skins Elküldve Szeptember22, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2009 Sziasztok! Bocsi a primitív kérdésért : 1.4 16V gyertyáit 16-os ,vagy 21-es gyertyakulcs fogja? :rolleyes: Nem akarom ezért lebontani a kabátot róla, viszont szerszámot be kell szereznem, no meg gyertyát is <_< hello 16-os Link to comment Megosztás: More sharing options...
szepi Elküldve Szeptember22, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2009 hello 16-os Ezer köszönet :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
julien Elküldve Szeptember23, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2009 Már ebbe az autóba is 368k km van kevés hibával, nagyon jó :rolleyes: http://nepitelet.hu/autok/opel/astra_1998/...egjobb_verdaja/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Szeptember23, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2009 Már ebbe az autóba is 368k km van kevés hibával, nagyon jó :rolleyes: http://nepitelet.hu/autok/opel/astra_1998/...egjobb_verdaja/ Ismerős szerelő is azt mondta, mikor haverral ott voltunk, hogy az Isuzu motor lemegy félmilliót is nagyobb gond nélkül. Csak az a baj, hogy ha használtan veszi az ember, akkor az tipikusan vissza van tekerve, nemis keveset, onnan meg aztán lehet, hogy 150k-nál ledöglik, valójában meg lehet, hogy 400k van benne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Szeptember23, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2009 Többször leírtam már,ahogy teltek az évek!Haverom ezres C Corsával oktat vezetést,jelenleg 301 000km van a kocsiban. Felújítás nélkül ment eddig (prolong van benne) talán,ha kétszer volt minimális baja,csak a kopó alkatrészeket kellett cserélni benne. Ilyen is van! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsoma79 Elküldve Szeptember24, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2009 Ismerős szerelő is azt mondta, mikor haverral ott voltunk, hogy az Isuzu motor lemegy félmilliót is nagyobb gond nélkül. Csak az a baj, hogy ha használtan veszi az ember, akkor az tipikusan vissza van tekerve, nemis keveset, onnan meg aztán lehet, hogy 150k-nál ledöglik, valójában meg lehet, hogy 400k van benne... köszi a Denszesz Tippet, jó volt :rolleyes: ÉN egy Hírős Opel szerelőtől hallottam: Az opel Motor 200 ezer után járodik be <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Szeptember24, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2009 A fórum órája siet, vagy nálam van valami szétcsúszás? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Szeptember24, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2009 A fórum órája siet, vagy nálam van valami szétcsúszás? :rolleyes: a fórum óra siet.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Szeptember24, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2009 . ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Szeptember24, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2009 a fórum óra siet.... Akkor majd a webmester majdcsak helyreállítja a megbomlott téridő-kontinuumot. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Szeptember24, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2009 ? piros pont :D :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Szeptember24, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2009 Piros négyzet! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Szeptember24, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2009 Piros négyzet! :rolleyes: Ez felénk is négyzet de azért köszi <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Szeptember24, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2009 Ez felénk is négyzet de azért köszi :rolleyes: <_< Hát tehetek én róla, hogy a karakterkészletben a "pont" az négyzet alakú?...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Szeptember24, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2009 Hát tehetek én róla, hogy a karakterkészletben a "pont" az négyzet alakú?...... Nem :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Szeptember24, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2009 Sikerült leszedni a matrica helyét sebbenzinnel......hibátlanul lejött.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Szeptember24, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2009 Sikerült leszedni a matrica helyét sebbenzinnel......hibátlanul lejött.... . Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Szeptember24, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2009 ........ :rolleyes: <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Szeptember24, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2009 Suzuki Swift 1.3 GLX, 1998, 83777 km-s, 1298 ccm, sötét kék, 5 ajtós (hatchback), 68 LE (Használt) - eladó - Pest megye Ár: 650 000 Ft Nem rossz ár :rolleyes: Eladó Suzuki Swift 1.3 GLX, 5 ajtós, megkímélt állapotban nagyszervíz után. Vezérműszíj, feszítő, ékszíjak, kipufogósor, fékfelújítás, olajcsere+váltóolajcsere után. Alufelni+téli gumira szerelt acélfelni, műbizonylattal lefóliázva. A vevő költségére bármennyi próbaút megtehető. EZ KORREKT??????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
xXxGáborxXx Elküldve Szeptember24, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2009 Sziasztok! Mi a véleményetek ezekről az injektortisztító adalékokról? Érdemes használni ilyet? És ha igen akkor abból is van valami speckó márka? Én még soha nem töltöttem ilyet a kocsiba úgyhogy azért kérdezem... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
julien Elküldve Szeptember25, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2009 új Astra http://www.vezess.hu/frankfurt/miben_jobb_uj_astra/20591/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Szeptember25, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2009 új Astra http://www.vezess.hu/frankfurt/miben_jobb_uj_astra/20591/ Sportos, mint egy jó Nike cipő <_< Fogggalmam sincs miért ez jutott eszembe :D A H nagyon nem tetszett, de nekem ez jól néz ki, mert arányos szerintem. Lehet, hogy hasonlít erre-arra, de objektíve nézve jól sikerült szerintem a forma Külöben is.. manapság melyik autó nem hasonlít egy másikra :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Szeptember25, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2009 Nekem az üvegek tűnnek kicsinek Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Szeptember25, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2009 Nekem az üvegek tűnnek kicsinek Igazad lehet, bár.. Ennek mégkisebb... Kövezzetek meg , de nekem ez vonat... Link to comment Megosztás: More sharing options...
julien Elküldve Szeptember26, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2009 Nekem az üvegek tűnnek kicsinek Olcsóbb a fóliázás :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts