Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról

uhuhu

Recommended Posts

Az a gumi nem azért van ott. A búra bele van ragasztva a házba, ha beázik akkor azért, mert a ragasztás nem 100-as.

Egyébként vmi kisebb csavarhúzóval nem lehet kiigazgatni a gumit? Szerintem de.

Nem lehetett, megpróbáltam, snicerrel nem lehetett gyak. aláférni, iszonyatosan szorult.

De már mind1... megcsináltam. Igaz nem csak a lámpa felöli utolsó sárvédő tartó csavart kellett meglazítani, hanem mind a 3at (összesen 6 ugye), így feltudtam emelni annyira, hogy ujjamal kipattintsam gumit :P

Most már szééééééééééééép! :) :(

Ilyen lett:

248_IMGP2365.JPG

és ugye ilyen volt, azért számít...

144437.jpg

Megosztás:

Nem lehetett, megpróbáltam, snicerrel nem lehetett gyak. aláférni, iszonyatosan szorult.

De már mind1... megcsináltam. Igaz nem csak a lámpa felöli utolsó sárvédő tartó csavart kellett meglazítani, hanem mind a 3at (összesen 6 ugye), így feltudtam emelni annyira, hogy ujjamal kipattintsam gumit :P

Most már szééééééééééééép! :) :(

Ilyen lett:

Most így utólag lehet, hogy inkább a lámpát szereltem volna ki. Igaz macerásabb.

Megosztás:

Most így utólag lehet, hogy inkább a lámpát szereltem volna ki. Igaz macerásabb.

Nem kicsit.

Uhuhu is ezt mondta, szedjem le lököst (5db torx, és ilyen készletem sincs) aztán ki a lámpát (3 csavar), fel a szemes, és minden mehet vissza...

Azért erre nem vállakoztam volna, így a sárvédő lazítás sokkal-de-sokkal 1xerűbb volt.

Megosztás:

Nem kicsit.

Uhuhu is ezt mondta, szedjem le lököst (5db torx, és ilyen készletem sincs) aztán ki a lámpát (3 csavar), fel a szemes, és minden mehet vissza...

Azért erre nem vállakoztam volna, így a sárvédő lazítás sokkal-de-sokkal 2xerűbb volt.

okes, akkor legalább tudtál a lehetőségeidről :)

Megosztás:

Ne szivassátok már, most, amikor már kész. :)

Így van! :(

Most nagyon örülök, tetszik a végeredmény :P

És ez a lényeg.

Én is a sárvédőt lazítottam volna a helyedben, aki nem hiszi, hogy a szemes miatt volt, és ezért van megkopva a csavarok feje, az nyugodtan mérjen rétegvastagságot és puszi.

Nekem szerencsém volt, az én szemesemen nincsen oldalt benyúló nyelv :hiya:

Nekem ilyen:

4701_1222698693.jpg

4701_1239034716.jpg

4701_1239034598.jpg

Megosztás:

De már mind1... megcsináltam. Igaz nem csak a lámpa felöli utolsó sárvédő tartó csavart kellett meglazítani, hanem mind a 3at (összesen 6 ugye), így feltudtam emelni annyira, hogy ujjamal kipattintsam gumit :hiya:

Most már szééééééééééééép! :) :P

Ilyen lett:

No azért mindjárt más!

Örülök, hogy végül megcsináltad! :(

Megosztás:

Ne szivassátok már, most, amikor már kész. :)

És ez a lényeg.

Én is a sárvédőt lazítottam volna a helyedben, aki nem hiszi, hogy a szemes miatt volt, és ezért van megkopva a csavarok feje, az nyugodtan mérjen rétegvastagságot és puszi.

Nekem szerencsém volt, az én szemesemen nincsen oldalt benyúló nyelv :(

Nekem ilyen:

Szép szemsed van!

Megosztás:

Na most akkor ugye a papírszalag legyen fent 24 órácskát, igaz?

Én nem tettem semmit. Este felraktam simán FBS-el reggel meg indultam melóba.. ennyi

Nekem tökéletesen felfeküdt, így nem volt szükség szalagra

A már ismert fotók is közvetlen felrakáskor készültek..

Megosztás:

Én nem tettem semmit. Este felraktam simán FBS-el reggel meg indultam melóba.. ennyi

Nekem tökéletesen felfeküdt, így nem volt szükség szalagra

A már ismert fotók is közvetlen felrakáskor készültek..

Jólvan, le is szedtem a fenébe, végre megcsodáltam face2face, percekig csak álltam... :) aztán már nagyon meleg volt és bejöttem :(

Megosztás:

Jah nekem is megvolt de. 10 körül, Uhuhu-ékhoz kitekertem meg vissza, ez mondjuk szintén ~7 km de legalább nem olyan emelkedős, mint a tegnap hidegkúti önmerénylet :) :( :P

na akkor csak jó volt az ötletem,a csavar feje le van sz...va,de ha kérsz a fényezőtől egy csepp festéket oszt lemázolod,mát jó is:)

Megosztás:

Sziasztok.

Volna egy kérdésem felétek: olajcsere után vagyok, most néztem rá az olajszintre, 2200 km után megevett 4 dl olajat. Nem sok egy kicsit :) ? Amúgy 1,6os Z16SE motrom van, Aral Blue Tronic 10W-40 es olajat tettem beléje...Gyárilag is ezt ajánlotta a kézikönyv. Ja, illik akkor utánatölteni, ugye? :(

Jó pár napja ezzel fárasztottalak benneteket . Egy szerelő ránézett, aszonta a motorral nem lehet baj, valszínű az olajat nem csípi. Töltsek utána, járjak amíg megeszi, utána kicseréljük valami szintetikusra. Mna, én csak néztem ki a fejemből, de ha ez megoldja, akkor jó....Amúgy tetszik a fenti verda :P

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.