freeze Elküldve Július15, 2009 Megoszt Elküldve Július15, 2009 Váááááááááááááh.... :) :P Megvettem ragacsot, meg papírszalag ragasztót is felfogatás, száradás idejére. De hogy majdnem kipurcantam, mondom hol van bolt legközelebb, 2ik kerület, nézem neten, hidegkúti út 78, mondom jóóh, bicajra fel, batyiról megyek... 7.8 km... áááá de fel a hegyre... :hiya: Gondolhattam volna, 40 fok, hát azt hittem ott maradok, de azért csak megvan! Holnap nekiesek a témának aztán majd tolok krémest! Én is tekertem ma 2x anyósomékhoz, mert tegnap a nagyobbik fiam kifejelte az ablakot. Neki semmi baja nem lett, de az üveg kitört. Mostanában bringával járok melóba is, de azért ebéd időben 6 km letekerni, mert hozzák a kész ablakot.... hát nem volt gyenge. Természetes, hogy ilyenkor mentek el otthonról fizetett nyaralásra reggel.... és nekem kellet ma 2x kimenni az ablak miatt :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Július15, 2009 Megoszt Elküldve Július15, 2009 Én is tekertem ma 2x anyósomékhoz, mert tegnap a nagyobbik fiam kifejelte az ablakot. Neki semmi baja nem lett, de az üveg kitört. Mostanában bringával járok melóba is, de azért ebéd időben 6 km letekerni, mert hozzák a kész ablakot.... hát nem volt gyenge. Természetes, hogy ilyenkor mentek el otthonról fizetett nyaralásra reggel.... és nekem kellet ma 2x kimenni az ablak miatt :) ha rám hallgatsz felrakásnál vedd ki a sárvédőt fogó csavarokat,a lámpa felől.Mozdulni fog annyit a sárvédőd felfelé hogy nem kell erőltetni:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Július15, 2009 Megoszt Elküldve Július15, 2009 ha rám hallgatsz felrakásnál vedd ki a sárvédőt fogó csavarokat,a lámpa felől.Mozdulni fog annyit a sárvédőd felfelé hogy nem kell erőltetni:) Ezt most az anyósom ablak kitörésére mondod ? :) :( :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
imiderecske Elküldve Július15, 2009 Megoszt Elküldve Július15, 2009 Sziasztok! Az lenne a kérdésem h mitől lehet az. hogy 125felett ráz a kormány? szerintetek kereket kellene centíroztatni, vagy fütőműbeállítás? Vagy más egyébtől lehet? Előre is köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Július15, 2009 Megoszt Elküldve Július15, 2009 Sziasztok! Az lenne a kérdésem h mitől lehet az. hogy 125felett ráz a kormány? szerintetek kereket kellene centíroztatni, vagy fütőműbeállítás? Vagy más egyébtől lehet? Előre is köszönöm. lehet bármelyik... én először centíroztatnék Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Július15, 2009 Megoszt Elküldve Július15, 2009 lehet bármelyik... én először centíroztatnék Előbb lassíts, aztán ... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Július15, 2009 Megoszt Elküldve Július15, 2009 Jóó közben kis változás, holnap reggel hozom el a szemeseket, de magamnak rakom majd fel. Szóval akkor ez a FBS nevű cucc a megfelelő? Állagra ez milyen? Mennyit tegyek alá, csak épphogy, a szélek mentén vagy fullosan az érintkező felületet mindehol...? A sárvédő fellazítás tényleg nem hülyeség, csak utána szépen vissza kell tenni az illesztést. a gumi többi része meg felszedhető a lámpáról és enged annyit, hogy arrébb told, így nem lesz útban. Annyit előljáróban, hogy a lámpa teteje legyen tiszta, de ne ess neki max járral vagy szappanos vízzel, mert az erős fegyszer (lakkbenya, aceton stb. ) felszedi a lakkot a lámpáról és ótvarcsúnya lesz. én bekentem FBS-el a szemest is, meg a lámpa tetejét is, de mindkettőt úgy, hogy csak csíkoztam, de azt vastagon, mert valamennyit a szemes közepe eláll a lámpától és ha vékonyan kened nem fog összeérni, vagyis nem tuti hogy mindenütt összeragad. Ha egyből nem patent szimetrikus nem gáz, 5-10 percig simán tudod csúsztatva állitani. És spec amit kinyomott maga mellett a szemes FBS-t, akkor frissen csak újjal lehúztam, és teljesen 3 nap múlva szedtem le, simán lejön, nem kell attól parázni, elvégre szilikonos gumi szerű az egész, minden vegyszer meg stb nélkül lejön kézdörzsöléssel meg kis ügyeskedéssel csak arra kell figyelni, hogy nehogy meginduljon vele az egész szemes :( Én 24 órán át hagytam rajta a ragasztószalagokat (szép látvány volt :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Július15, 2009 Megoszt Elküldve Július15, 2009 Sziasztok! Az lenne a kérdésem h mitől lehet az. hogy 125felett ráz a kormány? szerintetek kereket kellene centíroztatni, vagy fütőműbeállítás? Vagy más egyébtől lehet? Előre is köszönöm. centírozás mindenképp, aztán kiderül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Július15, 2009 Megoszt Elküldve Július15, 2009 A sárvédő fellazítás tényleg nem hülyeség, csak utána szépen vissza kell tenni az illesztést. a gumi többi része meg felszedhető a lámpáról és enged annyit, hogy arrébb told, így nem lesz útban. Annyit előljáróban, hogy a lámpa teteje legyen tiszta, de ne ess neki max járral vagy szappanos vízzel, mert az erős fegyszer (lakkbenya, aceton stb. ) felszedi a lakkot a lámpáról és ótvarcsúnya lesz. én bekentem FBS-el a szemest is, meg a lámpa tetejét is, de mindkettőt úgy, hogy csak csíkoztam, de azt vastagon, mert valamennyit a szemes közepe eláll a lámpától és ha vékonyan kened nem fog összeérni, vagyis nem tuti hogy mindenütt összeragad. Ha egyből nem patent szimetrikus nem gáz, 5-10 percig simán tudod csúsztatva állitani. És spec amit kinyomott maga mellett a szemes FBS-t, akkor frissen csak újjal lehúztam, és teljesen 3 nap múlva szedtem le, simán lejön, nem kell attól parázni, elvégre szilikonos gumi szerű az egész, minden vegyszer meg stb nélkül lejön kézdörzsöléssel meg kis ügyeskedéssel csak arra kell figyelni, hogy nehogy meginduljon vele az egész szemes :( Én 24 órán át hagytam rajta a ragasztószalagokat (szép látvány volt :) ) Én mikor először csináltam és nem sikerült, akkor véletlenül összekentem a lámpát elől is egy kicsit és nem vettem észre. Másnap az nekem nagyon nehezen jött le. Lehet, hogy ha van rajta jó fogás (FBS-en) akkor le tudod egyben húzni, de apró kis pöttyök nagyon nehezen jönnek le. A szemes aljáról pedig nem is tudtam leszedni rendesen anno. Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Július15, 2009 Megoszt Elküldve Július15, 2009 Sziasztok! Az lenne a kérdésem h mitől lehet az. hogy 125felett ráz a kormány? szerintetek kereket kellene centíroztatni, vagy fütőműbeállítás? Vagy más egyébtől lehet? Előre is köszönöm. általában centir hiba Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Július15, 2009 Megoszt Elküldve Július15, 2009 Ezt most az anyósom ablak kitörésére mondod ? :) :P :hiya: nem,de az egyszerűen megoldható:( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Július16, 2009 Megoszt Elküldve Július16, 2009 Sziasztok! Az lenne a kérdésem h mitől lehet az. hogy 125felett ráz a kormány? szerintetek kereket kellene centíroztatni, vagy fütőműbeállítás? Vagy más egyébtől lehet? Előre is köszönöm. először gondolkodj el, mit tettél a géppel az elmúlt időszakban...padkázás, gödör fogás, stb., ezek után alapból, ahogy írják, de elég sok minden lehetséges.. pl: - centírozás (erős fékezés, súly leesés következménye) - felni görgőzés (padkázás, gödör miatt) - gumi csere (szál szakadás - > padkázás, gödör vagy "csak" kerékabroncs szál hibája, ami most jött elő) - futómű tudtommal nem csinál ilyent soha, ha az hajlik/elállítódik arra az eseményre biztos emlékeznél és a felni/abroncs páros is, és az inkább vmelyik irányba való húzással jár, nem rázkódással Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Július16, 2009 Megoszt Elküldve Július16, 2009 először gondolkodj el, mit tettél a géppel az elmúlt időszakban...padkázás, gödör fogás, stb., ezek után alapból, ahogy írják, de elég sok minden lehetséges.. pl: - centírozás (erős fékezés, súly leesés következménye) - felni görgőzés (padkázás, gödör miatt) - gumi csere (szál szakadás - > padkázás, gödör vagy "csak" kerékabroncs szál hibája, ami most jött elő) - futómű tudtommal nem csinál ilyent soha, ha az hajlik/elállítódik arra az eseményre biztos emlékeznél és a felni/abroncs páros is, és az inkább vmelyik irányba való húzással jár, nem rázkódással esetleg ha leveszi 125-nél a lábát a gázról és nem ráz akkor belső csukló Link to comment Megosztás: More sharing options...
starchild83 Elküldve Július16, 2009 Megoszt Elküldve Július16, 2009 A sárvédő fellazítás tényleg nem hülyeség, csak utána szépen vissza kell tenni az illesztést. a gumi többi része meg felszedhető a lámpáról és enged annyit, hogy arrébb told, így nem lesz útban. Annyit előljáróban, hogy a lámpa teteje legyen tiszta, de ne ess neki max járral vagy szappanos vízzel, mert az erős fegyszer (lakkbenya, aceton stb. ) felszedi a lakkot a lámpáról és ótvarcsúnya lesz. én bekentem FBS-el a szemest is, meg a lámpa tetejét is, de mindkettőt úgy, hogy csak csíkoztam, de azt vastagon, mert valamennyit a szemes közepe eláll a lámpától és ha vékonyan kened nem fog összeérni, vagyis nem tuti hogy mindenütt összeragad. Ha egyből nem patent szimetrikus nem gáz, 5-10 percig simán tudod csúsztatva állitani. És spec amit kinyomott maga mellett a szemes FBS-t, akkor frissen csak újjal lehúztam, és teljesen 3 nap múlva szedtem le, simán lejön, nem kell attól parázni, elvégre szilikonos gumi szerű az egész, minden vegyszer meg stb nélkül lejön kézdörzsöléssel meg kis ügyeskedéssel csak arra kell figyelni, hogy nehogy meginduljon vele az egész szemes :hiya: Én 24 órán át hagytam rajta a ragasztószalagokat (szép látvány volt :P ) Sárvédő fellazítása?! Azt meg hogy? Mivel? :) Elbaxni nem szeretnék semmit :( Illetve nézem, mint sok más elemet, ezt is torx csavar fogja vélhetőleg, az meg nekem nincsen, szóval nem nagyon tudok babrálni vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Július16, 2009 Megoszt Elküldve Július16, 2009 Sárvédő fellazítása?! Azt meg hogy? Mivel? :) Elbaxni nem szeretnék semmit :( Illetve nézem, mint sok más elemet, ezt is torx csavar fogja vélhetőleg, az meg nekem nincsen, szóval nem nagyon tudok babrálni vele. nem tudsz elrontani semmit,ha jol emlékszem 10-es kulccsal lehet lazitani,mocitető felnyit és ahova a tető oldala esik ott vannak a csavarok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
starchild83 Elküldve Július16, 2009 Megoszt Elküldve Július16, 2009 nem tudsz elrontani semmit,ha jol emlékszem 10-es kulccsal lehet lazitani,mocitető felnyit és ahova a tető oldala esik ott vannak a csavarok. Ah, ok, megnézem majd! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Július16, 2009 Megoszt Elküldve Július16, 2009 Ah, ok, megnézem majd! :) mondjuk én nem biztos, hogy bántanám, mert akkora festés is sérül, és az eladáskor nem előny. Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Július16, 2009 Megoszt Elküldve Július16, 2009 mondjuk én nem biztos, hogy bántanám, mert akkora festés is sérül, és az eladáskor nem előny. max a csavarok fején,az meg kb semmi...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Július16, 2009 Megoszt Elküldve Július16, 2009 Sztárcsild! Én nekem eszembe sem jutott, hogy kicsavarjak bármit. Annyira nem volt nehéz betenni, hogy ilyesmin gondolkodjak. Nem a gumi feszessége és a hely szűke miatt nehéz betenni, hanem a geomertiája miatt. oldalról be tudod tolni simán szerintem,m de próbáld ki semmit nem vesztesz vele. a Gumitól nem fog lejönni a fény a szemesről... Link to comment Megosztás: More sharing options...
starchild83 Elküldve Július16, 2009 Megoszt Elküldve Július16, 2009 Sztárcsild! Én nekem eszembe sem jutott, hogy kicsavarjak bármit. Annyira nem volt nehéz betenni, hogy ilyesmin gondolkodjak. Nem a gumi feszessége és a hely szűke miatt nehéz betenni, hanem a geomertiája miatt. oldalról be tudod tolni simán szerintem,m de próbáld ki semmit nem vesztesz vele. a Gumitól nem fog lejönni a fény a szemesről... Na fent van a szemes. :) Szvsz teljesen jól néz ki, végülis könnyen felment, stabilan is áll, de azért leragasztottam 24 órára papírszalag ragaccsal is. Egyetlen dolog ami talán baj lehet, hogy az említett sárvédő felöli részen a gumiperem alá képtelenség volt betolni szemest, még ha az első pár cm-en ment is, ahogy haladtam tovább kisiklott alóla vagy ha nem, akkor betolta maga alá gumiperemet, annyira szorosan van fent... Ami egyértelmű volt, hogy az említett csavar meglazítása nélkül esélytelen a gumiperem alá betolni (erről Uhuhu is lebeszélt, mondván amit ti is írtatok, hogy ha 1x eladnám gépsast, majd jön a rinya, hogy biztos törve volt...), ezért más megoldás nem lévén, szépen maga alá, vagy elé begyűrte az a néhány centi gumit.... Ez szerintetek mennyire baj? Beázhat esetleg lámpa vagy vmi? Amúgy optikailag nem feltűnő, sőt... bár egy fekete autó esetén meg aztán tök8. Így néz ki amúgy 1enlőre: Esetleg még azon gondolkozom, hogy milyen módon lehet úgy megcsinálni ezt a csavarlazítós dolgot, hogy "hivatalos" legyen, ha vmilyen szervízbe csinálom, akkor marad nyoma hogy nem törés miatt lett babrálva? Lehet jó lenne kibiggyeszteni a gumiperemet, tényleg nem lenne más dolog, csak meglazítani, sárvédőt enyhén megelelmni aztán már helyén is lenne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Július16, 2009 Megoszt Elküldve Július16, 2009 Na fent van a szemes. :( Szvsz teljesen jól néz ki, végülis könnyen felment, stabilan is áll, de azért leragasztottam 24 órára papírszalag ragaccsal is. Egyetlen dolog ami talán baj lehet, hogy az említett sárvédő felöli részen a gumiperem alá képtelenség volt betolni szemest, még ha az első pár cm-en ment is, ahogy haladtam tovább kisiklott alóla vagy ha nem, akkor betolta maga alá gumiperemet, annyira szorosan van fent... Ami egyértelmű volt, hogy az említett csavar meglazítása nélkül esélytelen a gumiperem alá betolni (erről Uhuhu is lebeszélt, mondván amit ti is írtatok, hogy ha 1x eladnám gépsast, majd jön a rinya, hogy biztos törve volt...), ezért más megoldás nem lévén, szépen maga alá, vagy elé begyűrte az a néhány centi gumit.... Ez szerintetek mennyire baj? Beázhat esetleg lámpa vagy vmi? Amúgy optikailag nem feltűnő, sőt... bár egy fekete autó esetén meg aztán tök8. Így néz ki amúgy 1enlőre: Az, hogy beázik-e ettől azt nem tudom. És szeptemberi születésű lévén szűz jegyen születtem és ennek megfelelően jellemző is rám a néha idegesítő precizitás. ( a billentyűhasználatomban ez nem mutatkozik meg :) ) Szóval engem nagyon zavarna, de ha műszakilag nem probléma és neked optikailag megfelelő akkor a te dolgod. Ezen a fotón amit küldtél nekem sem feltűnő, de azért ez nem a legideálisabb fotó ebből a szempontból.( a ragasztók miatt) Link to comment Megosztás: More sharing options...
starchild83 Elküldve Július16, 2009 Megoszt Elküldve Július16, 2009 Az, hogy beázik-e ettől azt nem tudom. És szeptemberi születésű lévén szűz jegyen születtem és ennek megfelelően jellemző is rám a néha idegesítő precizitás. ( a billentyűhasználatomban ez nem mutatkozik meg :( ) Szóval engem nagyon zavarna, de ha műszakilag nem probléma és neked optikailag megfelelő akkor a te dolgod. Ezen a fotón amit küldtél nekem sem feltűnő, de azért ez nem a legideálisabb fotó ebből a szempontból.( a ragasztók miatt) Ennyire látszik csak ami ezeken a képeken is látható (vagy inkább a hiánya), de a lényeg, hogy ez most ott be van gyűrve... Komolyan mindjárt kimegyek 10es kulccsal aztán meglazítom, sárvédőt megemelem és kiszedem alóla a gumit... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Július16, 2009 Megoszt Elküldve Július16, 2009 Ennyire látszik csak ami ezeken a képeken is látható (vagy inkább a hiánya), de a lényeg, hogy ez most ott be van gyűrve... Komolyan mindjárt kimegyek 10es kulccsal aztán meglazítom, sárvédőt megemelem és kiszedem alóla a gumit... :) Szerintem megéri a fáradságot. Később majd azt fogod mondani, hogy milyen jó, hogy rendesen megcsináltad... és nem fog eszedbe jutni állandóan, hogy "így sikerült". A csavarról meg annyit, hogy ha gond a későbbi eladás szempontjából akkor fotókkal dokumentáld az eseményeket és akkor meg tudod majd mutatni a vevőnek miért lett hozzányúlva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tommirra Elküldve Július16, 2009 Megoszt Elküldve Július16, 2009 fekete szalaggal nemcsak szemöldöke de szempillája is lenne a kocsinak. :) bocs a szar poénért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Július16, 2009 Megoszt Elküldve Július16, 2009 Az, hogy beázik-e ettől azt nem tudom. Az a gumi nem azért van ott. A búra bele van ragasztva a házba, ha beázik akkor azért, mert a ragasztás nem 100-as. Egyébként vmi kisebb csavarhúzóval nem lehet kiigazgatni a gumit? Szerintem de. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts