warwolf Elküldve Február11, 2005 Megoszt Elküldve Február11, 2005 X16XEL, és gyakorlatilag majdnem uyanazt tudja papiron végre, mint az X14XE.Felettébb érdekes. :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
KoPi Elküldve Február11, 2005 Megoszt Elküldve Február11, 2005 X16XEL, és gyakorlatilag majdnem uyanazt tudja papiron végre, mint az X14XE.Felettébb érdekes. :roll: Ennyiféle leírás létezik? az én könyvemben Z12XE 165, Z14XE 175, Z16XE ÉS Z16XEP 183, Z18XE 200 ILL. Z17DTL 168 szerepel. :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
BallaImi Elküldve Február11, 2005 Megoszt Elküldve Február11, 2005 Kösz a jótanácsokat. Igyekszem figyelni mindenre, már alig várom. Ha megvan majd írok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Február11, 2005 Megoszt Elküldve Február11, 2005 Ennyiféle leírás létezik? az én könyvemben Z12XE 165, Z14XE 175, Z16XE ÉS Z16XEP 183, Z18XE 200 ILL. Z17DTL 168 szerepel. :shock: Az enyémben a Z12XE-re 170 km/h-t, Z16XE-re 188 km/h-t, Z18XE-re 205 km/h-t ír. Úgy látszik, mindegyikből levettek 5-öt az új gépkönyvben... Érdekes. X16XE-t, X16XEL-t, Z17DTL-t nem említ az én verzióm. Z17DTL helyett Y17DT illetve Y17DT (ECO) van még nekem. Ja, egyébként warwolf-nak eleve nem is G Astrája van, tehát a gépkönyve is más, nyilván ezért is lehet még eltérés az adatok között... Link to comment Megosztás: More sharing options...
KoPi Elküldve Február11, 2005 Megoszt Elküldve Február11, 2005 Az enyémben a Z12XE-re 170 km/h-t, Z16XE-re 188 km/h-t, Z18XE-re 205 km/h-t ír. Úgy látszik, mindegyikből levettek 5-öt az új gépkönyvben... Érdekes. X16XE-t, X16XEL-t, Z17DTL-t nem említ az én verzióm. Z17DTL helyett Y17DT illetve Y17DT (ECO) van még nekem. Ja, egyébként warwolf-nak eleve nem is G Astrája van, tehát a gépkönyve is más, nyilván ezért is lehet még eltérés az adatok között... Gyanítom, hogy a váltó áttételén módosíthattak és szerintem azért, mert most már a klíma szériatartozék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Február11, 2005 Megoszt Elküldve Február11, 2005 Gyanítom, hogy a váltó áttételén módosíthattak és szerintem azért, mert most már a klíma szériatartozék. Széria a klíma? Ezt sem tudtam... Rövidítettek volna az áttéteken a klíma miatt? Már eddig is rövidek voltak sztem... elviseltem volna pl egy picivel hosszabb 5-öst, vagy egy ráadás hatost is egy nyugodt kis suhanáshoz az ótópályán :wink: De azért így is jó gépkoccsi... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február12, 2005 Megoszt Elküldve Február12, 2005 Hát igen, Astra F, de elvileg a szív benne nagyon nem kellene, hogy más legyen nem?Náhány kiló ide, váltóáttétel oda!Amúgy a gyári értéke 185km/h végre.Elvileg tudja is, igaz, csak 2X próbáltam.1X mikor megvettem, aztán pedig mikor kipróbáltam a V-power ereját.Nem volt neki több, mint a normál 95. :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Február12, 2005 Megoszt Elküldve Február12, 2005 KoPi: neked mennyit forog 5-ben 100-nál, vagy mondjuk 4-ben 60-nál? Ezekre az adatokra emlékszem az enyémnél így hirtelen... első esetben nálam 3000-et, másodiknál asszem 2250-et forog (bár ez utóbbit nem mondom most hirtelen 100%-ra, de mondjuk 90%, majd leellenőrzöm).. warwolf: a 185 az kb OK sztem, 1.6 G Astrára sem sokkal többet ír (8 km/h-val), mint 1.4-re. Neked mennyit forog 4-ben ill. 5-ben a gép, tudsz vmi referencia értéket mondani? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február12, 2005 Megoszt Elküldve Február12, 2005 Hát, ha jól emlékszem, akkor 5.-ben 180-nál forgott 4800-at.Ha nem néztem nagyon be! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Február12, 2005 Megoszt Elküldve Február12, 2005 Hát, ha jól emlékszem, akkor 5.-ben 180-nál forgott 4800-at.Ha nem néztem nagyon be! :) Kicsit irigyellek a hosszú 5-ösödért. Nekem 5500-at forog 180-nál. De hát ugye kisebb motor, nehezebb kasztni... Pörgetni kell, nem vitás :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február12, 2005 Megoszt Elküldve Február12, 2005 Egyébként ígérem, hogy amint kitör a tavasz, és fent lesznek a 195-ös gumik, megvizsgálom. u.i.:Már nagyon kíváncsi vagyok!!!! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Február12, 2005 Megoszt Elküldve Február12, 2005 Egyébként ígérem, hogy amint kitör a tavasz, és fent lesznek a 195-ös gumik, megvizsgálom. u.i.:Már nagyon kíváncsi vagyok!!!! :wink: OK, akkor majd írjál, ha van vmi... De nem muszáj feltétlenül 180-nál vizsgálni az 5-öst :wink:. Elég 100-nál is (nálam 3000) vagy 130-nál (nálam 4000). Vagy ha a végét akarod tesztelni, akkor nem szóltam :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
KoPi Elküldve Február12, 2005 Megoszt Elküldve Február12, 2005 KoPi: neked mennyit forog 5-ben 100-nál, vagy mondjuk 4-ben 60-nál? Ezekre az adatokra emlékszem az enyémnél így hirtelen... első esetben nálam 3000-et, másodiknál asszem 2250-et forog (bár ez utóbbit nem mondom most hirtelen 100%-ra, de mondjuk 90%, majd leellenőrzöm).. warwolf: a 185 az kb OK sztem, 1.6 G Astrára sem sokkal többet ír (8 km/h-val), mint 1.4-re. Neked mennyit forog 4-ben ill. 5-ben a gép, tudsz vmi referencia értéket mondani? A 3000 4-esben 80 5-ösben 100 körülvan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Február12, 2005 Megoszt Elküldve Február12, 2005 A 3000 4-esben 80 5-ösben 100 körülvan. Jaja, nekem is ezek a fordulatok. Akkor ezek szerint nincs nagy különbség áttételben a tied és az enyém között... Link to comment Megosztás: More sharing options...
off-topic Elküldve Február12, 2005 Megoszt Elküldve Február12, 2005 Hali! Lemezfelnivel kapcsolatos kérdés: Téligumit szeretnék felnivel.Első körben lenne is 4db felni eladó. A paraméterei: 6,5J, 15hz, ET33. Ez jó az Én gépemre? Off Link to comment Megosztás: More sharing options...
KoPi Elküldve Február12, 2005 Megoszt Elküldve Február12, 2005 Jaja, nekem is ezek a fordulatok. Akkor ezek szerint nincs nagy különbség áttételben a tied és az enyém között... Lehet csak egyszerűen óvatosabbak az adatokkal. Mennyi az átlag fogyasztásod? Tankolástól tankolásig. Én kb 50-50 %-ban megyek városi ill. országúti forgalomban. Most még felesleges lenne mérnem, de azt mondják megeszi ami kell neki. :) Én ha 7-8 körül kijön már elégedett lennék. Hozzátartozik, hogy szeretem nyomni neki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Február12, 2005 Megoszt Elküldve Február12, 2005 Lehet csak egyszerűen óvatosabbak az adatokkal. Mennyi az átlag fogyasztásod? Tankolástól tankolásig. Én kb 50-50 %-ban megyek városi ill. országúti forgalomban. Most még felesleges lenne mérnem, de azt mondják megeszi ami kell neki. :) Én ha 7-8 körül kijön már elégedett lennék. Hozzátartozik, hogy szeretem nyomni neki. Fogyasztás: húúú, hááát... a fogyasztás topicban írtam egy nemrég mért fogyasztást (bevallom itt viszonylag extrém értékre számítottam, de egész jól jött ki sztem). Amúgy meg már rég mértem: városban dugókkal akár 8.5-9; országúton, ha nem nyomom neki (90-110 körüli tempó), olyan 6.5 talán. Szal átlagban olyan 7.5-8 normál vezetési stílus mellett. Ezeket kb-ra mondtam most... mert tényleg régen mértem, és már nem pontosan emlékszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február12, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Február12, 2005 képzeld ma majdnem megtámogattam a munkáltatódat! de aztán mégse, mert a K500i telcsi elég gagyinak tünik nekem..... másra meg nincs pénzem..... ugyhogy maradt a szamszung. Ez most jól ideillett ebbe a beszélgetésbe :oops: :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Február12, 2005 Megoszt Elküldve Február12, 2005 képzeld ma majdnem megtámogattam a munkáltatódat! de aztán mégse, mert a K500i telcsi elég gagyinak tünik nekem..... másra meg nincs pénzem..... ugyhogy maradt a szamszung. Ez most jól ideillett ebbe a beszélgetésbe :oops: :roll: Mééééé nem szántál meg engem? Egy kis támogatás jól jött volna pedig :wink:. De ezt a magán jellegű témát most itt lezárom :!: Link to comment Megosztás: More sharing options...
KoPi Elküldve Február12, 2005 Megoszt Elküldve Február12, 2005 képzeld ma majdnem megtámogattam a munkáltatódat! de aztán mégse, mert a K500i telcsi elég gagyinak tünik nekem..... másra meg nincs pénzem..... ugyhogy maradt a szamszung. Ez most jól ideillett ebbe a beszélgetésbe :oops: :roll: Valóban, de az 1%-omat megszerezted, ennyivel új tulajdonosként tartozom a márkának. :) A belépést még fontolgatom. Győzzetek meg! 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február12, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Február12, 2005 Valóban, de az 1%-omat megszerezted, ennyivel új tulajdonosként tartozom a márkának. :) A belépést még fontolgatom. Győzzetek meg! 8) :prayer: én nem akarlak meggyözni. Körbenéztél itt, ismersz sok embert. Látod hogy mi történik itt mindennap. Ennek elég meggyözőérvnek kéne lenni asszem..... mert én már csak na!na!naaaaaaaa! t tudnék mondani.... és az már igy nézne ki: :smt064 Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Február12, 2005 Megoszt Elküldve Február12, 2005 Valóban, de az 1%-omat megszerezted, ennyivel új tulajdonosként tartozom a márkának. :) A belépést még fontolgatom. Győzzetek meg! 8) Kapsz ingyen rendszámkeretet és matrinyát :D... Meg nem "Érdeklődő" leszel, hanem "MOTE klubtag". Ennyi nem elég? Mondjak még? :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február12, 2005 Megoszt Elküldve Február12, 2005 Na persze meg ne feledkezzünk meg a kiemelkedően jó hangulatban átmulatott talikról sem, amik idén egyenlőre még nagy részben előttünk állnak... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
KoPi Elküldve Február12, 2005 Megoszt Elküldve Február12, 2005 Kapsz ingyen rendszámkeretet és matrinyát :D... Meg nem "Érdeklődő" leszel, hanem "MOTE klubtag". Ennyi nem elég? Mondjak még? :wink: De, elég! És most alszom rá egyet. :lol: Jó éjszakát! Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Február12, 2005 Megoszt Elküldve Február12, 2005 De, elég! És most alszom rá egyet. :) Jó éjszakát! Na azé! :wink: Csákó és jó éjt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts