Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról

uhuhu

Recommended Posts

Hát azért nagyobb biztatást egy 1.4-es tulajnak :oops:. Nekem nagy élmény ezt az ASTRA-t is vezetni. Arra gondoltam: egy 16V feliratot megérdemelt volna. Az F Classic-on rajta van.

de abban az időben még volt 8V és 16V. igy különböztették meg őket...

mostmár csak 16V van belőlük.....

Megosztás:

Az ASTRAG szekció látom megalakult. Hurrá! Gratulálok! Neked külön a vezetőséghez is. Szekciótag szeretnék lenni. :(

A bemutatkozásban mit tartasz lényegesnek?

Már szekciótag vagy! Sőt nem csak egyszerű tag, hanem alapító tag! :( (nézd csak meg az oldalunkon a listát...) Lélekben velünk voltál a fóti alakuló "gyűlésünkön"...

Bemutatkozóban? Amit gondolsz. Írhatsz pl picit magadról (nem muszáj) illetve az autódról. Ez utóbbiról mindenképp írj... ja és küldj képeket is róla!

Megosztás:

Próbaidő alatt simán leléphetsz bármikor. Mondjuk nem biztos, hogy jó felégetni a hidakat magad után :wink:

De ez már nagyon OFF :oops:

ez igy igaz, nem is ugy akarok eljöni....

de nemhiszem hogy valaha ide visszamennék... legfeljebb más munkakkörbe, de olyan nincs, amit ott csinálnék.

Agának most leirtam, szerencsém volt, mert visszahivtak, és a pízben is megbirtunk egyezni...

igy hétfő a felmondás napja, remélem le is tudok szerelni még hétfőn.... akkor kedden már szervizes vagyok :wink: 8)

Megosztás:

ez igy igaz, nem is ugy akarok eljöni....

de nemhiszem hogy valaha ide visszamennék... legfeljebb más munkakkörbe, de olyan nincs, amit ott csinálnék.

Agának most leirtam, szerencsém volt, mert visszahivtak, és a pízben is megbirtunk egyezni...

igy hétfő a felmondás napja, remélem le is tudok szerelni még hétfőn.... akkor kedden már szervizes vagyok :wink: 8)

Az sirály. Akkor a 15 ezres olajcserémet már nálatok csináltatnám. Egy bánatom van, hogy szombaton nem vagytok nyitva (mondjuk szerintem Te ezen nem bánkódsz :twisted: ), mert így elég macerás lesz a munkahelyem miatt. De mind1, legfeljebb kiveszek egy nap szabadságot. Ennyit megér az autóm :( .

Megosztás:

Tegnap a Tordasi tavon fogtam 4 szép potykát. Naon baráti idő volt.

úúúúúúú te szeretsz horgászni?

én tökre untam.... vagyis csak az elején, mert utána volt egy kis :partyman: :drinkers: , majd jött egy kis :smt119 , majd :toimonster: ésutána :smt101 aztán :sleepy1:

Megosztás:

én tökre untam.... vagyis csak az elején, mert utána volt egy kis :partyman: :drinkers: , majd jött egy kis :smt119 , majd :toimonster: ésutána :smt101 aztán :sleepy1:

Látom kialudtad magad. :(

Másnaposan a legjobb horgászni. Kiterülsz a parton, a hal meg had vigye a botot :(

Megosztás:

én tökre untam.... vagyis csak az elején, mert utána volt egy kis , majd jött egy kis , majd ésutána aztán

Azt hiszem te nem a horgászatrol beszélsz.

de a horgászatról beszéltem.

az elején csak peca vót, majd némi elfáradás.... jó rég történt. azóta sem próbálkoztam ezzel...

Megosztás:

én már kedden kezdeni szeretnék, csak az akkérdés, hogy a bankból mennyi idő alatt engednek el.

szerencsére próbaidős vagyok, ugy hogy gyorsan elfognak... 8)

Bocsi, kihagytam néhány lépcsőt az előbb. :oops:

Szóval akkor elvileg már keddtől újra Sztráda?

Megosztás:

nem még sevit is...

:wink:

Egy haverom úgy fest nemsokára vesz Lacettit (nem tudom rábeszélni az Astrára :? )

Ha érdekli, beprotezsálhatom majd Hozzád/Hozzátok? (szervíz ügyileg, de ha van jó ajánlatotok, akkor vásárlási szándékkal is :wink: )

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.