótót. Talán mintha az ember a lábát vágatná le. Link to comment Megosztás: More sharing options...
oggy Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 hát az gáz,én most fizettem ki szerencsémre,nem pumpol tovább a bank:) Sok sikert az uj melóhoz... Nekem is most sikerült félidőnél visszafizetnem a "jóságos banknak" a hitelt az autóra :D ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts