starchild83 Elküldve Október21, 2009 Megoszt Elküldve Október21, 2009 Én általában nem nyomom ki, mert a szervíz úgyis megteszi, én meg olyan ritkán látom és tetszik :) Kicsit perverz, de ez van :D Egyébként ha elindulsz magától kialszik és visszajön a rendes számláló. Legalábbis eddig mindig így volt. Nem is írtam, hogy nem, 2 mp után eltűnik, nem is zavar, csak találtam neten ezt az eltüntetős módszert, gondoltam megkérdezem, müxik-e :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Október21, 2009 Megoszt Elküldve Október21, 2009 Én általában nem nyomom ki, mert a szervíz úgyis megteszi, én meg olyan ritkán látom és tetszik :D Kicsit perverz, de ez van :) Egyébként ha elindulsz magától kialszik és visszajön a rendes számláló. Legalábbis eddig mindig így volt. Mit mondjak, sok perverzióról hallottam, na de ilyenrôl?! :D Amúgy a legtöbb szerelô szvsz ne foglalkozik ilyennel, legfeljebb a márkaszervizben! Link to comment Megosztás: More sharing options...
julien Elküldve Október21, 2009 Megoszt Elküldve Október21, 2009 Ez közel volt: Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Október21, 2009 Megoszt Elküldve Október21, 2009 Ez közel volt: jaja,talán tegnap este mondták be a hiradóba:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Október21, 2009 Megoszt Elküldve Október21, 2009 Atom! Nem mondtad még, hogy végül sikerült-e találni nekem főtengely jeladót abból az "ingyé" kategóriából! :D De gondolom, akkor nem mert már szóltál volna... vagy még keresed? üdv... az embert várom,hogy kijöjjön a jardről,és lesz.:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Október21, 2009 Megoszt Elküldve Október21, 2009 az embert várom,hogy kijöjjön a jardről,és lesz.:D csak nem rendőr :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Október21, 2009 Megoszt Elküldve Október21, 2009 az embert várom,hogy kijöjjön a jardről,és lesz. :D tnx :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
oggy Elküldve Október21, 2009 Megoszt Elküldve Október21, 2009 Oké, és ez is működik ha el akarom tüntetni? :D gomb benyom, gyújtás ráad, rajta tart amíg ---- megjelenik, gyújtás levesz. és és és beleírni tudok? Mondjuk oilcserekor ,h 10000-km múlva inspezzen?? :) Me a sok kis vízszintes vonalka előjön, említett művelet végrehajtásakor, de számokat nem tudok beleírni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Október21, 2009 Megoszt Elküldve Október21, 2009 Szőke nő: -Beiratkoztam egy reinkarnációs tanfolyamra... Kicsit drága, de hát egyszer élünk :D Szőke nő és a halál: -ÉÉÉrted jötteeeem! -Értem? -Érted! -Nem értem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Október21, 2009 Megoszt Elküldve Október21, 2009 csak nem rendőr :) hát nem egy vendégszerető népség..:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Október21, 2009 Megoszt Elküldve Október21, 2009 tnx :D jelezni fogok,ha megvan. oksa? Nincs elfelejtve..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Október21, 2009 Megoszt Elküldve Október21, 2009 és és és beleírni tudok? Mondjuk oilcserekor ,h 10000-km múlva inspezzen?? :) Me a sok kis vízszintes vonalka előjön, említett művelet végrehajtásakor, de számokat nem tudok beleírni. :D Gondolom tech2-vel át lehet állíttatni az intervallumot. Majd aki csinált már ilyet megerősít. Normál driverként szerintem nem lehet megcsinálni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
NorbyAstraG Elküldve Október21, 2009 Megoszt Elküldve Október21, 2009 neki nincs légtömegmérője :D uhuhu. Neked esetleg van valami ötleted erre a drasztikus fogyasztásra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tommirra Elküldve Október21, 2009 Megoszt Elküldve Október21, 2009 itthon vagyok betegen. gondoltam benézek és olvasok egy kis technikát. erre az ármány és szerelem 175ik része vár. :D bár még a szerelemig nem jutottam el. egy link http://diy.despair.com/output/poster77430551.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Október21, 2009 Megoszt Elküldve Október21, 2009 Én általában nem nyomom ki, mert a szervíz úgyis megteszi, én meg olyan ritkán látom és tetszik :) Kicsit perverz, de ez van :D Egyébként ha elindulsz magától kialszik és visszajön a rendes számláló. Legalábbis eddig mindig így volt. Nekem azért 3-4 havonta előjön.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
NorbyAstraG Elküldve Október21, 2009 Megoszt Elküldve Október21, 2009 Gondolom tech2-vel át lehet állíttatni az intervallumot. Majd aki csinált már ilyet megerősít. Normál driverként szerintem nem lehet megcsinálni. Én az OP-COM-al simán át tudtam írni.Asszem van fél év meg egy év.vagy km-ben adod meg Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Október21, 2009 Megoszt Elküldve Október21, 2009 Ez közel volt: Mekkora mákja volt!!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomi Elküldve Október21, 2009 Megoszt Elküldve Október21, 2009 Olvasd el esetleg ezt, hátha segít. Köszönöm a gyors válaszokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Október21, 2009 Megoszt Elküldve Október21, 2009 itthon vagyok betegen. gondoltam benézek és olvasok egy kis technikát. erre az ármány és szerelem 175ik része vár. :) bár még a szerelemig nem jutottam el. egy link http://diy.despair.com/output/poster77430551.jpg Én szeretlek ! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
G á b o r Elküldve Október21, 2009 Megoszt Elküldve Október21, 2009 Ezt ismeritek? http://www.youtube.com/watch?v=XyN2t_I613Y Hétvégén találtam, folyt a könnyem a nevetéstől... Haláli a két kommentár alatta. :D 3:40 körül: - Mit üzensz az ex barátodnak? - ÚÚÚTÁÁÁÁLLLAK! - Ugye tudjátok fiúk, ő most szabad (szingli)... :) Szabad fordításban. tommirra jobbulást! Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 Nekem azért 3-4 havonta előjön.... :D Hát aki sokat megy... Tényleg neked 15 ezrenként mutogatja magát? Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 Ezt ismeritek? http://www.youtube.com/watch?v=XyN2t_I613Y Hétvégén találtam, folyt a könnyem a nevetéstől... Haláli a két kommentár alatta. :D 3:40 körül: - Mit üzensz az ex barátodnak? - ÚÚÚTÁÁÁÁLLLAK! - Ugye tudjátok fiúk, ő most szabad (szingli)... :) Szabad fordításban. tommirra jobbulást! Ezek a nagy piros labdák nagyon állatok, kipróbálnám. Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 tommirra beteg?... HÁEGYENEGY almát! :D éééérteeed!? Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 jó neked,én is akarok hidat cserélni jövőre... :) vigyázz! Pesten csak felújítanak egy hidat, oszt mekkora gondot okoz időnként... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 :) vigyázz! Pesten csak felújítanak egy hidat, oszt mekkora gondot okoz időnként... :D :D időnként? folyamatosan. Ráadásul ezek a hídfelújítók állandóan lazsálnak. Atomnak tuti nem fog addig tartani az egész hídcsere, mint ezeknek a csak "felújítás". Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts