BaZolika Elküldve Október2, 2009 Megoszt Elküldve Október2, 2009 én voltam a gyorsabb :rolleyes: Lassan tudok gépelni..... <_<)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
BaZolika Elküldve Október2, 2009 Megoszt Elküldve Október2, 2009 ott nem... ez csak a Z14XEP n volt olyan 2005 bn... Nem csak 2005-ben. Fiatalabb kocsiknál is hallottam ezt a hibát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Október2, 2009 Megoszt Elküldve Október2, 2009 Lassan tudok gépelni..... :rolleyes: )) én nagyon gyoran is tudok acsak az olv ashataan <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Október2, 2009 Megoszt Elküldve Október2, 2009 Azt vágom, hogy mi zajlik a vezérműtengely körül, de ha a csavarok meg vannak húzva akkor ugyebár a menetek szorosan illeszkednek egymáshoz. Abban az esetben a nyomás alatt lévő olaj nem tud bejutni a menetek közé. A meghúzás önmagában nem gátolja meg az olaj végigszivárgását a menetek között. Link to comment Megosztás: More sharing options...
BaZolika Elküldve Október2, 2009 Megoszt Elküldve Október2, 2009 A meghúzás önmagában nem gátolja meg az olaj végigszivárgását a menetek között. De a menetrögzítő igen, mert az tömít is. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pootj Elküldve Október2, 2009 Megoszt Elküldve Október2, 2009 Üdv! Erre a vezérműtengelyhibára van hivatalos gyári közlemény, hogy ellenőrizni kell mondjuk 100000 km-nél, vagy csak jusson eszembe, ha majd odaérek és ellenőrizzem? Ez azért nagyon nem mindegy. Tudnak róla az Opelnél? Minden jót! Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Október2, 2009 Megoszt Elküldve Október2, 2009 Nem csak 2005-ben. Fiatalabb kocsiknál is hallottam ezt a hibát. sokkal fiatalabbnál nemigen, legalábbis nem Z14XEP-n, mivel az 2005 óta van Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Október2, 2009 Megoszt Elküldve Október2, 2009 Szisztok! Ma megejtettem a vezérműtengely lefogató csavarjainak az ellenőrzését. 3 csavart már kézzel lehetett kicsavarni, de a többi is közel állt hozzá. 2005.05. havi gyártású Z14XEP motoros Astra 124e km-el. Most adtam neki egy kis csavarrögzítőt is. Remélem így jó lesz. Egy dolgot nem értek: Hogy került a fellazult csavarok meneteire olaj, ha az kellő képpen meg volt húzva? Vagy előbb fellazult és a menetek közé fojt az olaj? Üdv.: Zoli Esetleg készítettél fényképeket? Egy gyors leírás, esetleg színes szagos pdf nem készült a műveletről? Meghúzni úgy saccra húztad, vagy nyomatékkulccsal? Ha igen mekkora nyomaték volt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
BaZolika Elküldve Október2, 2009 Megoszt Elküldve Október2, 2009 Esetleg készítettél fényképeket? Egy gyors leírás, esetleg színes szagos pdf nem készült a műveletről? Meghúzni úgy saccra húztad, vagy nyomatékkulccsal? Ha igen mekkora nyomaték volt? Csak a lebontott szelepfedélről és a vezérműláncról készítettem képet. Nem volt nagy dolog megcsinálni. Generátor oldalon a kábeleket kikötni, csatornát lepattintani, kartelcsövelket lecsatlakoztatni, gyujtásmodult kivenni, és lehet a szelepfedelet lecsavarni. Meghúzni nyomatékkulccsal húztam 8Nm-re. Link to comment Megosztás: More sharing options...
BaZolika Elküldve Október2, 2009 Megoszt Elküldve Október2, 2009 sokkal fiatalabbnál nemigen, legalábbis nem Z14XEP-n, mivel az 2005 óta van A fiatalabb az az jelenti, hogy 2005 utáni. Ha jól tudom még most igy gyártják ezeket a motorokat. (Ha 2005 akkor most 4 éves, ha 2007 az még csak 2 éves) Link to comment Megosztás: More sharing options...
BaZolika Elküldve Október2, 2009 Megoszt Elküldve Október2, 2009 Üdv! Erre a vezérműtengelyhibára van hivatalos gyári közlemény, hogy ellenőrizni kell mondjuk 100000 km-nél, vagy csak jusson eszembe, ha majd odaérek és ellenőrizzem? Ez azért nagyon nem mindegy. Tudnak róla az Opelnél? Minden jót! Az sem kizárt, hogy szándékosan ilyen....... Elvégre fogyasztói társadalomban élünk. Érdekes, hogy még nem csináltak erre a problémára visszahívást, mint a vezérműláncokra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Október3, 2009 Megoszt Elküldve Október3, 2009 2. nem arra gondolok, henem erre (ami a csomagtartó alján van díszsáv) De az IRMSCHER ami nekem van és gyárilag van rajta <_< :D -_- Meg a felnik is :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október3, 2009 Megoszt Elküldve Október3, 2009 HÁÁJ látam most egy óraja, hogy e G COUPE-t húznak ki az árokból kötélen... messziről szomorú látvány volt... de kiderült, hogy csak behuppant az orra és végül semmi baja sem lett.. phuuu :rolleyes: Hehe. Ismerős volt a sztori, úgyhogy utánanéztem, és jól emlékeztem, tényleg fórumozik a srác a Coupé fórumon. Ezt írta: Ma délelőtt sikerült becsúszni egy betonárokba... ...a lökös, a koptató, meg a jobb oldali küszöb alja az kapott, +a motortartó bak vagy mi fogta meg. Nagyon nagyot koppant azt hittem hogy kiszakad a motor a helyéről... ...meg észrevettem hogy a kocsi alja, le van fújva ilyen gumiszerü anyaggal, abból jött le ahogy csúszott befelé. Szóval nagy baj nem történt hálistennek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október3, 2009 Megoszt Elküldve Október3, 2009 De az IRMSCHER ami nekem van és gyárilag van rajta És levehető amúgy? Mármint külön is létezik a csomagtartóajtótól? Csak mert még az Irmscher katalógusban sem szerepel külön cikkszámon hogy utólag meg lehessen rendelni...: A képen látszik hogy van cikkszám a tetőspoilerre, a hátsó szoknyára (a lökhárítón), a hátsó dobra és a küszöbspoilerekre, de egy szó sem esik a csomagtartóajtó alján levő izéről... Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Október3, 2009 Megoszt Elküldve Október3, 2009 És levehető amúgy? Mármint külön is létezik a csomagtartóajtótól? Csak mert még az Irmscher katalógusban sem szerepel külön cikkszámon hogy utólag meg lehessen rendelni...: A képen látszik hogy van cikkszám a tetőspoilerre, a hátsó szoknyára (a lökhárítón), a hátsó dobra és a küszöbspoilerekre, de egy szó sem esik a csomagtartóajtó alján levő izéről... Igen levehető. Két csavar fogja fel ami rejtve van az ajtóba két gumidugó mögé (ez a szárny). Az alján lévő izé is levehető. Annak is fel van csavarozva az ajtóra (kb 8-10db) olyan kis körmöcskék amire fel van pattintva ez a díszléc. Link to comment Megosztás: More sharing options...
156er Elküldve Október3, 2009 Megoszt Elküldve Október3, 2009 sziasztok egy kérdésem lenne létezik olyan astra g amiben nincs központi zár? caravan 2.0 dt 99-es! kábelátvezetőnél van jó pár vezeték létezik az h max be van kábelezve azt annyi? :rolleyes: kösz Link to comment Megosztás: More sharing options...
BaZolika Elküldve Október3, 2009 Megoszt Elküldve Október3, 2009 sziasztok egy kérdésem lenne létezik olyan astra g amiben nincs központi zár? caravan 2.0 dt 99-es! kábelátvezetőnél van jó pár vezeték létezik az h max be van kábelezve azt annyi? :rolleyes: kösz Helló! Igen létezik. Már én is találkoztam nem eggyel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Október3, 2009 Megoszt Elküldve Október3, 2009 Igen levehető. Két csavar fogja fel ami rejtve van az ajtóba két gumidugó mögé (ez a szárny). Az alján lévő izé is levehető. Annak is fel van csavarozva az ajtóra (kb 8-10db) olyan kis körmöcskék amire fel van pattintva ez a díszléc. Amugy mindenkinek figyelmébe ajánlom Dugár Sándor urat,aki elég jó áron adja a spoilereket. Ő egy kecskeméti emberke,nekem is ő hozta a komplett szettet. Egy szárnyat kb 20-25ezer forintért ad,és nem sok előkészités kell a fényezéshez..... Dugarspoiler.hu a cim asszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
NorbyAstraG Elküldve Október3, 2009 Megoszt Elküldve Október3, 2009 Amugy mindenkinek figyelmébe ajánlom Dugár Sándor urat,aki elég jó áron adja a spoilereket. Ő egy kecskeméti emberke,nekem is ő hozta a komplett szettet. Egy szárnyat kb 20-25ezer forintért ad,és nem sok előkészités kell a fényezéshez..... Dugarspoiler.hu a cim asszem. Ez lett a címe http://www.dugartuning.hu/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Október3, 2009 Megoszt Elküldve Október3, 2009 A fiatalabb az az jelenti, hogy 2005 utáni. Ha jól tudom még most igy gyártják ezeket a motorokat. (Ha 2005 akkor most 4 éves, ha 2007 az még csak 2 éves) hogy én mekkora marha vagyok <_< :D -_- :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Október3, 2009 Megoszt Elküldve Október3, 2009 Hehe. Ismerős volt a sztori, úgyhogy utánanéztem, és jól emlékeztem, tényleg fórumozik a srác a Coupé fórumon. Ezt írta: Szóval nagy baj nem történt hálistennek... :D kicsi a világ... mondd meg neki, hogy nem akartam bosszantani amikor azt mondtam neki, hogy "vigyázz arra coupe-ra" <_< ... nem is tudtam, hogy Z16XE coupe is van. Aszittem 1.8 a min :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október3, 2009 Megoszt Elküldve Október3, 2009 ... nem is tudtam, hogy Z16XE coupe is van. Aszittem 1.8 a min <_< Van bizony! És az még 4x100-as kerékaggyal van szerelve és hátul dobfékes. :rolleyes: Amúgy én meg úgy tudtam hogy a klíma pölö mindben széria volt, de azóta már láttam Cabriót amiből hiányzik. Bár Cabrióban talán annyira nem gáz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Október3, 2009 Megoszt Elküldve Október3, 2009 Van bizony! És az még 4x100-as kerékaggyal van szerelve és hátul dobfékes. :rolleyes: Amúgy én meg úgy tudtam hogy a klíma pölö mindben széria volt, de azóta már láttam Cabriót amiből hiányzik. Bár Cabrióban talán annyira nem gáz... Ezt meg főleg nem hittem volna:) Coupe - szociális csomag <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pootj Elküldve Október4, 2009 Megoszt Elküldve Október4, 2009 Az sem kizárt, hogy szándékosan ilyen....... Elvégre fogyasztói társadalomban élünk. Érdekes, hogy még nem csináltak erre a problémára visszahívást, mint a vezérműláncokra. Üdv! Azért a szándékosságot nem hiszem. Egyrészt (ma még) szinte lehetetlen megtervezni a csavar kilazulásának időpontját, másrészt egy ilyen dolog tönkreteheti az autógyártót, ha kiderül. Az élettartamra tervezés nem egészen ezt jelenti. Minden jót! Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Október4, 2009 Megoszt Elküldve Október4, 2009 Üdv! Azért a szándékosságot nem hiszem. Egyrészt (ma még) szinte lehetetlen megtervezni a csavar kilazulásának időpontját, másrészt egy ilyen dolog tönkreteheti az autógyártót, ha kiderül. Az élettartamra tervezés nem egészen ezt jelenti. Minden jót! Ki nem mondott, de tervezett, szándékos avultatás sajnos létezik, bár én sem hiszem, hogy ez a vezérműtengely-téma pont ebbe sorolható. Viszont elég, ha csak a sok műanyag, értelmetlenül összeépített alkatrészre gondolunk... A technológiai szint adott esetben már megvan a sokkal tartósabb, jobb alkatrészek gyártására, csak egyszerűen ez az user-en kívül senkinek nem érdeke, egyszerűen befulladna az újautó-gyártás/eladás. Az üza-fogyasztás oldaláról meg ott van az olajlobbi, hogy venné már ki magát, hogy 3-4 literekkel szaladgálnánk 100 km-en. Ahogy fentebb is említettétek, ez bizony kőkemény üzlet+a fogyasztói társadalom velejárója. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts