julien Elküldve Október13, 2009 Megoszt Elküldve Október13, 2009 az 5-ben a FREEZE DESIGN felirat is benne van :D :) Nem azért hogy nehezítsem freeze dolgát, de ha én újra fóliáztatnám, nem körbe ugyanolyan árnyalatúval tenném, hanem háturól elölre világosódnak, mert így egy kicsit, főleg caravan-nál kripta fíling van benne szerintem, sőt a közeg is talán elnézőbb lenne, bár az drágább. mert ugyanazt a "szigetelő" hatást kell a világosnak is elérni, mint amit a sötét alapből "tud" Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Október13, 2009 Megoszt Elküldve Október13, 2009 Nem azért hogy nehezítsem freeze dolgát, de ha én újra fóliáztatnám, nem körbe ugyanolyan árnyalatúval tenném, hanem háturól elölre világosódnak, mert így egy kicsit, főleg caravan-nál kripta fíling van benne szerintem, sőt a közeg is talán elnézőbb lenne, bár az drágább. mert ugyanazt a "szigetelő" hatást kell a világosnak is elérni, mint amit a sötét alapből "tud" Na, hogy neked is igazad legyen, meg fotosopizáltam a magamét is, és elől egy kicsit világosabbat tettem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
julien Elküldve Október13, 2009 Megoszt Elküldve Október13, 2009 Na, hogy neked is igazad legyen, meg fotosopizáltam a magamét is, és elől egy kicsit világosabbat tettem :) Karaj!!!:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Október13, 2009 Megoszt Elküldve Október13, 2009 Karaj!!!:D annyira szemtelen vagyok, hogy a lámpánál még a ház tükröződést is oda csaltam :D szerk: ebből a képből csórtam a lámpákat :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
G á b o r Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 Na, hogy neked is igazad legyen, meg fotosopizáltam a magamét is, és elől egy kicsit világosabbat tettem :) Nagyon szép lett! Habár a normál fényszóró nekem jobban tetszik. :D Egy olyan hűtőrács mennyibe kerül? Gondolom az nem csak a photoshop eredménye. Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 Nagyon szép lett! Habár a normál fényszóró nekem jobban tetszik. :D Egy olyan hűtőrács mennyibe kerül? Gondolom az nem csak a photoshop eredménye. nem photoshop, az tényleg van. Pontos adatot nem tudok, mert én így vettem a kocsit, de tudtommal olyan 50E korül mozog szerk: gyébként nekem is tetszik a gyári lámpám, főleg hogy hibátlan fényes szép fehér.. inkább a phpotoshop kihívás miatt raktam bele azt, nomeg kíváncsiság miatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
G á b o r Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 nem photoshop, az tényleg van. Pontos adatot nem tudok, mert én így vettem a kocsit, de tudtommal olyan 50E korül mozog szerk: gyébként nekem is tetszik a gyári lámpám, főleg hogy hibátlan fényes szép fehér.. inkább a phpotoshop kihívás miatt raktam bele azt, nomeg kíváncsiság miatt. :D Ugye a 0 csak véletlenül került oda? :) Bontóba kellene keresnem, hátha találok ilyet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 :D Ugye a 0 csak véletlenül került oda? :) Bontóba kellene keresnem, hátha találok ilyet. Tévedtem... kicsit olcsóbb de ha találsz is bontóban (ami nem sanszos) ott sem lesz olcsóbb szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
G á b o r Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 Tévedtem... kicsit olcsóbb de ha találsz is bontóban (ami nem sanszos) ott sem lesz olcsóbb szerintem. Köszi! Egy "kicsit" drága még így is. A tiédet nekem adod fele annyiért? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 mindent meg lehet javítani :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
G á b o r Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 mindent meg lehet javítani :D A Merci jel nagyon tetszett. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 mindent meg lehet javítani :D mekkora képek :D :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 ,,Front Bumper - Astra G GSi Our price: £399.00 '' Kicsit duurva :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 mindent meg lehet javítani :D No micsoda leleményesség! Asszem én is leszedem a csomi födelet oszt rakok rája redőnyt. jójaz :) (Merhogy nekem az bibis egy picit) Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 na megvettem énis az unixban, ezernyóc volt.. (meg persze volt háromszor ennyiért is :D ) még nem teljes az öröm lehet ezen valahogy állítani? (hátsó ablaktörlő 5 ajtós) az ablak pont közepén kihagy egy kb 15*10cm négyzetet, de teljesen. alatta/felette és előtte/utána abban a magasságban is töröl lehet hogy ott nem domborodik annyira az üveg és jobban rá kéne nyomni.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 még nem teljes az öröm lehet ezen valahogy állítani? (hátsó ablaktörlő 5 ajtós) az ablak pont közepén kihagy egy kb 15*10cm négyzetet, de teljesen. alatta/felette és előtte/utána abban a magasságban is töröl lehet hogy ott nem domborodik annyira az üveg és jobban rá kéne nyomni.. Na, én is így jártam régebben utángyártott ablaktörlőkkel. Akkor azt mondtam, nem játszok barkács szakköröst 1-2 ezresért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 Na, én is így jártam régebben utángyártott ablaktörlőkkel. Akkor azt mondtam, nem játszok barkács szakköröst 1-2 ezresért. én hátsó ablaktörlő lapátot kerestem de nem lehetett kapni mert a gyárinak (műanyag) a tengelye amit be kell pattintani az egy kicsit vékonyabb így vettem gyárit 1200ft-ért.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 én hátsó ablaktörlő lapátot kerestem de nem lehetett kapni mert a gyárinak (műanyag) a tengelye amit be kell pattintani az egy kicsit vékonyabb így vettem gyárit 1200ft-ért.... nem te írtad hogy az unixban vetted 1100ért? régen volt ez? tudsz cikkszámot esetleg? tegnap az identikus volt 1800 és ennél csak drágább volt.. akkor ezt most beszívtam lehet visszaviszem hogy nem jó és mégis megveszem a championt vagy valeot Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 nem te írtad hogy az unixban vetted 1100ért? régen volt ez? tudsz cikkszámot esetleg? tegnap az identikus volt 1800 és ennél csak drágább volt.. akkor ezt most beszívtam lehet visszaviszem hogy nem jó és mégis megveszem a championt vagy valeot igen kb egy hete vettem ezeregyszázvalamennyiért cikk számot nem tok mondani bocsi, de csütörtökre megpróbálom megtudakolni Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 Tessék banjani itt van :) Köszönöm! :D A sötétebb autóknak jobban áll a fólia. Szerintem Link to comment Megosztás: More sharing options...
julien Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 Ha már ilyen sok kisgyerekes fórumozók is vannak közöttünk, jelentem én is, akkor ezt nem hagyhattam ki: Linux baby rocker Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 Ha már ilyen sok kisgyerekes fórumozók is vannak közöttünk, jelentem én is, akkor ezt nem hagyhattam ki: Linux baby rocker :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 freeze remek alkotása :D https://dl.getdropbox.com/u/2353560/opel%20astra.jpg köszi freeze Link to comment Megosztás: More sharing options...
G á b o r Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 Mennyire nehéz photoshoppal bánni? Nagyon régen néztem már, de akkor nagyon sok funkciót nem tudtam használni. Vagyis egyáltalán nem ment. :D Az enyémmel is jó lenne variálni, hogy lássam milyen lenne ha... Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Október15, 2009 Megoszt Elküldve Október15, 2009 freeze remek alkotása :D https://dl.getdropbox.com/u/2353560/opel%20astra.jpg köszi freeze ...nincs mit Mennyire nehéz photoshoppal bánni? Nagyon régen néztem már, de akkor nagyon sok funkciót nem tudtam használni. Vagyis egyáltalán nem ment. :D Az enyémmel is jó lenne variálni, hogy lássam milyen lenne ha... :) egyszer egy filozófus ezt mondta: "Bonyolult dolgok nem léteznek, csak meg nem értett dolgok léteznek" tegyél föl egy képet ide aztán majd átvariálom azt is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts