tgabika76 Elküldve Szeptember20, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2009 Ezzel az erővel engem baromi könnyű beazonosítani, hiába takarom ki az összes netre kerülő képen a rendszámot, ugyanis itt a fórumon a tartózkodási helyem meg van adva a profilomban, nekem meg olyan autóm van amiből kicsiny városunkban mindössze kettő van, és a másik teljesen más színű... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NorbyAstraG Elküldve Szeptember20, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2009 Ma sikeresen beszereltem az állíthatós ablaktörlő kart.Akit érdekel,raktam fel képet is. http://kepfeltoltes.hu/090920/20090920001_...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/090920/20090920002_...ltoltes.hu_.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Szeptember20, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2009 Ma sikeresen beszereltem az állíthatós ablaktörlő kart.Akit érdekel,raktam fel képet is. http://kepfeltoltes.hu/090920/20090920001_...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/090920/20090920002_...ltoltes.hu_.jpg és működik is? mit kellett hozzá átkötni? mennyibe fájt, pontosan melyik típusé is ez a kar? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gusz Elküldve Szeptember20, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2009 ez engem is érdekelne és 5-ajtóshoz is lehet szerelni?? mennyire jó? a gyárihoz képest van lassabb meg fokozatosan a gyári leggyorsabbig?? vagy ez más skálán megy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
G á b o r Elküldve Szeptember20, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2009 Sziasztok! Hú de jó kis lagzi volt tegnap... Fogyott a jager rendesen, valahogy mindig előttem landolt egy teli pohár. :D A végén meg főleg, mert a kollégám be akarta nekem szervezni az egyik pincér csajt, ő meg hozta sorba az italt - le akart itatni. Ha szép lett volna, akkor nincs gond, de ugye akkor most másról szólna a történet. <_< Még jó, hogy a kolléganőm vitt haza és ő hamarabb lelépett, így megúsztam a dolgot. Reggel volt annyi erőm, hogy megnézzem a Másnaposok című filmet a moziban. Láttátok már? Nem nagy durranás, de azért lehet élvezni. Nálam most aktuális volt a téma, habár én emlékszem mindenre. :D Egyébként lenne két kérdésem. Tudom, hogy másik topicba kellene írnom, de most itt vagyok. :rolleyes: Nálatok volt olyan probléma, hogy amikor kicsit melegebb a motor, nagyobb fordulatnál kerregő hangot hallatott? Olyan, mintha egy műanyag lapátos kis kereket forgatnátok és a lapátot valamivel lefognátok. Mint a kereplő, csak kicsit más a hangja. Vajon mitől lehet? Régebben rákerestem itt a fórumon és mintha valaki a benzinszellőztetőt emlegette volna. Az mikor kapcsol be? Adhat ilyen hangot? Gőzöm sincs erről, sokáig azt se tudtam, hogy van ilyen. :D A másik, hogy ti hogy vagytok az autómosóval, mi a véleményetek róla? Én első alkalommal ott mosattam a kocsit és utána mintha pókhálós lett volna. Lehet a mosó keféitől? Habár én használtan vettem a kocsit és valószínűleg már régen olyan, de ha lesz egyszer egy új autóm, akkor jó tudni az ilyesmit. Egyébként azóta kézzel mosom. És így látom az összes karcot. Freeze, emlékszel még a múltkori írásomra? Azóta találtam még pár "kisebb" csíkot az oldalán. B) Egyszer kinyírom a tesómat. Még egy kérdés eszembe jutott. Nehéz a középkonzolt levenni? A fűtés és ventilátor szabályozónál van lámpa gondom, valamiért nem világít. A biztosítékot nem találtam meg múltkor, de ahogy végignéztem mindet kívülről, jónak tűntek. Vagy érintkezési hiba lehet, vagy az égő ment ki. Előre is köszi a segítséget. -_- G. Link to comment Megosztás: More sharing options...
NorbyAstraG Elküldve Szeptember20, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2009 és működik is? mit kellett hozzá átkötni? mennyibe fájt, pontosan melyik típusé is ez a kar? 5 pénz volt a kar,meg a relé.Ez egy omegából van.Természetesen működik is.A szakasz törlést 2mp-és 11mp-között tudod állítani Link to comment Megosztás: More sharing options...
NorbyAstraG Elküldve Szeptember20, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2009 ez engem is érdekelne és 5-ajtóshoz is lehet szerelni?? mennyire jó? a gyárihoz képest van lassabb meg fokozatosan a gyári leggyorsabbig?? vagy ez más skálán megy? Nem számít milyen autó,zafirába is lehet.Ugyan olyan mint a gyári.A kar ugyan úgy gyári,mint a tiéd.Csak át kell egy kicsit variálni a relét,mert nem fér el a helyére,be kell kötni a bizti tábla mögé.De ha valakit érdekel a bekötése,akkor van hozzá fordításom is Link to comment Megosztás: More sharing options...
NorbyAstraG Elküldve Szeptember20, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2009 és működik is? mit kellett hozzá átkötni? mennyibe fájt, pontosan melyik típusé is ez a kar? pl itt is van http://www.vatera.hu/opel_omega_b_ablaktor..._152832418.html de ehhez nincs relé Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Szeptember20, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2009 Bocs, véletlen, billentyűzetet törölgettem... Szerk.: ha már ablaktörlőről volt szó, akkor: http://www.hobbielektronika.hu/kapcsolasok...trollerrel.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
NorbyAstraG Elküldve Szeptember20, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2009 Bocs, véletlen... Szerk.: ha már ablaktörlőről volt szó, akkor: http://www.hobbielektronika.hu/kapcsolasok...trollerrel.html Ezt ismerem én is.De nekem ez jobban bejön Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve Szeptember21, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2009 szia érdekelne engem is a dolog hol lehet kapni relét vagy egyben mindent vevő lennék rá Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember21, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2009 Csak át kell egy kicsit variálni a relét,mert nem fér el a helyére,be kell kötni a bizti tábla mögé.De ha valakit érdekel a bekötése,akkor van hozzá fordításom is Na itt akadtam el én is, kar bent van, csak az Omega reléje nem megy be az Astra foglalatába, szóval kérjük szépen azt a bekötést részletesen leírni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
repa Elküldve Szeptember21, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2009 Sziasztok, Azt szeretném kérdezni, hogy az utángyártott BOSCH alkatrészekről mi a véleményetek? Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Szeptember21, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2009 Freeze boldog szülinapot! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantec Elküldve Szeptember21, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2009 T repa! A BOSCH "nem tud" utángyártott alkatrészt készíteni, mert gyári beszállító. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Szeptember21, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2009 Valahol keleten apró pici emberkék összerakják az alkatrészeket és ráírják,hogy BOSCH(vagy így BOCHS,vagy így BOHCS) :rolleyes: a Vaterán nézegettem a multkor fűrészeket és az egyik így volt hírdetve:Stihl fűrész ,de valójában nem az csak úgy rá van írva! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tommirra Elküldve Szeptember21, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2009 freeze-nek tortát vagy valami Link to comment Megosztás: More sharing options...
repa Elküldve Szeptember21, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2009 T repa! A BOSCH "nem tud" utángyártott alkatrészt készíteni, mert gyári beszállító. Értem, köszönöm. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Szeptember21, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2009 Sziasztok! A másik, hogy ti hogy vagytok az autómosóval, mi a véleményetek róla? Én első alkalommal ott mosattam a kocsit és utána mintha pókhálós lett volna. Lehet a mosó keféitől? Habár én használtan vettem a kocsit és valószínűleg már régen olyan, de ha lesz egyszer egy új autóm, akkor jó tudni az ilyesmit. Egyébként azóta kézzel mosom. És így látom az összes karcot. Freeze, emlékszel még a múltkori írásomra? Azóta találtam még pár "kisebb" csíkot az oldalán. -_- Egyszer kinyírom a tesómat. Előre is köszi a segítséget. :rolleyes: G. Ha jót akarsz magadnak, illetve a kocsinak <_< akkor ne vidd gépi mosóba, az elkoszolódott (szemcsékkel teli) kefék osszekarcolják a kocsit! Mossad kézzel, bővízzel szivaccsal aztán töröl át puha ronggyal és néha viaszold le! akkor tuti szép lesz :D Freeze boldog szülinapot! B) Ó köszönöm, hát csak észrevettétek :D freeze-nek tortát vagy valami Köszi neked is. Épp most érkeztem vissza Szerencsről, hazafelé gondolkodtam rajta, hogy beugrok hozzád legalább megnézem már a rég nem látott Weidlich házat is, de jött egy telefon és sietnem kellett. Mondjuk gondolkodtam rajta, hogy hogyan foglak megkeresni: " Jónapot! tommirrát keresem! " :D ;):D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tommirra Elküldve Szeptember21, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2009 ha úgy alakul, hogy erre jársz küldj privit aztán ütközünk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Szeptember21, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2009 ha úgy alakul, hogy erre jársz küldj privit aztán ütközünk. OK Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Szeptember21, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2009 freeze! Isten éltessen! ("Úgy elszaladt az idő, én meg itt maradtam fiatalon..." :rolleyes: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Szeptember21, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2009 freeze! Isten éltessen! ("Úgy elszaladt az idő, én meg itt maradtam fiatalon..." <_< ) Majd utólérsz! mi az az 5 év -_- B) :rolleyes: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsoma79 Elküldve Szeptember21, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2009 Sziasztok, valami kedves ember lelopta hátulról az Astra és az 1.6_16v felíratot. úgy döntöttem h nem kerül fel új rá...tán megint lelopná valami bunkó. a ragasztó maradványt mivel tüntessem el? valami konkrét szerre gondolok.. mi legyen h a fényezésben ne tegyek kárt? köszi!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Szeptember21, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2009 Én a másik Astráról denaturáltszesszel szedtem le(Opel 16V ,Futó Gabi kösz a tippet),szépen lejött a fényezést nem bántotta. Persze nem kell az egészet ráönteni! :rolleyes: Puha rongyot bemártottam és szép óvatosan törölgettem vele ,jó lett a végén,csak annyi a bibi,hogy ugye a fényezés már kopottabb volt ott ahol nem takarta a felirat és ha nagyon-nagyon alaposan közelről néztem meglátszott a felirat helye. Ja még valami azt tapasztaltam,hogy melegebb időben könnyebb leszedni a ragasztót,szóval használd ki a napos időt! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts