G á b o r Elküldve Szeptember21, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2009 Sziasztok, valami kedves ember lelopta hátulról az Astra és az 1.6_16v felíratot. úgy döntöttem h nem kerül fel új rá...tán megint lelopná valami bunkó. a ragasztó maradványt mivel tüntessem el? valami konkrét szerre gondolok.. mi legyen h a fényezésben ne tegyek kárt? köszi!!! Hello! Nálam meg letört a felirat egy része és amikor ilyet kerestem, nem találtam sehol. Viszont az Auchanban voltak különálló betűk és abból "csináltam" egy feliratot pont a másik helyére, így nem látszik. Tesóm reakciója: "Mi ez a szaaaaaaar???" ... Nekem viszont tetszik. <_< Freeze! Isten éltessen! :rolleyes: G. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsoma79 Elküldve Szeptember21, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2009 Hello! Nálam meg letört a felirat egy része és amikor ilyet kerestem, nem találtam sehol. Viszont az Auchanban voltak különálló betűk és abból "csináltam" egy feliratot pont a másik helyére, így nem látszik. Tesóm reakciója: "Mi ez a szaaaaaaar???" ... Nekem viszont tetszik. <_< Freeze! Isten éltessen! :rolleyes: G. Bementem egy opel alktrész boltba, ott azt mondták h az Astra 4500 Ft, és az 1.6_16v szintén...hát 9000 rugóért nem rakok fel újabbatt :D h megint lelopják, inkább nem lesz ott semmi... -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Szeptember21, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2009 Freeze!! Boldog szülinapot! http://kepfeltoltes.hu/view/081001/szulinap9_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
NorbyAstraG Elküldve Szeptember21, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2009 Na itt akadtam el én is, kar bent van, csak az Omega reléje nem megy be az Astra foglalatába, szóval kérjük szépen azt a bekötést részletesen leírni. Semmi extra. Szedd le a műanyagot a biztitábla hátuljáról, és láthatod az ablaktörlő relé 3 kábelét a közép/bal oldalt. Vágd el a 3 vezetéket közel a biztitáblához és a kábel végeit kösd az új ablaktörlő reléhez. Zöld-31B Pin;Kék-53E Pin;Feket/Lila-15 Pin Link to comment Megosztás: More sharing options...
NorbyAstraG Elküldve Szeptember21, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2009 szia érdekelne engem is a dolog hol lehet kapni relét vagy egyben mindent vevő lennék rá Nézz szét bontóban,vagy a vaterán is szokott lenni Link to comment Megosztás: More sharing options...
NorbyAstraG Elküldve Szeptember21, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2009 freeze Cartársnak Boldog Szülinapot Kívánok Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Szeptember21, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2009 Lehet álmodozni http://auto.indavideo.hu/video/Uj_Ople_Astra__Ampera Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember21, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2009 Bementem egy opel alktrész boltba, ott azt mondták h az Astra 4500 Ft, és az 1.6_16v szintén...hát 9000 rugóért nem rakok fel újabbatt :rolleyes: h megint lelopják, inkább nem lesz ott semmi... <_< Ráadásul az egy kérhető (felár nélküli) extra volt anno, hogy ne legyenek feliratok a kocsi hátulján. Nekem sincs a QP-n, gyárilag. Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Szeptember21, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2009 Boldog szülinapot Freeze... Link to comment Megosztás: More sharing options...
NorbyAstraG Elküldve Szeptember21, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2009 Na itt akadtam el én is, kar bent van, csak az Omega reléje nem megy be az Astra foglalatába, szóval kérjük szépen azt a bekötést részletesen leírni. elküldtem mail-ba a kapcsolási rajzot.ha valamit nem tudsz,szólj,segítek Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember21, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2009 Köszönöm szépen, hétvégén megpróbálkozok vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Szeptember21, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2009 Mindenkinek köszönöm a hozzám való nincs mit! :D Pénteken tartottam bulit a haverokkal Zene grill, felecken, stb... egész jól sikerült 5:30-ra értem haza. A baj csak az volt, hogy ekkor keltek a gyermekeim, így aludni már csak szombat este tudtam :rolleyes: <_< Ma pedig a kisfiam segítségével készült tortából ettem egy jó nagyot! -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Szeptember21, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2009 Boldog szülinapot Freeze... Köszi, ja és a táblát megkaptad? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember22, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2009 elküldtem mail-ba a kapcsolási rajzot.ha valamit nem tudsz,szólj,segítek Milyen mailcímre küldted? Mert eddig nem kaptam semmit... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember22, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember22, 2009 mi történt a Caliber nevü sráccal? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember22, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2009 mi történt a Caliber nevü sráccal? Szalagkorlátnak ütközött az M7-en motorral szombaton. 25 éves volt. Isten nyugosztalja. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember22, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember22, 2009 szegény, ne mán....... kár érte :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tommirra Elküldve Szeptember22, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2009 R.I.P. nem ismertem de nem szép halál az tuti. magyar opel motor és váltó gyártás http://index.hu/gazdasag/magyar/2009/09/21...valto-gyartast/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Szeptember22, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2009 szegény, ne mán....... kár érte :rolleyes: Nyugodjék békében! Én inkább a hozzátartozóit, szeretteit sajnálom. Nemrégiben én is elveszítettem egy régi gyerekkori ismerősömet. Ennek a Caliber-balesetnek nem ismerem a körülményeit, de általánosságban sajnos elmondható, hogy a legtöbb motoros balesetet maguknak köszönhetik a motorosok. Az én cimborám is 190 km/h val ment neki egy kocsinak oldalról, aki ha látta volna, hogy jön a motor bizonyára megadja az elsőbbséget. Szomorú sztorik ezek <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
NorbyAstraG Elküldve Szeptember22, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2009 Milyen mailcímre küldted? Mert eddig nem kaptam semmit... Akkor adj egy olyan mail címet,amit használsz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember22, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2009 PÜ ment. Link to comment Megosztás: More sharing options...
NorbyAstraG Elküldve Szeptember22, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2009 PÜ ment. Ment mail. Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Szeptember22, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2009 Köszi, ja és a táblát megkaptad? meg,de bevallom őszintén,hogy a diagrammok még mindig nem mennek,de mindegy,a fogyasztás a lényeg...:rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Szeptember22, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2009 meg,de bevallom őszintén,hogy a diagrammok még mindig nem mennek,de mindegy,a fogyasztás a lényeg... :rolleyes: akkor ott valami office kompatibilitási probléma lehet, mert nekem itthon jó. 2007-es office-al csináltam, de 97 formátumban van mentve. Ezek szerint nem tökéletes a dolog. Milyen office van neked? Mert akkor megnézem olyannal is Link to comment Megosztás: More sharing options...
szepi Elküldve Szeptember22, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2009 Sziasztok! Bocsi a primitív kérdésért : 1.4 16V gyertyáit 16-os ,vagy 21-es gyertyakulcs fogja? :rolleyes: Nem akarom ezért lebontani a kabátot róla, viszont szerszámot be kell szereznem, no meg gyertyát is <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts