Norbedlee Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Vatera.hu remélem találok fennt újat is, használtat nem szeretnék..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Jobb első lámpám már elég régóta párásodik, és szeretném kicserélni mert már menthetetlen. Honnan érdemes jó lámpát venni? Vagy milyet érdemes a gyárit sajna nem engedhetem meg magamnak mert 80.000ft... Íme néhány darab!!!! http://www.vatera.hu/opel_astra_g_fenyszor..._154625685.html http://www.vatera.hu/opel_astra_g_jobb_e_l..._155313741.html http://www.vatera.hu/opel_astra_g_jobb_ill..._155093430.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Íme néhány darab!!!! http://www.vatera.hu/opel_astra_g_fenyszor..._154625685.html http://www.vatera.hu/opel_astra_g_jobb_e_l..._155313741.html http://www.vatera.hu/opel_astra_g_jobb_ill..._155093430.html köszi Jani! Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 köszi Jani! Not at all!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 más téma: hogyan tudom kiszedni az első és anyós ülést? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opelaner Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Fiúk! A H astra 1.6 TWINORT és a G astra 1.6 TWINPORT kocsiban ugyanaz a motor van vagy van különbség? tehát mindkettő Z16XEP? vagy hogy van ez a dolog? Hello Freeze ! Ugyanaz a Z16XEP motor, de mégsem, mert van azért kis különbség is. :D Mivel a G-ben a kipufogó középen van elvezetve ( menetirány szerint ) a H-ban meg jobb oldalon ezért a két motornak eltérő a kipufogó csonkja és az olajteknője. Továbbá a H-ban lévő motoron az ECU is más SW-t kapott. Amúgy szerkezetileg nincs eltérés köztük..., inkább a reflexeid kezdenek lassulni, hogy egy 100kg-al nehezebb kocsi lerajtol ! :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Íme néhány darab!!!! http://www.vatera.hu/opel_astra_g_fenyszor..._154625685.html http://www.vatera.hu/opel_astra_g_jobb_e_l..._155313741.html http://www.vatera.hu/opel_astra_g_jobb_ill..._155093430.html Vigyázz mert van amelyik motoros /fényszóró magasság állítás/ és létezik olyan amelyik nem! Mielőtt licitálsz kérdezz rá! Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 más téma: hogyan tudom kiszedni az első és anyós ülést? csavar kiteker,sinből kihuz,oszt kábelek széthúz,és már kint is van,egyszerűen kijönnek,no para Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 csavar kiteker,sinből kihuz,oszt kábelek széthúz,és már kint is van,egyszerűen kijönnek,no para köszi atom! ki kell szednem mert megkell igazítani az üléshuzatot hozzá és ne férek alá Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Hello Freeze ! Ugyanaz a Z16XEP motor, de mégsem, mert van azért kis különbség is. :D Mivel a G-ben a kipufogó középen van elvezetve ( menetirány szerint ) a H-ban meg jobb oldalon ezért a két motornak eltérő a kipufogó csonkja és az olajteknője. Továbbá a H-ban lévő motoron az ECU is más SW-t kapott. Amúgy szerkezetileg nincs eltérés köztük..., inkább a reflexeid kezdenek lassulni, hogy egy 100kg-al nehezebb kocsi lerajtol ! :) :D :D A H-ban lévő motor 2007/mintha ez a dátum rémlene/ szeptembertől 115LE. De szerintem ez nem befolyásolja a motor szerkezetét, szóval valszeg ugyanaz a motor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 köszi atom! ki kell szednem mert megkell igazítani az üléshuzatot hozzá és ne férek alá nekem mikor a zenét csináltam,akkor csontoztam ki először,aztán az airbrush miatt másodszor:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
G á b o r Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Az ülés alatti kábelek és a csatlakozó mire szolgál? Ülésfűtésem nincs és nem pittyeg, ha nincs bekapcsolva az öv. Akkor mire jó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Az ülés alatti kábelek és a csatlakozó mire szolgál? Ülésfűtésem nincs és nem pittyeg, ha nincs bekapcsolva az öv. Akkor mire jó? az övfeszitő kábelje szokott ott lenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Az ülés alatti kábelek és a csatlakozó mire szolgál? Ülésfűtésem nincs és nem pittyeg, ha nincs bekapcsolva az öv. Akkor mire jó? A légzsáknak valami érzékelője, tudtommal Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 A légzaáknak valami érzékelője, tudtommal nem,ha csattansz,az a patron,amiben asszem sűritett levegő van,megrántja a biztonsági öv csattját lefelé,ez által belehúz az ülésbe,hogy ezzel is segitse az őv működését..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 nem,ha csattansz,az a patron,amiben asszem sűritett levegő van,megrántja a biztonsági öv csattját lefelé,ez által belehúz az ülésbe,hogy ezzel is segitse az őv működését..... igaz már visszaolvasta és igazad van Link to comment Megosztás: More sharing options...
G á b o r Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 nem,ha csattansz,az a patron,amiben asszem sűritett levegő van,megrántja a biztonsági öv csattját lefelé,ez által belehúz az ülésbe,hogy ezzel is segitse az őv működését..... Köszi! Most mán értöm mié van az ottan. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Hello Freeze ! Ugyanaz a Z16XEP motor, de mégsem, mert van azért kis különbség is. :) Mivel a G-ben a kipufogó középen van elvezetve ( menetirány szerint ) a H-ban meg jobb oldalon ezért a két motornak eltérő a kipufogó csonkja és az olajteknője. Továbbá a H-ban lévő motoron az ECU is más SW-t kapott. Amúgy szerkezetileg nincs eltérés köztük..., inkább a reflexeid kezdenek lassulni, hogy egy 100kg-al nehezebb kocsi lerajtol ! :D :D :D Először is köszi a részletes tájékoztatás! :D Másrészt: NEM RAJTOLT LE SENKI!!! :D :D Csak úgy érdekelt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 nem,ha csattansz,az a patron,amiben asszem sűritett levegő van,megrántja a biztonsági öv csattját lefelé,ez által belehúz az ülésbe,hogy ezzel is segitse az őv működését..... Én úgy tudom, ülésfoglaltság jelző van beleépítve az ülésbe és annak a vezetéke. Azt a célt szolgálja, hogy ha nem ül senki az ülésben akkor nem csattan el az az oldali légzsák. Bár a szakik majd megerősítik ill. cáfolják. Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Én úgy tudom, ülésfoglaltság jelző van beleépítve az ülésbe és annak a vezetéke. Azt a célt szolgálja, hogy ha nem ül senki az ülésben akkor nem csattan el az az oldali légzsák. Bár a szakik majd megerősítik ill. cáfolják. én cáfolnám,a légzsák valami lassulási értékre nyilik asszem. Nem annak a függvénye,hogy valaki ül e ott vagy sem..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
oggy Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 én cáfolnám,a légzsák valami lassulási értékre nyilik asszem. Nem annak a függvénye,hogy valaki ül e ott vagy sem..... Lehet ülésfoglaltság jelző is, ha nincs az autóban légzsák kikapcsoló a műszerfal oldalában (nekem sajna nincs :D , így nem tudom a gyerekülést előre tenni) de lehet akár az oldallégzsákhoz tartozik (ha van a támlában). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opelaner Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Először is köszi a részletes tájékoztatás! :D Másrészt: NEM RAJTOLT LE SENKI!!! :D :D Csak úgy érdekelt... Hú bakker, ezt benéztem, tényleg nem Te voltál az, hanem tomirra... :D :) Azért még lehetünk barátok ugye ?? :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pootj Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Az ülés alatti kábelek és a csatlakozó mire szolgál? Ülésfűtésem nincs és nem pittyeg, ha nincs bekapcsolva az öv. Akkor mire jó? Üdv! Az a pirotechnikai övfeszítő kábele és ott kell lennie magának az övfeszítőnek is (hasonló, mint egy szódáspatron, csak karcsúbb és hosszabb). Nagyon fontos, hogy meglegyen, főleg használtautó vásárlásnál, mert ha nics meg, vagy elműködött (kilóg a bele, illetve el van vágva a vezetéke) akkor az biztos jele annak, hogy a kocsi karambolos. Általában a kóklerek nem cserélik, mert horror összegbe kerül, hasonlóan a légzsákhoz. Mikor a saját verdámat vettem, ez volt az egyik első, amit megnéztem. Mutathat bármit a rétegvastagságmérő, ha ez nincs rendben, akkor a kocsi felejtős.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Hú bakker, ezt benéztem, tényleg nem Te voltál az, hanem tomirra... :D :) Azért még lehetünk barátok ugye ?? :D :D :D Már hogyne lehetnénk, de Tommirra is nekem célozta ezt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Az történt, hogy ma eladtam a G Astrát.....egyik szemem sír a másik talán majd nevet, ha találok méltó utódot..... Jó kis verda volt, sok jó élménnyel.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts