Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról

uhuhu

Recommended Posts

Erről jut eszembe:

Vicc:

Emberek az utcán lesik, hogy egy fickó az ablakban áll és tapossa a kezét egy, az ablakban lógó nőnek.

- Nézd a szemetet meg akarja Ölni a feleségét, tapossa a kezét! Mindjárt leesik, úristen!!!

- Az nem a felesége hanem az anyósa!

- És nézd a szemetet, hogy kapaszkodik!

:rolleyes:

Megosztás:

Nem-nem, az enyém szürke, csak fel lehetett matricázni. Komolyakat lehetett vele gyorsulni a karácsonyfa körül... Hiába, a német technika, még ha keleti is, azért német technika. <_<

igaz nem wartburg és nem is a karácsonyfa körül driftel, de azért a fa ott van a kcsoban :rolleyes:

Megosztás:

Erről jut eszembe:

Vicc:

Emberek az utcán lesik, hogy egy fickó az ablakban áll és tapossa a kezét egy, az ablakban lógó nőnek.

- Nézd a szemetet meg akarja Ölni a feleségét, tapossa a kezét! Mindjárt leesik, úristen!!!

- Az nem a felesége hanem az anyósa!

- És nézd a szemetet, hogy kapaszkodik!

:rolleyes:

Ez hasonló csattanójú!

Két barátnő beszélget:

• Képzeld, megcsal a férjem- monja az egyik
  • -A szemét- így a másik
  • -De képzeld még a gumit is itthonról hordja!
  • -A qrva anyját!
  • -De én kilyukasztottam a gumikat egy tűvel!
  • -A qrva anyád...!!!!

Megosztás:

OFF

Feleség hazaér a tornáról és tusolás előtt még meztelenül mutogatja a férjének, hogy miket tanultak. Ám a spárgánál (mivel meztelen) annyira lecuppan a konyhakőre, hogy a vákuumtól nem tud felállni... Feszegetik, erőltetik, nem jön fel.. Szomszéd átjön, feszítik, tovább,orvost hívnak, csak nem akar feljönni a nő a kőről. Nincs mese kihívják a járólapost. A járólapos odaguggol a nő elé és elkezdi csavargatni a nő mellbimbóit, mire a férj:

- Mit képzel, mit csinál?

- Felizgatom, akkor ki tudjuk csúsztatni a küszöbig és utána csak a szélső sort kell felszednem...

Megosztás:

OFF

Feleség hazaér a tornáról és tusolás előtt még meztelenül mutogatja a férjének, hogy miket tanultak. Ám a spárgánál (mivel meztelen) annyira lecuppan a konyhakőre, hogy a vákuumtól nem tud felállni... Feszegetik, erőltetik, nem jön fel.. Szomszéd átjön, feszítik, tovább,orvost hívnak, csak nem akar feljönni a nő a kőről. Nincs mese kihívják a járólapost. A járólapos odaguggol a nő elé és elkezdi csavargatni a nő mellbimbóit, mire a férj:

- Mit képzel, mit csinál?

- Felizgatom, akkor ki tudjuk csúsztatni a küszöbig és utána csak a szélső sort kell felszednem...

:rolleyes: <_< :D Olyan csíkot hagyna mint a meztelen csiga....

Megosztás:

Friss házaspár utazik a vonaton a hálókocsiban. Eljön az este, férj a felső, asszony az alsó ágyon tér nyugovóra.

Kis idő múlva csikorgást hall az asszony, majd megkérdezi az urát:

- Mi volt ez apjuk ?

- Á, csak a falábamat csavartam le, hogy kényelmesebben feküdjek.

Zakatol a vonat tovább, majd újabb csikorgó hangok.

Kérdés ismét:

- Hát ez mi volt apjuk?

- Á, csak a fakezemet csavartam le, mert így jobb a fekvés.

Kis idő elteltével megszólal az asszonyka:

-Te, én úgy kívánom a szexet !

Férj:

- Lemenjek?

Asszony:

-Á, nem kell, elég, ha leadod....

Megosztás:

FRiss házasok a nászúton...

A nő (szexre gondolván):

-Drágám én fázom! :D

Férj odamegy balfék módjára betakargatja és vigyorog mit tejbetök, majd kisvártatva visszafexik.

A nő (kissé célzatosabban):

-Én még midig fááázom éééérteeed :D

Férj átviszi a saját takaróját bárgyú mosollyal és visszafekszik a saját helyére

A nő (konkrétan):

-Node drágám! nem értred? a lábam között van egy lyuk! :rolleyes:

Férj (felderült arccal)

-Na látod! Biztos onnan jön a hideg! <_<

-_- B)

Megosztás:

én ilyet NAGYON szeretnék...

http://www.rs-shop.hu/component/option,com...eo/video_id,18/ kár hogy 60000-62000 darabja

nem mintha nem tartanám be a sebességhatárokat hiszen az 1.4-es autópályán max 130-140 között érzi jól magát, de a párom már kapott egy 40-es csekket az M3-as 100-as Budapest felé eső szakaszán és bevallotta, hogy lehet, hogy most is kapunk, tudom-tudom nem világmegváltó de a véleményetekre kívéáncsi lennék ezekről: http://www.edigital.hu/Autofelszereles/Tra...elzo-c2125.html

Megosztás:

nem mintha nem tartanám be a sebességhatárokat hiszen az 1.4-es autópályán max 130-140 között érzi jól magát, de a párom már kapott egy 40-es csekket az M3-as 100-as Budapest felé eső szakaszán és bevallotta, hogy lehet, hogy most is kapunk, tudom-tudom nem világmegváltó de a véleményetekre kívéáncsi lennék ezekről: http://www.edigital.hu/Autofelszereles/Tra...elzo-c2125.html

lehet többet fogsz kicsengetni a rendőrnek ha melléd gurul és meglátja az autóban :rolleyes:

Megosztás:

én ilyet NAGYON szeretnék...

http://www.rs-shop.hu/component/option,com...eo/video_id,18/ kár hogy 60000-62000 darabja

Én is nézegetem ezeket már egy jó ideje (Dectane daylight),tetszenek is meg minden, de 60-75 000 körüli ár egy kicsit visszatart.

Pedig nagyon babák...

Megosztás:

lehet többet fogsz kicsengetni a rendőrnek ha melléd gurul és meglátja az autóban :rolleyes:

" 2003. december 31-e óta teszi lehetővé a jogszabály, hogy traffipax-előjelző berendezésekkel védekezzenek a magyar autósok, a radarblokkoló ugyanakkor továbbra is tiltott eszköz."

Bár az is igaz, hogy másba is beleköthet

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.