atom Elküldve Július13, 2009 Megoszt Elküldve Július13, 2009 Nekem nem jönnek be ezek a nagy egybefüggő lyukak az elején és a hátulján ott a lökhárítók alján. Nem konkrétan a tiéden, hanem semelyik autón sem. Mondjuk lehet, hogy bennem van a hiba, mert elég sok ilyent látni, vagy pedig csak ezek tűnnek fel, mivel nem tetszenek. Meg az a kék ledsor se igazán tetszik ott a küszöbön (a kék ledeket eleve útólom, mert minden tuninghuszár ilyeneket aggat mindehová). Nekem a tuning valahogy inkább olyasmi, ami az autó használatát kényelmesebbé teszi, vagy pl. erősebb motor, jobb lengéscsillapítók, ilyesmi. De a motor se attól legyen erősebb, hogy "sportkipufogó" van rajta, és csak a hangja nagy, hanem legyen csendes, de lepje meg azt, aki versenyezni akar vele. Az a ledcsík is jó lenne, ha az ajtó aljára lenne ragasztva, és a belső lámpával együtt világítana, így sötétben kilépéskor megvilágítaná a teret, ahová az ember kilép. Sötétben szerintem ez is elég látványos, és nem csak a feltűnősködésről szól, hanem gyakorlati értelme is van, ugyanakkor feltűnést is kelt... ajtónyitásra világit,és azért oda raktam,mert a héten kész lesz a belső air brush,felhivva a figyelmet,hogy illik átlépni a köszöböt,és nem rommá törni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Július13, 2009 Megoszt Elküldve Július13, 2009 ajtónyitásra világit,és azért oda raktam,mert a héten kész lesz a belső air brush,felhivva a figyelmet,hogy illik átlépni a köszöböt,és nem rommá törni. Nekem erre a célra van az ajtókban szép fémlemez küszöb.. mingyá teszem a képeket (bár a küszöb nincs rajta :)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Július13, 2009 Megoszt Elküldve Július13, 2009 Nekem erre a célra van az ajtókban szép fémlemez küszöb.. mingyá teszem a képeket (bár a küszöb nincs rajta :) ) na itt van Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Július13, 2009 Megoszt Elküldve Július13, 2009 na itt van szép gyári,opc maszk:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Július13, 2009 Megoszt Elküldve Július13, 2009 szép gyári,opc maszk:) ja, örültem is neki amikor láttam, hogy ilyen... így vettem Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Július13, 2009 Megoszt Elküldve Július13, 2009 ja, örültem is neki amikor láttam, hogy ilyen... így vettem hát izlések és pofonok,nekem tetszik az enyém,és ez a lényeg,szerintem.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Július13, 2009 Megoszt Elküldve Július13, 2009 hát izlések és pofonok,nekem tetszik az enyém,és ez a lényeg,szerintem.... persze Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Július13, 2009 Megoszt Elküldve Július13, 2009 persze annó amikor vettem örültem ennek is,hogy futotta rá,egy citroen bx-ből ültem át:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Július13, 2009 Megoszt Elküldve Július13, 2009 annó amikor vettem örültem ennek is,hogy futotta rá,egy citroen bx-ből ültem át:) A te korodban nekem Zastava-m volt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július14, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Július14, 2009 megoldottam,mostmár jó lesz,azért köszi a segitséget. Opeltalira mész? a Blitzre? sajnos nem tudok, épp akkor kell kiköltöznöm a lakásból... ugyhogy amig mindenki szórakozik, és cuccolni fogok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Július14, 2009 Megoszt Elküldve Július14, 2009 a Blitzre? sajnos nem tudok, épp akkor kell kiköltöznöm a lakásból... ugyhogy amig mindenki szórakozik, és cuccolni fogok... no az szivás.....Te is Pesti vagy ugye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Július14, 2009 Megoszt Elküldve Július14, 2009 A te korodban nekem Zastava-m volt :) trabival kezdtem,aztán volt egy opel kadettom,diesel,imádtam,aztán a bx,aztán ez. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Július14, 2009 Megoszt Elküldve Július14, 2009 na akkor mennyi a gátló és hol jutok hozzá? nálam van ingyé csak vigyed Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Július14, 2009 Megoszt Elküldve Július14, 2009 trabival kezdtem,aztán volt egy opel kadettom,diesel,imádtam,aztán a bx,aztán ez. Nekem: Trabant kombi - Kadmiumsárga Zastava GTL 55 - Strandkorlátkék F astra 1.6 16V ECOTEC 5 ajtós - Középszürke matall G astra Z16XEP Caravan - Fekete metall ...eddig a vers :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Július14, 2009 Megoszt Elküldve Július14, 2009 Nekem: Trabant kombi - Kadmiumsárga Zastava GTL 55 - Strandkorlátkék F astra 1.6 16V ECOTEC 5 ajtós - Középszürke matall G astra Z16XEP Caravan - Fekete metall ...eddig a vers :P Ezek közül a legkúlabb a sárga Trabi... :) Nekem is volt, csak a „klasszikus” :( csontszínben, több mint 200 ezret mentem vele, mondjuk megfordult benne pár motor (20-30 ezerért új főtengely+fúrás(!)), hattyúnyak, szélvédő... Fillérekből lehetett fenntartani, annak idején nagyon szerettem, lelke volt. Egyébként elegáns, visszafogott a mostani géped, nem is kell ezekre nagyobb vetítés... :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Július14, 2009 Megoszt Elküldve Július14, 2009 Ezek közül a legkúlabb a sárga Trabi... :) Nekem is volt, csak a „klasszikus” :( csontszínben, több mint 200 ezret mentem vele, mondjuk megfordult benne pár motor (20-30 ezerért új főtengely+fúrás(!)), hattyúnyak, szélvédő... Fillérekből lehetett fenntartani, annak idején nagyon szerettem, lelke volt. Egyébként elegáns, visszafogott a mostani géped, nem is kell ezekre nagyobb vetítés... :hiya: A trabit én is sokat szerelgettem. 2x Főtengely csere Hengerek cseréje 8000 Ft ért vettem gyári készletet, még benne volt a lila festék a hengerben! :P laprúgók cseréje egyedül... na érdekes volt.. Hattyúnyak... Dimanmójavítás ezerszer stb stb... A mostanin én sem akarok már optikázni semmit. Én csak a szemöldödköt tettem fel, a többi így volt mikor megvettem. Max a gyerek miatt lenne jó fólia hátra és szeretnék még légterelőd, de ezek mind a praktikus okai miatt. Esetleg belül gondolkodom még a krómgyűrűn a műszerfalba, de az már nem fontos, csak az tetszik nagyon.. Inkább amit még szívesen tennék bele az a tempomat, meg az automatikus ablekemelés, ha lezárom az autót, mert hajlamos vagyok nyitva hagyni, ha totál le van húzva. Egyszer így lopták ki a táskámat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Július14, 2009 Megoszt Elküldve Július14, 2009 Demo I Astra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Július14, 2009 Megoszt Elküldve Július14, 2009 Ha előre veszi a sebességeket normálisan,akkor nem kuplung,inkább a hátrameneti szinkronra gondolnék,tehát váltó,olaj van benne,mert ha a féltengely engedi nem ártana mielőbb megnézni a szintet,nehogy besűljön,bár ha már reccsen.... nem akarlak elkeseriteni... Az enyém is szokott néha reccsenni Pedig 86e van benne most. Ha benyomom a kuplungot és nem akarja venni könnyedén a hátramenetet akkor kuplung felenged majd újrabenyom ekkor már veszi könnyen. A másik amire felfigyeltem, hogy nem mindig megy az automata szívató a hajnali 5 órási első indításnál. Nem áll le meg nem dadog hanem indul szépen csak alapjáraton egyből 900-on. Viszont olyat is csinál néha, hogy 1000-1200-as fordulat között van már üzemmeleg állapotban is. Kicsit zavaró, hogy a mutató ingázik 1000-1200 között. Miért lehet ez? Összefüggésben lehet a hajnali hidegindítás és az ü.meleg 1000-1200-as fordulat??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Július14, 2009 Megoszt Elküldve Július14, 2009 Az enyém is szokott néha reccsenni Pedig 86e van benne most. Ha benyomom a kuplungot és nem akarja venni könnyedén a hátramenetet akkor kuplung felenged majd újrabenyom ekkor már veszi könnyen. A másik amire felfigyeltem, hogy nem mindig megy az automata szívató a hajnali 5 órási első indításnál. Nem áll le meg nem dadog hanem indul szépen csak alapjáraton egyből 900-on. Viszont olyat is csinál néha, hogy 1000-1200-as fordulat között van már üzemmeleg állapotban is. Kicsit zavaró, hogy a mutató ingázik 1000-1200 között. Miért lehet ez? Összefüggésben lehet a hajnali hidegindítás és az ü.meleg 1000-1200-as fordulat??? Fojtószelepház? Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Július14, 2009 Megoszt Elküldve Július14, 2009 Fojtószelepház? Takarítani kell? Mivel, hogyan??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Július14, 2009 Megoszt Elküldve Július14, 2009 Takarítani kell? Mivel, hogyan??? Leveszed, és koszvastagság függvényében rongy + féktisztító. Nekem olyan kotus volt, hogy a pillangószelep zárt állapotában megállt benne a féktisztító és csak lassan szivárgott. Mikor kitakarítottam, akkor szembesültem vele, hogy tisztán majd egy mm a hézag a pillangószelep és a fal között :) Egyből megszünt mindenféle ingadozás, lefulladás, stb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Július14, 2009 Megoszt Elküldve Július14, 2009 nálam van ingyé csak vigyed oké,akkor a vezérlés cserénél a csomiba kérem:) Sört szereted? Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Július14, 2009 Megoszt Elküldve Július14, 2009 A trabit én is sokat szerelgettem. 2x Főtengely csere Hengerek cseréje 8000 Ft ért vettem gyári készletet, még benne volt a lila festék a hengerben! :) laprúgók cseréje egyedül... na érdekes volt.. Hattyúnyak... Dimanmójavítás ezerszer stb stb... A mostanin én sem akarok már optikázni semmit. Én csak a szemöldödköt tettem fel, a többi így volt mikor megvettem. Max a gyerek miatt lenne jó fólia hátra és szeretnék még légterelőd, de ezek mind a praktikus okai miatt. Esetleg belül gondolkodom még a krómgyűrűn a műszerfalba, de az már nem fontos, csak az tetszik nagyon.. Inkább amit még szívesen tennék bele az a tempomat, meg az automatikus ablekemelés, ha lezárom az autót, mert hajlamos vagyok nyitva hagyni, ha totál le van húzva. Egyszer így lopták ki a táskámat. az már az öregség jele,ha ugy zárod be:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Július14, 2009 Megoszt Elküldve Július14, 2009 Ezek közül a legkúlabb a sárga Trabi... :) Nekem is volt, csak a „klasszikus” :( csontszínben, több mint 200 ezret mentem vele, mondjuk megfordult benne pár motor (20-30 ezerért új főtengely+fúrás(!)), hattyúnyak, szélvédő... Fillérekből lehetett fenntartani, annak idején nagyon szerettem, lelke volt. Egyébként elegáns, visszafogott a mostani géped, nem is kell ezekre nagyobb vetítés... :P köszike,amugy lesz egy garnitúra belső műanyagom,zöld szinben,mint a kocsim,esőcsepp mintásra fényezve,ha érdekel valakit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Július14, 2009 Megoszt Elküldve Július14, 2009 A mostanin én sem akarok már optikázni semmit. Én csak a szemöldödköt tettem fel, a többi így volt mikor megvettem. Max a gyerek miatt lenne jó fólia hátra és szeretnék még légterelőd, de ezek mind a praktikus okai miatt. Esetleg belül gondolkodom még a krómgyűrűn a műszerfalba, de az már nem fontos, csak az tetszik nagyon.. Inkább amit még szívesen tennék bele az a tempomat, meg az automatikus ablekemelés, ha lezárom az autót, mert hajlamos vagyok nyitva hagyni, ha totál le van húzva. Egyszer így lopták ki a táskámat. Nekem sincs túljátszva, maszk, szemöldök, görgők +minimál ültetés. A fólián én is gondolkodom szintén elsősorban a gyerkőc miatt, meg most annyira fel tud melegedni a belseje, hogy hihetetlen. A hővédő fólia azért valamelyest javít a helyzeten, ezt tudom az előzőről. De asszem a köv műtét a szélvédő cs. lesz, mert 10 hónap után megindult a repedésem felfelé :) szóval esélyes, hogy ugrik a szép gravírozott gyári szélvédőm. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts