Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról

uhuhu

Recommended Posts

Én meg közben ma délelőtt átléptem 10 e km-t! :(

So far so good! :hiya:

castrol olaj még mindig bírja, nem igen csipegetett belőle, létezhet ez? 5 e-nél volt csere.

Nekem 73 E van a gépben (Z16XEP) és az elmúlt 8E km alatt nem evett egy decit sem.. szóval lehet. Nem tudom , hogy mitől de úgy tűnik a twinport motorok nem eszik az olajat

Ha már a mosásánál tartunk...... :)

Miből van ez az autó? Tükörből? a most már tényleg veszek viaszt :P .... bjutifúúúl

Megosztás:

Ma készültek telóval a képek, nem is annyira lettek jók..... :( Vasárnapi meló közben szakítottam időt a kocsimosásra... :hiya:

Minden évben kap 1 gépi polírt, ez a fény még a tavalyi.... :P Lassan megkapja az ideit. A gépi mosót messze kerülöm...

Ennyi. :)

Megosztás:

Ma készültek telóval a képek, nem is annyira lettek jók..... :( Vasárnapi meló közben szakítottam időt a kocsimosásra... :hiya:

Minden évben kap 1 gépi polírt, ez a fény még a tavalyi.... :P Lassan megkapja az ideit. A gépi mosót messze kerülöm...

Azt én is :lol:

Megosztás:

ez a metall szürke hálás szín. Ha koszos akkor sem tűnik fel nagyon.

Előző F-em volt hasonló színű

P1010109.jpg

most valahol Székesfehérvár környékén szaladozik...

szóval neki nem jó a fehérvári fagyizás témakör a rendszer kiégetésére :)

Megosztás:

ÉS hányszor políroztattad már? gondolom a végtelenségig nem lehet polírozgatni mert elkopik.

Hány Polírozást visel el egy gyári fény?

Kb mennyibe van egy komplett gépi polír?

Megosztás:

ÉS hányszor políroztattad már? gondolom a végtelenségig nem lehet polírozgatni mert elkopik.

Itt felénk 10-15-ért csinálnak egy komplett gépi polírt, szvsz caravan a 15-ös kategória.

Én személy szerint ha majd elkezdem molíroztatni (még szerencsére nem kell) max 3-évente fogom, mert állítólag olyan túl soxor nem lehet, leszedi egy idő után a lakkot/festéket. (persze 3 év múlva lehet meg sem lesz már :) )

A tiédet én csak lenyomnám kézzel szinpasztával. szvsz elég lenne neki.

Más:

Szemrevételeztem Atom cartárs gépsárkányát. Nekem képen is bejött, de élőben sokkal szebb. Képen nem látszik, de van ott összhang, mert a belső festésen van egy nagyon szép metál csillám réteg, ami napot érve meghozza az összhangot a külsővel. Nyílván van olyan dolog, amit én is másképp csinálnék, mondjuk én a krómtükröt nem mindenen szeretem, viszont a króm hűtőrács nagyon jól áll rajta szvsz.

No a lényeg, nézzétek majd meg élőben BW-n, mást mutat mint képen. Nekem igaz kicsit showcar-os, de összességében jól mutat, ha meg csak a belsőt nézem akkor qrvajó.

Megosztás:

Sziasztok!

Szükségem lenne egy kompresszoros pumpára, amivel aránylag pontosan be lehet állítani a légnyomást is.

Mostanában többször előforsult, hogy állítgatni kellett volna.

Tudom.. a benzinkutakon ingyenes, de az annyit is ér, szét vannak használva.

Ezt néztem:

http://piacter.vallalkozonet.com/Auto+moto...75-piacter.html

http://www2.produktinfo.conrad.com/datenbl...kompresszor.pdf

Vkinek tapasztalat? Szerintetek menniyre pontos a mérője? És mennyit bír a kompresszor része?

Megosztás:

Sziasztok!

Szükségem lenne egy kompresszoros pumpára, amivel aránylag pontosan be lehet állítani a légnyomást is.

Ezt néztem:

Vkinek tapasztalat? Szerintetek menniyre pontos a mérője? És mennyit bír a kompresszor része?

szerintem felejtős, nagyon kicsi a légszállítása, inkább vegyél egy komolyabb nyomásmérőt (vagy csinálsz)

Megosztás:

A hat év alatt háromszor...

Utánaszámolva tavaly a kék volt polírozva tehát 2 év után is ilyen tükör a gép.... :(

Jó a pasztázás is de 2-3 mosást bír csak ki...

A megfelelő polírszerekkel szakszerűen elvégezve, sokáig lehet fényes a verda.... :)

Régi cimbora a fényező srác, 15-ezer -től indul 1 komplett kezelés.

Megosztás:

Sziasztok!

Ezt néztem:

Szerintem inkább vegyél egy normális nyomásmérőt. Beállsz kútra feltolod az ottani kompival, azzal meg szépen visszaengeded. Nekem is van ilyen berregő, de csak a baj van vele. Arra jó ha út mellett Isten háta mögött egy kereket fel kell pumpálni, de mind a négy már macerás.

Megosztás:

Az hat év alatt háromszor...

Utánaszámolva tavaly a kék volt polírozva tehát 2 év után is ilyen tükör a gép.... :(

Jó a pasztázás is de 2-3 mosást bír csak ki...

A megfelelő polírszerekkel szakszerűen elvégezve, sokáig lehet fényes a verda.... :)

Régi cimbora a fényező srác, 15-ezer -től indul 1 komplett kezelés.

Aha, köszi a választ, de gondolom időnként egy viaszolás (ami ugye nem tévesztendő össze a polirral ha jól gondolom) még jót tesz ezen kívül is...

Megosztás:

Aha, köszi a választ, de gondolom időnként egy viaszolás (ami ugye nem tévesztendő össze a polirral ha jól gondolom) még jót tesz ezen kívül is...

A paszta (viasz) minden kép hasznos, havonta érdemes lekezelni, könnyebben tudod tisztán tartani ...

Megosztás:

Más:

Szemrevételeztem Atom cartárs gépsárkányát. Nekem képen is bejött, de élőben sokkal szebb. Képen nem látszik, de van ott összhang, mert a belső festésen van egy nagyon szép metál csillám réteg, ami napot érve meghozza az összhangot a külsővel. Nyílván van olyan dolog, amit én is másképp csinálnék, mondjuk én a krómtükröt nem mindenen szeretem, viszont a króm hűtőrács nagyon jól áll rajta szvsz.

No a lényeg, nézzétek majd meg élőben BW-n, mást mutat mint képen. Nekem igaz kicsit showcar-os, de összességében jól mutat, ha meg csak a belsőt nézem akkor qrvajó.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.