paja Elküldve Július26, 2009 Megoszt Elküldve Július26, 2009 Ha már a mosásánál tartunk...... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Július26, 2009 Megoszt Elküldve Július26, 2009 Ha már a mosásánál tartunk...... :) Mikor fogod megmosni??? :( :P :hiya: :lol: SZÉÉÉÉP!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Július26, 2009 Megoszt Elküldve Július26, 2009 Én meg közben ma délelőtt átléptem 10 e km-t! :( So far so good! :hiya: castrol olaj még mindig bírja, nem igen csipegetett belőle, létezhet ez? 5 e-nél volt csere. Nekem 73 E van a gépben (Z16XEP) és az elmúlt 8E km alatt nem evett egy decit sem.. szóval lehet. Nem tudom , hogy mitől de úgy tűnik a twinport motorok nem eszik az olajat Ha már a mosásánál tartunk...... :) Miből van ez az autó? Tükörből? a most már tényleg veszek viaszt :P .... bjutifúúúl Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Július26, 2009 Megoszt Elküldve Július26, 2009 Ma készültek telóval a képek, nem is annyira lettek jók..... :( Vasárnapi meló közben szakítottam időt a kocsimosásra... :hiya: Minden évben kap 1 gépi polírt, ez a fény még a tavalyi.... :P Lassan megkapja az ideit. A gépi mosót messze kerülöm... Ennyi. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Július26, 2009 Megoszt Elküldve Július26, 2009 Ma készültek telóval a képek, nem is annyira lettek jók..... :( Vasárnapi meló közben szakítottam időt a kocsimosásra... :hiya: Minden évben kap 1 gépi polírt, ez a fény még a tavalyi.... :P Lassan megkapja az ideit. A gépi mosót messze kerülöm... Ennyi. :) Azt én is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Július26, 2009 Megoszt Elküldve Július26, 2009 Ez az én kis Caravanom mosás után. :( http://kepfeltoltes.hu/view/090726/2009072...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/090726/2009072...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/090726/2009072...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/090726/pip1_ww...ltoltes.hu_.jpg ez a metall szürke hálás szín. Ha koszos akkor sem tűnik fel nagyon. Előző F-em volt hasonló színű most valahol Székesfehérvár környékén szaladozik... szóval neki nem jó a fehérvári fagyizás témakör a rendszer kiégetésére :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
starchild83 Elküldve Július27, 2009 Megoszt Elküldve Július27, 2009 Plazma számlapról valakinek vélemény, tapasztalat...?:) Vagy hülyeség? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Július27, 2009 Megoszt Elküldve Július27, 2009 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Július27, 2009 Megoszt Elküldve Július27, 2009 Ma készültek telóval a képek, nem is annyira lettek jók..... :( Vasárnapi meló közben szakítottam időt a kocsimosásra... :hiya: Minden évben kap 1 gépi polírt, ez a fény még a tavalyi.... :P Lassan megkapja az ideit. A gépi mosót messze kerülöm... Ennyi. :) ÉS hányszor políroztattad már? gondolom a végtelenségig nem lehet polírozgatni mert elkopik. Hány Polírozást visel el egy gyári fény? Kb mennyibe van egy komplett gépi polír? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve Július27, 2009 Megoszt Elküldve Július27, 2009 Szerintem a tiédnek elég a kézi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Július27, 2009 Megoszt Elküldve Július27, 2009 ÉS hányszor políroztattad már? gondolom a végtelenségig nem lehet polírozgatni mert elkopik. Hány Polírozást visel el egy gyári fény? Kb mennyibe van egy komplett gépi polír? Itt felénk 10-15-ért csinálnak egy komplett gépi polírt, szvsz caravan a 15-ös kategória. Én személy szerint ha majd elkezdem molíroztatni (még szerencsére nem kell) max 3-évente fogom, mert állítólag olyan túl soxor nem lehet, leszedi egy idő után a lakkot/festéket. (persze 3 év múlva lehet meg sem lesz már :) ) A tiédet én csak lenyomnám kézzel szinpasztával. szvsz elég lenne neki. Más: Szemrevételeztem Atom cartárs gépsárkányát. Nekem képen is bejött, de élőben sokkal szebb. Képen nem látszik, de van ott összhang, mert a belső festésen van egy nagyon szép metál csillám réteg, ami napot érve meghozza az összhangot a külsővel. Nyílván van olyan dolog, amit én is másképp csinálnék, mondjuk én a krómtükröt nem mindenen szeretem, viszont a króm hűtőrács nagyon jól áll rajta szvsz. No a lényeg, nézzétek majd meg élőben BW-n, mást mutat mint képen. Nekem igaz kicsit showcar-os, de összességében jól mutat, ha meg csak a belsőt nézem akkor qrvajó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csalán Elküldve Július27, 2009 Megoszt Elküldve Július27, 2009 Sziasztok! Szükségem lenne egy kompresszoros pumpára, amivel aránylag pontosan be lehet állítani a légnyomást is. Mostanában többször előforsult, hogy állítgatni kellett volna. Tudom.. a benzinkutakon ingyenes, de az annyit is ér, szét vannak használva. Ezt néztem: http://piacter.vallalkozonet.com/Auto+moto...75-piacter.html http://www2.produktinfo.conrad.com/datenbl...kompresszor.pdf Vkinek tapasztalat? Szerintetek menniyre pontos a mérője? És mennyit bír a kompresszor része? Link to comment Megosztás: More sharing options...
panizzi Elküldve Július27, 2009 Megoszt Elküldve Július27, 2009 Sziasztok! Szükségem lenne egy kompresszoros pumpára, amivel aránylag pontosan be lehet állítani a légnyomást is. Mostanában többször előforsult, hogy állítgatni kellett volna. Tudom.. a benzinkutakon ingyenes, de az annyit is ér, szét vannak használva. Ezt néztem: http://piacter.vallalkozonet.com/Auto+moto...75-piacter.html http://www2.produktinfo.conrad.com/datenbl...kompresszor.pdf Vkinek tapasztalat? Szerintetek menniyre pontos a mérője? És mennyit bír a kompresszor része? szerintem felejtős, nagyon kicsi a légszállítása, inkább vegyél egy komolyabb nyomásmérőt (vagy csinálsz) Link to comment Megosztás: More sharing options...
julien Elküldve Július27, 2009 Megoszt Elküldve Július27, 2009 ...Szükségem lenne egy kompresszoros pumpára... Mivel szivargyújtóről üzemel, szerintem olyan gyönyörűen leszívhatja az akkumulátort, hogy öröm lesz nézni, és még lassú is.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Július27, 2009 Megoszt Elküldve Július27, 2009 Mivel szivargyújtóről üzemel, szerintem olyan gyönyörűen leszívhatja az akkumulátort, hogy öröm lesz nézni, és még lassú is.... Hát ha fél napra rajtahagyod pumpálni, vagy döglött az akku, akkor biztosan... Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Július27, 2009 Megoszt Elküldve Július27, 2009 ÉS hányszor políroztattad már? gondolom a végtelenségig nem lehet polírozgatni mert elkopik. Hány Polírozást visel el egy gyári fény? Kb mennyibe van egy komplett gépi polír? A hat év alatt háromszor... Utánaszámolva tavaly a kék volt polírozva tehát 2 év után is ilyen tükör a gép.... :( Jó a pasztázás is de 2-3 mosást bír csak ki... A megfelelő polírszerekkel szakszerűen elvégezve, sokáig lehet fényes a verda.... :) Régi cimbora a fényező srác, 15-ezer -től indul 1 komplett kezelés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Július28, 2009 Megoszt Elküldve Július28, 2009 Sziasztok! Szükségem lenne egy kompresszoros pumpára, amivel aránylag pontosan be lehet állítani a légnyomást is. Mostanában többször előforsult, hogy állítgatni kellett volna. Tudom.. a benzinkutakon ingyenes, de az annyit is ér, szét vannak használva. Ezt néztem: http://piacter.vallalkozonet.com/Auto+moto...75-piacter.html http://www2.produktinfo.conrad.com/datenbl...kompresszor.pdf Vkinek tapasztalat? Szerintetek menniyre pontos a mérője? És mennyit bír a kompresszor része? Szerintem inkább vegyél egy normális nyomásmérőt. Beállsz kútra feltolod az ottani kompival, azzal meg szépen visszaengeded. Nekem is van ilyen berregő, de csak a baj van vele. Arra jó ha út mellett Isten háta mögött egy kereket fel kell pumpálni, de mind a négy már macerás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Július28, 2009 Megoszt Elküldve Július28, 2009 Az hat év alatt háromszor... Utánaszámolva tavaly a kék volt polírozva tehát 2 év után is ilyen tükör a gép.... :( Jó a pasztázás is de 2-3 mosást bír csak ki... A megfelelő polírszerekkel szakszerűen elvégezve, sokáig lehet fényes a verda.... :) Régi cimbora a fényező srác, 15-ezer -től indul 1 komplett kezelés. Aha, köszi a választ, de gondolom időnként egy viaszolás (ami ugye nem tévesztendő össze a polirral ha jól gondolom) még jót tesz ezen kívül is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Július28, 2009 Megoszt Elküldve Július28, 2009 No Wessz! Izgulsz-e már? :) Pontosan mikor is van az időpont? Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Július28, 2009 Megoszt Elküldve Július28, 2009 Aha, köszi a választ, de gondolom időnként egy viaszolás (ami ugye nem tévesztendő össze a polirral ha jól gondolom) még jót tesz ezen kívül is... A paszta (viasz) minden kép hasznos, havonta érdemes lekezelni, könnyebben tudod tisztán tartani ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
starchild83 Elküldve Július28, 2009 Megoszt Elküldve Július28, 2009 A paszta (viasz) minden kép hasznos, havonta érdemes lekezelni, könnyebben tudod tisztán tartani ... Pasztát simán kézzel végig törölgeted kocsin? Szarvasbőr ronggyal vagy valami mással? Erre valami konkrét best-buy márka/típus amit érdemes használni és könnyen be is szerezhető? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július28, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Július28, 2009 No Wessz! Izgulsz-e már? :) Pontosan mikor is van az időpont? wessz nyaral... majd szombaton jön haza... Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Július28, 2009 Megoszt Elküldve Július28, 2009 wessz nyaral... majd szombaton jön haza... Wessz jól teszi:) A viaszolás nem árt,valóban jó dolog,de szar anyagot nem érdemes rákenni,én csak riwax-ot használok,jó motyó ajánlom mindenkinek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Július28, 2009 Megoszt Elküldve Július28, 2009 Más: Szemrevételeztem Atom cartárs gépsárkányát. Nekem képen is bejött, de élőben sokkal szebb. Képen nem látszik, de van ott összhang, mert a belső festésen van egy nagyon szép metál csillám réteg, ami napot érve meghozza az összhangot a külsővel. Nyílván van olyan dolog, amit én is másképp csinálnék, mondjuk én a krómtükröt nem mindenen szeretem, viszont a króm hűtőrács nagyon jól áll rajta szvsz. No a lényeg, nézzétek majd meg élőben BW-n, mást mutat mint képen. Nekem igaz kicsit showcar-os, de összességében jól mutat, ha meg csak a belsőt nézem akkor qrvajó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Július28, 2009 Megoszt Elküldve Július28, 2009 Pasztát simán kézzel végig törölgeted kocsin? Szarvasbőr ronggyal vagy valami mással? Erre valami konkrét best-buy márka/típus amit érdemes használni és könnyen be is szerezhető? Én a teknősbékást szoktam használni.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts