meriva1.8 Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Azt hittem, nálad ez valami lelkiállapot-kijelző! :( :( Mert hogy sűrőn váltogatod. Volt vidám malackás, szemüveges malackás, stb. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 vagyunk igy egy páran :wink: :( főképp ha megnézed kik írnak 6 óra felé, mert azok az igazi függők.... felkelés, számitógép bekapcsolás, amig bootol, addig fogmosás, kávé felrak, bejelentkezés a fórumba, és olvasgsatás közben kávézás, ébredezés. szóval vannak itt még függők :wink: :oops: 8) :( Danubiában hogy lesz a napközbeni fórumozás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április20, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Április20, 2005 van internet ott is.... 8) ez volt az alapfeltétel hogy visszamennyek :wink: :( :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 van internet ott is.... 8) ez volt az alapfeltétel hogy visszamennyek :wink: :( :( :lol: Nagyon reméltem is! :wink: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turner Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Hoppá... :oops: Néha kicsúsznak a számon bizonyos dolgok... :wink: És még a Haga is ott volt Kecsóról.... :wink: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turner Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 jollopukki... :wink: a kedvencem Nekem meg: fare la pipé.. :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Hűűű gyerekek! Ezt nevezem! Nem semmi hozzászólás mennyiséget hoztatok össze tegnap este. Nem győztem visszafele lapozgatni, hogy mikor lesz már ismerős szöveg... De nagyon örülünk ám nektek! Támogatom ferihegyet is, király! Nyuszifül, csak keményen, én is így szoktam reggel elmerülni a fórumban, mikor bejövök. :roll: De már tudják rólam, hogy ilyenkor nem érdemes engem zargatni... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Bitte til, tünenban á mót, küngszrtragórden, hjölszta, okk a kálá... Na ez milyen nyelven volt??? (persze csak fonetikusan tudtam leírni) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Hűűű gyerekek! Ezt nevezem! Nem semmi hozzászólás mennyiséget hoztatok össze tegnap este. Nem győztem visszafele lapozgatni, hogy mikor lesz már ismerős szöveg... De nagyon örülünk ám nektek! Támogatom ferihegyet is, király! Nyuszifül, csak keményen, én is így szoktam reggel elmerülni a fórumban, mikor bejövök. :roll: De már tudják rólam, hogy ilyenkor nem érdemes engem zargatni... :( igyekszem :lol: ráadásul ma még áfabevallást is csinálnom kell!!! :( ja holnapra már be is hívtak állásinterjúra :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 igyekszem :( ráadásul ma még áfabevallást is csinálnom kell!!! :( ja holnapra már be is hívtak állásinterjúra :shock: Milyen állás ez? Az egyik beszállítónal netán? Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Bitte til, tünenban á mót, küngszrtragórden, hjölszta, okk a kálá... Na ez milyen nyelven volt??? (persze csak fonetikusan tudtam leírni) Dán vagy esetleg svéd... izlandi??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Dán vagy esetleg svéd... izlandi??? Meleg, az egyik ezek közül... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Milyen állás ez? Az egyik beszállítónal netán? Hááááát, mondtam én hogy gondolatolvasó vagy :oops: valóban megkeresett az egyik szállítónk is, de ez most külsős cég. kíváncsi vagyok mennyit érek a munkaerőpiacon, mik a lehetőségek stb... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Akkó izlandi!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Akkó izlandi!! nem..... márcsak kettő maradt :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 nem..... márcsak kettő maradt :roll: Netán svéd? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Swedish Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Hááááát, mondtam én hogy gondolatolvasó vagy :oops: valóban megkeresett az egyik szállítónk is, de ez most külsős cég. kíváncsi vagyok mennyit érek a munkaerőpiacon, mik a lehetőségek stb... :wink: Igen lelkem, látom minden gondolatod.... :wink: Látom, hogy ma még fórumozni fogsz itt velünk... Szóval akkor majd drukkolunk az interjúhoz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Swedish Talált! Ügyik vagytok! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Na ha nem fonyetikusan írod le, hamarabb ment volna. S mit jelent :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Talált! Ügyik vagytok! :( köszi, tudjuk. :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Na ha nem fonyetikusan írod le, hamarabb ment volna. S mit jelent :?: Ezt a stockholmi metrón hallottam mindig vmelyik megállónál, és vhogy megmaradt bennem. Vmi olyasmit jelent, hogy átszállás a Kungstragarden, Hjölsta, illetve Akala felé menő járatokra... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Igen lelkem, látom minden gondolatod.... :wink: Látom, hogy ma még fórumozni fogsz itt velünk... Szóval akkor majd drukkolunk az interjúhoz! Már nem győztelek várni benneteket. most nincs itt az új főnök így nyugi van, de holnaptól...... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Már nem győztelek várni benneteket. most nincs itt az új főnök így nyugi van, de holnaptól...... :( Holnaptól meg már úgy sem érdekel, mert már meglesz az új helyed... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Jók vagyunk Honey-Boney! Azt hiszem, rászánok egy félórát egy holt nyelven írt szöveg fonetikus belinkelésére,...oszt találgathat Telo. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts