freeze Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 időnként? folyamatosan. Ráadásul ezek a hídfelújítók állandóan lazsálnak. Atomnak tuti nem fog addig tartani az egész hídcsere, mint ezeknek a csak "felújítás". De úgy, hogy mától számítjuk és ő jövőre akar cserélni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 De úgy, hogy mától számítjuk és ő jövőre akar cserélni :D úgysenemse :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 Fiúk! A H astra 1.6 TWINORT és a G astra 1.6 TWINPORT kocsiban ugyanaz a motor van vagy van különbség? tehát mindkettő Z16XEP? vagy hogy van ez a dolog? Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 De úgy, hogy mától számítjuk és ő jövőre akar cserélni :D ha a jobb kezem a seggembe dugom,akkor sem tarthat 3-4óránál tovább..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
G á b o r Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 ha a jobb kezem a seggembe dugom,akkor sem tarthat 3-4óránál tovább..... Mondtam már, hogy vizuálus típus vagyok...? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 Mondtam már, hogy vizuálus típus vagyok...? :D rusnya egy látvány lenne:) De tényleg nem sok idő.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 rusnya egy látvány lenne:) De tényleg nem sok idő.... most majdnem belinkeltem egy képet :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 most majdnem belinkeltem egy képet :D :) nem szükséges köszike:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pootj Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 Fiúk! A H astra 1.6 TWINORT és a G astra 1.6 TWINPORT kocsiban ugyanaz a motor van vagy van különbség? tehát mindkettő Z16XEP? vagy hogy van ez a dolog? Nem tudom biztosan, de szeritem igen. Ugyanis az autógyárnak nem éri meg 2 különböző 1.6-os motorösszeszerelősort fenntartani. Ha megérné, akkor a G Classicokban még mindig a sima Z16XE lenne. Persze egy-két apróság különbözhet, generátor, akksi, esetleg, de motorszinten szerintem egyformák. Azért hátha megcáfol valaki. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 Nem tudom biztosan, de szeritem igen. Ugyanis az autógyárnak nem éri meg 2 különböző 1.6-os motorösszeszerelősort fenntartani. Ha megérné, akkor a G Classicokban még mindig a sima Z16XE lenne. Persze egy-két apróság különbözhet, generátor, akksi, esetleg, de motorszinten szerintem egyformák. Azért hátha megcáfol valaki. :D igen.. ez logikusan hangzik Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pootj Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 Üdv! Új avatarom van. Végre sikerült egy normálisabb képet csinálni a verdáról :D A kép még most sem az igazi, ugyanis a fotómasinám megadta magát, így ez egy PDA-val készült, de ami késik nem múlik :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 Üdv! Új avatarom van. Végre sikerült egy normálisabb képet csinálni a verdáról :D A kép még most sem az igazi, ugyanis a fotómasinám megadta magát, így ez egy PDA-val készült, de ami késik nem múlik :) nincs azzal semmi baj.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tommirra Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 g á b o r: köszi. tommirra beteg?... HÁEGYENEGY almát! :) éééérteeed!? nem szerencsére. vendégségben van nálam Tüdő Gyula Dás-ról. Fiúk! A H astra 1.6 TWINORT és a G astra 1.6 TWINPORT kocsiban ugyanaz a motor van vagy van különbség? tehát mindkettő Z16XEP? vagy hogy van ez a dolog? egy H állva hagyott a lámpál? :D avatar: rendben van az. ilyen kicsiben úgysem látszik. mégha életlen sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 nem szerencsére. vendégségben van nálam Tüdő Gyula Dás-ról. egy H állva hagyott a lámpál? :D jobbulást! Nem hagyott állva senki :) Csak úgy érdekel Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 jobbulást! Nem hagyott állva senki :D Csak úgy érdekel bármilyen hihetetlen,ilyen is van.:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
oggy Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 Nnna szó volt itten azelőbb a betegségről, én má negyedik napja köhögök szinte folyamatosan, most is azé ülök itt gépnél me kiccsaládom nem tud aludni/tvzni ugatásomtól. Ez nemtom milyen kórság, de nem emlékszem, h valaha is ilyen beteg lettem volna.Semmilyen gyógyszer nem segített eddig, úgyhogy lehet megpróbálom a népi gyógymódokat, kalapkúra, sündisznókúra stb... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 Nnna szó volt itten azelőbb a betegségről, én má negyedik napja köhögök szinte folyamatosan, most is azé ülök itt gépnél me kiccsaládom nem tud aludni/tvzni ugatásomtól. Ez nemtom milyen kórság, de nem emlékszem, h valaha is ilyen beteg lettem volna.Semmilyen gyógyszer nem segített eddig, úgyhogy lehet megpróbálom a népi gyógymódokat, kalapkúra, sündisznókúra stb... :) remélem nem küldessz valami virust a gépemre.....:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 lehet, hogy nem hiszitek el, de én is beteg vagyok a két fiammal együtt. Orrfolyás, tokorkfájás... Mingyán iszok is egy pályinkát... ez is nép gyógymód! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
oggy Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 remélem nem küldessz valami virust a gépemre.....:) háát ha ez a vírus felkerül a hállóra az egész világon kremo a netnek megmindennek :D De nem teszem fel, nehogy utána mindenki engem hajszoljon! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
oggy Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 lehet, hogy nem hiszitek el, de én is beteg vagyok a két fiammal együtt. Orrfolyás, tokorkfájás... Mingyán iszok is egy pályinkát... ez is nép gyógymód! :D Nekem sajna nem segített, pedig reggel két féle párlattal is próbálkoztam erősen. hmm... talán egy kis unyikum... söricilinnel...?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 Nekem sajna nem segített, pedig reggel két féle párlattal is próbálkoztam erősen. hmm... talán egy kis unyikum... söricilinnel...?? A sör az nem jó, de tényleg, mert sörben lévő maláta az táplálja a vírusokat. Ugyanígy nem jó a cukor, édesség, csoki sem emiatt ilyenkor. teába is inkább méz, meg sós ételek inkább. Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Hát aki sokat megy... Tényleg neked 15 ezrenként mutogatja magát? Igen. Szerintem gyárilag annyira van beállítva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 "csak én szedek Béres-cseppet!?" :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Jobb első lámpám már elég régóta párásodik, és szeretném kicserélni mert már menthetetlen. Honnan érdemes jó lámpát venni? Vagy milyet érdemes a gyárit sajna nem engedhetem meg magamnak mert 80.000ft... Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Jobb első lámpám már elég régóta párásodik, és szeretném kicserélni mert már menthetetlen. Honnan érdemes jó lámpát venni? Vagy milyet érdemes a gyárit sajna nem engedhetem meg magamnak mert 80.000ft... Vatera.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts