PGA Elküldve Szeptember11, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2009 ugy néz ki hoznak Astra-F x16xel motorral felszerelt kocsit ide hibája 400km alatt 5 dl olaj fogyás kemény? motorgenerál..... Nah, annak tényleg bevérzett a torka... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Szeptember11, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2009 ugy néz ki hoznak Astra-F x16xel motorral felszerelt kocsit ide hibája 400km alatt 5 dl olaj fogyás kemény? motorgenerál..... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
panizzi Elküldve Szeptember11, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2009 Sziasztok, Most regisztráltam itt a fórumon. Pár hónapja vettem egy 2003-as 1.6-os G-s Astrát. Október elején jár le a műszakija és a minap lépte át a 100.000 km-t. Az a kérdésem, hogy miket érdemes/kell kicserélnem így 100.000 km után és műszaki előtt? Köszi ha megbízható forrásból van a kocsi, akkor 120e-ig csak olajat cserélnék én a GM olajra esküszöm (mert baromi olcsó :lol: ), 10w-40, 15e alatt egy cseppet sem evett belőle (most van benne 211000 kili) az 5w-t nem preferálom, az autóimnál az első 30e km után csak 10w-t rakattam bele, meg vagyok elégedve Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Szeptember11, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2009 ha megbízható forrásból van a kocsi, akkor 120e-ig csak olajat cserélnék én a GM olajra esküszöm (mert baromi olcsó :lol: ), 10w-40, 15e alatt egy cseppet sem evett belőle (most van benne 211000 kili) az 5w-t nem preferálom, az autóimnál az első 30e km után csak 10w-t rakattam bele, meg vagyok elégedve Akkor igen Nekem 77E van a kocsiban 5W 30 as és 1 decit sem evet 10.000 km alatt, bár ez twinport Link to comment Megosztás: More sharing options...
panizzi Elküldve Szeptember11, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2009 Akkor igen Nekem 77E van a kocsiban 5W 30 as és 1 decit sem evet 10.000 km alatt, bár ez twinport Létezik megbízható forrás, nem csak nepperworld :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Szeptember11, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2009 Létezik megbízható forrás, nem csak nepperworld :lol: Hogyne létezne... én is úgy vettem Link to comment Megosztás: More sharing options...
imiderecske Elküldve Szeptember12, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2009 Sziasztok! A Műszerfalnál a középső műanyagot h lehet kioperálni a helyéről? Ahol a rádiónak a kijelzője is van. Nem világít a kijelző azt akarom megnézni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
NorbyAstraG Elküldve Szeptember12, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2009 ugy néz ki hoznak Astra-F x16xel motorral felszerelt kocsit ide hibája 400km alatt 5 dl olaj fogyás kemény? motorgenerál..... Tudom nem ide tartozik,de volt régen egy Ford Sierra-m 1.8-as,abba havonta öntöttem a tescos Cartex vagy Carex? olajat.Ami ugye 4-vagy 5literes volt.Csak finoman mentem,és köd volt mögöttem :lol: :lol: :lol: A legkomolyabb,hogy amikor beindítottam a fűtést,bejött a füst az utastérbe,és megfulladtál.Hát szegény autó belét kitapostam 1 év alatt,de azért sajnálom :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Szeptember12, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2009 Tudom nem ide tartozik,de volt régen egy Ford Sierra-m 1.8-as,abba havonta öntöttem a tescos Cartex vagy Carex? olajat.Ami ugye 4-vagy 5literes volt.Csak finoman mentem,és köd volt mögöttem :lol: :lol: :lol: A legkomolyabb,hogy amikor beindítottam a fűtést,bejött a füst az utastérbe,és megfulladtál.Hát szegény autó belét kitapostam 1 év alatt,de azért sajnálom :lol: :P erről csak egy szó jut eszembe: ZÖLDKÁRTYA :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
NorbyAstraG Elküldve Szeptember12, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2009 erről csak egy szó jut eszembe: ZÖLDKÁRTYA :lol: :lol: Volt rajta :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Szeptember13, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2009 Sziasztok! A Műszerfalnál a középső műanyagot h lehet kioperálni a helyéről? Ahol a rádiónak a kijelzője is van. Nem világít a kijelző azt akarom megnézni. A műszerfal világítás nincs véletlenül levéve? A múltkor már írtam,én úgy jártam,hogy takarítás közben "véletlenül" letekertem a kendővel!Utána meg idegeskedtem,hogy miért nem világít a rádió kijelzője! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
imiderecske Elküldve Szeptember13, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2009 A műszerfal világítás nincs véletlenül levéve? A múltkor már írtam,én úgy jártam,hogy takarítás közben "véletlenül" letekertem a kendővel!Utána meg idegeskedtem,hogy miért nem világít a rádió kijelzője! :lol: Nem, nincs! Mondták itt hogy vmi izzó van kiégve. A rádiót ki kell szedni ahhoz hogy a műanyagot ki tudjam venni? Mert már a klima vezérlőt, hauzót mindent kiszedtem, csak rádiót nem, nincs hozzá olyan U alakú szegem, amivel kilehet húzni, meg amúgy is szorul, mer faternak van a kamionban csak nincs itthon :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Szeptember13, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2009 Nem, nincs! Mondták itt hogy vmi izzó van kiégve. A rádiót ki kell szedni ahhoz hogy a műanyagot ki tudjam venni? Mert már a klima vezérlőt, hauzót mindent kiszedtem, csak rádiót nem, nincs hozzá olyan U alakú szegem, amivel kilehet húzni, meg amúgy is szorul, mer faternak van a kamionban csak nincs itthon :S Én ugy szedtem ki a rádiót, hogy egy 2.5-es vagy 2-es hegesztőpálcárol leütögettem a bevonatot, meghajtottam U alakra és kiszedtem a rádiót. Nem egy nagy kunszt, de nem is kell hogy U alak legyen mert egy haverom 4 db popszeggel szedte ki :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Szeptember13, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2009 Köszi. Arra lennék még kíváncsi, hogy akinek Ecotec motorja van, mennyire eszi az olajat. Azt hallottam, hogy eléggé, szervízben azt mondták, hogy az Opel gyár szerint ezer km-enként akár 5 dl-t is megehet. Tapasztalat? Hy! Nekem ECOTEC van x14xe, de azt kell mondjam, hogy meg vagyok elégedve vele. A multkor olajcserétől olajcseréig, amit kicsit elhúztam (14000km) addig 8dl-t kellett utántöltenem ami szerintem korrekt. Castrol Magnatec 10w 40-et használok és az autó most jár 96600km-nél. Ja és persze azért én is szoktam neki küldeni. Hadd haladjon!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Szeptember13, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2009 Hy! Nekem ECOTEC van x14xe, de azt kell mondjam, hogy meg vagyok elégedve vele. A multkor olajcserétől olajcseréig, amit kicsit elhúztam (14000km) addig 8dl-t kellett utántöltenem ami szerintem korrekt. Castrol Magnatec 10w 40-et használok és az autó most jár 96600km-nél. Ja és persze azért én is szoktam neki küldeni. Hadd haladjon!!! :lol: Szintén x16xel motor, és csakúgy Castrol olajat használok és nekem sem kell töltögetnem Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Szeptember13, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2009 Hy! Nekem ECOTEC van x14xe, de azt kell mondjam, hogy meg vagyok elégedve vele. A multkor olajcserétől olajcseréig, amit kicsit elhúztam (14000km) addig 8dl-t kellett utántöltenem ami szerintem korrekt. Castrol Magnatec 10w 40-et használok és az autó most jár 96600km-nél. Ja és persze azért én is szoktam neki küldeni. Hadd haladjon!!! :lol: Ennyi fogyasztással ki lehet békülni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sziszka11 Elküldve Szeptember14, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2009 Sziasztok! A Műszerfalnál a középső műanyagot h lehet kioperálni a helyéről? Ahol a rádiónak a kijelzője is van. Nem világít a kijelző azt akarom megnézni. Szia, én is nemrég jártam így, aszittem biztosíték csere lesz, ki is szedtem asszem 3-at, mert pontosan nem tudtam melyik tarozik hozzá, de egyik sem volt kiégve. :lol: Visszaraktam és láss csodát, műxik! Asszem csak nem érintkezett rendesen. Üdv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sziszka11 Elküldve Szeptember14, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2009 Sziasztok! A Műszerfalnál a középső műanyagot h lehet kioperálni a helyéről? Ahol a rádiónak a kijelzője is van. Nem világít a kijelző azt akarom megnézni. Szia, én is nemrég jártam így, aszittem biztosíték csere lesz, ki is szedtem asszem 3-at, mert pontosan nem tudtam melyik tarozik hozzá, de egyik sem volt kiégve. :lol: Visszaraktam és láss csodát, műxik! Asszem csak nem érintkezett rendesen. Üdv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Szeptember14, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2009 Szia, én is nemrég jártam így, aszittem biztosíték csere lesz, ki is szedtem asszem 3-at, mert pontosan nem tudtam melyik tarozik hozzá, de egyik sem volt kiégve. :lol: Visszaraktam és láss csodát, műxik! Asszem csak nem érintkezett rendesen. Üdv. Szia, én is nemrég jártam így, aszittem biztosíték csere lesz, ki is szedtem asszem 3-at, mert pontosan nem tudtam melyik tarozik hozzá, de egyik sem volt kiégve. :lol: Visszaraktam és láss csodát, műxik! Asszem csak nem érintkezett rendesen. Üdv. Lassú a neted? Lassú a neted? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
K-G-za Elküldve Szeptember14, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2009 Szintén x16xel motor, és csakúgy Castrol olajat használok és nekem sem kell töltögetnem Szintén X16XEL zenél nálam is Castrollal kenegetve, de nekem 1500km után 2-3dl kellett bele. Bár 197000km van benne és nem mindig van tojás a GASpedál alatt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Szeptember14, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2009 Szintén X16XEL zenél nálam is Castrollal kenegetve, de nekem 1500km után 2-3dl kellett bele. Bár 197000km van benne és nem mindig van tojás a GASpedál alatt. :lol: Ez a Castrol jo választás volt szerintem nekem bejött :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Szeptember14, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2009 Ez a Castrol jo választás volt szerintem nekem bejött :lol: Nekem is Casrtol van benne 5W-30 as Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Szeptember14, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2009 Nekem most Valvoline 10W40 van benne,de a köv. cserekor Castrolt vagy a Mobil 1-et kap! Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Szeptember14, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2009 Nekem most Valvoline 10W40 van benne,de a köv. cserekor Castrolt vagy a Mobil 1-et kap! de abból is 10W-40 et tegyél bele, mert neked az a jóságos :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Szeptember14, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2009 Nem véletlen,hogy most is 10W40 van benne! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts