Gelko Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 Gelko! Én egy bpi szállodában... :wink: Amúgy jöhet az angol is, némi olasz, meg pár szót tudok finnül, oroszul... Üdv.: Atommanó bocs nem szóltam :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 De hogy tovább gizdázzak a német a nyerő... :wink: Nemzetközi felsőfokú... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 meg pár szót tudok finnül, oroszul... Üdv.: Atommanó Kippiszlájlen, kuskinkurva, stb. Nekem is van vagy 20 szavas finn szókincsem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 jollopukki... :wink: a kedvencem Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 Én még dalt is tudok, csak az hajnali fél2-kor már nem jön elő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 dobj be egy felest... :wink: ...aztán jön az majd... :( :( ...bár nem tudom jól járunk e az énekhangoddal... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 Én is otthon nyomom. Egy volt osztálytársam apukájának a cégénél csinálok ezt-azt (grafikus prezentációk, excel makrós része (visual basic)). Elég agyalós munka... :? De kell a pénz GSi-re!! :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 JEEEEEEEEEE :supz: Ez mindig öröm füleimnek... Ja Tom amúgy azért hívtalak, mert a piros GSI-t elvitték... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 Kiváncsi vagyok hogy holnap (ma) mit fognak szólni a többeik hogy teleírtunk 5 oldalt ilyen magas szintű információkkal. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 Inkább táncolok, a port jobban bírjuk... Na de most már hálósipka hadművelet elindult, avagy Operation Night-Cap has started. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 Én majd átmegyek inkognitóba.... :roll: Végül is barátok vagyunk ha nincs is G Astrank... :roll: de átmehetünk a chat-topickba is... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 JEEEEEEEEEE :supz: Ez mindig öröm füleimnek... Ja Tom amúgy azért hívtalak, mert a piros GSI-t elvitték... :wink: NEM MONDOD!!!! :( :( :lol: :D :D Ez ciki. Rohadt jó árban volt. Lehet tudni hogy mennyiért ment el (pü-ben is jöhet)? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 Inkább táncolok, a port jobban bírjuk... Na de most már hálósipka hadművelet elindult, avagy Operation Night-Cap has started. :( Jóéjt. Én még kihúzom 2ig, de ahogy néznem korai kelés lesz, mert még csak a felével vagyok meg... :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 Na akkor go to chat topic... :wink: Npasinak meg jó éjt, és hajrá reptéri szervezkedés... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 Én mint a G-Astrások majdnem doyen-je kijelentem, hogy semmi kifogásunk nincs az ellen, hogy más szekciók tagjai itt éljék ki csevegési kedvüket hajnali órákban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 Köszi... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 :prayer: :rock: :supz: :smt006 Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Hűha! a srácok jól belemerültek :( azt hiszem kezdek függővé válni. reggelente a fórum az első dolgom. korán reggel kiosztottam a kollegámat aki a munkámmal kapcsolatosan feltette a szokásos reggeli infót, :( hogy hagyjon békén, nem érek rá, jól megalapoztam ezzel a mai nap hangulatát. :supz: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 :( :( :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 :( :( :wink: köszi az együttérzést :lol: :D :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április20, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Április20, 2005 Hűha! a srácok jól belemerültek :D azt hiszem kezdek függővé válni. reggelente a fórum az első dolgom. korán reggel kiosztottam a kollegámat aki a munkámmal kapcsolatosan feltette a szokásos reggeli infót, :lol: hogy hagyjon békén, nem érek rá, jól megalapoztam ezzel a mai nap hangulatát. :supz: vagyunk igy egy páran :wink: :( főképp ha megnézed kik írnak 6 óra felé, mert azok az igazi függők.... felkelés, számitógép bekapcsolás, amig bootol, addig fogmosás, kávé felrak, bejelentkezés a fórumba, és olvasgsatás közben kávézás, ébredezés. szóval vannak itt még függők :wink: :oops: 8) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 vagyunk igy egy páran :wink: :( főképp ha megnézed kik írnak 6 óra felé, mert azok az igazi függők.... felkelés, számitógép bekapcsolás, amig bootol, addig fogmosás, kávé felrak, bejelentkezés a fórumba, és olvasgsatás közben kávézás, ébredezés. szóval vannak itt még függők :wink: :oops: 8) :( hát épp ez az, szervezem a gépet otthonra, mert ami van az nem alkalmas semmire, s ezért otthon nincs netem, s csak munkaidőben lopva cseveghetek :smt010 de előnye: így legalább alszok néhány órát :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Ez a chivavás Avatar milyen meglepődést tükröz??? Mintha valami érdekeset láttál volna! Még a füled is kettéáll. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Ez a chivavás Avatar milyen meglepődést tükröz??? Mintha valami érdekeset láttál volna! Még a füled is kettéáll. :( nekem nem épp meglepett kifejezésnek tűnik :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április20, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Április20, 2005 Ez a chivavás Avatar milyen meglepődést tükröz??? Mintha valami érdekeset láttál volna! Még a füled is kettéáll. :( Gregtől kaptam, hogy ez a heti avatarom 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts