Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról

uhuhu

Recommended Posts

Fiúk!

A H astra 1.6 TWINORT

és a

G astra 1.6 TWINPORT kocsiban ugyanaz a motor van vagy van különbség?

tehát mindkettő Z16XEP? vagy hogy van ez a dolog?

Nem tudom biztosan, de szeritem igen. Ugyanis az autógyárnak nem éri meg 2 különböző 1.6-os motorösszeszerelősort fenntartani. Ha megérné, akkor a G Classicokban még mindig a sima Z16XE lenne. Persze egy-két apróság különbözhet, generátor, akksi, esetleg, de motorszinten szerintem egyformák.

Azért hátha megcáfol valaki. :D

Megosztás:

Nem tudom biztosan, de szeritem igen. Ugyanis az autógyárnak nem éri meg 2 különböző 1.6-os motorösszeszerelősort fenntartani. Ha megérné, akkor a G Classicokban még mindig a sima Z16XE lenne. Persze egy-két apróság különbözhet, generátor, akksi, esetleg, de motorszinten szerintem egyformák.

Azért hátha megcáfol valaki. :D

igen.. ez logikusan hangzik

Megosztás:

g á b o r: köszi.

tommirra beteg?...

HÁEGYENEGY almát!

:) éééérteeed!?

nem szerencsére.

vendégségben van nálam Tüdő Gyula Dás-ról.

Fiúk!

A H astra 1.6 TWINORT

és a

G astra 1.6 TWINPORT kocsiban ugyanaz a motor van vagy van különbség?

tehát mindkettő Z16XEP? vagy hogy van ez a dolog?

egy H állva hagyott a lámpál? :D

avatar: rendben van az. ilyen kicsiben úgysem látszik. mégha életlen sem.

Megosztás:

Nnna szó volt itten azelőbb a betegségről, én má negyedik napja köhögök szinte folyamatosan, most is azé ülök itt gépnél me kiccsaládom nem tud aludni/tvzni ugatásomtól.

Ez nemtom milyen kórság, de nem emlékszem, h valaha is ilyen beteg lettem volna.Semmilyen gyógyszer nem segített eddig, úgyhogy lehet megpróbálom a népi gyógymódokat, kalapkúra, sündisznókúra stb... :D

Megosztás:

Nnna szó volt itten azelőbb a betegségről, én má negyedik napja köhögök szinte folyamatosan, most is azé ülök itt gépnél me kiccsaládom nem tud aludni/tvzni ugatásomtól.

Ez nemtom milyen kórság, de nem emlékszem, h valaha is ilyen beteg lettem volna.Semmilyen gyógyszer nem segített eddig, úgyhogy lehet megpróbálom a népi gyógymódokat, kalapkúra, sündisznókúra stb... :)

remélem nem küldessz valami virust a gépemre.....:D

Megosztás:

lehet, hogy nem hiszitek el, de én is beteg vagyok a két fiammal együtt.

Orrfolyás, tokorkfájás...

Mingyán iszok is egy pályinkát... ez is nép gyógymód! :D

Nekem sajna nem segített, pedig reggel két féle párlattal is próbálkoztam erősen.

hmm... talán egy kis unyikum... söricilinnel...??

Megosztás:

Nekem sajna nem segített, pedig reggel két féle párlattal is próbálkoztam erősen.

hmm... talán egy kis unyikum... söricilinnel...??

A sör az nem jó, de tényleg, mert sörben lévő maláta az táplálja a vírusokat.

Ugyanígy nem jó a cukor, édesség, csoki sem emiatt ilyenkor.

teába is inkább méz, meg sós ételek inkább.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.