julien Elküldve Július13, 2009 Megoszt Elküldve Július13, 2009 Egy gyors kérdés, az Opelnál, központi adatbázisban tárolják az adatokat, azaz, az egyik szervíz látja, amit a másik már bevitt az autómról, vagy mindegyiknek külön adatai vannak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
julien Elküldve Július13, 2009 Megoszt Elküldve Július13, 2009 http://files.getdropbox.com/u/1530538/20090712040.jpg valaki próbálja ezt megnyitni... nekem sikerült Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Július13, 2009 Megoszt Elküldve Július13, 2009 nekem sikerült akkor jó,küszöbvilágitásom.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Július13, 2009 Megoszt Elküldve Július13, 2009 No itt van 2 kép a vasról,én is megmutatom:) Vélemény? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július13, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Július13, 2009 http://files.getdropbox.com/u/1530538/20090712040.jpg valaki próbálja ezt megnyitni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Július13, 2009 Megoszt Elküldve Július13, 2009 Na látom belejövök:9) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július13, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Július13, 2009 jaja :) ezzel a gombbal tudod beszúrni a képet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Július13, 2009 Megoszt Elküldve Július13, 2009 jaja :) ezzel a gombbal tudod beszúrni a képet... megoldottam,mostmár jó lesz,azért köszi a segitséget. Opeltalira mész? Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Július13, 2009 Megoszt Elküldve Július13, 2009 No itt van 2 kép a vasról,én is megmutatom:) Vélemény? Na, látom csak sikerült megismerkedni a fórum és a Dropbox rejtelmeivel, igaz-e milyen f..sza :( Tetszetős kis masina, bár nekem kétgyermekes családiautónak kicsit erős lenne a design :P Meghát lehet, hogy már "öreg" vagyok és konzervatív :) Magam részéről jobban kedvelem a finomabb eleganciát. Kár, hogy az 1.2 motor alul marada küllemhez képest, de látom szereted és ez a lényeg! Remélem sok örömed lesz benne Csináltam ma én is egy pár képet, majd belinkelem Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Július13, 2009 Megoszt Elküldve Július13, 2009 Na, látom csak sikerült megismerkedni a fórum és a Dropbox rejtelmeivel, igaz-e milyen f..sza :( Tetszetős kis masina, bár nekem kétgyermekes családiautónak kicsit erős lenne a design :P Meghát lehet, hogy már "öreg" vagyok és konzervatív :) Magam részéről jobban kedvelem a finomabb eleganciát. Kár, hogy az 1.2 motor alul marada küllemhez képest, de látom szereted és ez a lényeg! Remélem sok örömed lesz benne Csináltam ma én is egy pár képet, majd belinkelem Nem vészes ám,nem sokkal alacsonyabb mint a gyári,semmi extra.....1,2 nem egy erőgép,de nincsen ellustulva most lesz kész a belseje is a héten,a középrészről már van képem:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Július13, 2009 Megoszt Elküldve Július13, 2009 Nem vészes ám,nem sokkal alacsonyabb mint a gyári,semmi extra.....1,2 nem egy erőgép,de nincsen ellustulva most lesz kész a belseje is a héten,a középrészről már van képem:) És nem eszik sokat!Főleg városban nagy előny Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Július13, 2009 Megoszt Elküldve Július13, 2009 És nem eszik sokat!Főleg városban nagy előny Hát a táblád alapján pályán és városban,vegyesen 6,5,csak pályán 5,4 ugy 120-140 tempónál,3 személy+ cuccok 4 napra. Szerintem nem rossz Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Július13, 2009 Megoszt Elküldve Július13, 2009 No itt van 2 kép a vasról,én is megmutatom:) Vélemény? Bunkóság azt mondani, hogy nekem nem tetszik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Július13, 2009 Megoszt Elküldve Július13, 2009 Bunkóság azt mondani, hogy nekem nem tetszik? nem szólás szabadság van... Akkor milyen tetszene? Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Július13, 2009 Megoszt Elküldve Július13, 2009 Hát a táblád alapján pályán és városban,vegyesen 6,5,csak pályán 5,4 ugy 120-140 tempónál,3 személy+ cuccok 4 napra. Szerintem nem rossz az biz jó. nekem ilyen Városközpont: 9,8 Város: 8,8 Vegyes: 7,2 Hosszútáv: 6,0 Hosszútáv+autópálya: Nincs adat Tiszta autópálya: Nincs adat Nagyátlag: 7,3 Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Július13, 2009 Megoszt Elküldve Július13, 2009 nem szólás szabadság van... Akkor milyen tetszene? neked kell hátsó gátló? mert van nekem elfekvőben 2 db sachs Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Július13, 2009 Megoszt Elküldve Július13, 2009 az biz jó. nekem ilyen Városközpont: 9,8 Város: 8,8 Vegyes: 7,2 Hosszútáv: 6,0 Hosszútáv+autópálya: Nincs adat Tiszta autópálya: Nincs adat Nagyátlag: 7,3 Lesz még több adat is,csak tankolni kell,oszt irni....:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Július13, 2009 Megoszt Elküldve Július13, 2009 neked kell hátsó gátló? mert van nekem elfekvőben 2 db sachs nekem,jó ha rossz is,fel akarom keményittetni,picit jóg a vas fara.... mennyit kóstálna? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Július13, 2009 Megoszt Elküldve Július13, 2009 nekem,jó ha rossz is,fel akarom keményittetni,picit jóg a vas fara.... mennyit kóstálna? 5 ajtósé vót na ezt jól megirtam neked ingyé Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Július13, 2009 Megoszt Elküldve Július13, 2009 5 ajtósé vót na ezt jól megirtam neked ingyé valamit kérjé má érte:) Esküvő,gyerekek.....:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Július13, 2009 Megoszt Elküldve Július13, 2009 5 ajtósé vót na ezt jól megirtam neked ingyé azt elfelejtettem mondani van twinport szelep 1.6hoz és 1.4 hez akit érdekel.. olcson Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Július13, 2009 Megoszt Elküldve Július13, 2009 azt elfelejtettem mondani van twinport szelep 1.6hoz és 1.4 hez akit érdekel.. olcson Mennyi az az olcsó? És ez csak most van vagy majd lesz mindig? Bár remélem nem lesz rá szükség 1hamar. Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Július13, 2009 Megoszt Elküldve Július13, 2009 nem szólás szabadság van... Akkor milyen tetszene? Nekem nem jönnek be ezek a nagy egybefüggő lyukak az elején és a hátulján ott a lökhárítók alján. Nem konkrétan a tiéden, hanem semelyik autón sem. Mondjuk lehet, hogy bennem van a hiba, mert elég sok ilyent látni, vagy pedig csak ezek tűnnek fel, mivel nem tetszenek. Meg az a kék ledsor se igazán tetszik ott a küszöbön (a kék ledeket eleve útólom, mert minden tuninghuszár ilyeneket aggat mindehová). Nekem a tuning valahogy inkább olyasmi, ami az autó használatát kényelmesebbé teszi, vagy pl. erősebb motor, jobb lengéscsillapítók, ilyesmi. De a motor se attól legyen erősebb, hogy "sportkipufogó" van rajta, és csak a hangja nagy, hanem legyen csendes, de lepje meg azt, aki versenyezni akar vele. Az a ledcsík is jó lenne, ha az ajtó aljára lenne ragasztva, és a belső lámpával együtt világítana, így sötétben kilépéskor megvilágítaná a teret, ahová az ember kilép. Sötétben szerintem ez is elég látványos, és nem csak a feltűnősködésről szól, hanem gyakorlati értelme is van, ugyanakkor feltűnést is kelt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Július13, 2009 Megoszt Elküldve Július13, 2009 Mennyi az az olcsó? És ez csak most van vagy majd lesz mindig? Bár remélem nem lesz rá szükség 1hamar. van mindig.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Július13, 2009 Megoszt Elküldve Július13, 2009 azt elfelejtettem mondani van twinport szelep 1.6hoz és 1.4 hez akit érdekel.. olcson na akkor mennyi a gátló és hol jutok hozzá? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts