freeze Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 Nekem a klímás 1.8-asban 55Ah volt gyárilag. A biztonság kedvéért már kicseréltem egy 65Ah-sra, de mondjuk került bele zene is azóta. no igen.. az is egy tényező Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 no igen.. az is egy tényező meg az állófűtés :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 meg az állófűtés :D Nem is tudom már melyik régi autó volt, lehet, hogy mikrobusz, amiben a fűtést olajkályha biztosította. Talán az üzemanyagtartájból vette lévén, hogy diesel volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 Mindig próbálok gyári alkatrészt tenni a gépbe (merthogy nem véletlenül rakja az autóiba a GM éppen azt, amit), de a GM-olajról elég sok rosszat hallani, és erről nem feltétlenül a GM tehet..., ugyanis sokszor keveredett már hamisítási gyanúba a kiskereskedelmi forgalomban kapható olajuk. Szóval, a helyedben én lehet, hogy más márka felé néznék. Én tavaly (vagy 2éve?) használtam először Gm olajat. Korábban az OPEL márkájút használtam. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 Nem is tudom már melyik régi autó volt, lehet, hogy mikrobusz, amiben a fűtést olajkályha biztosította. Talán az üzemanyagtartájból vette lévén, hogy diesel volt. Úgy emlékszem a Barkas-nak volt olyan. Saját kis tankja volt. Páran még használják műhelyt, sufnit fűteni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 Nem is tudom már melyik régi autó volt, lehet, hogy mikrobusz, amiben a fűtést olajkályha biztosította. Talán az üzemanyagtartájból vette lévén, hogy diesel volt. A Zaporozsecnek is volt benzinkályhája, mi azt applikáltuk be régen a Trabantba. Jól adta a meleget... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 Megpróbáltam megkeresni mibe raktak ilyent, de a Barkashoz nem kötik sehol. Lehet hogy amire én emlékszem abba is utólag barkácsolták bele. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 Ááh megvaan... Benzizes , nem diesel : http://barkas.freeblog.hu/archives/2009/01/26/Az_allofutes/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
nundee Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 Van 1 jó hírem . Sikerült a kopogást megszüntetni. Elvittem az autót egy szervízbe (OPEL TORMÁSI kellemesen csalódtam bennük!!) ahol megoldották a problémát ingyen !! Az ajtóknál bekenyték valamivel a gumikat be olajozták a zárakat és csodálatos módon megszünt minden zaj !! Örülök, hogy sikerrel jártál! Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 Ááh megvaan... Benzizes , nem diesel : http://barkas.freeblog.hu/archives/2009/01/26/Az_allofutes/ Ahhha télleg... akkor a diesel, csak memóriazavar volt. RAM-ot kell cserélnem a fejemben :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 Ahhha télleg... akkor a diesel, csak memóriazavar volt. RAM-ot kell cserélnem a fejemben :) Heh kedves barátom velem ne cserélj, nem járnál jól. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 Heh kedves barátom velem ne cserélj, nem járnál jól. :D Mert? M tiéd még EDO, vagy SD RAM ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 Mert? M tiéd még EDO, vagy SD RAM ? :D enyém commodor:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 enyém commodor:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 Mert? M tiéd még EDO, vagy SD RAM ? :) Nem tudom. Elfelejtettem. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomi Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 Sziasztok! Egy 2005-ös évjáratú Astram van. Gyárilag nincs benne ködlámpa, kérdésem az lenne, hogy valaki tudja e, hogy elő van e készítve a ködlámpához a kábelköteg?Szeretnék bele rakni. Aknáról néztem de nem nagyon láttam, a plusz vezetékeket. Tamás Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 Sziasztok! Egy 2005-ös évjáratú Astram van. Gyárilag nincs benne ködlámpa, kérdésem az lenne, hogy valaki tudja e, hogy elő van e készítve a ködlámpához a kábelköteg?Szeretnék bele rakni. Aknáról néztem de nem nagyon láttam, a plusz vezetékeket. Tamás én ugy tudom,hogy az utastérben elő van készitve,kapcsolót kell cserélni,relét és biztit dugni,mármint a helyére,a többit nem tom,de szerintem elő van készitve... Link to comment Megosztás: More sharing options...
NorbyAstraG Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 Sziasztok.Egy olyan kérdésem lenne,hogy hogyan tudnám lezárni az AGR-EGR szelepet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 Sziasztok.Egy olyan kérdésem lenne,hogy hogyan tudnám lezárni az AGR-EGR szelepet? miért akarod lezárni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pootj Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 miért akarod lezárni? Ez jó kérdés. Ha tönkrement, akkor csere. Ha még nem ment tönkre, akkor meg ezzel csak elodázod a cserét. Semmiképpen nem megoldás. Szerintem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 Ez jó kérdés. Ha tönkrement, akkor csere. Ha még nem ment tönkre, akkor meg ezzel csak elodázod a cserét. Semmiképpen nem megoldás. Szerintem... várjuk meg a frappáns választ:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
NorbyAstraG Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 miért akarod lezárni? A szelep az elvileg jó.Nekem reggelente ingadozik az alapjáratom.Nem is kicsit,500 alatt van a fordulat,utána felmegy 2000-ezerig.Gyertya csere volt.Új trafóhíd van benne.Új fojtószelep ház van,és még mindíg szaraxik.Most ki akarom próbálni hogy ha lezárom mi fog változni/történni. Ja,és eszik 13-14 litert.Akár milyen vezetési stílussal vezetek,se lejjebb,se feljebb nem megy a fogyim Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 A szelep az elvileg jó.Nekem reggelente ingadozik az alapjáratom.Nem is kicsit,500 alatt van a fordulat,utána felmegy 2000-ezerig.Gyertya csere volt.Új trafóhíd van benne.Új fojtószelep ház van,és még mindíg szaraxik.Most ki akarom próbálni hogy ha lezárom mi fog változni/történni. Ja,és eszik 13-14 litert.Akár milyen vezetési stílussal vezetek,se lejjebb,se feljebb nem megy a fogyim légtömeg mérőt nézted már? Esetleg nem lett cserélve? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomi Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 A szelep az elvileg jó.Nekem reggelente ingadozik az alapjáratom.Nem is kicsit,500 alatt van a fordulat,utána felmegy 2000-ezerig.Gyertya csere volt.Új trafóhíd van benne.Új fojtószelep ház van,és még mindíg szaraxik.Most ki akarom próbálni hogy ha lezárom mi fog változni/történni. Ja,és eszik 13-14 litert.Akár milyen vezetési stílussal vezetek,se lejjebb,se feljebb nem megy a fogyim Szia! Az Astram előtt egy B Corsam volt 1.4 16v X14XE motorral. Nekem is volt hasonló jelenség, hogy ennyire ingadozott a fordulatszám 500-2000. Nekem a lambdaszonda csere után teljesen megoldódott ez a probléma. Igaz a fogyasztásom nem nött meg mint neked, amikor ez a hiba fent állt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts