panizzi Elküldve Október15, 2009 Megoszt Elküldve Október15, 2009 debrecenben tudtok jó bontót vagy boltot? elsősorban ködlámpa és kapcsoló kéne köszi pesten van a pesti úton :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Október15, 2009 Megoszt Elküldve Október15, 2009 Amugy szerintem elég jók a Debica és a SAVA gumi is,nem horror az ára egyiknek sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
G á b o r Elküldve Október15, 2009 Megoszt Elküldve Október15, 2009 Jó volt ez a nap... Délután beugrottam a gumishoz, mert kicsit rázott a kormány. Gondoltam vagy futómű, vagy gumi. Kiderült, hogy felni a gond, centírozták, majd egyszer lecserélem: 1700Ft. Elindultam, 100 méter után hangos kattanás, majd reszelő hang gázadáskor és nem ment tovább a kocsi. Se előre, se hátra. Marha boldog voltam... Visszavontattak a műhelybe és kiderült, hogy féltengely csukló törés. Nagynehezen szereztek egyet és már munkaidő után rakták be: 16600 Ft. Gurulnék ki, de nem indul az autó... Sz*rakodik az akksi, már az önindítót se forgatta meg, állítólag a hideg miatt ilyen (pedig akkor műhelyben állt vagy 1,5 órája): ez is lesz vagy 15000. Úgyhogy reggel valószínűleg a kolléganőm visz be, mert nem hiszem, hogy el fog indulni a kocsi. Fateromék TV-je megadta magát -vagyis úgy tűnt-, így azzal szenvedtem egy kis időt, majd kicseréltem a saját TV-mre. Azon nem jött be a digitvs adás, pedig vagy 5x végigfuttatam a keresőt, így a beltérit piszkáltam. 1 óra múlva megjött a kép és így sem jó, úgyhogy hétvégén mehetek fel a padlásra piszkálni a kábelt. Nem baj, ráérek... :S Ja, és azt nem is mondtam, hogy ide se tudtam bejelentkezni idáig, pedig már este is próbáltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Október16, 2009 Megoszt Elküldve Október16, 2009 Jó volt ez a nap... Délután beugrottam a gumishoz, mert kicsit rázott a kormány. Gondoltam vagy futómű, vagy gumi. Kiderült, hogy felni a gond, centírozták, majd egyszer lecserélem: 1700Ft. Elindultam, 100 méter után hangos kattanás, majd reszelő hang gázadáskor és nem ment tovább a kocsi. Se előre, se hátra. Marha boldog voltam... Visszavontattak a műhelybe és kiderült, hogy féltengely csukló törés. Nagynehezen szereztek egyet és már munkaidő után rakták be: 16600 Ft. Gurulnék ki, de nem indul az autó... Sz*rakodik az akksi, már az önindítót se forgatta meg, állítólag a hideg miatt ilyen (pedig akkor műhelyben állt vagy 1,5 órája): ez is lesz vagy 15000. Úgyhogy reggel valószínűleg a kolléganőm visz be, mert nem hiszem, hogy el fog indulni a kocsi. Fateromék TV-je megadta magát -vagyis úgy tűnt-, így azzal szenvedtem egy kis időt, majd kicseréltem a saját TV-mre. Azon nem jött be a digitvs adás, pedig vagy 5x végigfuttatam a keresőt, így a beltérit piszkáltam. 1 óra múlva megjött a kép és így sem jó, úgyhogy hétvégén mehetek fel a padlásra piszkálni a kábelt. Nem baj, ráérek... :S Ja, és azt nem is mondtam, hogy ide se tudtam bejelentkezni idáig, pedig már este is próbáltam. szép sztori... nekem meg: épp hogy a felnikarcolás és a jaladó csere után ma reggel fordulnék meg az utcában... mindkét irányból kocsik hát sietek. Hát nem odabsztam megint a felninek a járdaszegéllyel!! Kevés volt az ív :D 14 éve vezetek, 6 éve vannak alufelnis kocsijaim és soha nem csináltam ilyet, de még csak lemezfelnissel se (nem mintha köze lenne a felninek a vezetéshez). most meg egy hét alatt 2x .. valamik van a levegőben Jön az Armageddon! Link to comment Megosztás: More sharing options...
törvényenkívüli Elküldve Október16, 2009 Megoszt Elküldve Október16, 2009 pesten van a pesti úton :) És ott hol? Tudom nem Debrecen, de csak pesti lennék... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október16, 2009 Megoszt Elküldve Október16, 2009 A kiszállítási költség mennyi? Mert gondolom az még pluszban jön a tételhez. Én rendeltem tőlük, 2000Ft-ért hozta a gyorsposta a 4db gumit, már másnap itt volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
törvényenkívüli Elküldve Október16, 2009 Megoszt Elküldve Október16, 2009 Jó volt ez a nap... Elindultam, 100 méter után hangos kattanás, majd reszelő hang gázadáskor és nem ment tovább a kocsi. Se előre, se hátra. Marha boldog voltam... Jaj, de ismerős, mintha csak múlt pénteken történt volna. Debrecenből Bp felé 500m-re a Budapest táblától. Szeretem, ha trélereznek, ez volt a második... Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Október16, 2009 Megoszt Elküldve Október16, 2009 egy kis vidámság: Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Október16, 2009 Megoszt Elküldve Október16, 2009 tgabika! Még mindig nem mondtad a coupe fórumon a srácnak, aki behuppant a gödörbe, hogy nem akartam bosszantani, mikor azt mondtam neki, hogy "vigyázz arra a coupe-ra" ! :D ...mondjuk már biztos nem is emlékszik rá Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pootj Elküldve Október16, 2009 Megoszt Elküldve Október16, 2009 Üdv! megvan a téli guminm :D Kleber Krisalp HP2 Vettem hozzá felnit is, egy halom pénzt otthagytam... Sajnos mikor lekerült a kerék, akkor lehetett látni, hogy már eléggé vállas a tárcsa és a betét is nagyon odavolt, úgyhogy egy füst alatt csere. Mondjuk láttam nyáron is, hogy ki van vállasodva, de gondoltam még jó lesz. Még lett is volna benne 5-10 ezer km, de inkáb csere, nem hiányzik, hogy egy szép ködös januári reggelen ne fogjon az első fék azért, mert vártam a cserével márciusig... Szóval most harap a fék rendesen :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
NorbyAstraG Elküldve Október16, 2009 Megoszt Elküldve Október16, 2009 pesten van a pesti úton :D A régi TSZ-nél?Csak nem borzasztón lax? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Október17, 2009 Megoszt Elküldve Október17, 2009 nem fikázni keresztúrt :D) az ilyen olcsó fagyálló mérő szerintetek megbízható? sajna én nem értek hozzá, de vettem egyet,annyit megért :) http://www.lidl.hu/hu/home.nsf/pages/c.o.2...yallo_ellenorzo Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Október17, 2009 Megoszt Elküldve Október17, 2009 nem fikázni keresztúrt :D) az ilyen olcsó fagyálló mérő szerintetek megbízható? sajna én nem értek hozzá, de vettem egyet,annyit megért :) http://www.lidl.hu/hu/home.nsf/pages/c.o.2...yallo_ellenorzo nekem ilyen van tökéletesen megfelel a célnak, az a +-5-10C nem számít Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Október17, 2009 Megoszt Elküldve Október17, 2009 nekem ilyen van tökéletesen megfelel a célnak, az a +-5-10C nem számít astára -35 öt mond, azzoyn pandájára már csak 25-öt :D akkor lehet arra rá kéne tölteni kicsit Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Október17, 2009 Megoszt Elküldve Október17, 2009 astára -35 öt mond, azzoyn pandájára már csak 25-öt :) akkor lehet arra rá kéne tölteni kicsit mikor volt utoljára -25-nél hidegebb? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Október17, 2009 Megoszt Elküldve Október17, 2009 mikor volt utoljára -25-nél hidegebb? :D 1752 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Október17, 2009 Megoszt Elküldve Október17, 2009 mikor volt utoljára -25-nél hidegebb? :D :D jó kisdobos mindenre készül :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Október17, 2009 Megoszt Elküldve Október17, 2009 Szerintem -25 bőven elég... Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Október17, 2009 Megoszt Elküldve Október17, 2009 szép sztori... nekem meg: épp hogy a felnikarcolás és a jaladó csere után ma reggel fordulnék meg az utcában... mindkét irányból kocsik hát sietek. Hát nem odabsztam megint a felninek a járdaszegéllyel!! Kevés volt az ív :D 14 éve vezetek, 6 éve vannak alufelnis kocsijaim és soha nem csináltam ilyet, de még csak lemezfelnissel se (nem mintha köze lenne a felninek a vezetéshez). most meg egy hét alatt 2x .. valamik van a levegőben Jön az Armageddon! a héten már ne menj sehová.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Október17, 2009 Megoszt Elküldve Október17, 2009 a héten már ne menj sehová.... :D már lecseréltem a lemezfelnis télikerékre. Az alut meg szépen letakarítottam.. Ma már az asszony ment el vele főiskolára... A héten már nem megyek, ok :) apropó, sikerült találni főtengely jeladót? Link to comment Megosztás: More sharing options...
G á b o r Elküldve Október17, 2009 Megoszt Elküldve Október17, 2009 :D már lecseréltem a lemezfelnis télikerékre. Az alut meg szépen letakarítottam.. Ma már az asszony ment el vele főiskolára... A héten már nem megyek, ok :D apropó, sikerült találni főtengely jeladót? A jövő hét még előtted áll... :D :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
NorbyAstraG Elküldve Október17, 2009 Megoszt Elküldve Október17, 2009 nem fikázni keresztúrt :)) az ilyen olcsó fagyálló mérő szerintetek megbízható? sajna én nem értek hozzá, de vettem egyet,annyit megért :D http://www.lidl.hu/hu/home.nsf/pages/c.o.2...yallo_ellenorzo Nem fikázom.Én itt éldegélek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
NorbyAstraG Elküldve Október17, 2009 Megoszt Elküldve Október17, 2009 nem fikázni keresztúrt :D) az ilyen olcsó fagyálló mérő szerintetek megbízható? sajna én nem értek hozzá, de vettem egyet,annyit megért :) http://www.lidl.hu/hu/home.nsf/pages/c.o.2...yallo_ellenorzo Csak nem a hambis melletti számtek boltból vagy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Október17, 2009 Megoszt Elküldve Október17, 2009 Csak nem a hambis melletti számtek boltból vagy? nem, Medical centerrel szembeni :) ott szokott állni a gyönyörűség :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Október17, 2009 Megoszt Elküldve Október17, 2009 Csak nem a hambis melletti számtek boltból vagy? nem, Medical centerrel szembeni :) ott szokott állni a gyönyörűség :D Ejhnye no! Hát már megint kicsi a világ! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts