Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról

uhuhu

Recommended Posts

No itt van 2 kép a vasról,én is megmutatom:) Vélemény?

Na, látom csak sikerült megismerkedni a fórum és a Dropbox rejtelmeivel, igaz-e milyen f..sza :(

Tetszetős kis masina, bár nekem kétgyermekes családiautónak kicsit erős lenne a design :P

Meghát lehet, hogy már "öreg" vagyok és konzervatív :)

Magam részéről jobban kedvelem a finomabb eleganciát.

Kár, hogy az 1.2 motor alul marada küllemhez képest, de látom szereted és ez a lényeg!

Remélem sok örömed lesz benne

Csináltam ma én is egy pár képet, majd belinkelem

Megosztás:

Na, látom csak sikerült megismerkedni a fórum és a Dropbox rejtelmeivel, igaz-e milyen f..sza :(

Tetszetős kis masina, bár nekem kétgyermekes családiautónak kicsit erős lenne a design :P

Meghát lehet, hogy már "öreg" vagyok és konzervatív :)

Magam részéről jobban kedvelem a finomabb eleganciát.

Kár, hogy az 1.2 motor alul marada küllemhez képest, de látom szereted és ez a lényeg!

Remélem sok örömed lesz benne

Csináltam ma én is egy pár képet, majd belinkelem

Nem vészes ám,nem sokkal alacsonyabb mint a gyári,semmi extra.....1,2 nem egy erőgép,de nincsen ellustulva most lesz kész a belseje is a héten,a középrészről már van képem:)

Megosztás:

Hát a táblád alapján pályán és városban,vegyesen 6,5,csak pályán 5,4 ugy 120-140 tempónál,3 személy+ cuccok 4 napra. Szerintem nem rossz

az biz jó.

nekem ilyen

Városközpont: 9,8

Város: 8,8

Vegyes: 7,2

Hosszútáv: 6,0

Hosszútáv+autópálya: Nincs adat

Tiszta autópálya: Nincs adat

Nagyátlag: 7,3

Megosztás:

nem szólás szabadság van...

Akkor milyen tetszene?

Nekem nem jönnek be ezek a nagy egybefüggő lyukak az elején és a hátulján ott a lökhárítók alján. Nem konkrétan a tiéden, hanem semelyik autón sem. Mondjuk lehet, hogy bennem van a hiba, mert elég sok ilyent látni, vagy pedig csak ezek tűnnek fel, mivel nem tetszenek. Meg az a kék ledsor se igazán tetszik ott a küszöbön (a kék ledeket eleve útólom, mert minden tuninghuszár ilyeneket aggat mindehová). Nekem a tuning valahogy inkább olyasmi, ami az autó használatát kényelmesebbé teszi, vagy pl. erősebb motor, jobb lengéscsillapítók, ilyesmi. De a motor se attól legyen erősebb, hogy "sportkipufogó" van rajta, és csak a hangja nagy, hanem legyen csendes, de lepje meg azt, aki versenyezni akar vele. Az a ledcsík is jó lenne, ha az ajtó aljára lenne ragasztva, és a belső lámpával együtt világítana, így sötétben kilépéskor megvilágítaná a teret, ahová az ember kilép. Sötétben szerintem ez is elég látványos, és nem csak a feltűnősködésről szól, hanem gyakorlati értelme is van, ugyanakkor feltűnést is kelt...

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.