Jim Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 nem a csajok után kellene rohangálni :wink: Lebuktam? :oops: :( :wink: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 Opel Danubia honlapján találtam Astra Classic II alatt: "195 / 65 R 15 gumik" :arrow: ezt elírték nem? mert nekem 195/60-as van Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 igérem nemsokára ! igazat megvalva gondolkoztam h egy 20 éves kissé rozsdás de örökifjú asconával "érdemes" -e..... aztán persze rájöttem h igen.... Fóton be akartam lépni csak épp akkor ment tönkre a vízpumpám igy nem tudtam elmenni.... A Klubtagságnak nem feltétele a rozsdamentesség, és nem csak 10 év alatti ótóval lehet klubtagnak lenni! :roll: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 Opel Danubia honlapján találtam Astra Classic II alatt: "195 / 65 R 15 gumik" :arrow: ezt elírték nem? mert nekem 195/60-as van Biztos elírták: 195/60 a jó méret... Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 Csáó nyuszifül! Itt vagy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 Csáó nyuszifül! Itt vagy? Szia! itt vagyok! mi a helyzet felétek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 Szia! itt vagyok! mi a helyzet felétek? A helyzet az, hogy május 27-29 között nagy 3 napos Opeles buli lesz Soltvadkerten! Nézd meg ezt: http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?p=65...ighlight=#65472 Ugye jössz te is? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 A helyzet az, hogy május 27-29 között nagy 3 napos Opeles buli lesz Soltvadkerten! Nézd meg ezt: http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?p=65...ighlight=#65472 Ugye jössz te is? :roll: láttam már a részleteket. tegnap elolvastam. csábító az ajánlat, de nincs kivel mennem.ez az igazság. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 láttam már a részleteket. tegnap elolvastam. csábító az ajánlat, de nincs kivel mennem.ez az igazság. :( nyuszmuszt kéne rávenni, és akkor ti ketten jól ellennétek... :wink: Amúgy jöhetsz egyedül is. Gondolom megoldható, hogy lányok között aludj... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 nyuszmuszt kéne rávenni, és akkor ti ketten jól ellennétek... :wink: Amúgy jöhetsz egyedül is. Gondolom megoldható, hogy lányok között aludj... Ha megyek nem alvással akarom tölteni az idQt! :lol: :D de egyébként gyorsan aklimatizálódó tipus vagyok :( nem válogatok :D csak kicsit félénk, mert sz... bekerülni egyedül egy már jól összeszokott csapatba, nem gondolod? Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 Vagy nem ez a gond? Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 Ha megyek nem alvással akarom tölteni az idQt! :( :lol: de egyébként gyorsan aklimatizálódó tipus vagyok :( nem válogatok :D csak kicsit félénk, mert sz... bekerülni egyedül egy már jól összeszokott csapatba, nem gondolod? Mi is csak nemrég ismertük meg egymást, G Astrások. Nem késtél le semmiről... :wink: Én picit régebb óta vagyok, de még én is újnak számítok, még én sem ismerek mindenkit... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 Vagy nem ez a gond? Mire gondolsz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 Mire gondolsz? Már nem érvényes eme kérdésem... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 Mi is csak nemrég ismertük meg egymást, G Astrások. Nem késtél le semmiről... :wink: Én picit régebb óta vagyok, de még én is újnak számítok, még én sem ismerek mindenkit... nem úgy tünt a fórumon, de igy már nyugodtabb vagyok :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 nem úgy tünt a fórumon, de igy már nyugodtabb vagyok :wink: A fórumon sem annyira régről ismerjük egymást, élőben pláne! Fóton találkoztunk élőben először, G Astrások. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április19, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Április19, 2005 nem úgy tünt a fórumon, de igy már nyugodtabb vagyok :wink: szóval jössz soltvadkertre? Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 szóval jössz soltvadkertre? Jön és kész! Eldöntöttem helyette... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 Jön és kész! Eldöntöttem helyette... :roll: Köszi :oops: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 Épp most készülök fenekestül felforgatni az életem, fejjel menni a falnak, azaz ezektöl függ, ha még megmaradok addigra akkor.... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 Köszi :oops: :( Nem akarom ám rád erőszakolni... :smt065 :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 Épp most készülök fenekestül felforgatni az életem, fejjel menni a falnak, azaz ezektöl függ, ha még megmaradok addigra akkor.... :( Mesélj! Persze csak amit meg szeretnél osztani velünk... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 Nem akarom ám rád erőszakolni... :smt065 :wink: Káááár!!! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 Mesélj! Persze csak amit meg szeretnél osztani velünk... Fönök nyaggat, én meg nem állok kötélnek, így lehet búcsú lesz a vége :( de sajna annyira kész avgyok hogy akár ezt az áldozatot is megéri. úgygogy most pályázok.már csütörtökön megyek is meghallgatásra ugyhogy Uhuhu sorstársa leszek, mármint ami a felmondási idQt illeti :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 Káááár!!! :wink: :( :( Akkor jössz és punktum! :!: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts