Sebald Elküldve Szeptember30, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2009 Persze ha egyéb + költség nix. Evidens hogy nem megy az ember kilómétereket hogy pár ft-ot spóroljon. Én megelégszem hogy csak párszáz és nem párezerbe kerül :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tommirra Elküldve Szeptember30, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2009 A végén már majd 0Ft ért is lesz beszerzési áron a "fekete" piacról... itt meg ők fizetnek ha elviszed. :rolleyes: na? na? ettől olcsóbban valaki? <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Szeptember30, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2009 itt meg ők fizetnek ha elviszed. :D na? na? ettől olcsóbban valaki? -_- B) +ajándéknak az elem mellé felajánlom az anyósomat. :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Szeptember30, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2009 +ajándéknak az elem mellé felajánlom az anyósomat. :rolleyes: <_< Várjál az nem jó... az neked jó, aszittem lefelé megyünk :D -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Szeptember30, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2009 Erről jut eszembe: Vicc: Emberek az utcán lesik, hogy egy fickó az ablakban áll és tapossa a kezét egy, az ablakban lógó nőnek. - Nézd a szemetet meg akarja Ölni a feleségét, tapossa a kezét! Mindjárt leesik, úristen!!! - Az nem a felesége hanem az anyósa! - És nézd a szemetet, hogy kapaszkodik! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Szeptember30, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2009 Várjál az nem jó... az neked jó, aszittem lefelé megyünk :D -_- :rolleyes: Talán még a gyerekkori Wartburg 353W távirányítós kisautóm jöhet szóba, ajándék laposelemmel. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Szeptember30, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2009 :rolleyes: Talán még a gyerekkori Wartburg 353W távirányítós kisautóm jöhet szóba, ajándék laposelemmel. <_< Az a zöld-fehér? mert olyan nekem is volt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Szeptember30, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2009 Az a zöld-fehér? mert olyan nekem is volt! Nem-nem, az enyém szürke, csak fel lehetett matricázni. Komolyakat lehetett vele gyorsulni a karácsonyfa körül... Hiába, a német technika, még ha keleti is, azért német technika. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Szeptember30, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2009 Nem-nem, az enyém szürke, csak fel lehetett matricázni. Komolyakat lehetett vele gyorsulni a karácsonyfa körül... Hiába, a német technika, még ha keleti is, azért német technika. <_< igaz nem wartburg és nem is a karácsonyfa körül driftel, de azért a fa ott van a kcsoban :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tommirra Elküldve Szeptember30, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2009 a driftről meg a körforgóról ez jutott eszembe. http://www.youtube.com/watch?v=XcTIqw04MCg továbbfűzve bocs az off-ért Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Szeptember30, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2009 Erről jut eszembe: Vicc: Emberek az utcán lesik, hogy egy fickó az ablakban áll és tapossa a kezét egy, az ablakban lógó nőnek. - Nézd a szemetet meg akarja Ölni a feleségét, tapossa a kezét! Mindjárt leesik, úristen!!! - Az nem a felesége hanem az anyósa! - És nézd a szemetet, hogy kapaszkodik! :rolleyes: Ez hasonló csattanójú! Két barátnő beszélget: Képzeld, megcsal a férjem- monja az egyik-A szemét- így a másik-De képzeld még a gumit is itthonról hordja!-A qrva anyját!-De én kilyukasztottam a gumikat egy tűvel!-A qrva anyád...!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Szeptember30, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2009 Ez hasonló csattanójú! Két barátnő beszélget: Képzeld, megcsal a férjem- monja az egyik-A szemét- így a másik-De képzeld még a gumit is itthonról hordja!-A qrva anyját!-De én kilyukasztottam a gumikat egy tűvel!-A qrva anyád...!!!! :rolleyes: <_< :D -_- B) :D :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Szeptember30, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2009 OFF Feleség hazaér a tornáról és tusolás előtt még meztelenül mutogatja a férjének, hogy miket tanultak. Ám a spárgánál (mivel meztelen) annyira lecuppan a konyhakőre, hogy a vákuumtól nem tud felállni... Feszegetik, erőltetik, nem jön fel.. Szomszéd átjön, feszítik, tovább,orvost hívnak, csak nem akar feljönni a nő a kőről. Nincs mese kihívják a járólapost. A járólapos odaguggol a nő elé és elkezdi csavargatni a nő mellbimbóit, mire a férj: - Mit képzel, mit csinál? - Felizgatom, akkor ki tudjuk csúsztatni a küszöbig és utána csak a szélső sort kell felszednem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Szeptember30, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2009 Ha már igy belejöttünk... Egy pasas egy bárban italt kér.Két Martinit legyen szives.Dry?- Kérdezi a pultosNein, zwei!!-mondja a pasas Mikor jó egy nőnek a szex????Kit érdekel... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Szeptember30, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2009 Rendőr a haverjának: Képzeld, vettem egy madarász kutyát! -Mi van, milyen kutyát? -Madarász. -Ja, és már fogtál vele madarat? -Nem. -Akkor téged átbasz.ak! -Hát nem is tudom. Vagy átbas.tak, vagy nem dobtam elég magasra! Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Szeptember30, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2009 OFF Feleség hazaér a tornáról és tusolás előtt még meztelenül mutogatja a férjének, hogy miket tanultak. Ám a spárgánál (mivel meztelen) annyira lecuppan a konyhakőre, hogy a vákuumtól nem tud felállni... Feszegetik, erőltetik, nem jön fel.. Szomszéd átjön, feszítik, tovább,orvost hívnak, csak nem akar feljönni a nő a kőről. Nincs mese kihívják a járólapost. A járólapos odaguggol a nő elé és elkezdi csavargatni a nő mellbimbóit, mire a férj: - Mit képzel, mit csinál? - Felizgatom, akkor ki tudjuk csúsztatni a küszöbig és utána csak a szélső sort kell felszednem... :rolleyes: <_< :D Olyan csíkot hagyna mint a meztelen csiga.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Szeptember30, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2009 A roma tanul vezetni. Az oktató ott ül mellette. Egyszer csak elmennek egy STOP tábla mellett. Megkérdezi az oktató:Na roma ez milyen tábla volt??Há' aluminium! Visszatolassak...?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opelaner Elküldve Szeptember30, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2009 Friss házaspár utazik a vonaton a hálókocsiban. Eljön az este, férj a felső, asszony az alsó ágyon tér nyugovóra. Kis idő múlva csikorgást hall az asszony, majd megkérdezi az urát: - Mi volt ez apjuk ? - Á, csak a falábamat csavartam le, hogy kényelmesebben feküdjek. Zakatol a vonat tovább, majd újabb csikorgó hangok. Kérdés ismét: - Hát ez mi volt apjuk? - Á, csak a fakezemet csavartam le, mert így jobb a fekvés. Kis idő elteltével megszólal az asszonyka: -Te, én úgy kívánom a szexet ! Férj: - Lemenjek? Asszony: -Á, nem kell, elég, ha leadod.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Szeptember30, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2009 FRiss házasok a nászúton... A nő (szexre gondolván): -Drágám én fázom! :D Férj odamegy balfék módjára betakargatja és vigyorog mit tejbetök, majd kisvártatva visszafexik. A nő (kissé célzatosabban): -Én még midig fááázom éééérteeed :D Férj átviszi a saját takaróját bárgyú mosollyal és visszafekszik a saját helyére A nő (konkrétan): -Node drágám! nem értred? a lábam között van egy lyuk! :rolleyes: Férj (felderült arccal) -Na látod! Biztos onnan jön a hideg! <_< -_- B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
julien Elküldve Szeptember30, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2009 én ilyet NAGYON szeretnék... http://www.rs-shop.hu/component/option,com...eo/video_id,18/ kár hogy 60000-62000 darabja nem mintha nem tartanám be a sebességhatárokat hiszen az 1.4-es autópályán max 130-140 között érzi jól magát, de a párom már kapott egy 40-es csekket az M3-as 100-as Budapest felé eső szakaszán és bevallotta, hogy lehet, hogy most is kapunk, tudom-tudom nem világmegváltó de a véleményetekre kívéáncsi lennék ezekről: http://www.edigital.hu/Autofelszereles/Tra...elzo-c2125.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Október1, 2009 Megoszt Elküldve Október1, 2009 nem mintha nem tartanám be a sebességhatárokat hiszen az 1.4-es autópályán max 130-140 között érzi jól magát, de a párom már kapott egy 40-es csekket az M3-as 100-as Budapest felé eső szakaszán és bevallotta, hogy lehet, hogy most is kapunk, tudom-tudom nem világmegváltó de a véleményetekre kívéáncsi lennék ezekről: http://www.edigital.hu/Autofelszereles/Tra...elzo-c2125.html lehet többet fogsz kicsengetni a rendőrnek ha melléd gurul és meglátja az autóban :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stingray Elküldve Október1, 2009 Megoszt Elküldve Október1, 2009 én ilyet NAGYON szeretnék... http://www.rs-shop.hu/component/option,com...eo/video_id,18/ kár hogy 60000-62000 darabja nem mintha nem tartanám be a sebességhatárokat hiszen az 1.4-es autópályán max 130-140 között érzi jól magát, de a párom már kapott egy 40-es csekket az M3-as 100-as Budapest felé eső szakaszán és bevallotta, hogy lehet, hogy most is kapunk, tudom-tudom nem világmegváltó de a véleményetekre kívéáncsi lennék ezekről: http://www.edigital.hu/Autofelszereles/Tra...elzo-c2125.html Én is nézegetem ezeket már egy jó ideje (Dectane daylight),tetszenek is meg minden, de 60-75 000 körüli ár egy kicsit visszatart. Pedig nagyon babák... Link to comment Megosztás: More sharing options...
julien Elküldve Október1, 2009 Megoszt Elküldve Október1, 2009 lehet többet fogsz kicsengetni a rendőrnek ha melléd gurul és meglátja az autóban :rolleyes: " 2003. december 31-e óta teszi lehetővé a jogszabály, hogy traffipax-előjelző berendezésekkel védekezzenek a magyar autósok, a radarblokkoló ugyanakkor továbbra is tiltott eszköz." Bár az is igaz, hogy másba is beleköthet Link to comment Megosztás: More sharing options...
BaZolika Elküldve Október1, 2009 Megoszt Elküldve Október1, 2009 Sziasztok! Meg tudnátok mondani nekem 3 meghúzási nyomatékot Z14XEP motoron? 1. Szívótorok a hengerfejen. 2. Szelepfedél 3. Vezérműtengely lefogató csészék Üdv.: Zoli Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Október1, 2009 Megoszt Elküldve Október1, 2009 lehet többet fogsz kicsengetni a rendőrnek ha melléd gurul és meglátja az autóban :rolleyes: nem tiltott a radardektektorok használata...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts