Sebald Elküldve Szeptember30, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2009 Most lesem nem is tűnik 1szerűnek szétszedni a kulcsot. :rolleyes: Ésszel vagy erővel kell? (Ha majdd cserélni kell az elemet) Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Szeptember30, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2009 Most lesem nem is tűnik 1szerűnek szétszedni a kulcsot. <_< Ésszel vagy erővel kell? (Ha majdd cserélni kell az elemet) Könnyen szét lehet szedni. Be kell nyomni a kis pöcköt egy hegyesebb tárggyal és akkor le lehet húzni a kulcs részt az oldalsó kerettel együtt. Marad maga a nyomódobos rész amit meg ketté lehet nyitni. Jól fogod látni, hogy gumitömítés is van benne, tehát egész jól viseli a kulcs egyébként a vizet :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve Szeptember30, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2009 Hű de ügyesek vagyunk! Ez is sikerült. :rolleyes: Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Szeptember30, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2009 Hű de ügyesek vagyunk! Ez is sikerült. :rolleyes: Köszi! Víva la távsegítség! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve Szeptember30, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2009 Elég komoly elem van benne. 3v-os panasonic. Nem tudod véletlenül mennyiért vesztegetnek egy ilyent? Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Szeptember30, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2009 Elég komoly elem van benne. 3v-os panasonic. Nem tudod véletlenül mennyiért vesztegetnek egy ilyent? órásnál 500-600 Ft. Opelnél 1000 felett is lehet Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve Szeptember30, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2009 Víva la távsegítség! Jaja! Csípom ezt a fórumot! Nagyon szupi kis csapat, sok segítséget kaptam már itt. Szívesen találkoznék veletek egyszer. Te merre lakozol? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve Szeptember30, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2009 órásnál 500-600 Ft. Opelnél 1000 felett is lehet 5-600?? Dejooo... Én 5-6000-re gondoltam :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Szeptember30, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2009 Jaja! Csípom ezt a fórumot! Nagyon szupi kis csapat, sok segítséget kaptam már itt. Szívesen találkoznék veletek egyszer. Te merre lakozol? :rolleyes: PÜ ment Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Szeptember30, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2009 Most lesem nem is tűnik 1szerűnek szétszedni a kulcsot. <_< Ésszel vagy erővel kell? (Ha majdd cserélni kell az elemet) ésszel :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve Szeptember30, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2009 Képzeld tegnap hogy jártam... Mentem, mendegéltem a kocsi sorral, kb. 30-cal. Picit elbambultam, előttem lévő kicsit közel került, én fék, mögöttem egy zsír új Vito meg nem. Kocc. Éljen a vonó horog, alig sérült a csomitartóm. Fószer aszonta miért fékeztem, biztos direkt hogy ráijesszek! <_< Ergo én vagyok a hibás. Sebaj, rendőr, elmondta a verzióját neki, rendőr kiröhögte majd (jó indulatúan) tanácsolta hogy nyugodjon bele hogy az ő sara, majd a biztosító fizet. Ha rendőri intézkedésnek minősíti ezt a kis beszélgetést akkor + 40.000 amit a vétkes vezető fizet. Hát így lesz nekem új horgom meg újra lakkozva a csomitartóm, lökhárítóm. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Szeptember30, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2009 órásnál 500-600 Ft. Opelnél 1000 felett is lehet Elemboltba meg 250 Ft. Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Szeptember30, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2009 Képzeld tegnap hogy jártam... Mentem, mendegéltem a kocsi sorral, kb. 30-cal. Picit elbambultam, előttem lévő kicsit közel került, én fék, mögöttem egy zsír új Vito meg nem. Kocc. Éljen a vonó horog, alig sérült a csomitartóm. Fószer aszonta miért fékeztem, bisztos direkt hogy ráijesszek! <_< Ergo én vagyok a hibás. Sebaj, rendőr, elmondta a verzióját neki, rendőr kiröhögte majd (jó indulatúan) tanácsolta hogy nyugodjon bele hogy az ő sara, majd a biztosító fizet. Ha rendőri intézkedésnek minősíti ezt a kis beszélgetést akkor + 40.000 amit a vétkes vezető fizet. Hát így lesz nekem új horgom meg újra lakkozva a csomitartóm, lökhárítóm. :rolleyes: A rendőri intézkedés kb +3 hónap az ügymenetben. Szerencséd van, hogy járóképes maradt a járgány. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve Szeptember30, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2009 Kicsi volt ám a puff. max 30-cal mentünk, és fékezett is csak későn. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve Szeptember30, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2009 Free valamiért nem megy el a válasz üzenet, így publikálom; ,,Az szép környék. B.P.-en lehetne valamikor egy tali. ,, UI.: Mégis sikerült. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Szeptember30, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2009 Képzeld tegnap hogy jártam... Mentem, mendegéltem a kocsi sorral, kb. 30-cal. Picit elbambultam, előttem lévő kicsit közel került, én fék, mögöttem egy zsír új Vito meg nem. Kocc. Éljen a vonó horog, alig sérült a csomitartóm. Fószer aszonta miért fékeztem, bisztos direkt hogy ráijesszek! :D Ergo én vagyok a hibás. Sebaj, rendőr, elmondta a verzióját neki, rendőr kiröhögte majd (jó indulatúan) tanácsolta hogy nyugodjon bele hogy az ő sara, majd a biztosító fizet. Ha rendőri intézkedésnek minősíti ezt a kis beszélgetést akkor + 40.000 amit a vétkes vezető fizet. Hát így lesz nekem új horgom meg újra lakkozva a csomitartóm, lökhárítóm. :rolleyes: A rendőri intézkedés kb +3 hónap az ügymenetben. Szerencséd van, hogy járóképes maradt a járgány. Ja, vigyázni kell ezzel, mert sokszor elsőre úgy tűnik, hogy nem lett semmi baj. Ez azért van mert a vonóhorog brutál módon fel van erősítve az alvázra, viszont nagyobb ütközéskor előfordul, hogy úgy elmegy a kocsit háta, hogy elsőre észre sem veszed, csak ha ki szétszeded a csomagtartó alján a szőnyeget akkor derül ki hogy felgyürte a lemezt alulról, meg elment a futóműgeometria. Remélem neked iylen nincs most, de legközeleb mindenképp jól meg kell vizsgálni a dologot ott a helyszínen, ha kel szakértővel, mert utólag már hiába kiabálnál. szerk: persze remélem, hogy nem lesz legközelebb <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve Szeptember30, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2009 Amúgy hogy az esetből nyerjek is valamit, megdumáltam a szervízben a sráccal hogy szerezzenek nekem Opel jel helyett Vauxhallosra me az jobban tetszős :rolleyes: Azt mondta elvileg nix akadálya. Picit drágább lesz de a biztosító megbírja, <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Szeptember30, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2009 Amúgy hogy az esetből nyerjek is valamit, megdumáltam a szervízben a sráccal hogy szerezzenek nekem Opel jel helyett Vauxhallosa me az jobban tetszős :rolleyes: Azt mondta elvileg nix akadálya. Picit drágább lesz de a bisztosító megbírja, :D <_< na megyünk ebédelni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve Szeptember30, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2009 Ja, vigyázni kell ezzel, mert sokszor elsőre úgy tűnik, hogy nem lett semmi baj. Ez azért van mert a vonóhorog brutál módon fel van erősítve az alvázra, viszont nagyobb ütközéskor előfordul, hogy úgy elmegy a kocsit háta, hogy elsőre észre sem veszed, csak ha ki szétszeded a csomagtartó alján a szőnyeget akkor derül ki hogy felgyürte a lemezt alulról, meg elment a futóműgeometria. Remélem neked iylen nincs most, de legközeleb mindenképp jól meg kell vizsgálni a dologot ott a helyszínen, ha kel szakértővel, mert utólag már hiába kiabálnál. szerk: persze remélem, hogy nem lesz legközelebb :rolleyes: Hát remélem nem lesz legközelebb. Azaz valaki picit megkarcolhatná a jobb hátsó ajtómat, persze úgy hogy elismeri és fizeti! Merthogy van rajta már egy kis bibi amit ha más nem, nekem kell megcsináltatnom. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve Szeptember30, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2009 :rolleyes: na megyünk ebédelni... Én épp azt teszem. <_< Jó étvágyat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Szeptember30, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2009 Elemboltba meg 250 Ft. A Százforintos Boltban meg 100 Ft. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Szeptember30, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2009 A Százforintos Boltban meg 100 Ft. <_< de az nevenincs :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Szeptember30, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2009 de az nevenincs :rolleyes: Persze, én sem vennék ilyen helyen, csak jó volt beszállni az ár-licitbe. (Egyébként "akcióknál" szeretem hallgatni a körülöttem álló vásárlókat: "Érdemes volt X-be eljönni, mert 100 Ft-tal olcsóbb, mint Y-ban...". Az más kérdés, hogy ahhoz, hogy 100 Ft-ot tudott spórolni, elpöfögtetett egy liter 300 Ft-os benzint... <_< ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Szeptember30, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2009 Elemboltba meg 250 Ft. A Százforintos Boltban meg 100 Ft. <_< NA! most mit alkudoztok! :rolleyes: A végén már majd 0Ft ért is lesz beszerzési áron a "fekete" piacról... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve Szeptember30, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2009 de az nevenincs :rolleyes: Tul.képp nem a márka vagy a minőség számít (szerintem) hanem az ár-érték arány. Ha a panasonic 600-ért 6 évig müxik akkor elég ha egy évig bírja egy 100Ft-os. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts