starchild83 Elküldve Július16, 2009 Megoszt Elküldve Július16, 2009 Az a gumi nem azért van ott. A búra bele van ragasztva a házba, ha beázik akkor azért, mert a ragasztás nem 100-as. Egyébként vmi kisebb csavarhúzóval nem lehet kiigazgatni a gumit? Szerintem de. Nem lehetett, megpróbáltam, snicerrel nem lehetett gyak. aláférni, iszonyatosan szorult. De már mind1... megcsináltam. Igaz nem csak a lámpa felöli utolsó sárvédő tartó csavart kellett meglazítani, hanem mind a 3at (összesen 6 ugye), így feltudtam emelni annyira, hogy ujjamal kipattintsam gumit :P Most már szééééééééééééép! :) :( Ilyen lett: és ugye ilyen volt, azért számít... Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Július16, 2009 Megoszt Elküldve Július16, 2009 Nem lehetett, megpróbáltam, snicerrel nem lehetett gyak. aláférni, iszonyatosan szorult. De már mind1... megcsináltam. Igaz nem csak a lámpa felöli utolsó sárvédő tartó csavart kellett meglazítani, hanem mind a 3at (összesen 6 ugye), így feltudtam emelni annyira, hogy ujjamal kipattintsam gumit :P Most már szééééééééééééép! :) :( Ilyen lett: és ugye ilyen volt, azért számít... Most így utólag lehet, hogy inkább a lámpát szereltem volna ki. Igaz macerásabb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
starchild83 Elküldve Július16, 2009 Megoszt Elküldve Július16, 2009 Most így utólag lehet, hogy inkább a lámpát szereltem volna ki. Igaz macerásabb. Nem kicsit. Uhuhu is ezt mondta, szedjem le lököst (5db torx, és ilyen készletem sincs) aztán ki a lámpát (3 csavar), fel a szemes, és minden mehet vissza... Azért erre nem vállakoztam volna, így a sárvédő lazítás sokkal-de-sokkal 1xerűbb volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Július16, 2009 Megoszt Elküldve Július16, 2009 Nem kicsit. Uhuhu is ezt mondta, szedjem le lököst (5db torx, és ilyen készletem sincs) aztán ki a lámpát (3 csavar), fel a szemes, és minden mehet vissza... Azért erre nem vállakoztam volna, így a sárvédő lazítás sokkal-de-sokkal 2xerűbb volt. okes, akkor legalább tudtál a lehetőségeidről :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
starchild83 Elküldve Július16, 2009 Megoszt Elküldve Július16, 2009 okes, akkor legalább tudtál a lehetőségeidről :) Így van! :( Most nagyon örülök, tetszik a végeredmény :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Július16, 2009 Megoszt Elküldve Július16, 2009 Most így utólag lehet, hogy inkább a lámpát szereltem volna ki. Igaz macerásabb. Ne szivassátok már, most, amikor már kész. :) Így van! :( Most nagyon örülök, tetszik a végeredmény :P És ez a lényeg. Én is a sárvédőt lazítottam volna a helyedben, aki nem hiszi, hogy a szemes miatt volt, és ezért van megkopva a csavarok feje, az nyugodtan mérjen rétegvastagságot és puszi. Nekem szerencsém volt, az én szemesemen nincsen oldalt benyúló nyelv :hiya: Nekem ilyen: Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Július16, 2009 Megoszt Elküldve Július16, 2009 Nem lehetett, megpróbáltam, snicerrel nem lehetett gyak. aláférni, iszonyatosan szorult. De már mind1... megcsináltam. Igaz nem csak a lámpa felöli utolsó sárvédő tartó csavart kellett meglazítani, hanem mind a 3at (összesen 6 ugye), így feltudtam emelni annyira, hogy ujjamal kipattintsam gumit :hiya: Most már szééééééééééééép! :) :P Ilyen lett: és ugye ilyen volt, azért számít... No azért mindjárt más! Örülök, hogy végül megcsináltad! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Július16, 2009 Megoszt Elküldve Július16, 2009 Ne szivassátok már, most, amikor már kész. :) És ez a lényeg. Én is a sárvédőt lazítottam volna a helyedben, aki nem hiszi, hogy a szemes miatt volt, és ezért van megkopva a csavarok feje, az nyugodtan mérjen rétegvastagságot és puszi. Nekem szerencsém volt, az én szemesemen nincsen oldalt benyúló nyelv :( Nekem ilyen: Szép szemsed van! Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Július16, 2009 Megoszt Elküldve Július16, 2009 Szép szemsed van! :( :) köööszöni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
starchild83 Elküldve Július16, 2009 Megoszt Elküldve Július16, 2009 Most már mindenkinél szemesnek áll a világ! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Július16, 2009 Megoszt Elküldve Július16, 2009 Most már mindenkinél szemesnek áll a világ! :) :( Apró de mutatós módosítás szvsz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Július16, 2009 Megoszt Elküldve Július16, 2009 :) Apró de mutatós módosítás szvsz. Jó az ár-optika aránya :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
starchild83 Elküldve Július16, 2009 Megoszt Elküldve Július16, 2009 Na most akkor ugye a papírszalag legyen fent 24 órácskát, igaz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Július16, 2009 Megoszt Elküldve Július16, 2009 Na most akkor ugye a papírszalag legyen fent 24 órácskát, igaz? Én nem tettem semmit. Este felraktam simán FBS-el reggel meg indultam melóba.. ennyi Nekem tökéletesen felfeküdt, így nem volt szükség szalagra A már ismert fotók is közvetlen felrakáskor készültek.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
starchild83 Elküldve Július16, 2009 Megoszt Elküldve Július16, 2009 Én nem tettem semmit. Este felraktam simán FBS-el reggel meg indultam melóba.. ennyi Nekem tökéletesen felfeküdt, így nem volt szükség szalagra A már ismert fotók is közvetlen felrakáskor készültek.. Jólvan, le is szedtem a fenébe, végre megcsodáltam face2face, percekig csak álltam... :) aztán már nagyon meleg volt és bejöttem :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Július16, 2009 Megoszt Elküldve Július16, 2009 Jólvan, le is szedtem a fenébe, végre megcsodáltam face2face, percekig csak álltam... :( aztán már nagyon meleg volt és bejöttem :P :hiya: én még majd tekerhetek haza bringával DU :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
starchild83 Elküldve Július16, 2009 Megoszt Elküldve Július16, 2009 :( én még majd tekerhetek haza bringával DU :) Jah nekem is megvolt de. 10 körül, Uhuhu-ékhoz kitekertem meg vissza, ez mondjuk szintén ~7 km de legalább nem olyan emelkedős, mint a tegnap hidegkúti önmerénylet :P :hiya: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Július16, 2009 Megoszt Elküldve Július16, 2009 Jah nekem is megvolt de. 10 körül, Uhuhu-ékhoz kitekertem meg vissza, ez mondjuk szintén ~7 km de legalább nem olyan emelkedős, mint a tegnap hidegkúti önmerénylet :) :( :P na akkor csak jó volt az ötletem,a csavar feje le van sz...va,de ha kérsz a fényezőtől egy csepp festéket oszt lemázolod,mát jó is:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
starchild83 Elküldve Július16, 2009 Megoszt Elküldve Július16, 2009 na akkor csak jó volt az ötletem,a csavar feje le van sz...va,de ha kérsz a fényezőtől egy csepp festéket oszt lemázolod,mát jó is:) Van fehér stiftlakkom, szintén Uhuhu-tól, probléma megoldva :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Július16, 2009 Megoszt Elküldve Július16, 2009 Van fehér stiftlakkom, szintén Uhuhu-tól, probléma megoldva :) akkor jó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
starchild83 Elküldve Július17, 2009 Megoszt Elküldve Július17, 2009 (edited) Szóval így néz ki, nappal, készen, véglegesen :) http://kephost.com/view-574_IMGP2371.JPG Módosítva Július17, 2009 : uhuhu linkkkkkk Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Július17, 2009 Megoszt Elküldve Július17, 2009 Szóval így néz ki, nappal, készen, véglegesen :) Faxa lett :(:D tuningoltam egy kicsit rajta :P : Link to comment Megosztás: More sharing options...
starchild83 Elküldve Július17, 2009 Megoszt Elküldve Július17, 2009 (edited) Én egy jelöletlen rácson gondolkozom még, és esetleg ablak fóliázás... Valami ilyen lenne a rács :) http://kephost.com/view-661_574_IMGP2371.JPG Módosítva Július17, 2009 : uhuhu levettem linkkre Link to comment Megosztás: More sharing options...
raba Elküldve Július17, 2009 Megoszt Elküldve Július17, 2009 Sziasztok. Volna egy kérdésem felétek: olajcsere után vagyok, most néztem rá az olajszintre, 2200 km után megevett 4 dl olajat. Nem sok egy kicsit :) ? Amúgy 1,6os Z16SE motrom van, Aral Blue Tronic 10W-40 es olajat tettem beléje...Gyárilag is ezt ajánlotta a kézikönyv. Ja, illik akkor utánatölteni, ugye? :( Jó pár napja ezzel fárasztottalak benneteket . Egy szerelő ránézett, aszonta a motorral nem lehet baj, valszínű az olajat nem csípi. Töltsek utána, járjak amíg megeszi, utána kicseréljük valami szintetikusra. Mna, én csak néztem ki a fejemből, de ha ez megoldja, akkor jó....Amúgy tetszik a fenti verda :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július17, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Július17, 2009 sok sikert ehhez, de nem leswz jó a szntetikus olaj bele. abból több fog fogyni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts