starchild83 Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 Ez ez. Huh ez tuti, lehet benevezek egy ilyenre! :huh: Most váltózár jön, aztán ha marad cash akkor talán ez is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 A fogyasztást inkább csökkenteni szeretném, így sportdob kizárva. 8,5 alá csak akkor megy ha "tojásokat teszek" a gázpedál alá. Már 6 éves korában is elég rosz bőrben volt a gyári kipufogó ami rajta van, így vsz. a belseje is tré. Ha jól tudom ezért fogyaszthat többet. Azt viszont még nem sikerült eldöntenem hogy gyárit vegyek-e rá. Az utángyártottak több mint felébe kerülnek,de ha fele annyit sem bír....És akkor még itt van a fogyasztás kérdése. Amúgy a Bosal meg annyiba kerül mint a gyári (32e körül.). Bár ha mázlim van Bosalt tudok kicsit olcsóbban. Szóval azt mondod elvileg a Bosal bír annyit mint a gyári és nem fogyaszt vele többet? Ha belsejében zörög az elrohadt cucc, más a hangja, meg esetleg ki is fúj a csonknál, valóban érdemes cserélni. Ha van olcsóbb forrásod, mint a gyári, ezt a Bosal-t érdemes lehet bepróbálni, megbízható márka, van netes katalógusa, abból ki lehet szemezni, hogy melyik OK. A többit, amit fentebb említettél, mondjuk én nem ismerem, de ettől még azok is lehetnek jók. :lol: Ha az adott típushoz valót veszed meg, annak a tulajdonságai a gyárival meg kell egyezzenek, tehát - elvileg - a fogyasztásod nem nőhet önmagában attól, hogy nem GM-logóst teszel rá. A belül képződő nedvesség, meg mondjuk kívülről a só sajnos úgyis eszi mindegyiket, nehéz kisakkozni, hogy melyik gyártóé bír mondjuk egy évvel többet... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
K-G-za Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 Jó a story :lol: Azért ennyire nem kell parázni. Több G astrát is vezettem hosszabb ideig (kb. 5-öt, mind benzines), a mutató mindeggyikben ugyanezt a műsort játsza :P Az az érdekes, hogy amikor beesik a műszer a piros mélyére először, az csak optikai csalódás ^_^ Ha újraindítotod mint a windowst, vissza áll értelmesebb szintre. Én aztán indítgathatom kis barártom, nem megy az utánna sehova! Ha egyszer leesett akkor az ott is marad. B) Úgy szoktam meghatározni, hogy a sárga lámpa felvillanásától max 80 km-t tudok megtenni (közúton). A rekord pedig 730 km volt egy tankkal (Z14XE), ezután sem kért 48 L -t sem. Egyébként ez a "rövid" hatótáv eléggé bosszantó. Lehetett volna 60 L-es tankot alácsavarozni, az úttartásba úgysem szólt volna bele :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
K-G-za Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 Ez ez. Azért egy kicsit borsos az ára nem???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 Azért egy kicsit borsos az ára nem???? 40000Ft borsos? Szerintem meg épp hogy olcsó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
K-G-za Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 40000Ft borsos? Szerintem meg épp hogy olcsó... Kinek mi??? :lol: nekem ennyit nem ér :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 Kinek mi??? :lol: nekem ennyit nem ér :huh: Az egy dolog, hogy neked megéri-e, de a gyári az most egy Classic-ba úgy emlékszem, 150k körül van az összeállításnál, na az tényleg elég borsos. Amúgy meg mivel én ilyesmik fejlesztésével is foglalkozok, 40800Ft (főleg, hogy 34000+áfa) egy ilyenért nem sok. Persze ha otthon magadnak szabadidőben összerakod, akkor talán ki lehet a végén jönni 25000-ből (persze akkor nem lesz kézikönyv, beszerelési útmutató, stb.), de elmegy rá biztos két-három heted, ha amúgy vágod a témát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 Véletlen dupláztam Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 Kinek mi??? ^_^ nekem ennyit nem ér :huh: F-be a bontott gyári 10K körül megy. Egy ismerősöm szerint. Mondjuk én tőle ingyen kaptak annó :lol: Hogy ehezz képest jó-e az ár, majd mindenki eldönti. Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 Na, ma néztem... olajcsere után 4.000 km-el egy deci sem fogyott az olajból. Ez jó hír... Viszont kutyacsontot cserélnem kell a jobb oldalon Tudom, kit érdekel... :huh:... csakúgy leírtam Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 ... Tudom, kit érdekel... ^_^... csakúgy leírtam :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
imiderecske Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 Köszönöm szépem mindenkinek aki válaszolt és hozzászólt a kérdésemhez!!! Nagyon sok, és hasznos információval látott már el ez a fórum! Éljen az Opel fórum! Ja és mindenkinek további Balesetmentes közlekedést kívánok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 Köszönöm szépem mindenkinek aki válaszolt és hozzászólt a kérdésemhez!!! Nagyon sok, és hasznos információval látott már el ez a fórum! Éljen az Opel fórum! Ja és mindenkinek további Balesetmentes közlekedést kívánok! Magának is Imrebátyám! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomi 1.6 Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 Ez ez. "Ennek a BC-nek a forgalmazása 2009. májusban befejeződött. 2009 végére forgalomba kerül az utódja, ami már márkafüggetlen lesz, és jóval többet tud elődjénél! Részletek itt a honlapon később." Link to comment Megosztás: More sharing options...
imiderecske Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 "Ennek a BC-nek a forgalmazása 2009. májusban befejeződött. 2009 végére forgalomba kerül az utódja, ami már márkafüggetlen lesz, és jóval többet tud elődjénél! Részletek itt a honlapon később." De attól még lehet rendelni szerintetek Opelhez? Vagy jelenleg egyáltalán nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ErdAn Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 Ha belsejében zörög az elrohadt cucc, más a hangja, meg esetleg ki is fúj a csonknál, valóban érdemes cserélni. Ha van olcsóbb forrásod, mint a gyári, ezt a Bosal-t érdemes lehet bepróbálni, megbízható márka, van netes katalógusa, abból ki lehet szemezni, hogy melyik OK. A többit, amit fentebb említettél, mondjuk én nem ismerem, de ettől még azok is lehetnek jók. B) Ha az adott típushoz valót veszed meg, annak a tulajdonságai a gyárival meg kell egyezzenek, tehát - elvileg - a fogyasztásod nem nőhet önmagában attól, hogy nem GM-logóst teszel rá. A belül képződő nedvesség, meg mondjuk kívülről a só sajnos úgyis eszi mindegyiket, nehéz kisakkozni, hogy melyik gyártóé bír mondjuk egy évvel többet... :lol: Köszi, azt hiszem egyre inkább hajlok a BOSAL felé. (Állítólag több gyárnak a beszállítója) A hátsó dob külső lemeze már 2 éve lerohadt. Szerintem nem zajos, de a kimenő cső felett van egy pici lyuk, aminél picit kifúj. A felfogatás heggesztésénél elég rozsdás,ezért oda(körbe)fogattam fémszalaggal. :huh: Én még simán eljárnék vele de nemhiszem hogy műszakin díjaznák,meg a zöldkártyán se... Ha esetleg van még valakinek tapasztalata utángyártottal ne tartsa magában. ^_^ Tudja v.ki hogy be lehet-e valahogy képet szúrni a vágólapról privát üzenetbe? Link to comment Megosztás: More sharing options...
imiderecske Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 Srácok! Rövidesen 130.000km lesz a kocsiban. Az lenne a kérdésem,hogy honnan tudnék venni elfogadható árban 5literes kiszerelésű motor olajat, olaj-lég-pollen szűrőt? Akkor még elől akarok cserélni féktárcsát, betéttel, ezeket hol tudom beszerezni szintén yoo árban??? Várom akár itt, akár privátban a válaszotokat!! Köszönöm Ja X14XE G Caravan-ba kellene 1999.januári kiadás Majdnem elfelejtettem, klímás a kocsi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Filewalker Elküldve Augusztus19, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2009 Srácok! Rövidesen 130.000km lesz a kocsiban. Az lenne a kérdésem,hogy honnan tudnék venni elfogadható árban 5literes kiszerelésű motor olajat, olaj-lég-pollen szűrőt? Akkor még elől akarok cserélni féktárcsát, betéttel, ezeket hol tudom beszerezni szintén yoo árban??? Várom akár itt, akár privátban a válaszotokat!! Köszönöm Ja X14XE G Caravan-ba kellene 1999.januári kiadás Majdnem elfelejtettem, klímás a kocsi! Olaj+szűrő pl www.olajshop.hu, a többit érdemes lehet megnézni a vaterán. Link to comment Megosztás: More sharing options...
panizzi Elküldve Augusztus19, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2009 Olaj+szűrő pl www.olajshop.hu, a többit érdemes lehet megnézni a vaterán. van valami fejlemény? Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Augusztus19, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2009 Érdeklődés szinten 130-nál mennyit forog a Z16XEP főtengelye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Augusztus19, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2009 Érdeklődés szinten 130-nál mennyit forog a Z16XEP főtengelye? Attól függ hányas fokozatban :huh: :lol: Nekem Z16XEP van. ~4000nél 140Km/h 5.ben Tehát ~3714-et forog 130 nál Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Augusztus20, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2009 tegnap este k jó műsor volt a spektrumon. azt mutatták be, hogy tesztelik a sorozatgyártásra szánt kocsikat -40 fokba. kemény dolgokat bírtak ki. visszanéztem a tv músort Jégpilóta volt a műsor neve. aki tudja nézze meg tuti lesz ismétlés Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantec Elküldve Augusztus20, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2009 Spektrum 2009. szeptember 5. 9:15 Fagy-állók Jégpilóta Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Augusztus20, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2009 most én álltam rá chip tuningra megjött tegnap a cuccos viszi az opeleket meg a vw 1.9 tdi-ket majd most kiprobálom mit tud.... Köszönöm a tegnapi átvizsgálást :lol: :huh: A klíma-projectet pedig majd megbeszéljük. Képzeld el az a srác aki tegnap velem volt friss jogsija van és nagyon jó barátom. Mondta, hogy had vezessen, mondom oké. Hát nem neki tolatott a villanyoszlopnak ott előttetek. Kicsit behorpadt a hátsó ajtó meg a lökköst nyomta meg. ^_^ B) :P Az idegbaj egyből elkapott megszidtam mint az állat utána már nem is akart vezetni. Nagyon sajnálom az autót :lol: Most majd karosszériást fogok keresni aztán meg kell csináltatni ő meg kifizeti. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Augusztus20, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2009 Köszönöm a tegnapi átvizsgálást :lol: :huh: A klíma-projectet pedig majd megbeszéljük. Képzeld el az a srác aki tegnap velem volt friss jogsija van és nagyon jó barátom. Mondta, hogy had vezessen, mondom oké. Hát nem neki tolatott a villanyoszlopnak ott előttetek. Kicsit behorpadt a hátsó ajtó meg a lökköst nyomta meg. ^_^ B) :P Az idegbaj egyből elkapott megszidtam mint az állat utána már nem is akart vezetni. Nagyon sajnálom az autót :lol: Most majd karosszériást fogok keresni aztán meg kell csináltatni ő meg kifizeti. van itt karroszériás aki nagyon korrekt és minöségi.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts