laci1978 Elküldve Július12, 2009 Megoszt Elküldve Július12, 2009 Sziasztok. Olajcsere előtt állok. 2002es z14xe 115ezer kilométerrel. Ezt az olajat néztem ki. Metabond Top motorolaj SAE 5W-40. Vélemények tapasztalatok erről az olajról. Most 10w40 Mobil1 van benne de ezzel hidegen eléggé kopognak a hidrotőkéim. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július12, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Július12, 2009 kézi váltó: Sport sebváltó 160 175 165 183 a sport az rövidet jelent. az 1.4 a gyengesége miatt dolgozó lány rövid váltóval szerelt... nekem a coupéban a sport váltó is némileg hosszabb volt mint a sima 1.4 é. pl: 140 nél az 1.4 4300 at forgott, amig az 1.8 meg 4.000 et. a cimbim sima CDX 2.0 16V je meg 3500 at :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Július12, 2009 Megoszt Elküldve Július12, 2009 Sziasztok. Olajcsere előtt állok. 2002es z14xe 115ezer kilométerrel. Ezt az olajat néztem ki. Metabond Top motorolaj SAE 5W-40. Vélemények tapasztalatok erről az olajról. Most 10w40 Mobil1 van benne de ezzel hidegen eléggé kopognak a hidrotőkéim. és vezérlés csere? azt nem kő? vagy nem rég volt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
laci1978 Elküldve Július12, 2009 Megoszt Elküldve Július12, 2009 Mikor megvettem az autót akkor 75ezer volt benne akkor cseréltettem ki a vezérlés szettet. Ha jól tudom 60 ezrenként kell csak cserélni nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július12, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Július12, 2009 2003 ig 60E 2003 tól 90E de én 60 nál kicserélném m indenképp, és csak gyárit bele...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dom Elküldve Július12, 2009 Megoszt Elküldve Július12, 2009 Mivel most olvasgatok vissza,ezért had gratuláljak a közeljövőben nősüli kívánó embereknek. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
raba Elküldve Július12, 2009 Megoszt Elküldve Július12, 2009 inkább dugattyú csere... :( a gyürüzés kókány munka, és 90% banm a dugattyú lógása okozza a bajt. olyan mint régen az X16XEL. azoknak is ugyanez volt a baja. Látom szép kis lavinát váltottam ki! Az biztos, hogy a motor ereje hirtelen csökkent, főleg emelkedőkön nem húz olyan jól mint amikor megvettem. A kereskedő akitől vásároltam egy éves szavatosságot vállalt a motorra és a kapcsolószekrényre, úgyhogy akár újba is rakathatom vele az egész blokkot :) Na de hétfőn megy a drót, aztán meglátjuk mi lesz Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július12, 2009 Megoszt Elküldve Július12, 2009 No bekötöttem a küszöbvilágitást is:) Ugye nem neon a küszöb alá? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Július12, 2009 Megoszt Elküldve Július12, 2009 mr.bb hogy áll a kocsid? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Július12, 2009 Megoszt Elküldve Július12, 2009 Mivel most olvasgatok vissza,ezért had gratuláljak a közeljövőben nősüli kívánó embereknek. :) köszi :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Július12, 2009 Megoszt Elküldve Július12, 2009 Ugye nem neon a küszöb alá? nem,egy vékogy ledcsik van beragasztva akéder mellé kivülre,ajtónyitásra van kötve,nagyon szép szerintem,igyekszek képet csinálni,és feltölteni,csak még nem jöttem rá hogyan is kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Július12, 2009 Megoszt Elküldve Július12, 2009 nem,egy vékogy ledcsik van beragasztva akéder mellé kivülre,ajtónyitásra van kötve,nagyon szép szerintem,igyekszek képet csinálni,és feltölteni,csak még nem jöttem rá hogyan is kell. Én meg ilyet szeretnék!! Ez nagyon tetszik, meg amúgy sincs ködlámpám. http://www.vatera.hu/led_csik_szuper_eros_..._149456570.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Július12, 2009 Megoszt Elküldve Július12, 2009 Én meg ilyet szeretnék!! Ez nagyon tetszik, meg amúgy sincs ködlámpám. http://www.vatera.hu/led_csik_szuper_eros_..._149456570.html szerintem elcsépelt már ez a csik dolog,ezért nem is eröltettem.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Július12, 2009 Megoszt Elküldve Július12, 2009 Már semmi nagyfőnök,csak ki kell tapasztalni:) Amugy jó,működik rendesen.... Akkor jóvanakkor... Egyébként akarok fejelszteni a klíma irányában, azaz be lehessen vinni, hogy volt-e klímahsználat az adott periódusban vagy sem. És akkor lehet vizsgálni majd azt is, hogy mennyivel eszik többet klímával a kocsi. kézi váltó: Sport sebváltó 160 175 165 183 a sport az rövidet jelent. az 1.4 a gyengesége miatt dolgozó lány rövid váltóval szerelt... nekem a coupéban a sport váltó is némileg hosszabb volt mint a sima 1.4 é. pl: 140 nél az 1.4 4300 at forgott, amig az 1.8 meg 4.000 et. a cimbim sima CDX 2.0 16V je meg 3500 at :) Ha jól emléxem nekem a Z16XEP 4000 nél 5.-ben 145-150 km/h körül megy... de 140 minimum az biztos Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis251 Elküldve Július12, 2009 Megoszt Elküldve Július12, 2009 Sziasztok! Szerintetek felrakható a 205 55R16-os gumi gond nélkül vagy a 205 50 R16 fér el igazán esetleg még a 195 55 R16 is megoldható? Link to comment Megosztás: More sharing options...
julien Elküldve Július12, 2009 Megoszt Elküldve Július12, 2009 ...Egy nagyon nagy szívességet szeretnék kérni tőletek. Tegnap este 10 óra után a Bp. 13.ker.-ből ellopták a kocsinkat. Rendszáma IAT-487... Nagyon sajnálom, én is figyelni fogom, de addig is egy tanulságos cikk, főleg a kommentek, amik sok infot adhatnak, mit és hogyan: http://belsoseg.blog.hu/2009/07/11/a_swift...da_eltemetodott Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Július12, 2009 Megoszt Elküldve Július12, 2009 Sziasztok! Szerintetek felrakható a 205 55R16-os gumi gond nélkül vagy a 205 50 R16 fér el igazán esetleg még a 195 55 R16 is megoldható? hali. nekem 205 50 r16 van fent,de elfér kényelmesen az 55-ös is Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis251 Elküldve Július12, 2009 Megoszt Elküldve Július12, 2009 Szia! Hát az jó lenne mert az 55 ös valamivel olcsóbb és sokkal nagyobb belőle a választék! Köszönöm a választ!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Július12, 2009 Megoszt Elküldve Július12, 2009 Szia! Hát az jó lenne mert az 55 ös valamivel olcsóbb és sokkal nagyobb belőle a választék! Köszönöm a választ!! nincs mit Link to comment Megosztás: More sharing options...
julien Elküldve Július12, 2009 Megoszt Elküldve Július12, 2009 Szia! Hát az jó lenne mert az 55 ös valamivel olcsóbb és sokkal nagyobb belőle a választék! Köszönöm a választ!! Kár hogy ezek nem vátóméretek, lásd kezelési útmutató, vagy kalkulátor: http://www.autogumibolt.hu/ebolt/szolgalta...eret/index.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve Július13, 2009 Megoszt Elküldve Július13, 2009 mr.bb hogy áll a kocsid? köszönöm kérdésed . visszajöttem a vidéki melóból múlthét előtti szerdán mentem még szerdán leszállitattam a motort most pénteken jöttem haza megyek a szerelőhöz e hétvégét mondott kezdek egy kicsit pipa lenni . ez munkadíjba olcsó lesz ha kész lesz mert kicsit sokáig tart, nekem meg majd a fizetés tart sokáig Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Július13, 2009 Megoszt Elküldve Július13, 2009 Kár hogy ezek nem vátóméretek, lásd kezelési útmutató, vagy kalkulátor: http://www.autogumibolt.hu/ebolt/szolgalta...eret/index.html valamit valamiért.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Július13, 2009 Megoszt Elküldve Július13, 2009 köszönöm kérdésed . visszajöttem a vidéki melóból múlthét előtti szerdán mentem még szerdán leszállitattam a motort most pénteken jöttem haza megyek a szerelőhöz e hétvégét mondott kezdek egy kicsit pipa lenni . ez munkadíjba olcsó lesz ha kész lesz mert kicsit sokáig tart, nekem meg majd a fizetés tart sokáig ha kész akkor várlak hogy egy sör mellett bekötöm a tempomatot... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Picipepe Elküldve Július13, 2009 Megoszt Elküldve Július13, 2009 Sziasztok! A közelmúltba Astra G tulajdonos lettem.Egy 2001-es évjárat,1.4-es motor,103 ezer km.Szeretném a segítségeteket kérni.Van egy olajszivárgásom a motor meg a váltó között alul.Lehet hogy a váltó felőli főtengely szimering engedhet?Máshol teljesen tiszta a motor.A mások gondom pedig az hogy főleg meleg állapotba nehezebben veszi a hátrameneti sebességet.Kicsit reccsen!A többi sebességet rendesen szedi.Lehet hogy a kuplungnál van valami?Esetleg tudnátok segíteni abban is,hogy honnan tudok leszedni robbantott ábrákat? Előre is köszönöm a segítséget! Üdv! Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Július13, 2009 Megoszt Elküldve Július13, 2009 Sziasztok! A közelmúltba Astra G tulajdonos lettem.Egy 2001-es évjárat,1.4-es motor,103 ezer km.Szeretném a segítségeteket kérni.Van egy olajszivárgásom a motor meg a váltó között alul.Lehet hogy a váltó felőli főtengely szimering engedhet?Máshol teljesen tiszta a motor.A mások gondom pedig az hogy főleg meleg állapotba nehezebben veszi a hátrameneti sebességet.Kicsit reccsen!A többi sebességet rendesen szedi.Lehet hogy a kuplungnál van valami?Esetleg tudnátok segíteni abban is,hogy honnan tudok leszedni robbantott ábrákat? Előre is köszönöm a segítséget! Üdv! Ha előre veszi a sebességeket normálisan,akkor nem kuplung,inkább a hátrameneti szinkronra gondolnék,tehát váltó,olaj van benne,mert ha a féltengely engedi nem ártana mielőbb megnézni a szintet,nehogy besűljön,bár ha már reccsen.... nem akarlak elkeseriteni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts