Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról

uhuhu

Recommended Posts

Most lesem nem is tűnik 1szerűnek szétszedni a kulcsot. <_< Ésszel vagy erővel kell? (Ha majdd cserélni kell az elemet)

Könnyen szét lehet szedni.

Be kell nyomni a kis pöcköt egy hegyesebb tárggyal és akkor le lehet húzni a kulcs részt az oldalsó kerettel együtt.

Marad maga a nyomódobos rész amit meg ketté lehet nyitni. Jól fogod látni, hogy gumitömítés is van benne, tehát egész jól viseli a kulcs egyébként a vizet :rolleyes:

Megosztás:

Képzeld tegnap hogy jártam... Mentem, mendegéltem a kocsi sorral, kb. 30-cal. Picit elbambultam, előttem lévő kicsit közel került, én fék, mögöttem egy zsír új Vito meg nem. Kocc. Éljen a vonó horog, alig sérült a csomitartóm. Fószer aszonta miért fékeztem, biztos direkt hogy ráijesszek! <_< Ergo én vagyok a hibás. Sebaj, rendőr, elmondta a verzióját neki, rendőr kiröhögte majd (jó indulatúan) tanácsolta hogy nyugodjon bele hogy az ő sara, majd a biztosító fizet. Ha rendőri intézkedésnek minősíti ezt a kis beszélgetést akkor + 40.000 amit a vétkes vezető fizet. Hát így lesz nekem új horgom meg újra lakkozva a csomitartóm, lökhárítóm. :rolleyes:

Megosztás:

Képzeld tegnap hogy jártam... Mentem, mendegéltem a kocsi sorral, kb. 30-cal. Picit elbambultam, előttem lévő kicsit közel került, én fék, mögöttem egy zsír új Vito meg nem. Kocc. Éljen a vonó horog, alig sérült a csomitartóm. Fószer aszonta miért fékeztem, bisztos direkt hogy ráijesszek! <_< Ergo én vagyok a hibás. Sebaj, rendőr, elmondta a verzióját neki, rendőr kiröhögte majd (jó indulatúan) tanácsolta hogy nyugodjon bele hogy az ő sara, majd a biztosító fizet. Ha rendőri intézkedésnek minősíti ezt a kis beszélgetést akkor + 40.000 amit a vétkes vezető fizet. Hát így lesz nekem új horgom meg újra lakkozva a csomitartóm, lökhárítóm. :rolleyes:

A rendőri intézkedés kb +3 hónap az ügymenetben. Szerencséd van, hogy járóképes maradt a járgány.

Megosztás:

Képzeld tegnap hogy jártam... Mentem, mendegéltem a kocsi sorral, kb. 30-cal. Picit elbambultam, előttem lévő kicsit közel került, én fék, mögöttem egy zsír új Vito meg nem. Kocc. Éljen a vonó horog, alig sérült a csomitartóm. Fószer aszonta miért fékeztem, bisztos direkt hogy ráijesszek! :D Ergo én vagyok a hibás. Sebaj, rendőr, elmondta a verzióját neki, rendőr kiröhögte majd (jó indulatúan) tanácsolta hogy nyugodjon bele hogy az ő sara, majd a biztosító fizet. Ha rendőri intézkedésnek minősíti ezt a kis beszélgetést akkor + 40.000 amit a vétkes vezető fizet. Hát így lesz nekem új horgom meg újra lakkozva a csomitartóm, lökhárítóm. :rolleyes:

A rendőri intézkedés kb +3 hónap az ügymenetben. Szerencséd van, hogy járóképes maradt a járgány.

Ja, vigyázni kell ezzel, mert sokszor elsőre úgy tűnik, hogy nem lett semmi baj.

Ez azért van mert a vonóhorog brutál módon fel van erősítve az alvázra, viszont nagyobb ütközéskor előfordul, hogy úgy elmegy a kocsit háta, hogy elsőre észre sem veszed, csak ha ki szétszeded a csomagtartó alján a szőnyeget akkor derül ki hogy felgyürte a lemezt alulról, meg elment a futóműgeometria. Remélem neked iylen nincs most, de legközeleb mindenképp jól meg kell vizsgálni a dologot ott a helyszínen, ha kel szakértővel, mert utólag már hiába kiabálnál.

szerk: persze remélem, hogy nem lesz legközelebb <_<

Megosztás:

Ja, vigyázni kell ezzel, mert sokszor elsőre úgy tűnik, hogy nem lett semmi baj.

Ez azért van mert a vonóhorog brutál módon fel van erősítve az alvázra, viszont nagyobb ütközéskor előfordul, hogy úgy elmegy a kocsit háta, hogy elsőre észre sem veszed, csak ha ki szétszeded a csomagtartó alján a szőnyeget akkor derül ki hogy felgyürte a lemezt alulról, meg elment a futóműgeometria. Remélem neked iylen nincs most, de legközeleb mindenképp jól meg kell vizsgálni a dologot ott a helyszínen, ha kel szakértővel, mert utólag már hiába kiabálnál.

szerk: persze remélem, hogy nem lesz legközelebb :rolleyes:

Hát remélem nem lesz legközelebb. Azaz valaki picit megkarcolhatná a jobb hátsó ajtómat, persze úgy hogy elismeri és fizeti! Merthogy van rajta már egy kis bibi amit ha más nem, nekem kell megcsináltatnom. <_<

Megosztás:

de az nevenincs :rolleyes:

Persze, én sem vennék ilyen helyen, csak jó volt beszállni az ár-licitbe.

(Egyébként "akcióknál" szeretem hallgatni a körülöttem álló vásárlókat: "Érdemes volt X-be eljönni, mert 100 Ft-tal olcsóbb, mint Y-ban...". Az más kérdés, hogy ahhoz, hogy 100 Ft-ot tudott spórolni, elpöfögtetett egy liter 300 Ft-os benzint... <_< )

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.