uhuhu Elküldve Április15, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Április15, 2005 Hát azért nagyobb biztatást egy 1.4-es tulajnak :oops:. Nekem nagy élmény ezt az ASTRA-t is vezetni. Arra gondoltam: egy 16V feliratot megérdemelt volna. Az F Classic-on rajta van. de abban az időben még volt 8V és 16V. igy különböztették meg őket... mostmár csak 16V van belőlük..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
KoPi Elküldve Április15, 2005 Megoszt Elküldve Április15, 2005 Akkor is szebben mutat a 1.4 16 V :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április15, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Április15, 2005 OK! megyőztél :wink: az enyímen nem vót rajta a 16 vé, de nem is hiányoltam..... :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április15, 2005 Megoszt Elküldve Április15, 2005 Az ASTRAG szekció látom megalakult. Hurrá! Gratulálok! Neked külön a vezetőséghez is. Szekciótag szeretnék lenni. :( A bemutatkozásban mit tartasz lényegesnek? Már szekciótag vagy! Sőt nem csak egyszerű tag, hanem alapító tag! :( (nézd csak meg az oldalunkon a listát...) Lélekben velünk voltál a fóti alakuló "gyűlésünkön"... Bemutatkozóban? Amit gondolsz. Írhatsz pl picit magadról (nem muszáj) illetve az autódról. Ez utóbbiról mindenképp írj... ja és küldj képeket is róla! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április17, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Április17, 2005 Próbaidő alatt simán leléphetsz bármikor. Mondjuk nem biztos, hogy jó felégetni a hidakat magad után :wink: De ez már nagyon OFF :oops: ez igy igaz, nem is ugy akarok eljöni.... de nemhiszem hogy valaha ide visszamennék... legfeljebb más munkakkörbe, de olyan nincs, amit ott csinálnék. Agának most leirtam, szerencsém volt, mert visszahivtak, és a pízben is megbirtunk egyezni... igy hétfő a felmondás napja, remélem le is tudok szerelni még hétfőn.... akkor kedden már szervizes vagyok :wink: 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Április17, 2005 Megoszt Elküldve Április17, 2005 ez igy igaz, nem is ugy akarok eljöni.... de nemhiszem hogy valaha ide visszamennék... legfeljebb más munkakkörbe, de olyan nincs, amit ott csinálnék. Agának most leirtam, szerencsém volt, mert visszahivtak, és a pízben is megbirtunk egyezni... igy hétfő a felmondás napja, remélem le is tudok szerelni még hétfőn.... akkor kedden már szervizes vagyok :wink: 8) Az sirály. Akkor a 15 ezres olajcserémet már nálatok csináltatnám. Egy bánatom van, hogy szombaton nem vagytok nyitva (mondjuk szerintem Te ezen nem bánkódsz :twisted: ), mert így elég macerás lesz a munkahelyem miatt. De mind1, legfeljebb kiveszek egy nap szabadságot. Ennyit megér az autóm :( . Link to comment Megosztás: More sharing options...
aga Elküldve Április17, 2005 Megoszt Elküldve Április17, 2005 Tegnap a Tordasi tavon fogtam 4 szép potykát. Naon baráti idő volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április17, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Április17, 2005 Tegnap a Tordasi tavon fogtam 4 szép potykát. Naon baráti idő volt. úúúúúúú te szeretsz horgászni? én tökre untam.... vagyis csak az elején, mert utána volt egy kis :partyman: :drinkers: , majd jött egy kis :smt119 , majd :toimonster: ésutána :smt101 aztán :sleepy1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Április17, 2005 Megoszt Elküldve Április17, 2005 úúúúúúú te szeretsz horgászni? én tökre untam.... vagyis csak az elején, mert utána volt egy kis :partyman: :drinkers: , majd jött egy kis :smt119 , majd :toimonster: ésutána :smt101 aztán :sleepy1: Látom kialudtad magad. :( Másnaposan a legjobb horgászni. Kiterülsz a parton, a hal meg had vigye a botot :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Április17, 2005 Megoszt Elküldve Április17, 2005 Tegnap a Tordasi tavon fogtam 4 szép potykát. Naon baráti idő volt. Gratula! :wink: Tegnap tényleg jó idő volt. El kellett volna menni kirándulni, csak senki nem ért rá :? Így maradt a kocsimosás :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
aga Elküldve Április17, 2005 Megoszt Elküldve Április17, 2005 úúúúúúú te szeretsz horgászni? én tökre untam.... vagyis csak az elején, mert utána volt egy kis , majd jött egy kis , majd ésutána aztán Azt hiszem te nem a horgászatrol beszélsz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április17, 2005 Megoszt Elküldve Április17, 2005 Uhu! Ezt nem is tudtam. Tök királyos! Jobb lesz így, nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április17, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Április17, 2005 úúúúúúú te szeretsz horgászni? én tökre untam.... vagyis csak az elején, mert utána volt egy kis , majd jött egy kis , majd ésutána aztán Azt hiszem te nem a horgászatrol beszélsz. de a horgászatról beszéltem. az elején csak peca vót, majd némi elfáradás.... jó rég történt. azóta sem próbálkoztam ezzel... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április17, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Április17, 2005 Uhu! Ezt nem is tudtam. Tök királyos! Jobb lesz így, nem? :?: :?: :roll: eztetet nem érteni...... :roll: :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április17, 2005 Megoszt Elküldve Április17, 2005 én már kedden kezdeni szeretnék, csak az akkérdés, hogy a bankból mennyi idő alatt engednek el. szerencsére próbaidős vagyok, ugy hogy gyorsan elfognak... 8) Bocsi, kihagytam néhány lépcsőt az előbb. :oops: Szóval akkor elvileg már keddtől újra Sztráda? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április17, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Április17, 2005 Bocsi, kihagytam néhány lépcsőt az előbb. :oops: Szóval akkor elvileg már keddtől újra Sztráda? SZTRÁDA????????? dehogyis! :shock: DANUBIA!!! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április17, 2005 Megoszt Elküldve Április17, 2005 Mondtam én hogy nem vagyok up-to-date! :oops: :oops: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április17, 2005 Megoszt Elküldve Április17, 2005 ....DANUBIA!!! :wink:.... Grathulaaa :( :( :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április17, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Április17, 2005 kösiiiii :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április17, 2005 Megoszt Elküldve Április17, 2005 99-ben a Danubiában vettük az astrát....korrekt banda volt....Gratula Uhuhu.... a danubia nem csak opelt árul ugye ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április17, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Április17, 2005 99-ben a Danubiában vettük az astrát....korrekt banda volt....Gratula Uhuhu.... a danubia nem csak opelt árul ugye ? nem még sevit is... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Április17, 2005 Megoszt Elküldve Április17, 2005 nem még sevit is... :wink: Egy haverom úgy fest nemsokára vesz Lacettit (nem tudom rábeszélni az Astrára :? ) Ha érdekli, beprotezsálhatom majd Hozzád/Hozzátok? (szervíz ügyileg, de ha van jó ajánlatotok, akkor vásárlási szándékkal is :wink: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április17, 2005 Megoszt Elküldve Április17, 2005 Jim ! dolgozz még az astrán..... :wink: hátha meg tudod győzni.... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Április17, 2005 Megoszt Elküldve Április17, 2005 ha érdekel valakit egy G astrára való légterelő olcsóért elviheti (nekem össze-vissza vágta a gumit, viszont kidobni nincs szivem) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április17, 2005 Megoszt Elküldve Április17, 2005 az első ablakhoz való légterelő ???? mennyié lehet elvinni ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts