Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról

uhuhu

Recommended Posts

A fogyasztást inkább csökkenteni szeretném, így sportdob kizárva. 8,5 alá csak akkor megy ha "tojásokat teszek" a gázpedál alá. Már 6 éves korában is elég rosz bőrben volt a gyári kipufogó ami rajta van, így vsz. a belseje is tré. Ha jól tudom ezért fogyaszthat többet.

Azt viszont még nem sikerült eldöntenem hogy gyárit vegyek-e rá. Az utángyártottak több mint felébe kerülnek,de ha fele annyit sem bír....És akkor még itt van a fogyasztás kérdése. Amúgy a Bosal meg annyiba kerül mint a gyári (32e körül.). Bár ha mázlim van Bosalt tudok kicsit olcsóbban.

Szóval azt mondod elvileg a Bosal bír annyit mint a gyári és nem fogyaszt vele többet?

Ha belsejében zörög az elrohadt cucc, más a hangja, meg esetleg ki is fúj a csonknál, valóban érdemes cserélni. Ha van olcsóbb forrásod, mint a gyári, ezt a Bosal-t érdemes lehet bepróbálni, megbízható márka, van netes katalógusa, abból ki lehet szemezni, hogy melyik OK. A többit, amit fentebb említettél, mondjuk én nem ismerem, de ettől még azok is lehetnek jók. :lol:

Ha az adott típushoz valót veszed meg, annak a tulajdonságai a gyárival meg kell egyezzenek, tehát - elvileg - a fogyasztásod nem nőhet önmagában attól, hogy nem GM-logóst teszel rá.

A belül képződő nedvesség, meg mondjuk kívülről a só sajnos úgyis eszi mindegyiket, nehéz kisakkozni, hogy melyik gyártóé bír mondjuk egy évvel többet... :huh:

Megosztás:

Jó a story :lol:

Azért ennyire nem kell parázni. Több G astrát is vezettem hosszabb ideig (kb. 5-öt, mind benzines), a mutató mindeggyikben ugyanezt a műsort játsza :P

Az az érdekes, hogy amikor beesik a műszer a piros mélyére először, az csak optikai csalódás ^_^ Ha újraindítotod mint a windowst, vissza áll értelmesebb szintre.

Én aztán indítgathatom kis barártom, nem megy az utánna sehova! Ha egyszer leesett akkor az ott is marad. B)

Úgy szoktam meghatározni, hogy a sárga lámpa felvillanásától max 80 km-t tudok megtenni (közúton). A rekord pedig 730 km volt egy tankkal (Z14XE), ezután sem kért 48 L -t sem. Egyébként ez a "rövid" hatótáv eléggé bosszantó. Lehetett volna 60 L-es tankot alácsavarozni, az úttartásba úgysem szólt volna bele :huh:

Megosztás:

Kinek mi??? :lol: nekem ennyit nem ér :huh:

Az egy dolog, hogy neked megéri-e, de a gyári az most egy Classic-ba úgy emlékszem, 150k körül van az összeállításnál, na az tényleg elég borsos. Amúgy meg mivel én ilyesmik fejlesztésével is foglalkozok, 40800Ft (főleg, hogy 34000+áfa) egy ilyenért nem sok. Persze ha otthon magadnak szabadidőben összerakod, akkor talán ki lehet a végén jönni 25000-ből (persze akkor nem lesz kézikönyv, beszerelési útmutató, stb.), de elmegy rá biztos két-három heted, ha amúgy vágod a témát.

Megosztás:

Ha belsejében zörög az elrohadt cucc, más a hangja, meg esetleg ki is fúj a csonknál, valóban érdemes cserélni. Ha van olcsóbb forrásod, mint a gyári, ezt a Bosal-t érdemes lehet bepróbálni, megbízható márka, van netes katalógusa, abból ki lehet szemezni, hogy melyik OK. A többit, amit fentebb említettél, mondjuk én nem ismerem, de ettől még azok is lehetnek jók. B)

Ha az adott típushoz valót veszed meg, annak a tulajdonságai a gyárival meg kell egyezzenek, tehát - elvileg - a fogyasztásod nem nőhet önmagában attól, hogy nem GM-logóst teszel rá.

A belül képződő nedvesség, meg mondjuk kívülről a só sajnos úgyis eszi mindegyiket, nehéz kisakkozni, hogy melyik gyártóé bír mondjuk egy évvel többet... :lol:

Köszi, azt hiszem egyre inkább hajlok a BOSAL felé. (Állítólag több gyárnak a beszállítója)

A hátsó dob külső lemeze már 2 éve lerohadt. Szerintem nem zajos, de a kimenő cső felett van egy pici lyuk, aminél picit kifúj.

A felfogatás heggesztésénél elég rozsdás,ezért oda(körbe)fogattam fémszalaggal. :huh: Én még simán eljárnék vele de nemhiszem hogy műszakin díjaznák,meg a zöldkártyán se...

Ha esetleg van még valakinek tapasztalata utángyártottal ne tartsa magában. ^_^

Tudja v.ki hogy be lehet-e valahogy képet szúrni a vágólapról privát üzenetbe?

Megosztás:

Srácok!

Rövidesen 130.000km lesz a kocsiban.

Az lenne a kérdésem,hogy honnan tudnék venni elfogadható árban 5literes kiszerelésű motor olajat, olaj-lég-pollen szűrőt?

Akkor még elől akarok cserélni féktárcsát, betéttel, ezeket hol tudom beszerezni szintén yoo árban???

Várom akár itt, akár privátban a válaszotokat!!

Köszönöm

Ja X14XE G Caravan-ba kellene

1999.januári kiadás

Majdnem elfelejtettem, klímás a kocsi!

Megosztás:

Srácok!

Rövidesen 130.000km lesz a kocsiban.

Az lenne a kérdésem,hogy honnan tudnék venni elfogadható árban 5literes kiszerelésű motor olajat, olaj-lég-pollen szűrőt?

Akkor még elől akarok cserélni féktárcsát, betéttel, ezeket hol tudom beszerezni szintén yoo árban???

Várom akár itt, akár privátban a válaszotokat!!

Köszönöm

Ja X14XE G Caravan-ba kellene

1999.januári kiadás

Majdnem elfelejtettem, klímás a kocsi!

Olaj+szűrő pl www.olajshop.hu, a többit érdemes lehet megnézni a vaterán.

Megosztás:

most én álltam rá chip tuningra megjött tegnap a cuccos viszi az opeleket meg a vw 1.9 tdi-ket

majd most kiprobálom mit tud....

Köszönöm a tegnapi átvizsgálást :lol: :huh: A klíma-projectet pedig majd megbeszéljük.

Képzeld el az a srác aki tegnap velem volt friss jogsija van és nagyon jó barátom. Mondta, hogy had vezessen, mondom oké. Hát nem neki tolatott a villanyoszlopnak ott előttetek. Kicsit behorpadt a hátsó ajtó meg a lökköst nyomta meg. ^_^ B) :P Az idegbaj egyből elkapott megszidtam mint az állat utána már nem is akart vezetni. Nagyon sajnálom az autót :lol: Most majd karosszériást fogok keresni aztán meg kell csináltatni ő meg kifizeti.

Megosztás:

Köszönöm a tegnapi átvizsgálást :lol: :huh: A klíma-projectet pedig majd megbeszéljük.

Képzeld el az a srác aki tegnap velem volt friss jogsija van és nagyon jó barátom. Mondta, hogy had vezessen, mondom oké. Hát nem neki tolatott a villanyoszlopnak ott előttetek. Kicsit behorpadt a hátsó ajtó meg a lökköst nyomta meg. ^_^ B) :P Az idegbaj egyből elkapott megszidtam mint az állat utána már nem is akart vezetni. Nagyon sajnálom az autót :lol: Most majd karosszériást fogok keresni aztán meg kell csináltatni ő meg kifizeti.

van itt karroszériás aki nagyon korrekt és minöségi....

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.