Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról

uhuhu

Recommended Posts

Sziasztok.Látom elég kapósak ezek a G Astra-k. Nekem is gyári riasztóm van,meg immo.Ezeket akkor könnyebb elvinni mint egy utólagosan beszerelt riasztós autót? Riasztóban szerintem a Pajzs a legjobb,de az meg horror.

az a baj hogy én pár autóból kitudom iktatni az immot szoftveresen de nem csinálom senkinek.......még rokonnak sem

de ezek a loposok csak ecut visznek amiből ki van ütve

és a zárat eltörik

azt utána megy

a gyári riasztót 10 mp alatt lehet hatástalanitani sajnos..........

multhét hétfőn voltak nálam ecut hozni hogy iktassam ki a zimmot belöle peugeot 206 volt de azt adták elő hogy beletört a kulcs és nem akarnak venni kulcsot mert akkor tanitani kell a az immohoz

mondtam nekik van pár percük hogy elünjenek mert bajok lesznek érdekes elmentek egyböl 3 kigyurt tetkos fiatal srác volt többet sem láttam és érdekes este 11 kor jönnek be hozzám de honnan tudnak rólam mert ilyet nem csinál szerviz de én alapból nem csinálok senkinek.....

Megosztás:

az a baj hogy én pár autóból kitudom iktatni az immot szoftveresen de nem csinálom senkinek.......még rokonnak sem

és a zárat eltörik

azt utána megy

multhét hétfőn voltak nálam ecut hozni hogy iktassam ki a zimmot belöle peugeot 206 volt de azt adták elő hogy beletört a kulcs és nem akarnak venni kulcsot mert akkor tanitani kell a az immohoz

mondtam nekik van pár percük hogy elünjenek mert bajok lesznek érdekes elmentek egyböl 3 kigyurt tetkos fiatal srác volt többet sem láttam és érdekes este 11 kor jönnek be hozzám de honnan tudnak rólam mert ilyet nem csinál szerviz de én alapból nem csinálok senkinek.....

"vesznek" a "bontóban" immoval együtt egy kulcsot és ecu-t

nem is kell kiütni semmit sem

Megosztás:

Sziasztok.Látom elég kapósak ezek a G Astra-k. Nekem is gyári riasztóm van,meg immo.Ezeket akkor könnyebb elvinni mint egy utólagosan beszerelt riasztós autót? Riasztóban szerintem a Pajzs a legjobb,de az meg horror.

a Pajzs szerintem egy margeting vakítás, én nem adnék ennyi pénzt érte

gyári riasztóval az a baj, hogy az ajtózár kikapcsolja, ha nyitod (nem távirányítóval)

Megosztás:

Hát egy hónapja bent sem volt a fórumon, szóval szerintem nem. :huh:

Az is lehet – ne így legyen –, hogy már darabokban van, és főbb alkatrészenként elpasszolták, a kezük törjön le... Szerintem a G Astra is belépett abba a korba, hogy szétdobva jobban el lehet adni, mivel sok van belőle, és a szűk pénztárca miatt van kereslet a „jóárasított” alkatrészekre...

Megosztás:

Most jöttem a rendőrségről, mit mondjak, nem találok szavakat. A páromra még most is rájön a sírás ha rágondol. Egy rohadt mukkanást nem hallottunk, hogy a picsába nyitották úgy ki hogy nem szólt a riasztó? Rám jár a rúd...szilveszterkor a lökhárítót lopták el róla, júniusban feltörték, mostmeg elvitték. Ha meglátom a kulcsát, könybe lábad a szemem, pláne ha arra gondolok hogy most bonják szét....

Megosztás:

Most jöttem a rendőrségről, mit mondjak, nem találok szavakat. A páromra még most is rájön a sírás ha rágondol. Egy rohadt mukkanást nem hallottunk, hogy a picsába nyitották úgy ki hogy nem szólt a riasztó? Rám jár a rúd...szilveszterkor a lökhárítót lopták el róla, júniusban feltörték, mostmeg elvitték. Ha meglátom a kulcsát, könybe lábad a szemem, pláne ha arra gondolok hogy most bonják szét....

Legtöbbünknek az eddigi élete kemény munkájának (egyik) gyümölcse az autó, ezért is nehéz felállni a veszteségből... Azért még ne vessétek el a reményt, hátha... :huh:

Megosztás:

és a zárat eltörik

azt utána megy

Hát innen a forumról...

Megosztás:

és a zárat eltörik

azt utána megy

Szóval ha rakatok bele egy másik riasztót,ami immos ,akkor nehezebb dolguk lessz?És a gyári riasztót csak szét kell húzni,és ennyi?

Megosztás:

Szóval ha rakatok bele egy másik riasztót,ami immos ,akkor nehezebb dolguk lessz?És a gyári riasztót csak szét kell húzni,és ennyi?

Szerintem a sima - hagyományos értelemeben vett - riasztók sokat nem érnek (persze kiegészítésként lehet bele rakni). Jobb ha vmi indítást akadályozó eszköz van benne, amit csak te tudsz, hogy mit, hogyan kell megérinteni, kapcsolni, stb. Én is ilyen transzponderes cuccot rakattam bele, van szervíz állása és amíg egy kis lapocskát nem helyezek egy bizonyos helyre, addig se kép se hang a kocsiban (ezt persze lehet rablásgátlóval kombinálni, de én úgy voltam vele, hogy legyen csak minél egyszerűbb). Kollégámat is rábeszéltem egy ilyenre - azóta áldja a nevem. Ellopták a kocsiját - 2 napig legalábbis azt hitte - majd megtalálták pár utcával odébb. Lejtős utcában parkolt - onnét elvitték, de csak gurulni tudtak vele, elindítani nem, otthagyták.

Megosztás:

Szerintem a legegyszerűbb megoldás az úgynevezett tatu. Ez egy inditást szakitó relé,bárhová el lehet helyezni,és bármilyen szálat meg lehet szakitani vele,az a lényeg,hogy ne a kormányoszlop alatt legyen megvágva a szál. Nekem ez van benne,eddig nem tudta elinditani az sem,akinek megmutattam hogy hogyan kell....

Megosztás:

Ismerös autojában,egy vezeték van megszakitva a motortérben,(üzemanyagszivattyué) bent egy kis kapcsoloval elrejtve.

Másik haver azt mondja ha olyan helyre megy motortérböl egy relét kivesz kb 2 perc...és ennyi....auto nem indul

Persze ha elhuzzák,vagy tréler akkor mindez hiába

Megosztás:

Ismerös autojában,egy vezeték van megszakitva a motortérben,(üzemanyagszivattyué) bent egy kis kapcsoloval elrejtve.

Másik haver azt mondja ha olyan helyre megy motortérböl egy relét kivesz kb 2 perc...és ennyi....auto nem indul

Persze ha elhuzzák,vagy tréler akkor mindez hiába

Ritkán állnak neki ilyen értékű kocsinak trélerrel. Nem ér annyit a bukás lehetősége,ha nem tudja lábon elvinni,otthagyja,van másik.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.