Atommanó Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 Konkrétan, mi a munkaköröd neve??? Szóval hogy hívják amit csinálsz??? :roll: Á már fáradt vagyok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 Valaki igazán bevihetne már LHBP-re! :wink: Még soká lesz hogy az egyetemmel menjek. :( :( Tom én 85-ös vagyok 8) Húdeciki... :lol: :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 Valaki igazán bevihetne már LHBP-re! :wink: Még soká lesz hogy az egyetemmel menjek. :( :( Húdeciki... :D :D :D :D mijaza LHBP ? másod vagy harmadéves vagy ? -haver tőletek bukott ki :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 A gépeken csak szunyókálok, nem igazán az a profil, de pl. az utashíd elektronikája meg a lézeres bevezető rendszer (Approach Guidence System) már témába vág. Meg ha gyön v. megy vki ismerős, akkor felkísérem a gépre vagy elé megyek. (Hátha nagyon berúgott & le kell segíteni a gépről). Tényleg, ha valaki megy itt fórumosok közül és segítség kell vagy akar 1 baráti hátba vágást vagy néhány repülős rémtörténetet, csak szóljon, ha ráérek, kimegyek. Nem ismersz egy Bilics nevű emberkét véletlenül? Ő asszem ILS-sel foglalkozik, de nemtom hogy ferihegyi-e. Van egy rakat ismerősöm, de mostanában nem látják szívesen a külsősöket... :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 mijaza LHBP ? másod vagy harmadéves vagy ? -haver tőletek bukott ki :( LHBP ferihegy nemzetközi jelölése. Asszem az LH jelenti kis hazánkat (vagy legalábbis ezt a tájegységet), a BP pedig Budapestet. Csak 1. éves vagyok! :oops: Már egy évet lehúztam a villanykaron, de nem tetszett, ezért átigazoltam. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 Na ezt az LHBP-t én se hallottam még...? Mi akar ez lenni? Bilics, lehet, hogy a Navigációs osztályon van vagy az ANTS-ben. Ismerős a neve. Egyébként ma ún. Rendszertechnikai (néhai Energetikai ) Osztály, minden, ami elektronika (hagyományos, mP-s, PLC-s vagy akár PC-s vezérlésű elektronikus berendezések, szirszarok, stb.), s lehet bármivel kapcsolatos, ami a reptéren van, kivéve konkrétan a repülő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 Ferihegy nemzetközi jelölése általában BUD. Lehet, hogy ez a Navigációs jelölése, valami dereng, hogy már találkoztam vele... Majd reggel megnézem bent a térképet vagy felhívom a Toronyot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 Ne írkáljatok mán ilyeneket mert nem értem... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 Na ezt az LHBP-t én se hallottam még...? Mi akar ez lenni? Minden ICAO szabvány szabvány utvonal térképen így vannak feltüntetve a repterek... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 Akkor innen ismerős, a hülye ICAO, az alapján is kell tenderkiírásokat csinálnunk vagy véleményezni ajánlatokat. De igazán ez nem lényeges nekünk, úgyis tudjuk ICAO nélkül is, hova járunk dógozni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 Ne írkáljatok mán ilyeneket mert nem értem... :roll: Atommanó ! :prayer: :prayer: :prayer: a szivemből szoltál....mer kezdtem hülyének érezni magam :geek: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 Akkor már inkább beszéljünk németül... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 Ferihegy nemzetközi jelölése általában BUD. Jaja. Az LHBP-tasszem csak navigációnál használják. Viszont a Budapesti TVOR/DME megint BUD néven fut. De inkább hagyjuk ezt a témát, mert ez már szinte off még itt is... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 ICAO= Nemzetközi Polgári Légiközlekedési Szervezet vagy vmi hasonló. Általánosságban ez a szerv határozza meg a Polgári Légiközlekedésre vonatkozó mindenféle műszaki követelményt. Pl. hány cm-s lehet a fű a pálya mellett. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 A lényeg, ha akartok és van elég érdeklődő, tudok szervezni egy reptéri látogatást kb. 2-3 órásat. NEM holnap. Majd indítok egy témát a találkozóknál... vagy Te mit javasolsz Anti, hova tegyem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 Anti! Nálatok ilyenkor mi a helyzet? Van valami élet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 Akkor már inkább beszéljünk németül... :wink: angol vagy olasz ? :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 A reptérről ami valamennyire technikai az a luxinfo tábla amit én ismerek...Ezen vannak kiírva a szállodai árak az érkezésnél a Mb pultnál... ennyi... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 Legyen a MOTE-MOMC-MVOK tagjai szervezésében létrejött rendezvények... topicon belül egy Ferihegy látogatás téma? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 Legyen a MOTE-MOMC-MVOK tagjai szervezésében létrejött rendezvények... topicon belül egy Ferihegy látogatás téma? LEGYEN-LEGYEN-LEGYEN!!!! :( :( :lol: (bár lehet hogy ezekeután max. én mennék el... :roll: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 Tom amint a helyzet mutatja nem sok... :roll: Npasi! Most hogy így feldobtad a témát, ésetleg nem tudnál szervezni egy ilyet??? Vagy túl szigorúak az előírások???? :roll: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 OK. Holnap reggel megcsinálom, aztán lehet írogatni hozzá meg jelentkezni. Előírások elég szigorúak, de megoldható. Persze anyja neve, minden kell. De körül járom a dolgokat, mert minél több érdekes dolgot lenne jó megmutatni, akár hangárok belsejét szétszedett gépekkel, egy gyenge kis repülőgépvontató motorját, stb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 Tom,Atom ! hol melóztok ? és mit ? azt már nem is kérdem h Npasi méé van ébren.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 Tom,Atom ! hol melóztok ? és mit ? azt már nem is kérdem h Npasi méé van ébren.... Én éppen otthon vagyok ébren... :( De már megyek is, mert reggel kőkemény angol tanfolyás van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 Gelko! Én egy bpi szállodában... :wink: Amúgy jöhet az angol is, némi olasz, meg pár szót tudok finnül, oroszul... Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts