freeze Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 Csak vigyázz, hogy meg ne csússz a vízen. ja.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 norbedlee megnézted a cimet amit küldtem? még nem hívtam fel ,mert elég sok a meló (sajna) de hamarosan felhívom Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 még nem hívtam fel ,mert elég sok a meló (sajna) de hamarosan felhívom okés,kiváncsi leszek,mit mond,nekem küldött pár lehetőséget,képeket a mail cimemre,és azok közül válogattam..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 okés,kiváncsi leszek,mit mond,nekem küldött pár lehetőséget,képeket a mail cimemre,és azok közül válogattam..... én is kíváncsi vok hogy mit tudna kihozni a gépből..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 én is kíváncsi vok hogy mit tudna kihozni a gépből..... érdekelnek még képek esetleg? Vagy van myviped? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 érdekelnek még képek esetleg? Vagy van myviped? érdekelnek és van vippem :D de küldhetsz is emailen Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 Akkor még mindig jobban jártál mint Ők ugyanazon az úton! Nincs annál rosszabb mint amikor kisgyermek van a sérültek között! Nagyon sajnálom a családot, nehéz idők várnak rájuk! Igen én is sajnálom őket :D . Ez kb egyidőben történt velem csak olyan 20km-el arrébb Kecskemét fele. Terelőúton jött értem a tréler meg hazafele is terelő úton mentünk. Akkor folyt a helyszinelés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 Egyébként hányszor szorulna ökölbe a kezem (ha nem a kormányt fognám) mikor olyan előzésbe kezdenek egyesek, hogy irónikusan szólva, el nem tudom képzelni, hogyan kaphattak jogosítványt, mivel szerintem orvosi elmebetegek. Abszolút beláthatatlan kanyarban 6-8 autós sort bekezd előzni 170-180 as tempóra felgyorsítva (persze, mert sietni kell, ennyit még megért a dolgokból marhája). Számomra érthetetlen módon. És jön is szemből sokszor autó, persze hát hogyne jöhetne hisz egy fingot se lehetett látni előre... na ekkor befurakodás és fékezés... óriási fékezés.. és megy befelé oldalról a sorba, mondván úgyis beenged a kis falfék... Hát ebből vannak az ilyen rémtörténetek. Én személy szerint az ilyen előzgetőknek azonnal örökre elvenném a jogosítványát, de még a kezét lábát is eltörném. Többször is volt, hogy csak azon múlott, hogy a két gyerekkel nem mentünk ilyennek neki, hogy eleve készültem rá, hogy bevág, ha gond van. Őrület... érthetetlen... félelemérzet nélküli elmebetegek... Az újkor elmebeteg emberi pitbulljai Bocs, kicsit elragadtattam magam így két gyerekkel a hátam mögött..grrrrr :D Általában én is mindig ellenőrzöm a mögöttes forgalmat és ha látom, hogy előzésbe kezd egy autó és esetleg nem fér bele 2-3 megelőzése akkor leveszem a lábam a gázról és simán befér gond nélkül elém. Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 No akkor legyen ez talúlság minden olyan cartársanak, aki azt gondolja, hogy téligumi csak hóban kell! 7 fok alatt elkezd nagyon megkeményedni a nyári gumi és a merev felület sokkal jobban csúszik a sima aszfalton is, főleg ha olyan takony idő van mint mostanában volt. Persze én is fel szoktam rakni minden autómra a télit. De igazából a múlt héten még 20-25 fok körüli hőmérsékletek voltak és a fene gondolta, hogy ezen a héten meg 5-10 fok lesz napközben. Csak hétvégente vagyok otthon és nem szoktam magammal vinni a 4 kereket, hogy ha hirtelen lehül a levegő akkor csere... :) :D Amugy most 7végén akartam rátenni a téliket. De majd most már csak javítás után kerülnek fel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 Persze én is fel szoktam rakni minden autómra a télit. De igazából a múlt héten még 20-25 fok körüli hőmérsékletek voltak és a fene gondolta, hogy ezen a héten meg 5-10 fok lesz napközben. Csak hétvégente vagyok otthon és nem szoktam magammal vinni a 4 kereket, hogy ha hirtelen lehül a levegő akkor csere... :) :D Amugy most 7végén akartam rátenni a téliket. De majd most már csak javítás után kerülnek fel. azért igyekezz,ha esetleg valami koccanás történi ke adj isten,a rendőr megnézi a gumákat,és ha nyárik vannak fent,ráirja a lapocskára,hogy nem volt megfelelő műszaki állapotban a vas,és akkor annyicska,rádverik a dolgot..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 Találtam én is egy oldalt a tegnapi balesetről :D :) :D http://www.promenad.hu/modules.php?name=Ne...e&sid=60143 Link to comment Megosztás: More sharing options...
hahota Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 Szia! A kérdésedre csak kb. tudom a választ , de vigasztaljon a tudat, hogy a problémád nem egyedi. Én úgy tapasztalom, hogy a burkolat maga produkálja a zajt a kocsit érő csavaró erők hatására, ha egy kicsit megmozgatod, uszkve 2-3 cm-t is "lötyög", az egészet - meglátásom szerint - az ajtókereteken lévő gumikéder tartja. 10 hónapos a kocsim, és kb. 1 hónapos kora óta produkálja ezt a zajt. Elég ótvar dolognak tartom, hogy egy új kocsit így raknak össze... Persze tudtam, hogy nem egy Rolls-Royce-t veszek, de a korábbi "Ezeréves Sólymom" nem nyekergett. Szervizbe nem vittem emiatt, mert előre hallom, hogy "ez ilyen"... De lehet, hogy csak el kellene szívnom egy "nevetős" cigit, és elszállna tőle az őszi depresszióm...:D Van 1 jó hírem . Sikerült a kopogást megszüntetni. Elvittem az autót egy szervízbe (OPEL TORMÁSI kellemesen csalódtam bennük!!) ahol megoldották a problémát ingyen !! Az ajtóknál bekenyték valamivel a gumikat be olajozták a zárakat és csodálatos módon megszünt minden zaj !! Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 Találtam én is egy oldalt a tegnapi balesetről :) :D :D http://www.promenad.hu/modules.php?name=Ne...e&sid=60143 Ez (is) durva! :D Tudom, elcsépelt dolog, de főleg évszakváltásnál nagyon figyeljünk oda a megváltozott útviszonyokra (téli gumi ide vagy oda)! S, hogy az élet ne legyen egyszerű, ilyentájt fognak majd előjönni a bemurcizott kivilágítatlan biciklisek - akár főúton is. Szóval, defenzív vezetés mindenekelőtt - siető és/vagy felelőtlen gyökerek sajnos mindig lesznek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 Ez (is) durva! :D Tudom, elcsépelt dolog, de főleg évszakváltásnál nagyon figyeljünk oda a megváltozott útviszonyokra (téli gumi ide vagy oda)! S, hogy az élet ne legyen egyszerű, ilyentájt fognak majd előjönni a bemurcizott kivilágítatlan biciklisek - akár főúton is. Szóval, defenzív vezetés mindenekelőtt - siető és/vagy felelőtlen gyökerek sajnos mindig lesznek... Én múlt hétet 5x kerültem ilyet ki. Többek közt akkor is amikor vontattak hazafelé a jeladó miatt szerdán Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 Van 1 jó hírem . Sikerült a kopogást megszüntetni. Elvittem az autót egy szervízbe (OPEL TORMÁSI kellemesen csalódtam bennük!!) ahol megoldották a problémát ingyen !! Az ajtóknál bekenyték valamivel a gumikat be olajozták a zárakat és csodálatos módon megszünt minden zaj !! jó hir,a nyikorgás nekem is megszünt pici zsir ráhatással...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
G á b o r Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 2001-es, 1,6 16V Z16XE kocsim van. Milyen akksi kell bele? Nem találtam leírást a mostanin és a hátsó lap is hiányzik róla. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október18, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Október18, 2009 55AH s kell bele Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 2001-es, 1,6 16V Z16XE kocsim van. Milyen akksi kell bele? Nem találtam leírást a mostanin és a hátsó lap is hiányzik róla. én izmosabbat tennék bele,ha már venni kel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október18, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Október18, 2009 belerakhatsz nagyobbat, de akkor generátort is kéne cserélned, mert a gyári nem nagyon tud nagyobbat feltölteni rendesen..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 belerakhatsz nagyobbat, de akkor generátort is kéne cserélned, mert a gyári nem nagyon tud nagyobbat feltölteni rendesen..... enyémben asszem 90Ah-s van,hibátlanul tölti a generátor:) pedig a zene szivja rendesen...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 belerakhatsz nagyobbat, de akkor generátort is kéne cserélned, mert a gyári nem nagyon tud nagyobbat feltölteni rendesen..... Ezt a hülyeséget ki találta ki, ha nem vagyok indiszkrét? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pootj Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 Ez én is szoktam, nagyon szeretem.... .. a különbseg csak az, hogy emberek és minden egyéb nélkül amiben kár eshetne. Üdv! Tavasszal kimondottan ajánlatos / hasznos, hiszen kimossa a bekerült sós hólét. Persze arra vigyázni kell (ene) hogy ne emberek között... Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 én izmosabbat tennék bele,ha már venni kel. Felesleges, hacsak nincs valami erősebb igénybevétele. Hiába nagyobb a kapacitása, az akku élettartama nem ezen múlik. Arra meg nem érdemes számolni, hogy úgyfelejtem a lámpát és akkor nem 5, hanem 6 óra alatt húzza le indításképtelen szintre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 Üdv! Tavasszal kimondottan ajánlatos / hasznos, hiszen kimossa a bekerült sós hólét. Persze arra vigyázni kell (ene) hogy ne emberek között... Ja, szoktam is mondani ilyenkor a kisfiamnak: "nézd csak! alsó mosás!" :D jókat szokott mosolyogni rajta :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 Ja, szoktam is mondani ilyenkor a kisfiamnak: "nézd csak! alsó mosás!" :D jókat szokott mosolyogni rajta :) én nekem vki azt mondta, hogy felesleges, mert le van az minden trutymóval kenve, viszont a magasnyomás forró mosószer viszont többet árt, mint használ. hogy mi ennek a valóságtartalma nem tom Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts