Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Üdv.

Most kicsit megijedtem ezzel a hamis-nem hamis olaj témával. Én is castrolt használo 6000ft körüli áron... :lol:

Ez benzineshez való lehet? Szimpinek tűnik árban is és még opel gm is ajánlja. Bár lehet dízelhez való????

Mobil Synt S 5w/40 4 liter7682Ft Extra nagyteljesítményű, SZINTETIKUS, üzemanyagtakarékos motorolaj. Alacsony viszkozitásszintjének köszönhetően könnyű futást és kiemelkedő hidegindítást biztosít. Kiválóan alkalmazható a modern, nagy teljesítményű motorokban, különösen turbófeltöltésű járművekben.

API SL/CF, ACEA A3/B3/B4, VW 502.00/505.00(1/97), BMW Longlife 98, Opel GM-LL-B-025

Jah tényleg ha megvan az olaj akkor is milyen? szintetikus vagy félszintetikus?

Elküldve

Köszi UHUHU ez nem a Hatvani opel szervíz hanem a Gödöllői Gaál,de úgy nézki keresek másikat mert én is k.vára soknak találtam a 26500ft-ot pláne úgy,hogy én viszek minden cuccot hozzá.Még egyszer köszi. :lol: Amúgy még csak 7600km van a vasban.

Elküldve
Mit kell egy 7600km-t futott autóhoz vinni?

hát max olaj, olajszűrő, pollenszűrő légszűrö...

Ez egy órás meló.. mármint a csere, még annyi se

Utoljára akkor dolgoztam ilyen brutál órabérért mikor Egerben kongáztam 10 percet egy országos rajzbiennálé megnyitóján 6E ft ért. :lol:

Elküldve
hát max olaj, olajszűrő, pollenszűrő légszűrö...

Ez egy órás meló.. mármint a csere, még annyi se

Utoljára akkor dolgoztam ilyen brutál órabérért mikor Egerben kongáztam 10 percet egy országos rajzbiennálé megnyitóján 6E ft ért. :lol:

hogy nem vinném szervízbe, az száz

olajcsere, szűrők otthon - csere

Elküldve
hogy nem vinném szervízbe, az száz

olajcsere, szűrők otthon - csere

én sem,amit én megcsinálok rajta,az meg van csinálva......

Elküldve
és integetsz egy pápát a garanciádnak.....ű

lecseréltem otthon az olajat a köztes periódusnál, utána garszervíz a teljes periódusnál, no problem

Elküldve

Sziasztok

Én se vinném mert megtudom én is csinálni az F astrámon is én csináltam mindig csak a garancia miatt kell mert van még egy év hátra.A Salgótarjáni opeltől kaptam email-t,hogy a munkadíj bruttó 12000ft na ez már barátibb összeg inkább ide viszem.

Köszi a segítséget :lol:

Elküldve
Sziasztok

Én se vinném mert megtudom én is csinálni az F astrámon is én csináltam mindig csak a garancia miatt kell mert van még egy év hátra.A Salgótarjáni opeltől kaptam email-t,hogy a munkadíj bruttó 12000ft na ez már barátibb összeg inkább ide viszem.

Köszi a segítséget :lol:

Én is a körül fizettem Szolnokon 2007-ben az 1 éves szervízre, és én is mindent vittem.

Elküldve

Én viszont ugy tudom,hogy ha nem is márkaszervizben szervizelteted a kocsit,nem gond,de mindenképpen megfelelő engedéllyel rendelkező szervizben kell csináltatni,és akkor van gari,de ez lehet hogy hülyeség...

Elküldve

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni!

Egy olyan kérdésem lenne, hogy g astrában a vezető ülést fel lehet cserélni az anyósüléssel? Átalakítás nélküli cserére gondolok.

Előre is köszönöm!!

Elküldve
Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni!

Egy olyan kérdésem lenne, hogy g astrában a vezető ülést fel lehet cserélni az anyósüléssel? Átalakítás nélküli cserére gondolok.

Előre is köszönöm!!

biztonsági öv csattját át kell rakni,övfeszitő patront.... nem tudom lehet e.

Elküldve

Érdeklődnék, hogy levegőszűrő csere előtt állok, érdemes -e sport szűrőt betenni, vagy nem sok "értelme" van.

Esetleg mivel lenne több vagy kevesebb a gép emiatt?

üdv

Elküldve
Érdeklődnék, hogy levegőszűrő csere előtt állok, érdemes -e sport szűrőt betenni, vagy nem sok "értelme" van.

Esetleg mivel lenne több vagy kevesebb a gép emiatt?

üdv

Ha sport szűrőt akarsz,akkor betétszűrőt érdemes venni,ami a gyári papír helyére bepasszol.A BMC illetve a K&N jó minőségű,árban 15000ft környéki.De csodát semmikép ne várj tőle.A direkt szűrő frankó hangot ad az autónak,de barkácsolás nélkül nem tudod megoldani,hogy ne a motor forró levegőjét szívja be.Én úgy tapasztalom,hogy 3000rpm környékén picivel jobb a rugalmassága(betétszűrő)de kb ennyi. :lol:

Elküldve
Ha sport szűrőt akarsz,akkor betétszűrőt érdemes venni,ami a gyári papír helyére bepasszol.A BMC illetve a K&N jó minőségű,árban 15000ft környéki.De csodát semmikép ne várj tőle.A direkt szűrő frankó hangot ad az autónak,de barkácsolás nélkül nem tudod megoldani,hogy ne a motor forró levegőjét szívja be.Én úgy tapasztalom,hogy 3000rpm környékén picivel jobb a rugalmassága(betétszűrő)de kb ennyi. :lol:

köszi szépen akkor maradok a gyárinál!

üdv

Elküldve
köszi szépen akkor maradok a gyárinál!

üdv

Na pont most akartam átolvasni a topikot, mert ezen agyaltam. Amit ajánlottak betétszürőt K&N 20 000 Ft lenne. Átlag 2500 Ft a "gyári" papír betét....

Nekem valamiért "eszi" a szürőket a gép. Hamar elkoszolja, nem bírja 10 000 km csereperiódust sem, pedig csak sima közúton közlekedek vele.....

Elküldve
Na pont most akartam átolvasni a topikot, mert ezen agyaltam. Amit ajánlottak betétszürőt K&N 20 000 Ft lenne. Átlag 2500 Ft a "gyári" papír betét....

Nekem valamiért "eszi" a szürőket a gép. Hamar elkoszolja, nem bírja 10 000 km csereperiódust sem, pedig csak sima közúton közlekedek vele.....

ÉN csak szimplán cserélem mert most vettem a gépet nem túl rég, és cserélek minden szűrőt, csak nem tudtam h ér-e nekem többet egy sportszűrő, de rájöttem h NEM!

üdv

Elküldve

A költségkalkulációnál a tisztító szettet is számold be. Én amikor nézegettem, akkor a szett ára volt majd annyi, mint egy papírszűrő, persze tisztításra leszámolva.

Elküldve
A költségkalkulációnál a tisztító szettet is számold be. Én amikor nézegettem, akkor a szett ára volt majd annyi, mint egy papírszűrő, persze tisztításra leszámolva.

Maradok a hagyományos papír szűrőnél!

by by

Elküldve

önmagában a sportszűrő jó népvakitás,ha rosszul van beszerelve,akkor még nagy bajt is okozhat,bekerül a por a motorba..... szerintem önmagában nem sok értelme van.

Elküldve
és integetsz egy pápát a garanciádnak.....ű

Hivatalosan igen, de sztem ha gyári alkatrészeket használsz, sosem jönnek rá hogy magad csináltad a cseréket. Ez persze csak tipp, nekem még soha nem volt garanciás autóm... :lol:

Elküldve

ismét időszerű a téma, a távirányítós kulcs "bőre" kellene nekem, a műanyag külső ház

opel_key.jpg

valaki említett egy vaterás arcot, akinél van, egyébiránt minden megoldás érdekel :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.