Stingray Elküldve Augusztus28, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2009 Sziasztok Opeles honfitársaim! Lenne egy qva nagy problémám :S Ma anyum kocsival ment dolgozni, és délután rám telefonál, h nemtudja elfordítani a kulcsot. Elsőnek azt hittem a kormányzár miatt nemtudja könnyen, de NEM. Utána mentem és amikor énis próbáltam elfordítani, nem ment. Kb 5perc hadakozás után sikerült elfordítanom a kulcsot. Mitől van ez, mi lehet a probléma?? Nincs kedvem a kulccsal hadakozni percekig mire el tom fordítani a kulcsot. Olyan mint ha nem megfelelő kulcs lenne vagy a kormányzár nem oldana ki. DE: ha nincs rajta a kormányzár is ua. ez a szitu :S Kezd idegesíteni? Mitévő legyek? A) WD40? B ) szedjem le a kormány oszlop burkolatát és nézzem meg h mi lehet a baj? Mit javasoltok, ti mint sokat látott opelesek? sad.gif(( Lécci aki tudja írja már meg h szerinte mi lehet a baj!!! Előre is köszönöm a segítőkészségeteket!!! Szia! Nálam volt már hasonló probléma... Először azt hittem valaki feltörte az autót és megpróbálta elfordítani a gyújtáskapcsoló betétjét. Azután rájöttem mi lehet a probléma... A kulcsot egy kicsit erőssebben kell befelé nyomni a zárba 1-2 alkalommal olyan irányba ahogy alapból is beleteszed,és amikor már erősebben nyomod,csak azután fordítod el gyújtás irányba. Remélem nálad is csak ennyi lesz a problem,és nem egyéb nyalánkság. Sok sikert a próbálgatáshoz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lecso Elküldve Augusztus28, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2009 Hello gondoltam megosztom veletek mekkora egy balfék lettem ma este fél 9 körül.. :lol: több mint 100e kilóméterrel a hátam mögött, rengeteg féle kocsit vezetve, parkolásból és tolatásból verhetetlen érzékkel megáldva (most komolyan :lol: ) úgy oda Qrtam az jobbelső alufelnit a padkának parkolás közben, hogy sírni tudnék... :lol: keskeny utca..sötét..féltve a kocsit minél közelebb akartam parkolni a padkához..és pont ott kilógott a fa gyökerétől a padkakő (1 db), ráadásul ott volt egy vízelfolyó is, persze lesüllyedve...és bakker pont sikerült belehajtanom...ami pont annyira volt mély, hogy a felnit odavágjam... még mindig nem tudok magamhoz térni...szép 7 centis nyúzás a felni peremén.. gondolom a felni teljes festése ami megoldás lehetne a problémára..persze akkor a többit is kellene az árnyalat miatt... óóóóó bakkker.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Augusztus29, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 Boldog szülinapot Uhuhu! Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Augusztus29, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 5 ajtósnak a hátsó ablaktörlője bármilyen 40cm-es lapáttal cserélhető, igaz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
starchild83 Elküldve Augusztus29, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 Boldog szülinapot Uhuhu! Ma van?! :lol: Akkor heppy börfdéj! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus29, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 köszönöm szépen srácok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tommirra Elküldve Augusztus29, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 uhuhu-nak tortát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Augusztus29, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 És még valakit, aki végre átírja neki az "autónélküli"-t! Monnyuk "Opelnélküli"-re v. "Opeltelen"-re. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
imiderecske Elküldve Augusztus29, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 Szia! Nálam volt már hasonló probléma... Először azt hittem valaki feltörte az autót és megpróbálta elfordítani a gyújtáskapcsoló betétjét. Azután rájöttem mi lehet a probléma... A kulcsot egy kicsit erőssebben kell befelé nyomni a zárba 1-2 alkalommal olyan irányba ahogy alapból is beleteszed,és amikor már erősebben nyomod,csak azután fordítod el gyújtás irányba. Remélem nálad is csak ennyi lesz a problem,és nem egyéb nyalánkság. Sok sikert a próbálgatáshoz! Időközben a WD40en meg tette a hatását :lol: Köszönöm a válaszodat!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stingray Elküldve Augusztus29, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 Boldog Süninapot uhuhu! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus29, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 köszönöm szépen a jókivánságot mindenkinek! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
api Elküldve Augusztus30, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2009 Sziasztok! Az lenne a kérdésem,legjobban UHUHU-hoz mert úgy tudom,hogy ő dolgozik OPEL szervízbe most lesz 1 éves az autó és vinni kellene szervizeltetni.Megkérdeztem a szalont ahol vettem az autót,hogy mennyibe kerülne a szervizelés ha én viszek mindent,azt írták,hogy a munkadíj 26500ft úgy,hogy nem adnak semmit nem tudom ez reális ár vagy egy kicsit túlzás?A munka amit elvégeznének a szűrők illetve az olajcsere meg féktisztítás fékmérés az autó alját megnéznék meg a fényezést és ennyi.Ennyi pénzért én tízszer megnézem.Akár hogy is számolom a garanciális szervizelés még így is 50000ft-ba jön ki,hogy én veszek meg mindent. Köszi a válaszokat előre is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus30, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus30, 2009 a hivatalos munkadíja nálunk egy 1 éves / 30 ezres reviziónak kb 10.000 Ft. a 25 az kicsit tulzás. ne vidd oda. keress másikat. egy 30.000 k m es revizio olyan 35 ezer forint, de a munkadíj akkor is annyi, csak a felhasznált anyagok mennyisége miatt drágább. egy 1 éves revizio kevés km-rel meg olyan 25 ezer forint. nálunk. hogy máshol mennyi azt nem tudom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus30, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus30, 2009 amugy a hatvani opelszervizről én idáig csak rosszat hallottam, olyan történeteket hallottam már, hogy felált a szőr a hátamon... Link to comment Megosztás: More sharing options...
starchild83 Elküldve Augusztus30, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2009 a hivatalos munkadíja nálunk egy 1 éves / 30 ezres reviziónak kb 10.000 Ft. a 25 az kicsit tulzás. ne vidd oda. keress másikat. egy 30.000 k m es revizio olyan 35 ezer forint, de a munkadíj akkor is annyi, csak a felhasznált anyagok mennyisége miatt drágább. egy 1 éves revizio kevés km-rel meg olyan 25 ezer forint. nálunk. hogy máshol mennyi azt nem tudom. Lassan nálam is itt a 15 ezres időszaki... :lol: I'll be in touch! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Augusztus30, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2009 Apy bithsday :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
istvan69 Elküldve Augusztus30, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2009 Üdv mindenkinek! Kellene egy tuti olajtipus a x14xe astrámba jelenleg GM 10/40-t használok, de honnan tudom hogy eredeti vagy nem? Egyébként pl:Castrol-ról is hallottam már hogy nem mindeggyik eredeti! Várom válaszotokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Augusztus30, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2009 Üdv mindenkinek! Kellene egy tuti olajtipus a x14xe astrámba jelenleg GM 10/40-t használok, de honnan tudom hogy eredeti vagy nem? Egyébként pl:Castrol-ról is hallottam már hogy nem mindeggyik eredeti! Várom válaszotokat. Helló, elég sokan dícsérték a SHELL Helixet, de itt egy link tudsz keresgélni: http://olajshop.hu/ üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
istvan69 Elküldve Augusztus30, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2009 Kössz a tippet. Egyébként mit tudsz arról hogy melyik eredeti és melyik nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Augusztus30, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2009 Kössz a tippet. Egyébként mit tudsz arról hogy melyik eredeti és melyik nem? Még én is új vagyok, de olvass visszább a "Olaj...." című topikban és választ kapsz, de egyébként létezik Opel márkanevű olaj is, de tapasztalatom nincs róla! Én vallószinűléeg Castrolt, vagy Shellt választok! üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
domber Elküldve Augusztus30, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2009 Sziasztok! Érdekelne valakinek lenne e tippe,egy 1.4 XEP motorral kapcsolatban,alig van benne 20 ezer km még,és néha indulásnál hidegen,gáz adásra egy pillanatra megtorpan,szoval nem a motor beindulásánál,hanem mikor az autoval el akarok indulni 1-es sebességben,kuplung szépen elenged mejad nyomom a gázt és megtorban pár másodpercre és utánna elkapja ujra és megy rendesen,de abban az idöben hiába nyomom neki jobban a gázpedált is egyszerüen semmi nem történik.Hiba lámpa és ilyenek semmi. Valami ötlet esetleg,mitöl lehet ez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus30, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus30, 2009 Sziasztok! Érdekelne valakinek lenne e tippe,egy 1.4 XEP motorral kapcsolatban,alig van benne 20 ezer km még,és néha indulásnál hidegen,gáz adásra egy pillanatra megtorpan,szoval nem a motor beindulásánál,hanem mikor az autoval el akarok indulni 1-es sebességben,kuplung szépen elenged mejad nyomom a gázt és megtorban pár másodpercre és utánna elkapja ujra és megy rendesen,de abban az idöben hiába nyomom neki jobban a gázpedált is egyszerüen semmi nem történik.Hiba lámpa és ilyenek semmi. Valami ötlet esetleg,mitöl lehet ez? ez ilyen. hideg, és túldúsit... ilyennel már énis találkoztam... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus30, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus30, 2009 Üdv mindenkinek! Kellene egy tuti olajtipus a x14xe astrámba jelenleg GM 10/40-t használok, de honnan tudom hogy eredeti vagy nem? nem lehet megmondani melyik az eredeti, melyik nem. ha márkaszervizben vetted akkor eredeti, ha nem akkor csak reménykedhetsz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Augusztus30, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2009 Miért van mindeki "ezzel az eredeti olajjal megáldva" Ha lecserélem egy másik jó minőségűre azt már nem is olyan "jó"? Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Augusztus30, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2009 Üdv. Most kicsit megijedtem ezzel a hamis-nem hamis olaj témával. Én is castrolt használo 6000ft körüli áron... :lol: Ez benzineshez való lehet? Szimpinek tűnik árban is és még opel gm is ajánlja. Bár lehet dízelhez való???? Mobil Synt S 5w/40 4 liter7682Ft Extra nagyteljesítményű, SZINTETIKUS, üzemanyagtakarékos motorolaj. Alacsony viszkozitásszintjének köszönhetően könnyű futást és kiemelkedő hidegindítást biztosít. Kiválóan alkalmazható a modern, nagy teljesítményű motorokban, különösen turbófeltöltésű járművekben. API SL/CF, ACEA A3/B3/B4, VW 502.00/505.00(1/97), BMW Longlife 98, Opel GM-LL-B-025 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts