paja Elküldve Szeptember16, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2009 Az Opel elég sokszor feleslegesen lámpázik, amíg nem világít folyamatosan nem is kell vele foglalkozni..... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Szeptember16, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2009 Én azt nem értettem, amikor haverében kigyulladt a kis motorjelző lámpa, hogy akkor miért a sebességet (teljesítményt) korlátozta le, a fordulatot viszont nem? 110-nél többet nem ment az autó ilyenkor, de azt mind negyedikben, mind ötödikben (harmadikban nem próbáltuk), de a fordulatot simán felengedte leszabályzáshoz közel (X20DTL vagy Y20DTL, nemtudom fejből, ilyen 4500 felettig el lett forgatva 2->3 váltás előtt). Ha épp 110 felett volt, amikor jött a jelzés, akkor mintha visszaengedte volna a pedált a 110-nek megfelelő helyzetbe, finoman lassulni kezdett az autó. Illetve gyorsításkor se úgy húzott, mint normálisan, de az mondjuk érthető. Nekem az volna logikus ilyenkor, hogy a fordulatot is korlátozza, de ez szemmel láthatóan nem tette. Azthiszem amúgy a légtömegmérő miatt volt a jelzés, de ezt csak havertól hallottam, neki meg majdnem azt mondanak a szervízben, amit akarnak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Szeptember16, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2009 Minden esetre remélem hogy nem komoly a baj, azóta semmi probléma..... könnyen indul, nem ad fura hangot, minden ikon kialszik időben stb stb..... jah hogyan tudok képet belinkelni, megszeretném nektek mutatni szeretett Lujzámat :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Szeptember16, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2009 Pl. feltöltöd a képet a kepfeltoltes.hu-ra, majd az ott kapott linket megadod itt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Szeptember16, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2009 aha próbáltam de vhogy mégis csak a linked dobta be ide...... más: a ledes helyzetjelző izzóra haragszanak a rendőrök? Link to comment Megosztás: More sharing options...
NorbyAstraG Elküldve Szeptember16, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2009 Sziasztok.Egy elég fura dolog lehet a szekérrel.Világít a hibalámpám.De NINCS hiba!! ??Gondoltam rádugom az op-com-ot.Semmi.Itt már gyanús volt a dolog.Nah,haverhoz be az opelhez. Tech 2. SEMMI!!! Nincs tárolt hiba.Lehet hogy meghalt az óracsoportom? Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Szeptember16, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2009 Sziasztok.Egy elég fura dolog lehet a szekérrel.Világít a hibalámpám.De NINCS hiba!! ??Gondoltam rádugom az op-com-ot.Semmi.Itt már gyanús volt a dolog.Nah,haverhoz be az opelhez. Tech 2. SEMMI!!! Nincs tárolt hiba.Lehet hogy meghalt az óracsoportom? Ha meghalt,szólj,van egy belsőm,elvileg jó,oda tudom adni,ha rá lehet tanitani a kocsira..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
NorbyAstraG Elküldve Szeptember16, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2009 Ha meghalt,szólj,van egy belsőm,elvileg jó,oda tudom adni,ha rá lehet tanitani a kocsira..... Köszönöm segítséged.De remélem hogy csak valami kisebb zárlat van.7végén úgyis nekiesek bütykölni az ablaktörlő kart,mert vettem egy omega kart,és azon van állítható szakasz törlő,azt bekötöm,az órát meg ha már ott vagyok,ketté bontom,aztán kimérem a hibát,ha egyáltalán ott a hiba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Szeptember16, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2009 Köszönöm segítséged.De remélem hogy csak valami kisebb zárlat van.7végén úgyis nekiesek bütykölni az ablaktörlő kart,mert vettem egy omega kart,és azon van állítható szakasz törlő,azt bekötöm,az órát meg ha már ott vagyok,ketté bontom,aztán kimérem a hibát,ha egyáltalán ott a hiba. okés,ha kell szólj. jó bütyköléstet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
NorbyAstraG Elküldve Szeptember16, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2009 okés,ha kell szólj. jó bütyköléstet... Oksa.Előre is köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Szeptember17, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2009 aha próbáltam de vhogy mégis csak a linked dobta be ide...... más: a ledes helyzetjelző izzóra haragszanak a rendőrök? A szembejövők tuti haragszanak, még ha nem is mutatják ki mindig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Szeptember17, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2009 aha próbáltam de vhogy mégis csak a linked dobta be ide...... más: a ledes helyzetjelző izzóra haragszanak a rendőrök? Ha nem kék,akkor nem szoktak belekötni.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Szeptember17, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2009 Ha nem kék,akkor nem szoktak belekötni.. Hát akkor olyan megoldás kellene ami nem okoz gondot, de xenonra nem futja, milyen megoldás jöhet még szóba? Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Szeptember17, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2009 Hát akkor olyan megoldás kellene ami nem okoz gondot, de xenonra nem futja, milyen megoldás jöhet még szóba? A gyári lámpákkal mi a gond? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Szeptember17, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2009 A gyári lámpákkal mi a gond? Az ég világon semmi csak most van egy kis pénzem és szeretném csinosítgatni egy kicsit a gépet (gondoltam még lámpamaskra is azt nem tudom mennyire lehet forgalomba) csupán ezért sztnék..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Szeptember17, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2009 Azért KÍVÁNCSI LESZEK RÁ élőben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tommirra Elküldve Szeptember17, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2009 ha megköveztek is nekem az új seat-ra hasonlít Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Szeptember17, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2009 ha megköveztek is nekem az új seat-ra hasonlít Da azért Papp Tibor Fotós barátunknak lópirimpi a popójába, mert egyetlen normális külső egészalakos fotót nem tudott szegény gépsasról készíteni. Mindegyik ilyen torzítottorrú kutya effektusos széles látószögű kép. Talán egy van ami rendes az meg távoli Komolyan mondom, hogy és a sajátomról jobb képeket csináltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tommirra Elküldve Szeptember17, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2009 annyit azért mellé, hogy egy kiállításon nem lehet úgy fotózni... amúgy egyetértek Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Szeptember17, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2009 annyit azért mellé, hogy egy kiállításon nem lehet úgy fotózni... amúgy egyetértek Ez igaz, lehet, hogy nem volt hely távolabb menni. Akkor viszont sorry. Kár mert így mindig más képet mutat a kocsi mint a valóságban Link to comment Megosztás: More sharing options...
xXxGáborxXx Elküldve Szeptember17, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2009 Ha nem kék,akkor nem szoktak belekötni.. Én pont tegnap kaptam haveromtól kék, helyzetjelzőbe való ledeket. Kipróbáltam és jól áll a kocsinak. Ettől függetlenül ha nem használom önmagában, csak tompítottal akkor is bele szoktak kötni a rendőrök? (mert azért kicsit látni így is) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gusz Elküldve Szeptember17, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2009 Sziasztok! Uj vagyok itt. mikor 2 éve vettem egy astrát akkor olvasgattam itt és sok alap hibát találtampl.: jobb elsőlámpa párásodik... tegnap meg hogy a fűtésnál van egy fedlap ami nem mindig akar működni. szóval hasznos kis megszólalások. olvastam továbbá és ez érdekelne most hogy a hátsó ülés középső övét hogy szedjem ki a káttámlából??? Mert kicsit tulcsusztattam véletlen malőr folytán és nem tudom a fejtámla tartó gyűrüit kikiszedni. érdekelne még pest déli részénél nem tud valaki olcsószélvédőt?? mert sok rajta a kavics és decemberben vizsgázik. segitséget előre is köszi. gusztav-mkukacfreemail.hu is levéltár.:)köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Szeptember17, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2009 Hát a jobb első lámpáról én is tudnék beszélni. Elkezdett párásodni és mi volt a hiba oka? a lámpa mögötti "gumiharmónika" volt megrepedve........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gusz Elküldve Szeptember17, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2009 bocsi de lemaradt. vonó horgot is szeretnék 2.0 tdi 5 ajtós. ezért olyan hátsó dob is kéne amit nem kell majd lecserélnem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Szeptember17, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2009 Sziasztok! Uj vagyok itt. mikor 2 éve vettem egy astrát akkor olvasgattam itt és sok alap hibát találtampl.: jobb elsőlámpa párásodik... tegnap meg hogy a fűtésnál van egy fedlap ami nem mindig akar működni. szóval hasznos kis megszólalások. olvastam továbbá és ez érdekelne most hogy a hátsó ülés középső övét hogy szedjem ki a káttámlából??? Mert kicsit tulcsusztattam véletlen malőr folytán és nem tudom a fejtámla tartó gyűrüit kikiszedni. érdekelne még pest déli részénél nem tud valaki olcsószélvédőt?? mert sok rajta a kavics és decemberben vizsgázik. segitséget előre is köszi. gusztav-mkukacfreemail.hu is levéltár. :lol: köszi Ezt nem értem, miről is van szó pontosan? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts